Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Branislav "The Tiger" Prelević

Δημοσίευση από kostasff »

paokmaniak έγραψε:ακομα κ εναντια στο συμφερον του ΠΑΟΚ-περιπτωση ΧΑριτοπουλου
Τίνος συμφέροντα είναι πολύ σχετικό. Του ΠΑΟΚ? Του Κατσαρή? Τέλος πάντων.
Και η πόρτα (κυρίως ο τρόπος) που έφαγε? Ποιος? Ο Μπάνε!!! Μήπως ξεχνάμε εύκολα? Μήπως γινόμαστε αχάριστοι?
Και ο Πέτζα που δεν έπαιξε στο ματς με ρούλα (και 1-2 ακόμη) για να πιέσει την διοίκηση να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου? Και ποια η προσφορά του στον ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτή του Μπάνε? Αλλά ξέχασα. Ο Μπάνε απέτυχε σαν προπονητής....
Α ρε Μπάνε, ποιος θα το φανταζόταν όταν έπαιζες με ενέσεις, όταν πέθαινες μέσα στο γήπεδο, όταν πλακωνόσουν στις μπουνιές με τον γκάλη, όταν σήκωνες τα τρόπαια που είχαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου, όταν έκλαιγες για την μαλακία του φασούλα (βλέπε αβαταρ), όταν δημιουργούσες νέους Παοκτσήδες και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου, ότι θα ερχόταν μία μέρα που θα "καιγόσουν"......
Κρίμα και συγνώμη μεγάλε και μοναδικέ ΑΡΧΗΓΕ μας. Ήσουν, είσαι και θα είσαι πρώτος στην καρδιά μου (τουλάχιστον). Όσο κι αν "τσαλακώνεσαι" και "καίγεσαι" κατά κάποιους.
Προσωπική άποψη, ελπίζω να μην την πάρετε στραβά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

palok, όχι μόνο του μπασκετικού αλλά όλου του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Δες εφοσον παιρνετε μια αποφαση (ακομα δεν εχω κατασταλαξει εαν ηταν σωστη η λαθος) και δεν "περναει" το σχημα σου για την προεδρια το να κανεις ενεργιες να μην παρει πιστοποιητικο μια ομαδα που υποτιθεται υπεραγαπας ειναι αν μη τι αλλο "μικροπρεπες"
Άβαταρ μέλους
kostasff

Συγνώμη αλλά ο ΑΡΧΗΓΟΣ περιμένει ακόμα κάποιες εξηγήσεις και μάλιστα το ζήτησε αρκετές φορές. Αν νομίζεις πως είναι εύκολο να δεχτεί αυτή την συμπεριφορά από άτομα που μικραίνουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αυτός γιγάντωσε και τον έκανε γνωστό σε όλη την Ευρώπη, τότε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Αν το σκεφτείς, τον διώξανε από το δημιούργημά του. Αυτό μάλλον πάει πολυ.
Τι ακριβώς έγινε με τον χαριτόπουλο; Ο παίκτης ζήτησε τα δεδουλευμένα του και το τράβηξε όσο πήγαινε για να εξασφαλιστεί. Όσο κι αν δεν μας αρέσει, θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε συνεπείς...... Δεν φταίνε οι άλλοι που είμαστε μπατάκια.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημιουργημα του ΜΠανε ο ΠΑΟΚ?? Ρε εσυ μηπως υπερβαλλεις λιγο?? Οσο μεγαλο κεφαλαιο να ειναι ο Μπανε για εμας δεν ειναι κανεις πανω απο τα 4 γραμματα και δεν ανηκει σε κανεναν ο ΠΑΟΚ. Οσο για το για ποιο λογο ο Χαριτοπουλος ηταν ο μονος που ειχε προβλημα και με ποια ειναι αραβωνιασμενος μπορεις ευκολα να το βρεις. (και στο ξαναλεω αρχικα εγω ηθελα το Μπανε στον ΠΑΟΚ καθως πιστευα οτι μπορει να ενωσει και να μαζεψει κοσμο, η μετεπειτα αντιδραση του βεβαια με εκανε να αναρωτιεμαι αν ισως ηταν οντως σωστη η αποφαση για μη στηριξη του- βεβαια ακομα δεν εχω κατασταλαξει)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν είπα ότι ο Μπάνε είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ αλλά αυτός έκανε την διαφορά. Αυτός τον γιγάντωσε. Τώρα, πως θα μπορούσε να συνεργασθεί και να βοηθήσει από την στιγμή που ακόμα δεν του έχει απαντήσει κανένας (λες και δεν υπάρχει) δεν ξέρω.
Επαναλαμβάνω πως στην περίπτωση Χαριτόπουλου φταίμε εμείς οι κακοπληρωτές και κανένας άλλος.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

