Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από alex ntepo »

+1.000.000
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν ακουσαν τη συνεντευξη και ουτε θελω να μαθω τι ειπε.Αυτο που εγω θελω,και επιμενω οτι μπορει να συμβει,ειναι να ανακαμψει η ομαδα,να παει οσο το δυνατον καλυτερα στο πρωταθλημα και να προχωρησει οσο περισσοτερο γινεται στην Ευρωπη.

Η νοοτροπια αποθεωσης στο "δοκαρι και μεσα"(ή πεναλτι,στο προηγουμενο ματς)και μηδενισμου των παντων στο"δοκαρι και εξω"ειναι ξενη για μενα και δεν την ακολουθησα ποτε.Μπορει να ειμαι απο τους ελαχιστους που πιστευουν πως η ομαδα θα ανακαμψει και γι'αυτο το λεω.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ακομα εδω ειναι αυτος ? :roll:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Υπάρχει ενα σημείο στην συνέντευξη που νομίζω οτι πρεπει να δωσουμε βάση ή τουλαχιστον να προβληματιστούμε...

(Με ελευθερη μεταφραση-οπως το θυμαμαι)

ΑΡΔ: 'Γιατί η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν ειναι τόσο καλή οπως περσι;"
Δερμι: "Η απόδοση του ΠΑΟΚ γενικά ή αυτή την περίοδο;"
ΑΡΔ: Εε...μμμ...Εεεε....
Δερμι: "Γενικα ή αυτη την περιοδο"
ΑΡΔ: εεεε...μμ...εεε..Γενικά
Δερμι: "Γενικά φταίει η περίοδος που βρισκομαστε..."

Πρέπει να αναρωτηθουμε... Ειναι γενικο το φαινομενο οι ομαδες να μην παιζουν καλη μπαλα αυτη την περίοδο; Η μήπως το φορμάρισμα πρεπει να ειναι το ιδιο υψηλό σε ολη τη διαρκεια της σεζον;

Ρωτάω επειδή ολοι μας εχουμε στο μυαλο τα περσινα τελευταια ματς του ΠΑΟΚ και οχι αυτα που ακομα ψαχνοτανε στην αρχη της χρονιας... Αυτη η λογικη εχει βάση; Ρωτάω καποιον που ξερει να μου απαντησει ποδοσφαιρικα, γιατι εγω δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

giapas έγραψε:Ξέρουμε ότι ο Ζαγορ αποφάσισε να τον στηρίξει.

Βγαίνει αυτός κ κάνει κάποιες δηλώσεις.
Σε κάποιους αρέσουν κ σε κάποιους δεν αρέσουν.

Αυτοί στους οποίους αρέσει , τον θεωρούν ισάξιο του Μουρίνιο.
Αυτοί στους οποίους δεν αρέσει τον θεωρούν εφάμιλλο του Ταμτάκου.

Πόσοι από τους επικριτές που με επιχειρήματα (σωστά, λάθος ,όλα μέσα στη ζωή είναι ) δείχνουν να μη τον θέλουν αναλογίζονται ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ?

Πόσο δύσκολο είναι να καταπνιγεί αυτή η τόσο έντονη ανάγκη για κρίση των πάντων την ώρα που έχουμε ανάγκη από ΟΜΟΨΥΧΙΑ?

Πόσο δύσκολο είναι να αφήσετε τα επιχειρηματα κ την πάρλα και απλά να πείτε ....Εντάξει ρε μάγκες , δε μου αρέσαν αυτά που είπε , αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

Πόσο δύσκολο είναι να βάλουμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από την υπέρτατη προσωπική ανάγκη του να τους ταπώσουμε όλους με τα σουπερ ντουπερ επιχειρήματά μας?

Νομίζετε ότι εμείς δε βλέπουμε ότι δεν είναι το πρότυπο στιβαρότητας κ ορθολογισμού? Δεν είναι στυλ "Σαντος"...είναι στυλ "Αναστασιαδη".... Ειναι όμως 40 χρονών κ έχει δρόμο να διαμορφώσει ακριβώς το τί είναι. Περιμένω κ θα δω.

Και αντί γιαυτό μου γράφετε ένα κατεβατό ...ότι πρέπει για μετά απο μήνες να σας αποδοθεί το βραβείο σαστάλεγα.

