Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Κάπου χάθηκα: Ο Βιολίδης ήταν αντιπρόεδρος και όχι υπεύθυνος οικονομικών.
Υπεύθυνος οικονομικών είναι ο Φαρλαλής. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Στην θέση ποιου θέλετε τον Παπαδόπουλο;
Αν δεν κάνω λάθος πάλι, ο Βιολίδης είχε αναλάβει το εμπορικό κομάτι και την εξεύρεση χορηγιών, σχετικά με τις οποίες και .... εντελώς συμπτωματικά σήμερα, ανακοινώθηκε η αύξηση των χορηγών και των χορηγιών.
Υπεύθυνος οικονομικών είναι ο Φαρλαλής. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Στην θέση ποιου θέλετε τον Παπαδόπουλο;
Αν δεν κάνω λάθος πάλι, ο Βιολίδης είχε αναλάβει το εμπορικό κομάτι και την εξεύρεση χορηγιών, σχετικά με τις οποίες και .... εντελώς συμπτωματικά σήμερα, ανακοινώθηκε η αύξηση των χορηγών και των χορηγιών.
Πώς γίναμε πάλι έτσι?!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalamata4 την Κυρ 10 Οκτ 2010, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και την προηγούμενη φορά έτσι έγινε.
Πρώτα έφυγε ο κολλητός του ο κυρ-Βασίλης και μετά από λίγες μέρες ακολούθησε και αυτός.
Για να δούμε τώρα,θα έχουμε κάποια πρωτοτυπία??
Δεν ανησυχώ πάντως ότι και αν γίνει.....έχω Βρύζα ως διάδοχη κατάσταση που μόλις δει πως ο ΠΑΟΚ μένει ακέφαλος και κινδυνεύει θα παρατήσει Σάντος Εθνική και Πιλάβιο και θα τρέξει να μπει μπροστά.
Οσο για τον Βιολίδη,πόσο να αντέξει ο άνθρωπος τα φέσια που φορούσαν στα μαγαζιά του οι παίκτες του ΠΑΟΚ που όντες απλήρωτοι δεν είχαν μία όταν έφτανε ο λογαριασμός??
Πρώτα έφυγε ο κολλητός του ο κυρ-Βασίλης και μετά από λίγες μέρες ακολούθησε και αυτός.
Δεν ανησυχώ πάντως ότι και αν γίνει.....έχω Βρύζα ως διάδοχη κατάσταση που μόλις δει πως ο ΠΑΟΚ μένει ακέφαλος και κινδυνεύει θα παρατήσει Σάντος Εθνική και Πιλάβιο και θα τρέξει να μπει μπροστά.
Οσο για τον Βιολίδη,πόσο να αντέξει ο άνθρωπος τα φέσια που φορούσαν στα μαγαζιά του οι παίκτες του ΠΑΟΚ που όντες απλήρωτοι δεν είχαν μία όταν έφτανε ο λογαριασμός??
[youtube]ciOsdZ_vqEA[/youtube]
Από δω και πέρα ας βάλει το χέρι του ο Θεός του ΠΑΟΚ....
Από δω και πέρα ας βάλει το χέρι του ο Θεός του ΠΑΟΚ....
