obanebane έγραψε:Να σας πω εγω τι εγινε με απλα λογια γιατι ο περουβιανος τα λεει πολυπλοκαη μια ομαδα επαιζε σαν σε τελικο (μπαρτσα) και η αλλη για να μην πω kamia πιο βαρια κουβεντα φιλικο προετοιμασιας (λεικερς) πολυ καλη ομαδα η μπαρτσα κανεις δεν το αμφισβητει, αλλα τα λογια του φιλ μπορει να ειναι αποτελεσμα της ηττας απο μια ευρωπαικη ομαδα αλλα εχουν μεγαλη δοση αληθειας, ουτε με τον γκασολ νομιζω οτι θα μπορουσε να κανει κατι η μπαρτσα σε συνθηκες NBA, απλα κατα τη γνωμη μου θα διεκδικουσε την εισοδο της στα play-offs.
Y.Γ Καλα ρε μαζι δε ξενυχταγαμε φετος με τους τελικους πιστευεις οτι μπορει ευρωπαικη ομαδα να παιξει σε τετοιο επιπεδο και σε αυτους τους ρυθμους?
με είδες κάπου στο ερώτημα που έθεσα να είπα ΕΓΩ πιστεύω οτι η barcelona θα έπαιζε τελικό playoffs στo νουμπουα???
PS: ξέρεις τι respect έχω για το αμερικάνικο μπάσκετ (δεν το χω κρύψει οτι αν ποτέ πήγαινα στο αμέρικα-αμέρικα μαζί με άλλες επιστήμες ήθελα να κάνω και σπουδές αθλητικού management και προπονητικής εφόσον ήταν εφικτό - αλλά δεν έκατσε, μία ευκαιρία που είχα ήταν να πάω στο chicago αλλά σε -20 εγώ δεν πήγαινα με τίποτα!!!!) θεωρώ οτι αμα κάτσω δίπλα στον ιτούδη και συζητήσουμε μισή ώρα τη βάση των συστημάτων του βάζελου θεωρώ οτι δεν θα μου πάρει πάρα πολύ για να πιάσω επακριβώς τις περιστροφές του Play (τουλάχιστον μερικών απ αυτά- δεν ξέρω, έτσι λέω ή φαντάζομαι τουλάχιστον 'ή θέλω να πιστεύω