Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από palok »

obanebane έγραψε:Να σας πω εγω τι εγινε με απλα λογια γιατι ο περουβιανος τα λεει πολυπλοκα :lol: η μια ομαδα επαιζε σαν σε τελικο (μπαρτσα) και η αλλη για να μην πω kamia πιο βαρια κουβεντα φιλικο προετοιμασιας (λεικερς) πολυ καλη ομαδα η μπαρτσα κανεις δεν το αμφισβητει, αλλα τα λογια του φιλ μπορει να ειναι αποτελεσμα της ηττας απο μια ευρωπαικη ομαδα αλλα εχουν μεγαλη δοση αληθειας, ουτε με τον γκασολ νομιζω οτι θα μπορουσε να κανει κατι η μπαρτσα σε συνθηκες NBA, απλα κατα τη γνωμη μου θα διεκδικουσε την εισοδο της στα play-offs.

Y.Γ Καλα ρε μαζι δε ξενυχταγαμε φετος με τους τελικους πιστευεις οτι μπορει ευρωπαικη ομαδα να παιξει σε τετοιο επιπεδο και σε αυτους τους ρυθμους?

με είδες κάπου στο ερώτημα που έθεσα να είπα ΕΓΩ πιστεύω οτι η barcelona θα έπαιζε τελικό playoffs στo νουμπουα???

PS: ξέρεις τι respect έχω για το αμερικάνικο μπάσκετ (δεν το χω κρύψει οτι αν ποτέ πήγαινα στο αμέρικα-αμέρικα μαζί με άλλες επιστήμες ήθελα να κάνω και σπουδές αθλητικού management και προπονητικής εφόσον ήταν εφικτό - αλλά δεν έκατσε, μία ευκαιρία που είχα ήταν να πάω στο chicago αλλά σε -20 εγώ δεν πήγαινα με τίποτα!!!!) θεωρώ οτι αμα κάτσω δίπλα στον ιτούδη και συζητήσουμε μισή ώρα τη βάση των συστημάτων του βάζελου θεωρώ οτι δεν θα μου πάρει πάρα πολύ για να πιάσω επακριβώς τις περιστροφές του Play (τουλάχιστον μερικών απ αυτά- δεν ξέρω, έτσι λέω ή φαντάζομαι τουλάχιστον 'ή θέλω να πιστεύω :mrgreen: ). Στο nba κάθομαι και βλέπω Videaκια τον tex winters να εξηγεί την τριγωνική επίθεση και μιλάμε θέλεις PhD από τον Callipari για το πιάσεις!!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ενταξει ρε ξερολα αφου το θετεις ετσι σου απαντησα στην υποθετικη ερωτηση που εκανες :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. είμαι πολυξερίδης τι να κάνουμε (καλά στα του μπάσκετ είμαι άσσος!!!! αν και παίζω από 1 έως 5...)!!!!!! :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλοί εμείς στο φιλικό με το γαύρο αλλά και ο νιώνιος καλύτερος... :o :shock:

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος 67-65 τον ΠΑΟ

Ο Πανιώνιος έκανε την έκπληξη επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού 67-65 στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός». Μια δίκαιη νίκη για τους «κυανέρυθρους» αφού ο Παναθηναϊκός ήταν κατά πολύ κατώτερος των προσδοκιών όλων, αν και στην επανάληψη, κάτι έκανε αλλά ο ΜακΛέοντ σε νεκρό χρόνο έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.

Οι «πράσινοι» μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ και με αρκετές αδυναμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι «κυανέρυθροι» και πήραν από την αρχή τα ηνία στο σκορ, με διαφορά να φτάνει το +7 (18-11). Η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα επτά πόντων (20-13) ενώ το «χάντικαπ» διευρύνθηκε στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου φτάνοντας το +12, 28-16, μετά από κάκιστες επιλογές των Πρωταθλητών Ελλάδος με άμυνα και επίθεση. Ο Ομπράντοβιτς κάλεσε εσπευσμένα τάιμ για να διορθώσει τα… κακώς κείμενα αλλά η περιφερειακή άμυνα της ομάδας του εξακολουθούσε να είναι ανύπαρκτη και ο Πανιώνιος πήγε στα αποδυτήρια με αβαντάζ δέκα πόντων (37-27).

