Παύλος Δερμιτζάκης
- sidpanos
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
πως αλλάζουν οι καιροί...σαν χθες ηχεί στα αυτιά μου το,παραλίγο με τον άγιαξ,με την φενέρ τα κατάφερε...οτι και να κάνει ο δερμιτζάκης,θα είναι πετυχημένος για μένα.. 

Δηλ αν σε βγαλει Πανο 5ο θα ειναι πετυχημενος για εσενα..?
Σαν να επεσε ο πηχης λιγο η ετσι μου φαινεται γιατι περσι 2ος βγηκες....
Ασανσερ γιναμε.?
Σαν να επεσε ο πηχης λιγο η ετσι μου φαινεται γιατι περσι 2ος βγηκες....
Ασανσερ γιναμε.?
DC, καταρχήν δε χρειάζεται να τα ποστάρεις 2 φορές για να τα δώ...
Θα ξεκινήσω από το τέλος. Αν κάποιος υποστήριζε ότι η ευθύνη ενδεχόμενης αποτυχίας βάρυνε το Δερμιτζάκη θα με έβρισκε απέναντι. Ο λόγος είναι απλός : Ο χρόνος που είχε την ομάδα ήταν τόσο σύντομος που δεν θα μπορούσε να του χρεωθεί η συγκεκριμένη αποτυχία. (όπως καταλαβαίνεις, ίδιος είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να του πιστωθεί αποκλειστικά η επιτυχία).
Για το Βρύζα, ναι, αναφέρομαι και σε αυτά που εσύ έχεις κατά καιρούς αναφέρει (και όχι σε σένα ως πρόσωπο). Και για να μη με πιάσεις από μπροστά με χαρακτηρισμούς, σέβομαι (δεν την επικροτώ βέβαια) την άποψή σου (και άλλων) ότι ο Βρύζας επέλεξε τη σταδιοδρομία του από τον ΠΑΟΚ, έφυγε μόνος του αναλαμβάνοντας το λάθος της επιλογής Μπερέττα και έκανε σημαντικά λάθη στις επιλογές του.
Από αυτό το σημείο, μέχρι να του χρεώνεται λάθος "στήσιμο" της ομάδας (της ίδιας ομάδας που ήρθε 2η πριν 4 μήνες) για να δικαιολογηθούν οι αδυναμίες και οι λάθος χειρισμοί του νεόκοπου κόουτς, υπάρχει τεράστια απόσταση. Το να πρέπει δε, να καταπίνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ίδια δικαιολογία ως αντιβίωση, είναι, για μένα, γελοίο.
Mpafos, δε χρειάζεται να αναφέρω τι έχει καταφέρει ο κόουτς του ρούλη...Παρακολουθώντας με τα ματάκια μου το γείτονα, έχω συμπεράνει, ότι μετά από ένα διάστημα για να καταλάβει τι ακριβώς παίζεται στην ελλάδα, έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα, που δύσκολα (θα) χάνει, (θα) παίζει στρωτά και γενικά θα την φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων που έχει ως ομάδα. Αυτό που με πείραξε στο μεταξύ μας δεν ήταν τόσο η ήττα, αλλά το πως ήρθε: Ο ρούλης έπαιξε σαν ΠΑΟΚ και εμείς τον βοηθήσαμε να το πάρει.
Όσον αφορά το "πέρισυ τέτοιον καιρό", έχετε κουραστεί να το γράφετε, και έχω κουραστεί να λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, για πάρα πολλούς λόγους.
Τέλος, ως ερασιτέχνης μελλοντολόγος,
παραδόξως έχω ένα πολύ ασφαλές κριτήριο ώστε να είμαι σχεδόν βέβαιος για τα μελλούμενα. Και αυτό δεν είναι τα λάθη που μέχρι τώρα έχει κάνει ο κόουτς (όλοι κάνουν λάθη). Είναι, ότι τα λάθη του ΔΕΝ τα βλέπει, οπότε ΔΕΝ μπορεί και να τα διορθώσει.

Θα ξεκινήσω από το τέλος. Αν κάποιος υποστήριζε ότι η ευθύνη ενδεχόμενης αποτυχίας βάρυνε το Δερμιτζάκη θα με έβρισκε απέναντι. Ο λόγος είναι απλός : Ο χρόνος που είχε την ομάδα ήταν τόσο σύντομος που δεν θα μπορούσε να του χρεωθεί η συγκεκριμένη αποτυχία. (όπως καταλαβαίνεις, ίδιος είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να του πιστωθεί αποκλειστικά η επιτυχία).
