Pro Evolution Soccer

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Pro Evolution Soccer

Δημοσίευση από novito »

Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε??? Λινκ για κατέβασμα εδώ μέσα, έτσι χύμα??????????????????????? :shock:

υ.γ. περιμένω πμ γκικα για να μη σε μπαναρω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΓΚικα εισαι τιτανοτεραστιος ...αν μπορεις σειλτο μου σε π.μ
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Kι σε μενα ενα πμ γκικα με το ΛΙΝΚ αν μπορεις! ;) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ρε παιδια , αφου δεν σας αρεσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνιδι, γιατι δεν πατε να δημιουργησετε την ομαδα (απο εκει που εχει Team A, Team B κλπ.), να κανετε τη φανελα οπως θελετε και απλα να ανταλλαξετε τους παικτες; Τα ονοματα βεβαια ειναι ενα θεμα αλλα τι να κανουμε; Εγω δημιουργησα και την Τουμπα!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KIKONEC-4-

Δημοσίευση από KIKONEC-4- »

Παιδια εγω που το πηρα στο playstation 3 μπορω να πω πως ειναι καλουτσικο..επιτελους δεν υπαρχει εκεινο που παιρναμε τη μπαλα με κριστιανο η μεσσι κ τρυπουσαμε ολη την αμυνα..τωρα μονο με σεντρες-προωθημενες και πιο δυσκολα με σουτ..εγω παιζω στο επιπεδο επαγγελματιας και ειμαι τελικο champion's league Παοκ-Ιντερ.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Σηκωσε το το μαμημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KIKONEC-4-

Δημοσίευση από KIKONEC-4- »

ειναι κοκκινος ο vierihnia!! παλι ομως δυσκολα.. μ αρεσει π ενα πανο οταν παιζω και καλα μεσα στην εδρα μου λεει δειξτε τους τα αυγα σας!! οτι να ναι ομως.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ έπαιξα και το Προ και το Φιφα στο playstation 3 και μου φάνηκε ότι το Φιφα ειναι μια κλάση πιο πάνω..Πέρα απ τα γραφικά και τις εμφανίσεις (οι οποίες στο pro απλά δεν βλέπονται) το gameplay του Φιφα είναι πολύ καλύτερο..Πιο καλές πάσες πιο ρεαλιστικό παιχνίδι (αν και το προ εγινε πιο ρεαλιστικό) και γενικά πιο φυσικό στις κινήσεις των παικτών.Στο Φιφα έστω και στα αγγλικά υπάρχει καλύτερη περιγραφή του αγώνα με τα κανονικά ονόματα ακόμη και στον ΠΑΟΚ ενώ στο προ έλιωσα στα γέλια με τον Σωτηρακόπουλο.Αυτό στο οποίο υπερτερεί το προ ειναι για μένα η καινούρια κάμερα η οποία σε βοηθάει να βλεπεις πιο πολύ γήπεδο. Το κοινό στοιχείο που έχουν είνα ο άθλιος τρόπος εκτέλεσης πέναλτυ.Στο Φιφα πρέπει να είσαι με το δάχτυλο στο κουμπι και να προσεύχεσαι μην πάει η μπάρα προς το κόκκινο ενώ στο προ κλείνεις τα μάτια κ εκτελείς μπας και μπει μέσα.

Γενικά το προ βελτιώθηκε αρκετά σε σχέση με την περσυνή πατάτα ενώ το Φιφα έγινε ακόμη καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εντωμεταξυ,το αλλο το κουλο το προσεξατε??εχει το φιλομενο δεξιοποδαρο :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαγκες για το ps3 εχει patch να βαλουμε ολες τις ελληνικες ομαδες, σχολιασμο και συνθηματα? Την Τουμπα δεν την εχει καν, στον σχολιασμο μονο Σαλπιγγιδης λεει (χαχαχαχα) και δεν εχει τον ρουληθ να του ριχνω φαπες.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

dj Timo δεν μας και που θα το βρούμε το patchακι γιατί και εγώ το θέλω σαν τρελός!!! Για PS3!!!

:nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ναι ρε μαν, τι σκατα? Κι εγω νομιζα ελλατωματικο το αγορασα :lol: :lol:
Ελεγε θα εχει και τον φααααπ-αρηθ και δεν τον εχει. Ελεγε θα εχει ελληνικα γηπεδα, συνθηματα και δεν εχει τιποτα! Ελεγε ελληνικο σχολιασμο και λεει τα ιδια για ολους "δινει την μπαλια... και ο αλλος την κλεβει"!!!χαχαχα
nikos123

Πηρα Ρεαλ Μαδριτης και παιζω με τον βαζελο στο C.L και εχει ενα πανο για τον βαζελο που λεει ο βασιλιας τον σπορ χααχαχχααχ :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχαχαχα ρε συ κι εγω επαιξα σε ενα ματς με τον ΠΑΟΚ γηπεδουχο στους ομιλους Τσου Λου ( :evil: ) και ειχε ενα πανο "Σεβασμος" και κατι τετοια χαχαχαχα
nikos123

Σε ποιον να το πω και να μην με κοροιδεψει...με εβαλε γκολ ο λαζαρος :lol: :lol: :lol: το επνιξε για την ακριβεια ο κασιδας
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”