dj_timo έγραψε:dj_timo έγραψε:εγω ξερω οτι με ολες αυτες τις μαλακιες τελευταια δε θα ξαναασχοληθω με συνδεσμους.
Αν ηξερα καποιον απο αυτους, θα του την ελεγα σιγουρα. Αν ομως καποιοι απο αυτους ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ μιλαω ανηκουν σε συνδεσμους και οι υπευθυνοι τους γνωριζουν... τι πρεπει να γινει? Εκει τα λουρια δεν πρεπει να σφιξουν καποτε??? Η μονο για τον "πολυαγαπημενο" μας ισχυει αυτο?
Αυτο δεν το προσεξες το μηνυμα προφανως.
αυτο ειναι το δευτερο ποστ σου τιμο και για να το κανεις πρωτα επρεπε να ποσταρω εγω για το πρωτο σου ποστ
και εγω υποθετικα σου λεω οτι κανεναν δεν γνωριζουνε
οι συνδεσμοι και το ξερεις καλα περιφρουρουνε το γηπεδο,δηλαδη πραξεις και οχι λογια και ανακοινωσεις
οποιος θελει μπορει να τους βοηθησει σε καθε παιχνιδι,οποιος δεν θελει η δεν μπορει δεν εχει λογο ρε παιδια
πχ εγω ρε παιδια δεν βοηθαω στην περιφρουρηση αλλα τουμπεκιαζομαι δεν εχω απαιτησεις απο τα παιδια και φυσικα δεν εχω κιολας αυτο το δικαιωμα αφου ξυνω τα @@δια μου,ετσι παει το πραμα παιδες
α και κατι αλλο
με την λογικη σου οταν κανουνε επεισοδια ατομα που δεν ειναι σε συνδεσμους την ευθυνη για αυτους εχει ολος ο απλος κοσμος που δεν ανηκει σε σφ?
τιμο για το προπονητης χαβαλε κανουμε ρε φιλε