Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ο Μάκος??Ο Μάκος??Πλάκα με κάνεις ρε Φερνάντου??
Τόσο καλύτερος είναι από Φωτάκη ??

Ο Μάκος παίζει, ενώ ο Φωτάκης όχι.
Ούτε ο Δον εκτιμά τον Μάκο, φαίνεται από το ότι τον έχει κάτω από τους Κατσουράνη, Τζιόλη, Πρίττα (και πιθανώς και Πλιάτσικα αν έπαιζε στην ομάδα του) στη σειρά προτίμησης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κατά τ' άλλα, ορθολογικότατη η ενδεκάδα του Σάντος.
Αυτός ο ορθολογισμός μου λείπει αρκετά.
(Δεν νοσταλγώ τον Σάντος συγκεκριμένα, με την επιλογή που έκανε έθεσε δια παντός τον εαυτό του εκτός ΠΑΟΚ και εκτός των συναισθημάτων μου. Απλώς μου λείπουν κάποια στοιχεία του που θεωρώ πως ένας προπονητής πρέπει να έχει.)
By the way, τώρα που η πίεση είναι μεγάλη και βρίσκεσαι συνεχώς υπό κρίση, μας έγινες πιο εκδηλωτικός και ανθρώπινος Φερνάντο...
Πλην της παραφωνίας του σέντερ φορ και πλην του Καραγκούνη που τον σιχαίνομαι, δεν μου κακαφάνηκε η Εθνική.
Μικρός μέσος όρος ηλικίας, παίκτες με παραστάσεις από το εξωτερικό, κλήσεις σε παίκτες μικρότερων ομάδων, πιστεύω ότι θα έχουμε αξιοπρεπέστατη παρουσία όπου κι αν παίξουμε.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τσαμπουκαλεμένος, άνετος και ωραίος ο Φετφατζίδης.
Παρότι παίκτης του πεοστεφανωμένου, τον χαίρομαι.
Ευτυχώς δεν έπαιξε ο Σάλπι και ακόμη πιο ευτυχώς δεν σκόραρε όσο έπαιξε.
Κάτι τέτοιο θα είχε σμπαραλιάσει τα νεύρα μου.