Εδώ άλλοι έπιασαν χαρακτηρισμους...κατι ταγαρομαγκας , ψευτονταης κ λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.

ΥΓ: Για μένα αυτό που έγινε σήμερα στο τοπικ είναι αναλογικά εφάμιλλο των περιβόητων ανακοινώσεων. Την είδα τη περίφημη ομοψυχία κ ενότητα και από τους αντικειμενικούς μη-συνδεσμίτες . Τρομάρα μας . Ολων μας. Τελικά ο κόσμος είναι πολύ πιο άρρωστος απο την ομάδα.
Χαίρομαι να διαβάζω ανθρώπους που προτού γράψουν αφιερώνουν και λίγο χρόνο στο να σκεφτούν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καποτε οταν ρωτηθηκε ο Σαντος για το τι πρεπει να εχει ενας σπουδαιος προπονητης ειπε
"Πρέπει ο προπονητής να έχει ηγετικές ικανότητες.
Πρέπει να είναι κατά 80% ηγέτης και κατά 20% προπονητής".

Δεν ξερω αν αυτο το εχει ή αν το βλεπουν οι παικτες ή αν δεν το βλεπουν οι παικτες..
Μακαρι απο εδω και περα να υπαρξει πρωτον η πειθαρχια αγωνιστικα και μη μετα ολα τα υπολοιπα...
Τα μισα δε απ οσα ειπε να γινουν ,θα ειμαστε πολυ καλυτερα απο οτι τωρα...
Άβαταρ μέλους
Steenage

@ Maximus
δεν ημουν υπερ του σαντος , αλλα η μπαλα που παιζαμε με σαντος στα πρωτα ματς που ειχαμε ασχημα αποτελεσματα δεν εχει καμια σχεση με αυτο το συνοθηλευμα
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Λαικισμος και τιποτε αλλο. Το παραμυθι δε με τον Μπερετα καιρος ειναι να τελειωσει. Κουραστηκαμε.

Τα ερριξε ολα στους παικτες, προσφερε σπονδες αστειας κολακειας στον Ζαγορακη (λες και κατι θα καταφερει με αυτο) και δεν παρελλειψε να γλειψει και τον νικητη κοσμο. Ολα αυτα υπο τον επαναληπτικο χτυπο του χεριου στο τραπεζι (ειναι και αγανακτισμενος δηλαδη με τους επικριτες του ο τυπος)

Εχεις παρει ολα τα διπλωματα λες. Ωραια. Εγω δεν εχω αποριες για την ανυπαρκτη τακτικη σου που επιτρεπει στον Ολυμπιακο Βολου να θεωρει εαυτον δικαιως ατυχο που δεν καταφερε να παρει διπλο στην Τουμπα, δεν εχω καμια απορια για το γεγονος οτι πηρες μια ενισχυμενη σε σχεση με περυσι (πολυ καλη) ομαδα και την εχεις κανει ανω κατω ουτε για το οτι ο ΠΑΟΚ οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας των επιλογων του Θοδωρου στο θεμα προπονητη, στερειται φετος το τριτο πρωταθλημα της ιστοριας του, πρωταθλημα το οποιο θεωρω πως ΑΝΕΤΑ θα παιρναμε υπο την προυποθεση βεβαια οτι θα ειχαμε σοβαρο προπονητη.

Εγω εχω αποριες με τις αλλαγες που κανεις, ενας τομεας σαφως πιο απλος απο τον τομεα της τακτικης, οπου οπως προειπα μου εχεις δειξει οτι δεν εχεις καμια απολυτως σχεση μαζι του. Σε πεντε αγωνιστικες εχεις καταφερει και εχεις βγαλει τον Ιβιτς για να βαλεις τον Κουτσιανικουλη (Τριπολη), τον Γκαρσια για να βαλεις Κριστιανο (Ξανθη), και τους Βιτολο-Μουσλιμοβιτς για να βαλεις Ελ Ζαρ και Παπαζογλου (Ρουλης). Αν οι Μοντι Πάιθον ειχαν καποιο σκετς σχετικο με αλλαγες στο ποδοσφαιρο θα το τιτλοφορουσαν με το ονομα σου, "The Pavlos Dermitzakis Saga" ή κατι τετοιο. Θεωρω οτι ουτε ο Σουλης Παπαδοπουλος δεν θα εκανε τετοιες αλλαγες. Στον δικο μου κοσμο της αριθμητικης αυτο σημαινει 2+1+3=6 χαμενοι βαθμοι. Αλλα ουτε καν εδω δεν ειχες τα κοχόνες να πεις οτι εκανες λαλακια, παρα μονο χρεωσες τους παικτες που μπηκαν και περιεβαλλες τον εαυτο σου με το λομπανοφσκικό φωτοστεφανο λεγοντας οτι εχεις τα αντερα να αλλαξεις οχι απλως προσωπα αλλα και σχηματισμο.