Δεν ξέρω το παρασκήνιο για τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ και γύρω από αυτήν, και δε με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι μόνο τα γεγονότα…
- Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ σήκωσε κεφάλι μετά από δεκαετίες ολόκληρες και κοίταξε στα μάτια τους βρώμικους πρωταγωνιστές του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό το οφείλει αποκλειστικά στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργήθηκε μια δύναμη υγιής, καθαρή και έχοντας μια ξεκάθαρη σχέση με το λαό της, ως μόνο επενδυτή. Και αυτό το οφείλει αποκλειστικά στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι πριν τρία χρόνια μια ομάδα ΠΑΟΚτσήδων μας έταξε κάποια πράγματα και σήμερα τα έχει υλοποιήσει ΟΛΑ. Κι αυτή η ομάδα ήταν η ομάδα που είχε μπροστάρη και συνδετικό της κρίκο τον Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια οι αθηναίοι άκουγαν το όνομα του ΠΑΟΚ κι έτρεμαν – άκουγαν ΠΑΟΚ και στέκονταν ακίνητοι με σεβασμό… Κι αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά στο Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για να μας σταματήσουν επιστράτευσαν τα πιο βρωμερά τους όπλα, επειδή φοβήθηκαν ότι θα έσπαγε το σιχαμένο τους ολιγοπώλιο μια ομάδα που δεν είχε φραγκάτους προέδρους και μεγαλομετόχους, αλλά που βασιζόταν στο υστέρημα ενός λαού με ΟΡΑΜΑ… Κι αυτό μας το έδωσε ο Ζαγοράκης…
- Ξέρω ότι τα τελευταία τρία χρόνια εκπληρώθηκαν όνειρα γενεών ΠΑΟΚτσήδων όπως το προπονητικό κέντρο και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ακαδημίες των πιτσιρικάδων της Βόρειας Ελλάδας. Και αυτό το πέτυχε ο Ζαγοράκης…
- Ξέρω ότι επί τρία χρόνια το διαπλεκόμενο Ελληνικό Κράτος αρνείται κάθε ρύθμιση των χρεών, γιατί ξέρει ότι αυτό είναι το τελευταίο ανάχωμα στη δημιουργία ενός Μεγάλου ΠΑΟΚ. Και ξέρω ότι ο Ζαγοράκης έκανε μεγάλο αγώνα για να ελευθερώσει το σύλλογο από αυτό το βάρος…
- Ξέρω ότι ξαναένιωσα περήφανος γιατί είμαι ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια και κατάφερα να μεταδώσω αυτό το συναίσθημα της υπερηφάνιας και στα παιδιά μου, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο να πετύχω τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό το οφείλω στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι μαζευτήκαμε 200 ΠΑΟΚια της Αθήνας τέλη Αυγούστου και φωνάξαμε ΓΚΟΛ όταν ο Ζλάταν μας έδωσε την πρόκριση, αγκαλιαστήκαμε και οι καρδιές μας χτύπησαν δυνατά - κι αυτό το οφείλουμε στα όσα έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από την ανυποληψία…
- Ξέρω ότι αυτή η διοίκηση έκανε λάθη. Ξέρω όμως ότι τέτοια διοίκηση, ΠΑΟΚτσήδικη, αληθινή, ειλικρινή, που μπορεί να μας κοιτά στα μάτια, και με καρύδια πιο μεγάλα από τις τσέπες των άλλων δε θα ξαναβρώ ποτέ. ..
Αδέρφια, στην άκρη οι εγωισμοί… ενότητα τώρα που μας πολεμούν με όλα τα μέσα που έχουν… συσπείρωση πίσω από τον άνθρωπο που μας ξαναέκανε μεγάλη ομάδα… στήριξη τώρα που τη χρειάζεται, τώρα που ίσως να αμφιβάλλει για όλους και για όλα – ίσως και για τον ίδιο του τον εαυτό…
Αυτό το «τα κάστρα πέφτουν από μέσα» που είπε ο Δερμιτζάκης, ίσως να θυμάστε ότι το γράφω από πέρσι… θα τους δώσουμε τη χαρά να παραδώσουμε το κάστρο μας χωρίς να ρίξουμε ούτε μια ντουφεκιά;
Εγώ πάντως, τώρα που όλα φαίνονται μαύρα, βάζω και ξαναβάζω αυτό το βιντεάκι, και λέω μέσα μου: «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ! Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ’ΌΛΑ !»