Για το Βρύζα, ναι, αναφέρομαι και σε αυτά που εσύ έχεις κατά καιρούς αναφέρει (και όχι σε σένα ως πρόσωπο). Και για να μη με πιάσεις από μπροστά με χαρακτηρισμούς, σέβομαι (δεν την επικροτώ βέβαια) την άποψή σου (και άλλων) ότι ο Βρύζας επέλεξε τη σταδιοδρομία του από τον ΠΑΟΚ, έφυγε μόνος του αναλαμβάνοντας το λάθος της επιλογής Μπερέττα και έκανε σημαντικά λάθη στις επιλογές του.
Από αυτό το σημείο, μέχρι να του χρεώνεται λάθος "στήσιμο" της ομάδας (της ίδιας ομάδας που ήρθε 2η πριν 4 μήνες) για να δικαιολογηθούν οι αδυναμίες και οι λάθος χειρισμοί του νεόκοπου κόουτς, υπάρχει τεράστια απόσταση. Το να πρέπει δε, να καταπίνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ίδια δικαιολογία ως αντιβίωση, είναι, για μένα, γελοίο.
Mpafos, δε χρειάζεται να αναφέρω τι έχει καταφέρει ο κόουτς του ρούλη...Παρακολουθώντας με τα ματάκια μου το γείτονα, έχω συμπεράνει, ότι μετά από ένα διάστημα για να καταλάβει τι ακριβώς παίζεται στην ελλάδα, έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα, που δύσκολα (θα) χάνει, (θα) παίζει στρωτά και γενικά θα την φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων που έχει ως ομάδα. Αυτό που με πείραξε στο μεταξύ μας δεν ήταν τόσο η ήττα, αλλά το πως ήρθε: Ο ρούλης έπαιξε σαν ΠΑΟΚ και εμείς τον βοηθήσαμε να το πάρει.
Όσον αφορά το "πέρισυ τέτοιον καιρό", έχετε κουραστεί να το γράφετε, και έχω κουραστεί να λέω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, για πάρα πολλούς λόγους.
Τέλος, ως ερασιτέχνης μελλοντολόγος,

- navigator11
αναντιρρητα.απλως,αυτος,που ο πωλ αντικατεστησε,δεν ειχε την ευκαιρια να προσπαθησει.οποτε,ειναι καπως ευθραστες οι όποιες ισορροπιες των πραγματων,ακομα και οι λεκτικες!sourmenetes έγραψε:Ναβι παρεξηγησες....Ποιος ηταν ο πρωτος στοχος του καλοκαιριου???navigator11 έγραψε:"Το λαθος του καλοκαιριου το εσωσες με το Δερμιτζακη θελουμε δε θελουμε..."
με φειδω παιδες τα "βαρια" λογια!ας μην ξανοιγομαστε ...
Η προκριση στους ομιλους.Την πετυχε??Ναι.
Αυτο εννοουσα και τιποτα παραπανω.
Διακρινω μια ταση ο,τι ειναι υπερ του προπονητη να διωκεται ή μου φαινεται???
Κατα τ'αλλα περιμενουμε να δουμε τη συνεχεια...
Ούτε πρόκειται να ακούσεις, τουλάχιστο από μένα gash. Το είπε και ο Δερμιτζάκης (ως μη όφειλε) στην περι ου συνέντευξη : Δεύτερη αλλαγή προπονητή στη χρονιά (πόσο μάλλον στην αρχή της) θα ήταν καταστροφική (ή κάπως έτσι).gash04 έγραψε:Όνομα δεν ακούω αντικαταστάτη και ανησυχώ.
Οσον αφορα τον κοουτς του ρουλη θα σου πω πως μαλλον εχεις μεινει στο 2001.Γιατι απο τοτε η μονη ομαδα που δεν υποβιβασε ειναι η............Γεωργια.Ελπιζω να το κανει και με τα ασπονδυλα!niko70 έγραψε:
Απο κει και περα,επειδη καταλαβα πως αντιλαμβανομαστε εντελως διαφορετικα,αυτο που βλεπουμε,η συνεχιση αυτης της συζητησης,πιστευω πως δεν εχει κανενα νοημα.
niko70 έγραψε:Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανε
ΟΚ. Χέστο. Εγώ ρώτησα αν πιστεύεις ότι δεν θα τον κατηγορούσε κανένας, όπως εμφατικά έγραψες με κεφαλαία.niko70 έγραψε:Θα ξεκινήσω από το τέλος. Αν κάποιος υποστήριζε ότι η ευθύνη ενδεχόμενης αποτυχίας βάρυνε το Δερμιτζάκη θα με έβρισκε απέναντι.