Ζαγορακη, βαλε ενα τελος στην κατρακυλα του ελκυστικου ΠΑΟΚ του Δερμιτζακη που θελει να γουσταρει, των επιεικως φαιδρων ανακοινωσεων για την διαιτησια και της καταρας του Μπερεταγχαμών και αρχισε να ψαχνεις για εναν σοβαρο προπονητη και για εναν τεχνικο διευθυντη που να μην ειναι καποιος χωρις καμια διασυνδεση στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και που θα κανει το αγροτικο του στον ΠΑΟΚ. Σταματα να τζογαρεις και λογικεψου γιατι θα χασουμε οχι μονο αυτην τη χρονια, αλλα και τις επομενες.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

GI4NNEN4 έγραψε:

Πόσοι από τους επικριτές που με επιχειρήματα (σωστά, λάθος ,όλα μέσα στη ζωή είναι ) δείχνουν να μη τον θέλουν αναλογίζονται ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ?

Πόσο δύσκολο είναι να καταπνιγεί αυτή η τόσο έντονη ανάγκη για κρίση των πάντων την ώρα που έχουμε ανάγκη από ΟΜΟΨΥΧΙΑ?

Πόσο δύσκολο είναι να αφήσετε τα επιχειρηματα κ την πάρλα και απλά να πείτε ....Εντάξει ρε μάγκες , δε μου αρέσαν αυτά που είπε , αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

Πόσο δύσκολο είναι να βάλουμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από την υπέρτατη προσωπική ανάγκη του να τους ταπώσουμε όλους με τα σουπερ ντουπερ επιχειρήματά μας?

Νομίζετε ότι εμείς δε βλέπουμε ότι δεν είναι το πρότυπο στιβαρότητας κ ορθολογισμού? Δεν είναι στυλ "Σαντος"...είναι στυλ "Αναστασιαδη".... Ειναι όμως 40 χρονών κ έχει δρόμο να διαμορφώσει ακριβώς το τί είναι. Περιμένω κ θα δω.

Και αντί γιαυτό μου γράφετε ένα κατεβατό ...ότι πρέπει για μετά απο μήνες να σας αποδοθεί το βραβείο σαστάλεγα.

Εδώ άλλοι έπιασαν χαρακτηρισμους...κατι ταγαρομαγκας , ψευτονταης κ λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.

ΥΓ: Για μένα αυτό που έγινε σήμερα στο τοπικ είναι αναλογικά εφάμιλλο των περιβόητων ανακοινώσεων. Την είδα τη περίφημη ομοψυχία κ ενότητα και από τους αντικειμενικούς μη-συνδεσμίτες . Τρομάρα μας . Ολων μας. Τελικά ο κόσμος είναι πολύ πιο άρρωστος απο την ομάδα.
Χαίρομαι να διαβάζω ανθρώπους που προτού γράψουν αφιερώνουν και λίγο χρόνο στο να σκεφτούν.
Φιλε giapas ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σε όσα έγραψες...

Μακάρι νάχα και εγώ την ψυχραιμία σου να εκφραστώ έτσι.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Hideguti έγραψε:Λαικισμος και τιποτε αλλο. Το παραμυθι δε με τον Μπερετα καιρος ειναι να τελειωσει. Κουραστηκαμε.

