Ηλίας Βιολίδης

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ηλίας Βιολίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aureliano Buendia έγραψε: Κανείς που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ δεν αντέχει να διαχειριστεί την επιτυχία.
ούτε η διοίκηση
ούτε ο κόσμος
ούτε ο αποχωρήσας ή ο νεοπροσληφθείς προπονητής
ούτε τα φίλα προσκείμμενα ΜΜΕ
ούτε το όλο DNA του συλλόγου
Δεν το 'χουμε ρε παιδί μου, πώς το λέμε...
Αδερφέ είναι σαν να λες ότι είμαστε γεννημένοι να κάνουμε μικρότητες, και γι'αυτό το λόγο δε θα γίνουμε μεγάλη ομάδα... :? :?

Τελικά έφαγε ο Βιολίδης λεφτά από τον Π.Α.Ο.Κ. ή όχι?? Αν έφαγε, να του γυρίσει μπούμερανγκ, αν όχι, τότε απορώ γιατί έφυγε..Ας έδινε μια συνέντευξη, να πει "Ρε μάγκες είμαι καθαρός, ελάτε τσεκάρετε τους λογαριασμούς μου!"

Για το αν πάνε καλά τα μαγαζιά του ή όχι, στ'@@ μου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Κυρ 10 Οκτ 2010, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε:ΥΓ2: Εδώ και καιρό ακούμε για αλλαγές και ανανεώσεις. Αποχωρούν κι άλλοι, που ίσως καλώς αποχωρούν. Δεν στεναχωριέμαι που έφυγαν, αλλά θα στεναχωρηθώ αν δεν αντικατασταθούν με καλύτερους.
δεν υπαρχει θεμα ανανεωσης στο συγκεκριμενο το λεει ξεκαθαρα παραιτειται για λογους αξιοπρεπειας... ;)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ενας ενας μας χαιρετουν..Πρωτος ο Ζαγορ (που γυρισε),μετα ο κουρασμενος επαγγελματίας προπονηταράς που μιλούσε για πλάνο 3ετες αλλά μετρούσε και τον πρώτο του χρόνο παρότι έβγαινε κ έλεγε τότε ότι απ το 2008-2009 αρχίζει το πλάνο,μετά ο Βρύζας που βρήκε την θέση του στην εθνική αθηνών και τώρα ο Βιολίδης που φυσικά πολλοί τον κράζαν για ακάλυπτες επιταγές κτλ..Τώρα να δούμε τι θα γίνει..

Ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

''ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ''

παυλος δερμιτζακης
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε Σέρα τι θα έλεγε;

Ότι το ΔΣ έκρινε ότι δεν μπορώ να προσφέρω παραπάνω από αυτά που έκανα μέχρι τώρα και με ζήτησαν να παραιτηθώ για να αναλάβει κάποιος άλλος;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ρε gika και αυτό το ξέρεις?
Ποιος σου είπε ότι ο Βιολίδης είναι υπεύθυνος της μπουτίκ?
:twisted:
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Aureliano Buendia έγραψε: Κανείς που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ δεν αντέχει να διαχειριστεί την επιτυχία.
ούτε η διοίκηση
ούτε ο κόσμος
Αποδεικνύεται ότι το μοντέλο «επενδυτής λαός» (και καλά…), πλέον έχει καταρρεύσει. ‘Έχουμε καπιταλισμό, οι ΠΑΕ είναι εταιρίες και μόνο με αφεντικό μπορεί να λειτουργήσουν δυστυχώς. Διότι το άλλο το μοντέλο της λαϊκής βάσης(ντεμέκ) για να λειτουργήσει θα έπρεπε τα πάντα να γκρεμιστούν(Δ΄ Εθνική και απαλοιφή των χρεών) και να χτιστούν από την αρχή. Οι πραγματικές επαναστάσεις πάντα έχουν ένα μεγάλο τίμημα, αλλά όταν θες να αλλάξεις τον κόσμο δεν περιορίζεσαι σε σλόγκαν(revolution), αλλά αναλαμβάνεις να πληρώσεις και να εκπληρώσεις το τίμημα αυτό
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

gika έγραψε:Ρε Σέρα τι θα έλεγε;

Ότι το ΔΣ έκρινε ότι δεν μπορώ να προσφέρω παραπάνω από αυτά που έκανα μέχρι τώρα και με ζήτησαν να παραιτηθώ για να αναλάβει κάποιος άλλος;
οχι θα ελεγε οτι παραιτειται σκετο ή κλασσικα λογω φορτου κλπ...οταν καποιος λεει για λογους αξιοπρεπειας ειναι αλλο θεμα καμια σχεση μαλλον καπου το εχασες το πραμα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gash04 έγραψε:Ρε gika και αυτό το ξέρεις?
Ποιος σου είπε ότι ο Βιολίδης είναι υπεύθυνος της μπουτίκ?
:twisted:
Βασικα ούτε εγώ ούτε εσείς ξέρουμε. Και αφού εσείς μιλάτε για καταστροφολογίες και ότι όλοι φεύγουν κτλ εγώ θα σας λέω ότι οι άχρηστοι φεύγουν και μόνο όσοι μπορούν και θέλουν να δουλέψουν θα μείνουν.

Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ασχολείται καθαρά και μόνο με τα οικονομικά της θέματα είναι άμεσα ή έμμεσα υπεύθυνος και για την μπουτικ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

αν ο αντικαταστατης του,εφοσον εμμεινει στην παραιτηση του ο βιολιδης,αποδειχτει έργω καλύτερός του,δεν προβληματιζομαι ...
αν παλι εχουν παιξει οι συνδεσμοι καποιο ρολο στην αποφαση του βιολιδη να παραιτηθει ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

RoMaN έγραψε:
ούτε η διοίκηση
ούτε ο κόσμος
Αδερφέ είναι σαν να λες ότι είμαστε γεννημένοι να κάνουμε μικρότητες, και γι'αυτό το λόγο δε θα γίνουμε μεγάλη ομάδα... :? :?
Ε ναι, στην ουσία αυτό λέω, ότι έχουμε εθιστέι τόσο πολύ στα βήματα πίσω και στην μικροπρέπεια, όλοι όσοι συναποτελούμε αυτό που λέγεται ΠΑΟΚ που έχει γίνει δεύτερη/πρώτη φύση μας.
Και είναι σαν να μας κυνηγά μια κατάρα ρε παιδί μου.
Ελάχιστες επιτυχίες εν σχέσει με τη διαχρονική ποιότητα της ομάδας, η μόνη ομαδάρα στο μπάσκετ που δεν έκανε αυτοκρατορία, δεν το 'χουμε, πώς το λένε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Sera4 έγραψε:
gika έγραψε:Ρε Σέρα τι θα έλεγε;

οχι θα ελεγε οτι παραιτειται σκετο ή κλασσικα λογω φορτου κλπ...οταν καποιος λεει για λογους αξιοπρεπειας ειναι αλλο θεμα καμια σχεση μαλλον καπου το εχασες το πραμα... :ugeek: :ugeek:
Η προσπαθεί να μας πείσει για το πόσο καλός είναι και ότι "εμείς" -που δεν είμαστε εγώ κι εσύ άλλα κάποιοι άλλοι συνοπαδοί μας- τον φάγαμε.

Ο χρόνος θα δείξει.

Ελπίζω να μην του τα φορτώσουν όλα τα στραβά όπως με Μπερέτα.

ΥΓ: Πείτε μου όμως και κάτι καλό που έκανε από τότε που ανέλαβε.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Aureliano Buendia έγραψε:Παίδες, ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα.
Νιώθω μία αγαλλίαση τώρα τελευταία.
Δύο σερί επιτυχημένες, ορθολογικές και με επαγγελματισμό χρονιές με έκαναν να έχω κρίση ταυτότητας.

Τώρα πόσο πιο όμορφα είναι.
Παραιτήσεις, σενάρια, αντιδράσεις, λαϊκισμοί, μυστικά και ψέμματα, αγωνιστική κατρακύλα, ήξεις αφίξεις, μαλακίες δημοσιογράφων,ανακοινώσεις, χρέη, αποδοκιμασίες, τουρλουμπούκι που χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα.
Ευθύνες όλων, διοίκησης, κόσμου, παικτών, τέως και νυν προπονητών, ΕΠΟ, διαιτητών, εξωδιοικητικών, τι ωραία, όλοι βάλανε το χεράκι τους για να επανέλθει η ισορροπία.
Και τώρα μάταιες εκκλήσεις για ψυχραιμία και εμβατήρια για αγωνιστική ανάκαμψη.
Περνάω υπέροχα.

Κανείς που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ δεν αντέχει να διαχειριστεί την επιτυχία.
ούτε η διοίκηση
ούτε ο κόσμος

+1000 Ειμαστε απλά αυτοκαταστροφικοί.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εχω απαντησει απειρες φορες σε οικονομικα θεματα μια ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...
Αν καποιος γνωριζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τροπο να "φαγωθει" χρημα απο μια Α.Ε . ας μου το πει για να γνωριζω γιατι με Α.Ε ασχολουμαι...
Πολλοι νομιζουν οτι μπορουν ανετα να βαζουν χερι στα ταμεια χωρις να δινουν λογο ..
Ξαναλεω πως ουτε ο μαρινακης που ειναι ιδιοκτητης και Προεδρος του γαυρου δεν μπορει να παει ενα πρωι να σκηωσει ενα ποσο απο τα ταμεια χωρις να υπαρχει λογος ,αποφαση Δ.Σ ,παραστατικα και ενα σωρο αλλα ζητηματα...
Ο τζον γου αυτη την στιγμη διωκεται επειδη πηρε χρηματα απο τον ΠΑΟΚ χωρις ενα παραστατικο ,χωρις να δικαολογηθει αυτη η ενεργεια αλλα και αυτα τα παραστατικα που εχει δεν πειθουν...!!!

Οποτε ειναι πολυ δυσκολο πιστεψτε με να γινει τετοια κινηση χωρις να αποκαλυφθει..
Και στο κατω κατω η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ...
Ξερετε τι κυρωσεις υπαρχουν σε περιπτωση που αποκαλυφθει μια ατασθαλεια.?
Καθε 6μηνο γινεται ελεγχος ορκωτων λογιστων...
Το μονο που μπορει να κανει καποιος ειναι να υπερτιμολογησει αλλα και αυτο ελεγχεται...
Σε ποιους θα το κανει ,ποτε θα το κανει και για ποιο λογο θα το κανει..

Αλλα διακινδυνευει κανενας αυτη την πιθανοτητα χωρις να αποκαλυφθει?
Τι ειναι η Θεσ/νικη, ενα μεγαλο "χωριο"...
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Ρε παιδιά τι αγχωνόμαστε αφού λίγα είναι τα ψωμιά μας

http://www.sciencedaily.gr/index.php?op ... Itemid=133
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”