[youtube]VvvatQv-1hA[/youtube]
ΥΓ: συγνώμη για τη βωμολοχία, αλλά έτσι ακριβώς βγήκε από μέσα μου, και δεν μου πήγαινε να αλλάξω ούτε ένα γράμμα…
- Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ σήκωσε κεφάλι μετά από δεκαετίες ολόκληρες και κοίταξε στα μάτια τους βρώμικους πρωταγωνιστές του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό το οφείλει αποκλειστικά στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δημιουργήθηκε μια δύναμη υγιής, καθαρή και έχοντας μια ξεκάθαρη σχέση με το λαό της, ως μόνο επενδυτή. Και αυτό το οφείλει αποκλειστικά στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι πριν τρία χρόνια μια ομάδα ΠΑΟΚτσήδων μας έταξε κάποια πράγματα και σήμερα τα έχει υλοποιήσει ΟΛΑ. Κι αυτή η ομάδα ήταν η ομάδα που είχε μπροστάρη και συνδετικό της κρίκο τον Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια οι αθηναίοι άκουγαν το όνομα του ΠΑΟΚ κι έτρεμαν – άκουγαν ΠΑΟΚ και στέκονταν ακίνητοι με σεβασμό… Κι αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά στο Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι για να μας σταματήσουν επιστράτευσαν τα πιο βρωμερά τους όπλα, επειδή φοβήθηκαν ότι θα έσπαγε το σιχαμένο τους ολιγοπώλιο μια ομάδα που δεν είχε φραγκάτους προέδρους και μεγαλομετόχους, αλλά που βασιζόταν στο υστέρημα ενός λαού με ΟΡΑΜΑ… Κι αυτό μας το έδωσε ο Ζαγοράκης…
- Ξέρω ότι τα τελευταία τρία χρόνια εκπληρώθηκαν όνειρα γενεών ΠΑΟΚτσήδων όπως το προπονητικό κέντρο και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ακαδημίες των πιτσιρικάδων της Βόρειας Ελλάδας. Και αυτό το πέτυχε ο Ζαγοράκης…
- Ξέρω ότι επί τρία χρόνια το διαπλεκόμενο Ελληνικό Κράτος αρνείται κάθε ρύθμιση των χρεών, γιατί ξέρει ότι αυτό είναι το τελευταίο ανάχωμα στη δημιουργία ενός Μεγάλου ΠΑΟΚ. Και ξέρω ότι ο Ζαγοράκης έκανε μεγάλο αγώνα για να ελευθερώσει το σύλλογο από αυτό το βάρος…
- Ξέρω ότι ξαναένιωσα περήφανος γιατί είμαι ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια και κατάφερα να μεταδώσω αυτό το συναίσθημα της υπερηφάνιας και στα παιδιά μου, κάτι που θα ήταν πολύ δύσκολο να πετύχω τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό το οφείλω στη διοίκηση Ζαγοράκη…
- Ξέρω ότι μαζευτήκαμε 200 ΠΑΟΚια της Αθήνας τέλη Αυγούστου και φωνάξαμε ΓΚΟΛ όταν ο Ζλάταν μας έδωσε την πρόκριση, αγκαλιαστήκαμε και οι καρδιές μας χτύπησαν δυνατά - κι αυτό το οφείλουμε στα όσα έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη για να βγάλει τον ΠΑΟΚ από την ανυποληψία…
- Ξέρω ότι αυτή η διοίκηση έκανε λάθη. Ξέρω όμως ότι τέτοια διοίκηση, ΠΑΟΚτσήδικη, αληθινή, ειλικρινή, που μπορεί να μας κοιτά στα μάτια, και με καρύδια πιο μεγάλα από τις τσέπες των άλλων δε θα ξαναβρώ ποτέ. ..
Αδέρφια, στην άκρη οι εγωισμοί… ενότητα τώρα που μας πολεμούν με όλα τα μέσα που έχουν… συσπείρωση πίσω από τον άνθρωπο που μας ξαναέκανε μεγάλη ομάδα… στήριξη τώρα που τη χρειάζεται, τώρα που ίσως να αμφιβάλλει για όλους και για όλα – ίσως και για τον ίδιο του τον εαυτό…
Αυτό το «τα κάστρα πέφτουν από μέσα» που είπε ο Δερμιτζάκης, ίσως να θυμάστε ότι το γράφω από πέρσι… θα τους δώσουμε τη χαρά να παραδώσουμε το κάστρο μας χωρίς να ρίξουμε ούτε μια ντουφεκιά;
Εγώ πάντως, τώρα που όλα φαίνονται μαύρα, βάζω και ξαναβάζω αυτό το βιντεάκι, και λέω μέσα μου: «ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ! Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ’ΌΛΑ !»
ΥΓ: συγνώμη για τη βωμολοχία, αλλά έτσι ακριβώς βγήκε από μέσα μου, και δεν μου πήγαινε να αλλάξω ούτε ένα γράμμα…
Μπραβο ρε Αδερφε....++++++++++++++++++++GORDON έγραψε:Δεν ξέρω το παρασκήνιο για τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ και γύρω από αυτήν, και δε με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι μόνο τα γεγονότα…
τι έχεις βρυζα ; μα καλά τα πιστεύειςBono έγραψε:Και την προηγούμενη φορά έτσι έγινε.