kostasff έγραψε:Α ρε Μπάνε, ποιος θα το φανταζόταν όταν έπαιζες με ενέσεις, όταν πέθαινες μέσα στο γήπεδο, όταν πλακωνόσουν στις μπουνιές με τον γκάλη, όταν σήκωνες τα τρόπαια που είχαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου, όταν έκλαιγες για την μαλακία του φασούλα (βλέπε αβαταρ), όταν δημιουργούσες νέους Παοκτσήδες και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου, ότι θα ερχόταν μία μέρα που θα "καιγόσουν"......
Κρίμα και συγνώμη μεγάλε και μοναδικέ ΑΡΧΗΓΕ μας. Ήσουν, είσαι και θα είσαι πρώτος στην καρδιά μου (τουλάχιστον). Όσο κι αν "τσαλακώνεσαι" και "καίγεσαι" κατά κάποιους.
Αν και τεχνικά είμαστε off topic, θεωρώ την κουβέντα πολύ ενδιαφέρουσα.
Σε αυτά που λες κώστα, όχι μόνο συμφωνώ αλλά και επαυξάνω.
Οι στιγμές στη Nantes εξακολουθούν να είναι οι πιο δυνατές μου οπαδικές στιγμές.
Το απίστευτο 3ποντο της ισοφάρισης, το γοερό ξέσπασμα μετά.
Οι μπουνιές που είχε παίξει με τον Νικ δε Γκρικ μου είχαν δείξει πως ήταν ο μόνος από εκείνη την ομάδα που δεν ανεχόταν να μην κατακτά ότι αξίζει.
Οι υπόλοιποι τη βρίσκαν με τις αυτοκτονικές τάσεις...

Πρέπει όμως να αποσυνδέσουμε την εικόνα αυτή του Μπάνε με το αν θα έπρεπε να γίνει Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ή να ηγηθεί τέλος πάντων μίας προσπάθειας.
Ποσώς με ενοχλεί αν ήταν καλός προπονητής (που δεν ήταν προφανώς), πραγματικά αδιαφορώ.
Το θέμα είναι ότι η καρδιά του τίγρη είχε πάψει από καιρό να χτυπάει.
Όσο και να τον λατρεύω, δεν μπορώ να αποδεχτώ πως δεν ύψωσε ανάστημα στον παντελονάτο, πως δεν έκρουσε δυναμικά τον κώδωνα του κινδύνουν προ των πυλών της καταστροφής που ερχόταν.
Πιο πολύ συμπεριφέρθηκε σαν νέος προπονητής που του δίνεται η ευκαιρία, παρά σαν Μπάνε, με το τεράστιο ανάστημά του και την τεράστια απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Συν τοις άλλοις, τα τελευταία χρόνια, με διάφορες κινήσεις είχε δείξει αφερεγγυότητα, στον ας πούμε επαγγελματικό - επιχειρηματικό τομέα και δε θα πω πολλά, καθώς δεν θέλω να υπεισέλθω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες.

Προσοχή όμως. Δεν λέω το παραπάνω για να μειώσω την προσφορά του ή το όνομά του.
Θεωρώ πως του αξίζουν οι δέουσες τιμές.
Ένα φιλικό για αυτόν που θα γράψει ιστορία, απόσυρση της φανέλας του, κάποια τιμητική θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τα πάντα για ένα αθλητή από αυτούς που δεν βγάινουν πια, με καρδιά.
Απλώς θυμήσου ότι, όπως έχει πει και ο ίδιος, μετά από κάποια στιγμή, δεν έβλεπε και αυτός πια τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.
Απόλυτος σεβασμός αλλά και διαχωρισμός καταστάσεων κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

+100 συμφωνω απολυτα με ολα
Άβαταρ μέλους
kostasff

Aureliano Buendia έγραψε:
kostasff έγραψε:Α ρε Μπάνε, ποιος θα το φανταζόταν όταν έπαιζες με ενέσεις, όταν πέθαινες μέσα στο γήπεδο, όταν πλακωνόσουν στις μπουνιές με τον γκάλη, όταν σήκωνες τα τρόπαια που είχαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου, όταν έκλαιγες για την μαλακία του φασούλα (βλέπε αβαταρ), όταν δημιουργούσες νέους Παοκτσήδες και μάλιστα στα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου, ότι θα ερχόταν μία μέρα που θα "καιγόσουν"......
Αν και τεχνικά είμαστε off topic, θεωρώ την κουβέντα πολύ ενδιαφέρουσα.
Σε αυτά που λες κώστα, όχι μόνο συμφωνώ αλλά και επαυξάνω.
Οι στιγμές στη Nantes εξακολουθούν να είναι οι πιο δυνατές μου οπαδικές στιγμές.
Το απίστευτο 3ποντο της ισοφάρισης, το γοερό ξέσπασμα μετά.
Οι μπουνιές που είχε παίξει με τον Νικ δε Γκρικ μου είχαν δείξει πως ήταν ο μόνος από εκείνη την ομάδα που δεν ανεχόταν να μην κατακτά ότι αξίζει.
Οι υπόλοιποι τη βρίσκαν με τις αυτοκτονικές τάσεις...

