Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
κολκες τσορμπατζογλου και σια που πληρωνεστε για να. γραφετε για τον ΠΑΟΚ διαβαστε
το κειμενο του DC που ειναι γεματο αληθειες αλλα και αγαπη για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ χωρις
εξυπνακιστικα σχολια και απαξιωτικους χαρακτηρισμους για οσους προσφεραν και προσφερουν στον ΠΑΟΚ.....
εν αναγκη αντιγραψτε το δεν πιστευω να πειραξει στον DC θα κανει μεγαλο καλο
σε σας και στους αναγνωστες σας ο τροπος σκεψεις του DC μπραβο ρε τσακαλε
.......
το κειμενο του DC που ειναι γεματο αληθειες αλλα και αγαπη για τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ χωρις
εξυπνακιστικα σχολια και απαξιωτικους χαρακτηρισμους για οσους προσφεραν και προσφερουν στον ΠΑΟΚ.....
εν αναγκη αντιγραψτε το δεν πιστευω να πειραξει στον DC θα κανει μεγαλο καλο
σε σας και στους αναγνωστες σας ο τροπος σκεψεις του DC μπραβο ρε τσακαλε
.......
-
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια...joshua έγραψε:Το πως καταφερνεις ρε giapas να βρισκεις στα λογια του αλλου λογο να τα αντιστρεψεις ειναι αξιο θαυμασμου respect.Καταλαβαινεις ομως οτι οσο και αν ακουγεται ωραια στο αυτι δεν ισχυει στην πραγματικοτητα.
Μου άρεσε η ατάκα γιαυτό πήγα να κάνω ένα παραλληλισμό.....
Αν δε κάνω λάθος αναφέρεσαι στο γεγονός ότι οι πιθανότητες να μας βγει ο Δερμι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ με το μέρος μας...αν κατάλαβα καλα. Αλλιώς διόρθωσε με.
Αν είναι , δε σου είπα τίποτα παράξενο , ούτε αντέστρεψα τίποτα.
Και εγώ τί σου λέω ? Πως πάντα ο ΠΑΟΚ αουτσαιντερ είναι....δεν εννοώ αγωνιστικά...εννοώ γενικά ρε παιδί μου...ποτέ δεν υπάρχουν τα εφόδια ώστε να μπει σε μια κατάσταση ( πχ αναζήτηση προπονητή ) με τις πιθανότητες υπερ του...
Και στους παίκτες που παίρνεις , οι πιθανότητες δεν ειναι υπερ σου να βγούνε ( γιατί είναι κατά κανόνα φθηνοί σε αξία )
Και στους προπονητές, το ιδιο.
Και στους στόχους που βάζεις , συνήθως οι πιθανότητες είναι εναντίον σου. ( πχ προκριματικά cl , πρωτάθλημα κλπ κλπ )
Εγώ θεωρώ το παραλληλισμό σχετικό.
Αν όχι , γράψε λαθος κ πάμε παρακάτω.
Θελω να πληροφορησω,ορισμενους εδω μεσα,πως,σαν γνησιος νεοελληνας,τα σπορ της ειρωνειας και της απαξιωσης τα κατεχω πληρως και θεωρω οτι ειναι παρα πολυ ευκολα......γι'αυτο....
"οσοι ειχατε καλομαθει με τα πρωταθληματα που επαιρνε η ομαδα μας με Μπλαζεβιτς και Μπαγεβιτς,χαλαρωστε και αφηστε τον οποιοδηποτε Δερμιτζακη στην ησυχια του......."
Καλο,ε?....
Παμε τωρα στα δυσκολα.....και τι πιο δυσκολο για εναν νεοελληνα απο τη λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ.....Αυτην που ειχε ο Ζαγορακης και μας εγραψε ολους στ'@ρχιδια του και κρατησε για τρια χρονια τον Σαντος.Ευχομαι,πραγματικα,να εξακολουθησει να την εχει και να μας ξαναγραψει εκει που πρεπει,κανοντας αυτο που πιστευει πως ειναι το καλυτερο για την ομαδα μας!