αυτά που λες ; ο Ζήσης είναι πολύ ποιο ευσλωτος
ούτε χρόνο θα συμπληρώσει στην ομάδα
αν έρθει σαν πρόεδρος δεν είναι χαζος
δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει
με την ανθρωποφαγια που μας διακρίνει
όσο τίμιος και επιτυχημένος είναι ο άλλος
αυτό δεν αντέχουμε ....ακου έχεις βρυζα
τα ίδια θα κάνουμε και σε αυτόν γιαυτο
δεν θα έρθει δεν κοροιδο
- sourmenetes
- Moderator
Gordon τα πες ολα...Ειναι τοσο απλα αλλα και τοσο σημαντικα..
Ολα αυτα που συμβαινουν, θα το δειτε, θα μας βοηθησουν στη συνεχεια...Θα βγουμε πιο δυνατοι..!!!!
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη κανεναν μπρουκλη,κανενα λεφτα...Το μονο που χρειαζεται ειναι στηριξη σε αυτον που μας συσπειρωσαι και εποικοδομητικη αντιμετωπιση απο ολους εμας.
Τα δυσκολα ως γνωστον μας ταιριαζουν και εμεις θα τα καταφερουμε...
Οσο οι αλλοι μας θεωρουν τελειωμενους, εμεις αναζωογωνουμαστε...
Οπως πριν απο 3 χρονια τραβηξαμε κουπι,ετσι και τωρα..Τοτε δυσκολα,τωρα ακομα πιο δυσκολα.
Οσο πιο δυσκολο ομως ειναι κατι τοσο μεγαλυτερη ικανοποιηση και κυρος δινει.
Εμεις θα τη βρουμε την ακρη.
Ολα αυτα που συμβαινουν, θα το δειτε, θα μας βοηθησουν στη συνεχεια...Θα βγουμε πιο δυνατοι..!!!!
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη κανεναν μπρουκλη,κανενα λεφτα...Το μονο που χρειαζεται ειναι στηριξη σε αυτον που μας συσπειρωσαι και εποικοδομητικη αντιμετωπιση απο ολους εμας.
Τα δυσκολα ως γνωστον μας ταιριαζουν και εμεις θα τα καταφερουμε...
Οσο οι αλλοι μας θεωρουν τελειωμενους, εμεις αναζωογωνουμαστε...
Οπως πριν απο 3 χρονια τραβηξαμε κουπι,ετσι και τωρα..Τοτε δυσκολα,τωρα ακομα πιο δυσκολα.
Οσο πιο δυσκολο ομως ειναι κατι τοσο μεγαλυτερη ικανοποιηση και κυρος δινει.
Εμεις θα τη βρουμε την ακρη.
-
GORDON έγραψε:Δεν ξέρω το παρασκήνιο για τα όσα γίνονται στην ΠΑΕ και γύρω από αυτήν, και δε με ενδιαφέρει. Αυτό που ξέρω είναι μόνο τα γεγονότα…
+1926
όσοι μένουν μακριά από την Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν καλύτερα!!!!
Γιατί άραγε;;;;
Είναι τα καταραμένα ΜΜΕ της πόλης... ή μια δυσωδία αδυσώπητα τρώει ότι καλο γίνεται σ αυτήν την πόλη!
GORDON καλά τα είπες αλλά πλεον είναι αργά για δάκρυα.
Καλύτερα να μας πεις τι έγινε επι Παντελάκη και πόσες φορές έχουν γίνει ανάλογα περιστατικά.
Το ''κάστρα πέφτουν απο μέσα'' καθόλου τυχαίο δεν ήταν απο τον Δερμιτζάκη και για αυτό οι ότι να ναι δηλώσεις του μέσα στην απόγνωση του πριν βαρέσουμε διάλυση.
Ο κόσμος θέλει κεφάλια και αίμα αδερφέ.
Ο κόσμος ζητάει ευθύνες και κάποιος πρέπει να πληρώσει και αδιάφορο το ποιος.
Θέλει τεχνοκράτες και γνώστες πολυτελείας με πτυχία και φράγκα.
Θέλει παιχταράδες και θέαμα.
Θέλει προπονηταράδες και τεχνοκράτες επενδυτές.
Θέλει να είναι όλα λουξ και ας μην έχει φράγκα να αποκτήσει.
Θέλει θέλει θέλει και μια ζωή καλώς θα θέλει.
Μακάρι να είχε καταλάβει τι είχε κάνει αυτός ο κόσμος μέσα σε 3 χρόνια.
Και ξέρεις ποια είναι η ειρωνεία?
Ότι έκανε το χατήρι του εχθρού του.
Και μάλιστα για 1 γκολ!
Συγχαρητήρια στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που τίποτα δεν έχει διδαχτεί.