Πρέπει όμως να αποσυνδέσουμε την εικόνα αυτή του Μπάνε με το αν θα έπρεπε να γίνει Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ή να ηγηθεί τέλος πάντων μίας προσπάθειας.
Ποσώς με ενοχλεί αν ήταν καλός προπονητής (που δεν ήταν προφανώς), πραγματικά αδιαφορώ.
Το θέμα είναι ότι η καρδιά του τίγρη είχε πάψει από καιρό να χτυπάει.
Όσο και να τον λατρεύω, δεν μπορώ να αποδεχτώ πως δεν ύψωσε ανάστημα στον παντελονάτο, πως δεν έκρουσε δυναμικά τον κώδωνα του κινδύνουν προ των πυλών της καταστροφής που ερχόταν.
Πιο πολύ συμπεριφέρθηκε σαν νέος προπονητής που του δίνεται η ευκαιρία, παρά σαν Μπάνε, με το τεράστιο ανάστημά του και την τεράστια απήχηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Συν τοις άλλοις, τα τελευταία χρόνια, με διάφορες κινήσεις είχε δείξει αφερεγγυότητα, στον ας πούμε επαγγελματικό - επιχειρηματικό τομέα και δε θα πω πολλά, καθώς δεν θέλω να υπεισέλθω σε κουτσομπολίστικες λεπτομέρειες.

Προσοχή όμως. Δεν λέω το παραπάνω για να μειώσω την προσφορά του ή το όνομά του.
Θεωρώ πως του αξίζουν οι δέουσες τιμές.
Ένα φιλικό για αυτόν που θα γράψει ιστορία, απόσυρση της φανέλας του, κάποια τιμητική θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τα πάντα για ένα αθλητή από αυτούς που δεν βγάινουν πια, με καρδιά.
Απλώς θυμήσου ότι, όπως έχει πει και ο ίδιος, μετά από κάποια στιγμή, δεν έβλεπε και αυτός πια τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.
Απόλυτος σεβασμός αλλά και διαχωρισμός καταστάσεων κατά τη γνώμη μου.
kostasff έγραψε:Πάλι το παραμύθι με τον ωραίο πρίγκιπα.
Αλλά κι έτσι να είναι, θα πάρει την έγκριση του Α.Σ.?
Προσωπικά χαλιέμαι που βλέπω τον Πέτζα πιο ψηλά από τον Μπάνε στις προτιμήσεις του κόσμου. Συναισθηματικά μιλώντας.
Στο πρώτο μου ποστ σχετικά με το θέμα, ξεκαθάρισα πως μιλάω συναισθηματικά και όχι πρακτικά. Στο φινάλε, όλοι αυτοί που περιμένουν τον Πέτζα, ποια εγγύηση έχουν ότι θα πετύχει διοικητικά? Το καλό του τρίποντα?
Αυτό που λείπει από το μπάσκετ είναι κάποιος που θα μπορέσει να συσπειρώσει τον κόσμο. Όλοι αυτό δεν λέμε? Κάτι ανάλογο του Ζαγοράκη. Ε λοιπόν, βάση αυτής της επιθυμίας ψάχνουμε κάποιον που να μιλάει στην καρδιά του Παοκτσή. Για μένα λοιπόν, αυτός είναι ο Μπάνε, ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας. Δεν με ενδιαφέρει πόσο καλός επιχειρηματίας είναι (αυτό διορθώνεται με τους κατάλληλους τεχνοκράτες συνεργάτες), ούτε πόσο καλός προπονητής είναι, ούτε αν δεν αντιστάθηκε στον Τάκη. Με ενδιαφέρει ότι μπορεί να μιλήσει στην καρδιά μου, να με κάνει να ασχοληθώ και πάλι με αυτό το τμήμα (γενικά μιλάω) και να το αγκαλιάσω ξανά όπως και τότε. Όπως και τότε που πάλι αυτός με "ανάγκασε" να το αγαπήσω όσο το αγάπησα. Αυτός με "ανάγκασε" να παθιάζομαι στην κερκίδα, αυτός με ανάγκασε να φωνάζω "Ω Μπάνε-Μπάνε" και αυτός με έκανε να λέω με υπερηφάνεια ότι είμαι ΠΑΟΚ. (καταλαβαίνεις τι εννοώ, μην αρχίσουμε τα πρέπει να είσαι πάντα περήφανος που είσαι ΠΑΟΚ. Αυτό εξυπακούεται).
Συγνώμη από τους μπλε που γράφω σε λάθος τόπικ. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.... :mrgreen:
Υ.Γ.Εκείνη την απάντηση πότε θα του την δώσουν??? Μήπως ο Μπάνε στείλει στα δικαστήρια όσους έφαγαν (κάτι ανάλογο με Γούμενο) και κάποιοι έτρεξαν να βρουν άλλα "σίγουρα" σχήματα? Υπόθεση κάνω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καταλαβαίνω απόλυτα τους ενδοιασμούς-ενστάσεις κλπ. αλλά δεν θα πάρω. κάθε μέρα τρώμε τον κάθε παπάρα-λαμόγιο-απατεώνα στη ζωή μας. στο σύμβολό μας βρήκαμε να κάνουμε αντιπολίτευση και ειδικές εξεταστικές. Μπάνε ρεεεεε
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Απλώς, σε συνέχεια αυτών που ειπώθηκαν πιο πάνω, συμφωνώ Κώστα, ότι η όλη ιστορία με τον Πέτζα είναι ένα παραμυθάκι που κατασκευάσαμε οι ίδιοι διότι πάντου και πάντα (και το ίδιο γίνεται στο ποδόσφαιρο, τόλμησα να το αναφέρω και με κράζαν διάφοροι) θέλουμε ένα ωραίο παλικάρι καβάλα στο πάλλευκο άτι που θα έρθει να μας σώσει (αν έχει και μ....ρα γυναίκα ακόμη καλύτερα :roll: ).