Ας κατατάξουμε την ερώτησή μου στις ρητορικές και ας την προσπεράσουμε.
Καλά .... το σκότωσες. Είναι γελοία αυτά που γράφω αλλά εγώ είμαι ... σοβαρός. No problem. Έχω διαβάσει και πολύ (μα πολύ) χειρότερα για την πάρτη μου.niko70 έγραψε: Για το Βρύζα, ναι, αναφέρομαι και σε αυτά που εσύ έχεις κατά καιρούς αναφέρει (και όχι σε σένα ως πρόσωπο).
Η λέξη "ανάγνωση" δεν έχει μόνο την έννοια της αναγνώρισης των λέξεων αλλά και την κατανόησης αυτών. Αν υποθέσουμε ότι ΔΕΝ ξέφυγε της αντίληψής σου η παρένθεση (είδατε τι εύκολο και τι άσχημο που είναι να μηδενίζεις και να ξεχνάς την προσφορά τους; ), τότε το πρόβλημα είμαι εγώ και το ότι δεν κατάφερα να περάσω το πνεύμα του κειμένου. Οπότε sorry. Άστο. Δεν μπορώ καλύτερα.
- navigator11
niko70 έγραψε:Η λογική πλέον έχει πάει περίπατο σε αυτό το τόπικ.
Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση προς τους φίλους που πιστεύουν στο Δερμιτζάκη, υπενθυμίζοντας για 100ή φορά ότι και όλοι όσοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να προσφέρει το παραμικρό στον ΠΑΟΚ που ΠΑΡΕΛΑΒΕ, στηρίζουν το Ζαγοράκη και επομένως σιωπούν και γι' αυτή την επιλογή του για το καλό της ομάδας :
1. Μην απαξιώνετε την ομάδα που στήθηκε πριν 2 χρόνια και πρόσφερε τόσα στον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να ενισχύσετε τα επιχειρήματα του κόουτς στην πρόσφατη συνέντευξή του
2. Μην απαξιώνετε προπονητές εγνωσμένης αξίας άλλων ομάδων, μόνο και μόνο για να "ψηλώσει" ο δικός μας...δεν το χρειάζεται άλλωστε
Οποιοσδήποτε μπορεί να μου συστήσει να μην παρακολουθώ το συγκεκριμένο τόπικ (αν αυτό είναι το πρόβλημα)
υ.γ. 1 Η απαξίωση του Βρύζα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο γελειότητας.
υ.γ. 2 Η μεγαλύτερη επιτυχία του Δερμιτζάκη (που τον κάνει ως τώρα ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ?? από το Σάντος)![]()
είναι η πρόκριση στους ομίλους. Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά :
Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανε, πως το πιστώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τώρα που πέτυχε ?
νικολα,ακριβως αυτο ειναι το προβλημα.μην διαβαζεις,αν δε γουσταρεις.αλλωστε,το τοπικ εδω βριθει σοβαρων αποψεων υπερ δερμιτζακη,σχεδον ακαταβλητων επιχειρηματολογικα απο μερους των ... πολεμιων!οπως ελεγε κι ο κηλαηδονης:
[youtube]wZUyPqXpp3s[/youtube]
βεβαια το τραγουδι λεει 'ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ",που εν προκειμενω δεν ισχυει!οι "καιροσκοποι" σαντος-βρυζας (μπορει εσυ DC να το γραφεις οπως το γραφεις,αλλά υπαρχουν αρκετοι,που το πιστευουν οχι αλληγορικα,αλλά κυριολεκτικα) αλλά και η ΟΜΑΔΑ μας προδωσαν και μας εξαπατησαν παραλληλα.βασιλοκαϊλισμός σε ολο του το μεγαλειο.καραμελιτσα "τι γινοταν ακριβως περυσι τετοιαν εποχη" κι εχει ο θεος!μας εβαλε ομιλους ο δερμιτζακης,στο πρωταθλημα το ιδια χάλια παμε με περυσι,αρα πιο επιτυχημενος συγκριτικα μεχρι 10/10/2010 απο τον προκατοχο (βεβαια απο εδω και περα περυσι τετοιον καιρο ειχε αρχισει η επανακαμψη της ομαδας,οποτε "λογικα" και φετος το αυτο θα γινει!).ουσια,οχι μελλοντολογια!τωρα,οπως ευστοχα παρατηρεις,κατι το οποιο ο δερμιτζακης δε θα χρωνοταν (ενδεχομενο αποκλεισμο στην ευρωπη) πώς το πιστωνεται,ειναι "νοητικα απονενοημενο διαβημα" κατα καποιους!αλλά θα μου πεις εκει που χρειαζοταν ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΜΗ και εξτρα κινητρο η ομαδα (στα μεγαλα ευρωπαϊκα παιχνιδια),ελαμψε ο δερμι.μετα ακολουθησαν παιχνιδια χαμηλου κινητρου και οι παιχτες δεν ειχαν τον ιδιο βαθμο συγκεντρωσης και ορεξης (μιας και συμφωνα με τον ιδιο το δερμι τα εργομετρικα τους ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τα περυσινα αντιστοιχα)!ετσι πανε αυτα.ασε,που ειναι και καποιοι εξ αυτων 30+!κοινως:
[youtube]DbxLC-VzU38&feature=related[/youtube]
"Λογικα",εαν αρχισουν να βαζουν γκολ, το γονατο του Παπαζογλου,η ταπα του Κουτσιανικουλη και ο Ιβιτς στο 90' θα κανουμε μεχρι τα Χριστουγεννα την ιδια πορεια με περσι........
