Παύλος Δερμιτζάκης

mpafos4

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το γεγονος οτι το εχουμε κανει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΜΕΙΣ,δεν περναει απο το μυαλο κανενος!Οπως,επισης,οτι μπορει να μην ειναι και τοσο μπουρδελο........Το να τα κανεις πουτανα,οταν εμφανιζεται μια κριση ειναι ευκολο.Το να την διαχειριστεις ψυχραιμα ειναι το δυσκολο.Μαλλον,απο οτι βλεπω,δεν ειμαστε για τα δυσκολα.....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες εφοσον οι αποφασεις παρθηκαν εμεις δεν εχουμε να κανουμε κατι αλλο απο το να στηριξουμε...Ας αφησουμε και μεις τα λογια,ας αφησουνε και αυτοι τα λογια και να δουλεψουμε.Ουτε εμεις ειμαστε στην καλυτερη φορμα,ουτε αυτοι.

Ο χρονος ειναι ο γιατρος για την περιπτωση μας...Σφαζομαστε απο την κυριακη και οι υπολοιποι το μονο που κανουν ειναι να ειναι ικανοποιημενοι.Ολοι χαρουμενοι εκτος απο μας.Θα τους τη σπασουμε,θα τα φερουμε αναποδα γιατι το σεναριο το ξερουμε.Μονο εμεις συσπειρωμενοι μπορουμε να διωξουμε το συννεφο που εχει κατσει πανω απο το δικεφαλο και εχει θολωσει το τοπιο.

Ας πεσουν λιγο οι τονοι,ας συναντηθουν και οσοι επιθυμουν με το ζαγορ να παρουν οποια πληροφορια θελουν και αρχης γενομενης απο την επομενη βδομαδα να μπουμε με αλλον αερα.Εχουμε τη δυναμη να το κανουμε,απλα πρεπει ολοι μαζι να το παλεψουμε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ειναι αχαριστια μια φορα καποιοι να βαλουν κατα του Ζαγορακη το να βαλουν καποιοι αλλοι κατα του Ζηση ειναι υβρης.Οτι εχει πετυχει αυτη η ομαδα αγωνιστικα οφειλεται και μονο στις 2 σερι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μεταγραφικες περιοδους κατα τις οποιες επικεφαλης ηταν ο ζησης και ειχε το εκπληκτικο ποσοστο του 15 στα 15.Λαθη σιγουρα εκανε και αυτος σε αλλες περιπτωσεις (σαβινι,μπιζερα) αλλα το να κρινεται ο ζησης απο τον ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ δεν ειναι απλα αστειο,ειναι το ανεκδοτο της χρονιας.Ακομα και στην περιπτωση του μπερεττα,ηταν μια επιλογη που δεν ηταν πρωτη στην λιστα του ζηση,ειχε αλλες ιταλικες αλλα αρκετα πιο ακριβες.Το team του μπερεττα κοστιζε σχεδον οσο αυτο του Δερμιτζακη οποτε δεν θα μπορουσαμε να ζηταμε θαυματα αν και ακομα δεν εχω πειστει κατα το ποσο κακος προπονητης ηταν ο ιταλος ειδικα σε σχεση με τον Δερμιτζακη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:ετσι ειναι, να προσθεσω ομως οτι δεν τα κανε μανταρα ο Ζησης, απο κοινου με τον Τεο το καναν μπουρδελο το ζητημα, γιατι δεν μπορουσαν ν αποφασισουν ποιος την εχει πιο μεγαλη.

