kostasff έγραψε:Α ρε Μπάνε, ποιος θα το φανταζόταν όταν έπαιζες με ενέσεις, όταν πέθαινες μέσα στο γήπεδο, όταν πλακωνόσουν στις μπουνιές με τον γκάλη, όταν σήκωνες τα τρόπαια που είχαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου, όταν έκλαιγες για την μαλακία του φασούλα (βλέπε αβαταρ), όταν δημιουργούσες νέους Παοκτσήδες και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου, ότι θα ερχόταν μία μέρα που θα "καιγόσουν"......
Κρίμα και συγνώμη μεγάλε και μοναδικέ ΑΡΧΗΓΕ μας. Ήσουν, είσαι και θα είσαι πρώτος στην καρδιά μου (τουλάχιστον). Όσο κι αν "τσαλακώνεσαι" και "καίγεσαι" κατά κάποιους.
Προσωπική άποψη, ελπίζω να μην την πάρετε στραβά.
Αν και τεχνικά είμαστε off topic, θεωρώ την κουβέντα πολύ ενδιαφέρουσα.
Σε αυτά που λες κώστα, όχι μόνο συμφωνώ αλλά και επαυξάνω.
Οι στιγμές στη Nantes εξακολουθούν να είναι οι πιο δυνατές μου οπαδικές στιγμές.
Το απίστευτο 3ποντο της ισοφάρισης, το γοερό ξέσπασμα μετά.
Οι μπουνιές που είχε παίξει με τον Νικ δε Γκρικ μου είχαν δείξει πως ήταν ο μόνος από εκείνη την ομάδα που δεν ανεχόταν να μην κατακτά ότι αξίζει.
Οι υπόλοιποι τη βρίσκαν με τις αυτοκτονικές τάσεις...
Πρέπει όμως να αποσυνδέσουμε την εικόνα αυτή του Μπάνε με το αν θα έπρεπε να γίνει Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ή να ηγηθεί τέλος πάντων μίας προσπάθειας.
Ποσώς με ενοχλεί αν ήταν καλός προπονητής (που δεν ήταν προφανώς), πραγματικά αδιαφορώ.
Το θέμα είναι ότι η καρδιά του τίγρη είχε πάψει από καιρό να χτυπάει.
Όσο και να τον λατρεύω, δεν μπορώ να αποδεχτώ πως δεν ύψωσε ανάστημα στον παντελονάτο, πως δεν έκρουσε δυναμικά τον κώδωνα του κινδύνουν προ των πυλών της καταστροφής που ερχόταν.
Πιο πολύ συμπεριφέρθηκε σαν νέος προπονητής που του δίνεται η ευκαιρία, παρά σαν Μπάνε, με το τεράστιο ανάστημά του και την τεράστια απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Συν τοις άλλοις, τα τελευταία χρόνια, με διάφορες κινήσεις είχε δείξει αφερεγγυότητα, στον ας πούμε επαγγελματικό - επιχειρηματικό τομέα και δε θα πω πολλά, καθώς δεν θέλω να υπεισέλθω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες.
Προσοχή όμως. Δεν λέω το παραπάνω για να μειώσω την προσφορά του ή το όνομά του.
Θεωρώ πως του αξίζουν οι δέουσες τιμές.
Ένα φιλικό για αυτόν που θα γράψει ιστορία, απόσυρση της φανέλας του, κάποια τιμητική θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τα πάντα για ένα αθλητή από αυτούς που δεν βγάινουν πια, με καρδιά.
Απλώς θυμήσου ότι, όπως έχει πει και ο ίδιος, μετά από κάποια στιγμή, δεν έβλεπε και αυτός πια τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.
Απόλυτος σεβασμός αλλά και διαχωρισμός καταστάσεων κατά τη γνώμη μου.