ΥΓ.Επειδη,καποιοι μιλανε για εμπειριες και μεγαλους ξενους προπονητες,θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη τους για τον "μεγαλο" προπονητη Κουπερ...........γιατι,κατα την προσωπικη μου αποψη,η ομαδα του στην Τουμπα εκανε την χειροτερη εμφανιση των τελευταιων ετων.
YΓ2.Οσοι μιλανε για εμπειρια μου θυμιζουν την ερωτηση που ακουν ολοι την πρωτη φορα που πηγαινουν να ζητησουν δουλεια....."Προϋπηρεσια?"
"οσοι ειχατε καλομαθει με τα πρωταθληματα που επαιρνε η ομαδα μας με Μπλαζεβιτς και Μπαγεβιτς,χαλαρωστε και αφηστε τον οποιοδηποτε Δερμιτζακη στην ησυχια του......."
Καλο,ε?....
Παμε τωρα στα δυσκολα.....και τι πιο δυσκολο για εναν νεοελληνα απο τη λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ.....Αυτην που ειχε ο Ζαγορακης και μας εγραψε ολους στ'@ρχιδια του και κρατησε για τρια χρονια τον Σαντος.Ευχομαι,πραγματικα,να εξακολουθησει να την εχει και να μας ξαναγραψει εκει που πρεπει,κανοντας αυτο που πιστευει πως ειναι το καλυτερο για την ομαδα μας!
ΥΓ.Επειδη,καποιοι μιλανε για εμπειριες και μεγαλους ξενους προπονητες,θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη τους για τον "μεγαλο" προπονητη Κουπερ...........γιατι,κατα την προσωπικη μου αποψη,η ομαδα του στην Τουμπα εκανε την χειροτερη εμφανιση των τελευταιων ετων.
YΓ2.Οσοι μιλανε για εμπειρια μου θυμιζουν την ερωτηση που ακουν ολοι την πρωτη φορα που πηγαινουν να ζητησουν δουλεια....."Προϋπηρεσια?"
DC έγραψε: Δυόμισι χρόνια πονούσαν τα μάτια μας με τον σάντος
εδω μεσα γραφουμε προσωπικες αποψεις. προσωπικα λοιπον θεωρω αστειο να πονανε τα ματια σου με τον ΠΑΟΚ του σαντος και να εισαι υποστηρικτης του αγγελου. ειναι ποτε δυνατον να συγκριθει ο αρχοντας της τακτικης με τον ανθρωπο της γιομας? ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε.DC έγραψε: ΥΓ: Ποιος Άγγελος μωρέ τώρα;;; Ένα ψωροκύπελλο μας έφερε και έγινε και προπονητής;;; Πφφφ
Που είσαι ρε Φρίγκερ;
οσο για το ISO από την κερκίδα, σαφεστατα και ο προπονητης του ΠΑΟΚ πρεπει να το εχει. μαλλον ειναι υποχρεωμενος να το κερδισει. εκτος εαν ξερεις να μας πεις παραδειγματα προπονητων που πετυχαν σε ομαδα χωρις να εχουν την στηριξη των οπαδων. και μην μου πεις το σαντος, πρωτον γιατι συγκρινεις @ουτσες με βουρτσες και δευτερον γιατι εαν πονουσαν τα ματια σου παει να πει οτι δεν υπεγραψες το ISO του σαντος.
τσπα. γραφει η γκολνιους οτι σε 27 μερες θα παιξουμε 7 ματς απο τα οποια τα 5 εκτος. εκει θα κριθει ο προπονητης. μεσα σε αυτον τον μηνα. οτι και να λεμε ολοι μας ειναι ανευ σημασιας.
Ρε Μπαφος,σοβαρα σε χαλαει ενας προπονητης σαν τον Κουπερ την ωρα που εχεις στον παγκο το Δερμιτζακη???????Μια χαρα ηταν η εμφανιση του Αρη στην Τουμπα......Περιμενε πισω για να παρει την ισοπαλια και στο τελος του εκατσε και η νικη.....Τεσπα,ο Δερμιτζακης θα μεινει ως το τελος της χρονιας οποτε χρονος για τετοιες συζητησεις υπαρχει......Λιγο-πολυ ολες οι αποψεις εχουν ειπωθει με βαση τα τωρινα δεδομενα......