Να δεχτω οτι τα εκαναν μανταρα απο κοινου για το μονο λογο οτι ο ζαγορακης αφησε την επιλογη προπονητη εν λευκο στον βρυζα κανω λαθος σε αυτο?
Δε νομιζω να ειχε συμμετοχη σε κανεναν απο τους προπονητες που ηταν υποψηφιοι πλην του Δερμιτζακη, οσο για τους υπερασπιστες του βρυζα και του σαντος ποσες φορες πρεπει να γραφτει οτι δεν τους εδιωξε ο ζαγορακης? ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Έχει σημαντικότατη συμμετοχή όταν θέλει προπονητή με 300χιλιάρικα.
Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα και τα περισσότερα χρήματα έπρεπε να δωθούν εκεί. Κι ας μην γινόταν ούτε μια μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

mpafos4 έγραψε:Το γεγονος οτι το εχουμε κανει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΜΕΙΣ,δεν περναει απο το μυαλο κανενος!Οπως,επισης,οτι μπορει να μην ειναι και τοσο μπουρδελο........Το να τα κανεις πουτανα,οταν εμφανιζεται μια κριση ειναι ευκολο.Το να την διαχειριστεις ψυχραιμα ειναι το δυσκολο.Μαλλον,απο οτι βλεπω,δεν ειμαστε για τα δυσκολα.....
Εγώ πάντως το Δέρμι ήρεμο τον είδα και να μην έχει επιρρεαστεί.
Και το ίδιο μου φαίνεται και ο Σκύλος, παρόλες τις μπαρούφες που γράφουν Κόλκες κλπ...

Οι οπαδοί έχουμε αφηνιάσει και λέμε το μακρύ και το κοντό μας, αυτοί καλά κρατούν, δεν είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη φορά που διαχειρίζονται δυσκολίες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

joshua έγραψε:Αν ειναι αχαριστια μια φορα καποιοι να βαλουν κατα του Ζαγορακη το να βαλουν καποιοι αλλοι κατα του Ζηση ειναι υβρης.Οτι εχει πετυχει αυτη η ομαδα αγωνιστικα οφειλεται και μονο στις 2 σερι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ μεταγραφικες περιοδους κατα τις οποιες επικεφαλης ηταν ο ζησης και ειχε το εκπληκτικο ποσοστο του 15 στα 15.Λαθη σιγουρα εκανε και αυτος σε αλλες περιπτωσεις (σαβινι,μπιζερα) αλλα το να κρινεται ο ζησης απο τον ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ δεν ειναι απλα αστειο,ειναι το ανεκδοτο της χρονιας.Ακομα και στην περιπτωση του μπερεττα,ηταν μια επιλογη που δεν ηταν πρωτη στην λιστα του ζηση,ειχε αλλες ιταλικες αλλα αρκετα πιο ακριβες.Το team του μπερεττα κοστιζε σχεδον οσο αυτο του Δερμιτζακη οποτε δεν θα μπορουσαμε να ζηταμε θαυματα αν και ακομα δεν εχω πειστει κατα το ποσο κακος προπονητης ηταν ο ιταλος ειδικα σε σχεση με τον Δερμιτζακη.

Δηλαδη ηταν καλυτερος σουτερ και απο τον μπανε 15/15 απιστευτα πραγματα μηπως τα εβαζε και ασαλιωτα?
Αντε ρε κουρεψου που θα μας πεις οτι ειναι υβρης να κρινουμε καποιον που μας κουνησε μαντηλι για να γινει ΔΥ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

τελοσπαντων δε θελω να μπω στη διαδικασια ευθυνων, το αποτελεσμα ωστοσο ειναι προδηλο.

ειμαστε μπουρδελο. ο δερμιτζακης ειναι απλα μια αμαθη πουτ$να.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

giapas έγραψε: ...
Πόσο δύσκολο είναι να καταπνιγεί αυτή η τόσο έντονη ανάγκη για κρίση των πάντων την ώρα που έχουμε ανάγκη από ΟΜΟΨΥΧΙΑ?

Πόσο δύσκολο είναι να αφήσετε τα επιχειρηματα κ την πάρλα και απλά να πείτε ....Εντάξει ρε μάγκες , δε μου αρέσαν αυτά που είπε , αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

Πόσο δύσκολο είναι να βάλουμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από την υπέρτατη προσωπική ανάγκη του να τους ταπώσουμε όλους με τα σουπερ ντουπερ επιχειρήματά μας?