Τα ερριξε ολα στους παικτες, προσφερε σπονδες αστειας κολακειας στον Ζαγορακη (λες και κατι θα καταφερει με αυτο) και δεν παρελλειψε να γλειψει και τον νικητη κοσμο. Ολα αυτα υπο τον επαναληπτικο χτυπο του χεριου στο τραπεζι (ειναι και αγανακτισμενος δηλαδη με τους επικριτες του ο τυπος)

Εχεις παρει ολα τα διπλωματα λες. Ωραια. Εγω δεν εχω αποριες για την ανυπαρκτη τακτικη σου που επιτρεπει στον Ολυμπιακο Βολου να θεωρει εαυτον δικαιως ατυχο που δεν καταφερε να παρει διπλο στην Τουμπα, δεν εχω καμια απορια για το γεγονος οτι πηρες μια ενισχυμενη σε σχεση με περυσι (πολυ καλη) ομαδα και την εχεις κανει ανω κατω ουτε για το οτι ο ΠΑΟΚ οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας των επιλογων του Θοδωρου στο θεμα προπονητη, στερειται φετος το τριτο πρωταθλημα της ιστοριας του, πρωταθλημα το οποιο θεωρω πως ΑΝΕΤΑ θα παιρναμε υπο την προυποθεση βεβαια οτι θα ειχαμε σοβαρο προπονητη.

Εγω εχω αποριες με τις αλλαγες που κανεις, ενας τομεας σαφως πιο απλος απο τον τομεα της τακτικης, οπου οπως προειπα μου εχεις δειξει οτι δεν εχεις καμια απολυτως σχεση μαζι του. Σε πεντε αγωνιστικες εχεις καταφερει και εχεις βγαλει τον Ιβιτς για να βαλεις τον Κουτσιανικουλη (Τριπολη), τον Γκαρσια για να βαλεις Κριστιανο (Ξανθη), και τους Βιτολο-Μουσλιμοβιτς για να βαλεις Ελ Ζαρ και Παπαζογλου (Ρουλης). Αν οι Μοντι Πάιθον ειχαν καποιο σκετς σχετικο με αλλαγες στο ποδοσφαιρο θα το τιτλοφορουσαν με το ονομα σου, "The Pavlos Dermitzakis Saga" ή κατι τετοιο. Θεωρω οτι ουτε ο Σουλης Παπαδοπουλος δεν θα εκανε τετοιες αλλαγες. Στον δικο μου κοσμο της αριθμητικης αυτο σημαινει 2+1+3=6 χαμενοι βαθμοι. Αλλα ουτε καν εδω δεν ειχες τα κοχόνες να πεις οτι εκανες λαλακια, παρα μονο χρεωσες τους παικτες που μπηκαν και περιεβαλλες τον εαυτο σου με το λομπανοφσκικό φωτοστεφανο λεγοντας οτι εχεις τα αντερα να αλλαξεις οχι απλως προσωπα αλλα και σχηματισμο.

Ζαγορακη, βαλε ενα τελος στην κατρακυλα του ελκυστικου ΠΑΟΚ του Δερμιτζακη που θελει να γουσταρει, των επιεικως φαιδρων ανακοινωσεων για την διαιτησια και της καταρας του Μπερεταγχαμών και αρχισε να ψαχνεις για εναν σοβαρο προπονητη και για εναν τεχνικο διευθυντη που να μην ειναι καποιος χωρις καμια διασυνδεση στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και που θα κανει το αγροτικο του στον ΠΑΟΚ. Σταματα να τζογαρεις και λογικεψου γιατι θα χασουμε οχι μονο αυτην τη χρονια, αλλα και τις επομενες.
σωστος
Άβαταρ μέλους
tonygr

Δημοσίευση από tonygr »

eleos έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.

μπραβο ρε φιλε ... πιστευω οτι μας καλυψες τους περισσοτερους εδω μεσα.

Φιλε giapas ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σε όσα έγραψες...

Μακάρι νάχα και εγώ την ψυχραιμία σου να εκφραστώ έτσι.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Hideguti έγραψε:Λαικισμος και τιποτε αλλο. Το παραμυθι δε με τον Μπερετα καιρος ειναι να τελειωσει. Κουραστηκαμε.

Φίλε Hide δε σε ξέρω προσωπικά αλλα απο τα λεγόμενα σου ή έχεις προπονήσει απο campionato και πάνω ή απλά τα ξέρεις όλα.
Αν οι αλλαγές του βγαίναν: Προπονητάρα, σκακιστής Δερμιτζάκης κλπ. Δε βγήκαν: Άσχετος.