Ποτέ δεν μπήκαμε στον κόπο να φτιάξουμε τις δικές μας δομές ώστε να μην φτάνουμε στο χείλος της καταστροφής, ποτέ δεν πιστέψαμε ουσιαστικά και βαθιά στη δυναμική αυτού του λαού παρά βαυκαλιζόμασταν για καλύτερες έδρες της Ευρώπης και τα ρέστα, οι οποίες μετατράπηκαν σε ιγκλού μόλις αρχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά. Από ότι φαίνεται είμαστε άβουλοι και τεμπελάκοι και όλοι έχουμε ανάγκη από κάτι τέτοιο...
[youtube]4m8ltkjO7Pg&feature=related[/youtube]

ΥΓ Στον Μπάνε φέρθηκαν άκομψα και ασεβώς.
Απλώς δεν θεωρώ ούτε τον Μπάνε πανάκεια, η γιατρειά θα έρθει μόνο με αυτοίαση.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Συμφωνούμε. Θα προσθέσω μόνο το εξής. Χρειαζόμαστε κάποιον που να εμπνέει και να δώσει όραμα στον κόσμο ώστε να γεμίσει και πάλι το γήπεδο. Αυτός θα είναι είτε ένας λεφτάς που θα τα σπρώξει, είτε μία μορφή του χώρου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι πρώτοι δεν μας προτιμούν ή απλά δεν υπάρχουν. Μας μένει λοιπόν το δεύτερο. Μπάνε, Πέτζα & σια. Από αυτούς, μόνη χειροπιαστή πρόταση-επιλογή ήταν (και είναι) ο Μπάνε.
Όπως έχω ξαναπεί (και όλοι μας το λέμε) ο μεγάλος χορηγός αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος μας και ο Μπάνε μοναδικός (για την ώρα τουλάχιστον) που μπορεί να τον φέρει. Αν αρχίζουμε τώρα τα "δεν είναι καλός προπονητής" τα "πήγε στην Βουλγαρία" και τα λοιπά, τότε μόνοι μας καίμε το καλύτερο χαρτί μας.
Περαστικά μας λοιπόν και τα 600 άτομα του ελεύθερου φιλικού είναι επιτυχία. :evil:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πες τα ρε Κώστα! Μπάνε και πάλι Μπάνε. Και μετά Πέτζα. Αυτοί και μόνο αυτοί μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο, να μας ξαναδώσουν όραμα. Μέχρι τότε θα είμαστε σε χειμερία νάρκη. Δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ρε τι γίνεται στη μπάλα? θα καταντήσει το πρωτοδικείο πρότυπο μοντέλο διοίκησης ????? :? :mrgreen:

δεν μπορώ άλλες μαύρες μέρες παιδιά...

[youtube]Zrn_UcWCkzQ[/youtube]

Bane και στη μπάλα ρεεεεεεε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Έτσι Θωμά μου!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Μπάνε παντού...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”