Στη τρίτη περίοδο όμως, οι «πράσινοι» ανέκαμψαν. Μ’ ένα σερί 17-4 μια που τα «εξάσφαιρά» τους είχαν πάρει φωτιά και ο Μάριτς έδινε χείρα βοηθείας μέσα στη ρακέτα, μετέτρεψαν το 44-33 σε 48-49 και πήραν το προβάδισμα. Η πίεσή τους σε όλο το γήπεδο ήταν αισθητή και δεν άφηναν τους παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς να πάρουν ανάσα. Το Τριφύλλι είχε το πάνω χέρι, αν και οι αντίπαλοι του δεν είχαν καταθέσει τα όπλα (61-53 στα μισά της περιόδου). Με θέληση και πάθος όμως, ισοφάρισαν σε 65-65 32΄΄για το φινάλε, δίνοντας στο φιλικό, γκραντ γκινιόλ φινάλε.

Δεκάλεπτα: 20-13, 37-27, 48-49, 67-65

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Μακ Λέοντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 6, Φώτσης 7, Σάτο 1, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου 5
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... hodos.html
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να υποθεσω απο τους μηδεν ποντους του καλαθη οτι ουτε φετος θα του δωσει ευκαιριες ο γκαστονε? ο τακουμα σατο αξιος αντικαταστατης του σπανουλη εναν και να καιει η μηπως βιδωσε τα αντιπαλα γκαρντ? θα γυρισει ο τροχος και στο μπασκετακι ρε μουνια που θα παει η ιστορια επαναλαμβανεται θα σας μπουμε στα ρουθουνια.

Υ.Γ Πρεπει να βοηθησουμε την ομαδα να ξεκολησει απο τη λασπη, αντε να ανεβασουμε το μπασκετακι λιγο λαιμαι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

http://acb360.orange.es/partidos/LACB/55/16

βάλε να δεις λίγο μπασκετάκι τώρα και σταματα να ονειροπολείς, σαββατοαπογευματιάτικα!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτος ο λογκαν της σεβιλης ειναι αυτος που επαιζε περσι στους πολωνους?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

της σεβίλλης???? χαχαχαχα. πού ναι ο oli να μας την πει!!!! έχουμε κάνει δικές μας ομάδες και παίκτες!!!!! χαχαχα
η caja (ή tau) είναι βάσκοι ρεεεεεε

PS: ναι αυτός ο Logan είναι της Prokom. καλό παικτάκι ε?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Νομιζα οτι ειναι η καχασολ ρε πολυξεριδη μπερδεψα τις καχα, δεν μου απαντησες ομως.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:PS: ναι αυτός ο Logan είναι της Prokom. καλό παικτάκι ε?
τι εννοείς δεν σου απάντησα??? :? αρχίζεις και με προβληματίζεις... και ο mcintyre είναι αυτός ο mcintyre της sienna!!!! χαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Α τωρα ειδα οτι μου απαντησες και για τον λογκαν :opaokara: :lol: :oops:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πολυ καλο παιχτακι οντως και με κοινοτικο διαβατηριο αν δε κανω λαθος παιζει και στην εθνικη πολωνιας εκτος απο την προκομ.
Και ο αρτσιμπαλντ της μπανταλονα δεν θα ηταν σουπερ για τον φετινο ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καλα ρε τα εχω κανει μουσκεμα εκανα τη βιτορια σεβιλλη και τη μαλαγα μπανταλονα, ενος κακου μυρια επωνται :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έλα πλάκα μας κάνεις έτσι?? μας κοροιδεύεις πές την αλήθεια. ρε μπας και βλέπεις badalona-cajasol και μας δουλεύεις??? χαχαχαχα.
ο σκωτσέζος ( :o ) archibald Πάντως της malaga (νομίζω πρώην badalona όντως) είναι μία χαρά παιχτάκι. αλλά δεν καταλαβαίνω το Point σου. ο βασικός center της 4ης ομάδας της acb πόσα παίρνει και πώς θα έρθει στον ΠΑΟΚ???? :shock:

PS: ο logan ναι παίζει και στην εθνική πολωνίας πλέον. νομίζω πολύ καλή επιλογή για την caja.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Φαντασου να μην ειχα και τα ονοματα μπροστα μου φαρδια πλατια, ειμαι απο δουλεια μη παρεξηγεις :oops: :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”