Ο ΠΑΟΚ ΕΑΛΩ αλλά ΕΑΛΩ απο μέσα.
Μένει να ακούσουμε την συνέντευξη απο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ αύριο μόνο και η συνέχεια λογική εξέλιξη μετά σε 6 μέρες.
υγ
Τελικά η Αποκάλυψη ήρθε αλλά ανάποδα.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρωποφάγους τα καταφέρατε περίφημα και εις ανώτερα.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ θα φέρουν ΛΑΜΟΓΙΑ πάλι.
Στήριξη ενότητα συσπείρωση..
Αι σιχτίρ
Καλύτερα να μας πεις τι έγινε επι Παντελάκη και πόσες φορές έχουν γίνει ανάλογα περιστατικά.
Το ''κάστρα πέφτουν απο μέσα'' καθόλου τυχαίο δεν ήταν απο τον Δερμιτζάκη και για αυτό οι ότι να ναι δηλώσεις του μέσα στην απόγνωση του πριν βαρέσουμε διάλυση.
Ο κόσμος θέλει κεφάλια και αίμα αδερφέ.
Ο κόσμος ζητάει ευθύνες και κάποιος πρέπει να πληρώσει και αδιάφορο το ποιος.
Θέλει τεχνοκράτες και γνώστες πολυτελείας με πτυχία και φράγκα.
Θέλει παιχταράδες και θέαμα.
Θέλει προπονηταράδες και τεχνοκράτες επενδυτές.
Θέλει να είναι όλα λουξ και ας μην έχει φράγκα να αποκτήσει.
Θέλει θέλει θέλει και μια ζωή καλώς θα θέλει.
Μακάρι να είχε καταλάβει τι είχε κάνει αυτός ο κόσμος μέσα σε 3 χρόνια.
Και ξέρεις ποια είναι η ειρωνεία?
Ότι έκανε το χατήρι του εχθρού του.
Και μάλιστα για 1 γκολ!
Συγχαρητήρια στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ που τίποτα δεν έχει διδαχτεί.
Ο ΠΑΟΚ ΕΑΛΩ αλλά ΕΑΛΩ απο μέσα.
Μένει να ακούσουμε την συνέντευξη απο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ αύριο μόνο και η συνέχεια λογική εξέλιξη μετά σε 6 μέρες.
υγ
Τελικά η Αποκάλυψη ήρθε αλλά ανάποδα.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρωποφάγους τα καταφέρατε περίφημα και εις ανώτερα.
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ θα φέρουν ΛΑΜΟΓΙΑ πάλι.
Στήριξη ενότητα συσπείρωση..
Αι σιχτίρ
Όσοι μας γ@μάτε την ψυχολογία ακόμα και τώρα ακόμα και εδώ μέσα, με καταστροφολογίες, θέλω να σας δω μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ που θα μιλάνε πάλι κάποιοι για πρωτάθλημα.
Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΡΕ !!!!!!!!!!!!
Ρε Γκας τι κείμενο αίσχος είναι αυτό το τελευταίο;;;;
Λογική εξέλιξη η ήττα σε 6 μέρες;;;;;;; Και η σιγουριά ότι θα ξαναεπιστρέψουν τα λαμόγια;;;;;;
Ντροπή....!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ!!!!!! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ!!!!!!
Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΡΕ !!!!!!!!!!!!
Ρε Γκας τι κείμενο αίσχος είναι αυτό το τελευταίο;;;;
Λογική εξέλιξη η ήττα σε 6 μέρες;;;;;;; Και η σιγουριά ότι θα ξαναεπιστρέψουν τα λαμόγια;;;;;;

Ντροπή....!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ!!!!!! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ!!!!!!
gash04 γιατί δέχεσαι ένα τέτοιο σενάριο?
Αποκλείεις ότι το σκηνικό με το Βιολίδη είναι απλά ... αυτό που φαίνεται?
Δηλαδή μια απλή παραίτηση λογω ... ότι πει αύριο?
Θεωρείς ότι συνδέεται με τις εχομενες διεργασίες στο θέμα της διοίκησης?
Αποκλείεις ότι το σκηνικό με το Βιολίδη είναι απλά ... αυτό που φαίνεται?
Δηλαδή μια απλή παραίτηση λογω ... ότι πει αύριο?
Θεωρείς ότι συνδέεται με τις εχομενες διεργασίες στο θέμα της διοίκησης?