Ηλίας Βιολίδης

thief

Re: Ηλίας Βιολίδης

Δημοσίευση από thief »

Ο Βιολίδης είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ (τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ) με ζεστό χρήμα. Τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αν το πλήγμα της αποχώρησης του είναι μικρό ή μεγάλο αλλά μου την δίνει που όλοι από τον ΠΑΟΚ φεύγουν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή της πλήρης απαξίωσης και την στάμπα του λαμόγιου.

Περιμένω και εγώ να ακούσω αύριο την συνεντευξη τύπου αν και ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα, γιατί απλά το έχω πάρει απόφαση.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΟΥΓΚ..

Ευχομαι πάντως όλοι αυτοί που υποτιμούν, και φτάνουν στο σημείο ακόμη να χλευάζουν το έργο της διοίκησης Ζαγοράκη να έχουν και εναλλακτικές λύσεις.
Είπαμε παιδιά είστε πολύ large και πολύ άπλες...(και εννοείται και πολύ αρχιδάτοι)...και ότι ο ΠΑΟΚ δεν μασάει τίποτα κ.ο.κ αλλά αν κάνουμε άλλα 25 χρόνια να έχουμε διοίκηση που να μας εκφράζει ...έ γαμησετα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gash04 έγραψε:Ρε gika και αυτό το ξέρεις?
Ποιος σου είπε ότι ο Βιολίδης είναι υπεύθυνος της μπουτίκ?
:twisted:
Ο τελευταίος (σσ Βιολίδης), έχοντας παραδώσει το οικονομικό κομμάτι στον Ανδρέα Μανδρίνο εδώ και περίπου δύο μήνες, είχε υπό την σκέπη του την εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα και στην ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Λίγκας, το τμήμα μάρκετινγκ αλλά και την ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ. Δηλαδή το εμπορικό σκέλος της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

thief έγραψε:Ο Βιολίδης είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ (τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ) με ζεστό χρήμα. Τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία αν το πλήγμα της αποχώρησης του είναι μικρό ή μεγάλο αλλά μου την δίνει που όλοι από τον ΠΑΟΚ φεύγουν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή της πλήρης απαξίωσης και την στάμπα του λαμόγιου.

Περιμένω και εγώ να ακούσω αύριο την συνεντευξη τύπου αν και ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα, γιατί απλά το έχω πάρει απόφαση.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΟΥΓΚ..

Ευχομαι πάντως όλοι αυτοί που υποτιμούν, και φτάνουν στο σημείο ακόμη να χλευάζουν το έργο της διοίκησης Ζαγοράκη να έχουν και εναλλακτικές λύσεις.
Είπαμε παιδιά είστε πολύ large και πολύ άπλες...(και εννοείται και πολύ αρχιδάτοι)...και ότι ο ΠΑΟΚ δεν μασάει τίποτα κ.ο.κ αλλά αν κάνουμε άλλα 25 χρόνια να έχουμε διοίκηση που να μας εκφράζει ...έ γαμησετα.
φυσικα φιλε ΠΑΟΚ ειμαστε....
αλλα μπορουμε να ειμαστε ΠΑΟΚ με γουμενο
ΠΑΟΚ με ορφανο
ΠΑΟΚ με βεζυρτζη - οικονομιδη
και ΠΑΟΚ με ζαγορακη .....νομιζω τα προσωπα που εχεις επικεφαλης παιζουν πολυ σημαντικο ρολο σε τι κατασταση θα ειναι ο συλλογος.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τα πρόσωπα αυτά παίζουν ρόλο μόνο, ΜΟΝΟ, ΜΟΝΟ στην βαθμολογική θέση της ομάδας στο βρώμικο πρωτάθλημα τους.

Δεν κάνουν κουμάντο στις καρδιές μας.
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε eortpol το "ΠΑΟΚ είμαστε"...το είπα ειρωνικά...
για αυτό άλλωστε το ΟΥΓΚ στο τέλος....
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

eorptol έγραψε:όλος τυχαίως αυτά γίνανε μετά την συνάντηση ζαγορ
συνδέσμων μήπως βάλανε όρους οι κύριοι
στον ζαγορακη ;
μεσα εισαι
βασικα οχι ολοι οι συνδεσμοι αλλα αυτοι των ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ και της ΘΥΡΑΣ 4 εβαλαν τον ορο αυτο γιατι πριν λιγους μηνες ο Βιολιδης τους ειχε παραχωρησει ενα μαγαζι του για να κανουνε εναν χορο αλλα αυτοι στραβωσαν γιατι τους το εδωσε για μια νυχτα μονο για να κανει εναν χορο ο καθενας,ενω αυτοι θελανε το μαγαζι για παντα να περασει στην ιδιοκτησια τους.
Τους φερθηκε @@στικα και για αυτο τον φαγανε,μετα απο τα τοσα συλλαλητηρια μετα απο τοσα συνθηματα και πανο εναντιον του Βιολιδη στο γηπεδο,το τελειωτικο χτυπημα που εμενε ειτανε αυτος ο ορος στον Ζαγορακη