Όχι ότι εγώ ενθουσιάστηκα αλλα ξέρω πότε μπορώ να έχω άποψη και πότε είμαι άσχετος με κάτι...

Δε κατάλαβα όμως απο πότε έγινε ΧΡΕΟΣ του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να εξηγείται στο κάθε οπαδό με απορίες???

Επίσης ευχαριστεί ο Ζαγόρ μέσω εμού για την τελευταία σου παράγραφο που του μαθαίνεις πώς να γίνει καλός πρόεδρος.
Επίσης σου ζητάει να αναλάβεις μιας και εδώ και 3 χρόνια αυτός μ@λ@κίζεται ενώ ΠΡΟΦΑΝΩΣ εσύ θα τα έκανες τα πάντα όλα τέλεια και αμέσως.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Hideguti έγραψε:...δεν εχω καμια απορια για το γεγονος...οτι ο ΠΑΟΚ οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας των επιλογων του Θοδωρου στο θεμα προπονητη, στερειται φετος το τριτο πρωταθλημα της ιστοριας του, πρωταθλημα το οποιο θεωρω πως ΑΝΕΤΑ θα παιρναμε υπο την προυποθεση βεβαια οτι θα ειχαμε σοβαρο προπονητη.
Hideguti, έχω διαβάσει πολλές φορές τα posts σου, έχω συμφωνήσει πολλές φορές μαζί σου, και είναι φανερό ότι και να γράφεις γνωρίζεις και αρκετα διαβασμένος πρέπει να είσαι. Νομίζω όμως ότι είναι τουλάχιστον υπερβολή να λες ότι με οποιονδήποτε σοβαρό προπονητή θα παίρναμε ΑΝΕΤΑ το φετινό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι καμία ομάδα δε μπορεί ποτέ να πάρει ΑΝΕΤΑ κανένα πρωτάθλημα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι επιτυχία που έρχεται ως συνισταμένη πολλών παραγόντων. Αν, όπως είναι φανερό από τα λεγόμενα σου, πιστεύεις ότι ο παράγοντας προπονητής στον φετινό ΠΑΟΚ, ονόματι Δερμιτζάκης, δε μπορεί να συνεισφέρει τα αναμενόμενα προς αυτή την κατεύθυνση, αυτό είναι άλλο θέμα. Δε νομίζω όμως ότι αν είχαμε έναν οποιοδήποτε σοβαρό προπονητή, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν παιχνιδάκι. Ο Μπερέτα ήταν σοβαρός; Ονόμασέ μας κάποια παραδείγματα απλά σοβαρών προπονητών που θα εγγυούνταν το πρωτάθλημα για να καταλάβουμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αρα κλειστε τα φορουμ,τα ραδια..και μην ξαναγραφει κανεις εκτος αν εχει προπονησει καμπιονατο...μοναδικος που μπορει να γραψει ειναι ο μπερετα που ειναι προπονητης καμπιονατο..αλλα και ασχετος????και αν ασχετος γιατι τον πηρε ο τεο που τα ξερει...

οπα ,οπα..........μπερδευτηκα...

φιλε ελεος..η λογικη σου ειναι η λογικη του παραλογου...

φυσικα κοσμε μην κρινεις την κυβερνηση που πεινας..δεν εισαι πολιτικος..

Δεν ειναι ετσι..η καλοπροαιρςτη κριτικη ειναι αρετη...το οτι στηριζεις ελεος τα παντα χωρις να εξηγεις και με επιχειρημα οτι αφου το ειπε ο ζαγορ ετσι ειναι το σεβομαι...το να μην δεχεσαι ομως καλοπροαιρετη κριτικη επικινδυνο
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Και εγώ λέω ότι ο Βιειρίνια είναι χώμα.
Και ότι δε μου άρεσαν οι αλλαγές.

Άλλο να λές την άποψη σου.
Άλλο να λες το ζαγόρ τι να κάνει ή τον Δερμιτζάκη.
Εγώ θα ντρεπόμουν και ντρέπομαι για την αχαριστία στο Ζαγόρ ΚΑΙ για την απαξίωση ενός προπονητή που ΠΡΟΦΑΝΩΣ προσπαθει πολυ και δεν τούχει δωθεί καθόλου χρόνος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”