Προσωπικα,θα με χαλουσε οποιοσδηποτε προπονητης καθοταν στον παγκο της ομαδας μου,επαιρνε 1 εκ. ευρω και δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απο τον προκατοχο του.
Τουλαχιστον,αυτος που καθεται στον παγκο της δικης μας Ομαδας-παρολα τα πολλα λαθη που,κατα την αποψη μου,κανει- εχει,ηδη,πετυχει κατι παραπανω απο τον προκατοχο του.Και δεν παιρνει και ενα εκατομμυριο...
Τουλαχιστον,αυτος που καθεται στον παγκο της δικης μας Ομαδας-παρολα τα πολλα λαθη που,κατα την αποψη μου,κανει- εχει,ηδη,πετυχει κατι παραπανω απο τον προκατοχο του.Και δεν παιρνει και ενα εκατομμυριο...
Το αν θα πετυχει κατι παραπανω απο το Σαντος ο Δερμιτζακης θα το δουμε στο τελος της χρονιας......Προτιμω παντως την πολυ ανταγωνιστικη ομαδα στο πρωταθλημα επι Σαντος απο την προκριση στους ομιλους του Europa League.......
Η λογική πλέον έχει πάει περίπατο σε αυτό το τόπικ.
Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση προς τους φίλους που πιστεύουν στο Δερμιτζάκη, υπενθυμίζοντας για 100ή φορά ότι και όλοι όσοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να προσφέρει το παραμικρό στον ΠΑΟΚ που ΠΑΡΕΛΑΒΕ, στηρίζουν το Ζαγοράκη και επομένως σιωπούν και γι' αυτή την επιλογή του για το καλό της ομάδας :
1. Μην απαξιώνετε την ομάδα που στήθηκε πριν 2 χρόνια και πρόσφερε τόσα στον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να ενισχύσετε τα επιχειρήματα του κόουτς στην πρόσφατη συνέντευξή του
2. Μην απαξιώνετε προπονητές εγνωσμένης αξίας άλλων ομάδων, μόνο και μόνο για να "ψηλώσει" ο δικός μας...δεν το χρειάζεται άλλωστε
Οποιοσδήποτε μπορεί να μου συστήσει να μην παρακολουθώ το συγκεκριμένο τόπικ (αν αυτό είναι το πρόβλημα)
υ.γ. 1 Η απαξίωση του Βρύζα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο γελειότητας.
υ.γ. 2 Η μεγαλύτερη επιτυχία του Δερμιτζάκη (που τον κάνει ως τώρα ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ?? από το Σάντος)
είναι η πρόκριση στους ομίλους. Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά :
Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανε, πως το πιστώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τώρα που πέτυχε ?
Θα ήθελα να κάνω μια θερμή παράκληση προς τους φίλους που πιστεύουν στο Δερμιτζάκη, υπενθυμίζοντας για 100ή φορά ότι και όλοι όσοι έχουν χάσει κάθε ελπίδα ότι μπορεί να προσφέρει το παραμικρό στον ΠΑΟΚ που ΠΑΡΕΛΑΒΕ, στηρίζουν το Ζαγοράκη και επομένως σιωπούν και γι' αυτή την επιλογή του για το καλό της ομάδας :
1. Μην απαξιώνετε την ομάδα που στήθηκε πριν 2 χρόνια και πρόσφερε τόσα στον ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να ενισχύσετε τα επιχειρήματα του κόουτς στην πρόσφατη συνέντευξή του
2. Μην απαξιώνετε προπονητές εγνωσμένης αξίας άλλων ομάδων, μόνο και μόνο για να "ψηλώσει" ο δικός μας...δεν το χρειάζεται άλλωστε
Οποιοσδήποτε μπορεί να μου συστήσει να μην παρακολουθώ το συγκεκριμένο τόπικ (αν αυτό είναι το πρόβλημα)
υ.γ. 1 Η απαξίωση του Βρύζα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο γελειότητας.