[youtube]2xfwz2TRGss[/youtube]
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κοιταξτε , ο Βιολιδης δεχοταν "πολεμο" ας πουμε και εκ των εσω...
Δεν ειναι μονο οτι οι φημες "εβγαιναν" προς τα εξω απο καποιους συγκεκριμενους αλλα το οτι η αποφαση του εχει σχεση με αυτο εδω ,εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο...

Εγω θεωρω πως θιγεται η αξιοπρεπεια του οταν μετα απο χρονια γινεται αυτη η κινηση γι αυτο και παραιτειται.
Ετσι λεω ,μπορει να κανω και λαθος..

Ας πει οτι εχει να πει αυριο...
Εγω απλως ΔΕΝ το θεωρω και αυτο ..συμπτωματικο...

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9273-elegxo.html
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara:

Να και μία εύθυμη αλλά ειρωνική νότα στην συζήτηση!!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕ...

Τώρα θα κολώσουμε;

ΠΑΟΚ να σαι και να μη φοβάσαι δεν λέμε;;;;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gika έγραψε:
gash04 έγραψε:Ρε gika και αυτό το ξέρεις?
Ποιος σου είπε ότι ο Βιολίδης είναι υπεύθυνος της μπουτίκ?
:twisted:
Ο τελευταίος (σσ Βιολίδης), έχοντας παραδώσει το οικονομικό κομμάτι στον Ανδρέα Μανδρίνο εδώ και περίπου δύο μήνες, είχε υπό την σκέπη του την εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στη Λίγκα και στην ΕΠΟ ως εκπρόσωπος της Λίγκας, το τμήμα μάρκετινγκ αλλά και την ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΕ. Δηλαδή το εμπορικό σκέλος της ομάδας.

Άλλο υπεύθυνος όπως είπες και άλλο εκπρόσωπος.
Υπεύθυνος μάρκετινγκ και του εμπορικού σκέλους είναι ο Τζέτζης.
Και λέγοντας υπεύθυνος απο φανέλα χορηγίες κάθε είδους εμπορικές συμφωνίες μπουτίκ κλπ αποκλειστικά.
Ο Βιολίδης ως αντιπρόεδρος και υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ περισσότερο έχει και την εκπροσώπηση του συγκεκριμένου τμήματος όπως και ο Ζαγοράκης έχει και την εκπροσώπηση όλης της ΠΑΕ στην τελική.

Και συνεπώς επειδή κανένα τμήμα δεν προσφέρει τίποτα στο θέμα το εμπορικό θα πρέπει να παραιτηθούν κατά σειρά Τζέτζης και στην συνέχεια και ο Πρόεδρος μιας και όλοι οι συνεργάτες του απλά δεν κάνουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν είπα να παραιτηθεί ούτε το έχω ζητήσει παλιότερα. Ούτε για τον Βιολίδη ούτε για κανέναν.

Απλά δεν θα κλάψω κι όλας που έφυγε γιατί ελπίζω ότι θα έρθει κάποιος καλύτερος και περιθώριο βελτίωσης υπάρχει!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το ότι σε μία συνάντηση τους με τον Ζαγοράκη οι σύνδεσμοι βάλανε βέτο να μην είναι ο Βιολίδης και αυτό στα Ghostbusters το δείχνει??
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτό πότε έγινε?
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

οι συνδεσμοι φαγανε τον βιολιδη μετα απο τοσες πορειες που κανανε και αντιδρασεις αλλα αυτος επειδη ειτανε καλος τους εδωσε το hotel να κανουνε χορους
ειναι γνωστος ο πολεμος που του κανανε τοσο καιρο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κοφτε τις ειρωνιες και τις κοντρες μεταξυ σας...απλα και ομορφα να γραφουν ολες οι αποψεις μην πυροδοτουμε το κλιμα εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

σερα να ριξω και εγω κανα 2-3 χαρακτηρισμους και μετα να το κοψουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”