Πριν από το φάουλ του Γκαρσία, προηγείται λάθος. Στο τείχος υπήρχε ένας παίκτης λιγότερος, με αποτέλεσμα να περάσει η μπάλα. Ακόμη και μετά την απόκρουση του Κρέσιτς, που θα μπορούσε να βγάλει τη μπάλα πλάγια, δεν ακολούθησε κανείς. Αντίθετα, με εσάς ο Χαβίτο την κυνήγησε τη φάση και δικαιώθηκε. Εμείς τι κάναμε μετά την απόκρουση; Μία τρύπα στο νερό κάναμε" τόνισε γενικά, πριν πάει σε ατομικές αναφορές. Αυτές ήταν οι εξής:
-"Λευτέρη, γιατί δεν ακολούθησες τον Χαβίτο που ήταν στην πλευρά σου;". Η απάντηση του Σακελλαρίου: "Αδράνησα". Ο Δερμιτζάκης απάντησε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του: "Τι σημαίνει αδράνησα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Γι' αυτό είμαστε μέσα στην περιοχή, Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε εκεί...".
-"Όταν έγινε το φάουλ έπρεπε να γυρίσει ο Σαλπιγγίδης στο τείχος και δεν το έκανε...".
-"Πάμπλο, εσύ που καθόσουν πάνω στις κερκίδες, την είδες τη φάση του φάουλ; (ρώτησε τον Κοντρέρας ο Δερμιτζάκης). Ο Χιλιανός μίλησε για συνολικά λάθος λειτουργία της ομάδας.paok24
-"Λευτέρη, γιατί δεν ακολούθησες τον Χαβίτο που ήταν στην πλευρά σου;". Η απάντηση του Σακελλαρίου: "Αδράνησα". Ο Δερμιτζάκης απάντησε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του: "Τι σημαίνει αδράνησα; Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Γι' αυτό είμαστε μέσα στην περιοχή, Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαστε εκεί...".
-"Όταν έγινε το φάουλ έπρεπε να γυρίσει ο Σαλπιγγίδης στο τείχος και δεν το έκανε...".
-"Πάμπλο, εσύ που καθόσουν πάνω στις κερκίδες, την είδες τη φάση του φάουλ; (ρώτησε τον Κοντρέρας ο Δερμιτζάκης). Ο Χιλιανός μίλησε για συνολικά λάθος λειτουργία της ομάδας.paok24
Φερτε πίσω το Μπερετα με Δερμιτζάκη βοηθό , Σάντος τεχνικό διευθυντή κ Ζήση αντιπρόεδρο.
Ετσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι
Ετσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι
οταν συζηταμε κατι αστειο δεν σημαινει οτι ειμαστε αστειοι. απλα ειπες ενα καλο ανεκδοτο και γελασα με το χιουμορ σου.DC έγραψε:Δηλαδή είσαι αστείος που εξακολουθείς να το συζητάς; Συ είπας.kos έγραψε:ειναι ποτε δυνατον να συγκριθει ο αρχοντας της τακτικης με τον ανθρωπο της γιομας? ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε.