υ.γ. 2 Η μεγαλύτερη επιτυχία του Δερμιτζάκη (που τον κάνει ως τώρα ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ?? από το Σάντος)

είναι η πρόκριση στους ομίλους. Θέλω να ρωτήσω ρε παιδιά :
Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανε, πως το πιστώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τώρα που πέτυχε ?
- sourmenetes
- Moderator
Niko για πες μας ποιος απαξιωσε το βρυζα γιατι εγω δεν το βλεπω σε καποιο σημειο...
Αυτο που λες για την επιτυχια,απλα θυμισου περυσι οταν αποκλειστηκαμε απο τις καρδουλες σε ποιον πιστωθηκε ο αποκλεισμος..
Αυτο που λες για την επιτυχια,απλα θυμισου περυσι οταν αποκλειστηκαμε απο τις καρδουλες σε ποιον πιστωθηκε ο αποκλεισμος..
Νiko......Στο μονο που συμφωνω ειναι πως η λογικη εχει παει περιπατο σε αυτο το τοπικ.Kαι,επειδη δυο-τρια σχολια σου αναφερονται σε πραγματα που εχω γραψει εγω,θα σου πω πως,καταρχην ο Κουπερ δεν χρειαζεται κανεναν να τον απαξιωσει-μια χαρα το κανει απο μονος του-και κατα δευτερον προσπαθω να μιλαω με βαση τα γεγονοτα και οχι με εικασιες.Και το γεγονος ειναι οτι η ομαδα μας μεχρι στιγμης εχει πετυχει κατι που περσι δεν το καταφερε.Το τι θα κανει ο Δερμιτζακης και ο ΠΑΟΚ στο τελος της χρονιας δεν το ξερω αλλα εχουμε πολλους μελλοντολογους εδω μεσα που μπορουν να το πουν...Παντως,στο πρωταθλημα δειχνει πως δεν θα τα παει καλα....ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ!
Δηλαδή είσαι αστείος που εξακολουθείς να το συζητάς; Συ είπας.kos έγραψε:ειναι ποτε δυνατον να συγκριθει ο αρχοντας της τακτικης με τον ανθρωπο της γιομας? ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε.
Τα παραπάνω δικαιολογούν απόλυτα το προηγούμενο ποστ μου: τέτοιες σκέψεις και νοοτροποίες (σαν τις δικιές σου) είναι η κατάρα του ΠΑΟΚ.kos έγραψε: οσο για το ISO από την κερκίδα, σαφεστατα και ο προπονητης του ΠΑΟΚ πρεπει να το εχει. μαλλον ειναι υποχρεωμενος να το κερδισει. εκτος εαν ξερεις να μας πεις παραδειγματα προπονητων που πετυχαν σε ομαδα χωρις να εχουν την στηριξη των οπαδων. και μην μου πεις το σαντος, πρωτον γιατι συγκρινεις @ουτσες με βουρτσες και δευτερον γιατι εαν πονουσαν τα ματια σου παει να πει οτι δεν υπεγραψες το ISO του σαντος.
τσπα. γραφει η γκολνιους οτι σε 27 μερες θα παιξουμε 7 ματς απο τα οποια τα 5 εκτος. εκει θα κριθει ο προπονητης. μεσα σε αυτον τον μηνα. οτι και να λεμε ολοι μας ειναι ανευ σημασιας.
Προσέξτε τώρα σκεπτικό: η πούτσα (ο Δερμιτζάκης δηλαδή κατά τον kos) θα πάρει το απαραίτητο (κατά τον kos πάλι) ISO της κερκίδας, τις επόμενες 27 μέρες. Κάτι για το οποίο η βούρτσα (ο Σάντος) πάλευε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009.
Είσαι πληγή ρε φίλε. Άποψή μου, όπως λες.
Θα είμαι απλός σύντομος και περιεκτικός: σε εμένα αναφέρεσαι;niko70 έγραψε: υ.γ. 1 Η απαξίωση του Βρύζα έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο γελειότητας.
Μπέσα τώρα, αυτό το από πάνω, τώρα που το ξαναδιαβάζεις ..... μπέσα ..... το πιστεύεις;;;;niko70 έγραψε: Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 10 Οκτ 2010, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.