Νομίζετε ότι εμείς δε βλέπουμε ότι δεν είναι το πρότυπο στιβαρότητας κ ορθολογισμού? Δεν είναι στυλ "Σαντος"...είναι στυλ "Αναστασιαδη".... Ειναι όμως 40 χρονών κ έχει δρόμο να διαμορφώσει ακριβώς το τί είναι. Περιμένω κ θα δω.

Και αντί γιαυτό μου γράφετε ένα κατεβατό ...ότι πρέπει για μετά απο μήνες να σας αποδοθεί το βραβείο σαστάλεγα.

...

Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.

Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Γειά σου γιαπά
Γαμώ τον πειραια...

:opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

eleos έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Το γεγονος οτι το εχουμε κανει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΜΕΙΣ,δεν περναει απο το μυαλο κανενος!Οπως,επισης,οτι μπορει να μην ειναι και τοσο μπουρδελο........Το να τα κανεις πουτανα,οταν εμφανιζεται μια κριση ειναι ευκολο.Το να την διαχειριστεις ψυχραιμα ειναι το δυσκολο.Μαλλον,απο οτι βλεπω,δεν ειμαστε για τα δυσκολα.....
Και το ίδιο μου φαίνεται και ο Σκύλος, παρόλες τις μπαρούφες που γράφουν Κόλκες κλπ...

Οι οπαδοί έχουμε αφηνιάσει και λέμε το μακρύ και το κοντό μας, αυτοί καλά κρατούν, δεν είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη φορά που διαχειρίζονται δυσκολίες.

Ρε συ eleos ελεος μονο ηρεμος δεν ηταν οι φωνες του ακουγονταν μεχρι τη Κορινθο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επρεπε και ο ζησης να κανει μια συνεντευξη τυπου να αρχιζει να φωναζει, να χτυπαει τα χερια στο τραπεζι,να χυσει και κανα δακρυ γιατι προφανως αρεσκομαστε στις γραφικοτητες και οποιους επιλεγουν την σιωπη τους κρεμαμε επι ξυλου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ας κανει δεν καταλαβα γιατι πρεπει να ζηταμε απο το ζαγορακη να μιλησει για το ζηση???ας βγει και ας μας πει γιατι εφυγε δεν τον κραταει κανεις...αλλα αν θυμαμαι καλα βγηκε και ειπε οτι δεν ειχε να δωσει τπτ αλλο στον ΠΑΟΚ και οτι το κεφαλιο της προπονητικης τον ενδιαφερει...αυτα βγηκε και δηλωσε ο ζησης βρυζας...γιατι δεν τον κατηγορουμε και αυτον οτι δε μας λεει την αληθεια και ζηταμε απο το ζαγορακη να μιλησει για αυτον???η σιωπη του προεδρου δλδ(οσο αναφορα το δικο του θεμα αποχωρησης και το θεμα ζηση) ειναι κατακριταια ενω του ζηση ειναι κατι αλλο???πολυ περιεργα σκεφτομαστε τελικα...ή μηπως επιλεκτικα???? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

obanebane έγραψε:
eleos έγραψε:

Ρε συ eleos ελεος μονο ηρεμος δεν ηταν οι φωνες του ακουγονταν μεχρι τη Κορινθο :opaokara:

Αυτά είναι για λαική κατανάλωση.
Εγώ που είμαι καναπεδάτος προπονηταράς, άρα συνάδελφος του, ξέρω καλύτερα...
:lol: :lol:

Σοβαρά πάντως, αφού φωνάζει και δε χέζεται και βγήκε για συνέντευξη 1,5 ώρα, εμένα ψύχραιμος μου φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μάγκες ποιος Ζήσης και ποιος Ζαγοράκης...
Για τον προπονητή της ομάδας λέμε...μην ασχολείστε ποιος έφερε ποιον και γιατί αλλά πείτε αν σας κάλυψε
ο Δερμιτζάκης....

Τες πάντων εγώ δεν συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε.. ...Ας γίνει ότι γίνει και θα δούμε...αφού αυτός είναι αυτόν θα έχουμε....
Θα φανεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”