πληγη ειναι η νοοτροπια η δικη σου. στηριζω δερμιτζακη επειδη τον στηριζει ο ζαγορακης. δεν εχουν καμια σημασια τα αποτελεσματα των επομενων αγωνων οπως και η εικονα της ομαδας. σου αρκει που ο ζαγορακης στηριζει δερμιτζακη. και οταν ο ζαγορακης θα σταματησει να στηριζει δερμιτζακη θα σταματησεις και εσυ.DC έγραψε:Τα παραπάνω δικαιολογούν απόλυτα το προηγούμενο ποστ μου: τέτοιες σκέψεις και νοοτροποίες (σαν τις δικιές σου) είναι η κατάρα του ΠΑΟΚ.kos έγραψε: οσο για το ISO από την κερκίδα, σαφεστατα και ο προπονητης του ΠΑΟΚ πρεπει να το εχει. μαλλον ειναι υποχρεωμενος να το κερδισει. εκτος εαν ξερεις να μας πεις παραδειγματα προπονητων που πετυχαν σε ομαδα χωρις να εχουν την στηριξη των οπαδων. και μην μου πεις το σαντος, πρωτον γιατι συγκρινεις @ουτσες με βουρτσες και δευτερον γιατι εαν πονουσαν τα ματια σου παει να πει οτι δεν υπεγραψες το ISO του σαντος.
τσπα. γραφει η γκολνιους οτι σε 27 μερες θα παιξουμε 7 ματς απο τα οποια τα 5 εκτος. εκει θα κριθει ο προπονητης. μεσα σε αυτον τον μηνα. οτι και να λεμε ολοι μας ειναι ανευ σημασιας.
Προσέξτε τώρα σκεπτικό: η πούτσα (ο Δερμιτζάκης δηλαδή κατά τον kos) θα πάρει το απαραίτητο (κατά τον kos πάλι) ISO της κερκίδας, τις επόμενες 27 μέρες. Κάτι για το οποίο η βούρτσα (ο Σάντος) πάλευε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.
Είσαι πληγή ρε φίλε. Άποψή μου, όπως λες.
το ISO που ειναι δικια σου φραση σημαινει στηριξη απο την κερκιδα. και ναι, ειναι απαραιτητη γιατι ευτυχως για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι ολοι σαν εσενα στην κερκιδα. υπαρχουν και ανθρωποι που εμπιστευονται τα ματια τους και αυτα που βλεπουν και οχι την γραμμη που θα περασει ο ζαγορακης.
καταρα λοιπον για τον ΠΑΟΚ ειναι να υπαρχουν οπαδοι χωρις αποψη. και οταν λες οτι στηριζεις δερμιτζακη οσο τον στηριζει ο ζαγορακης δεν εχεις αποψη. απεκτησε λοιπον πρωτα προσωπικη αποψη και μετα ελα να μιλησουμε για το ποιος ειναι αστειος και ποιος ειναι ΠΡΟΒΑΤΟ.
Φιλε Κος το να μη συμφωνείς με επιλογή Δερμιτζάκη + να μη δίνεις πολλές πιθανότητες ότι θα πετύχει ,
ΑΛΛΑ να στηρίξεις την επιλογή του λόγω έλλειψης εναλλακτικής + λόγω εμπιστοσύνης στο Ζαγοράκη???
Αυτό που σου είπα παίζει ως σενάριο στο δικό σου τροπο σκέψης?
Δε συμφωνώ αλλά στηρίζω...γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς και γιατί δε θέλω να διαταράξω το κλίμα σε μια ήδη τεταμένη χρονική περίοδο..
Αντί να προσπαθώ να πείσω για τα αυτονόητα , κάνω τουμπεκί για την ομάδα κ προσπαθώ να δείξω λίγη πίστη και υπομονή....
Κατά την άποψη μου δε θα ήταν καθόλου άσχημη αντιμετώπιση της κατάστασης....
φιλικά πάντα..
ΑΛΛΑ να στηρίξεις την επιλογή του λόγω έλλειψης εναλλακτικής + λόγω εμπιστοσύνης στο Ζαγοράκη???
Αυτό που σου είπα παίζει ως σενάριο στο δικό σου τροπο σκέψης?
Δε συμφωνώ αλλά στηρίζω...γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς και γιατί δε θέλω να διαταράξω το κλίμα σε μια ήδη τεταμένη χρονική περίοδο..
Αντί να προσπαθώ να πείσω για τα αυτονόητα , κάνω τουμπεκί για την ομάδα κ προσπαθώ να δείξω λίγη πίστη και υπομονή....
Κατά την άποψη μου δε θα ήταν καθόλου άσχημη αντιμετώπιση της κατάστασης....
φιλικά πάντα..