Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Δεν ειναι καθολου ειλικρινης φιλε eorptol. Παπα πουλαει. Δημοσιοσχετιστας. Πουλησε παοκτσηδιλικι αλλα επι της ουσιας δεν ειπε τιποτα περα του οτι "δε φταιω εγω, φταει το ροστερ, η προετοιμασια, η διαιτησια, οι δημοσιαγραφοι και τα καστρα που πεφτουν απο μεσα". Για αγωνιστικο πλανο δεν ειπε τιποτα, γιατι δεν ηξερε και ο ιδιος τι ακριβως να πει.
Olorin θα φανει αυτο για το αγωνιστικο πλανο...μην τον καταδικαζουμε απο τωρα.....αν και αυτη ειναι η δουλεια του μονο...ουτε η διαιτησια ουτε οι δημοσιογραφοι
Εσυ μπορεις να μας πεις τι καλυτερο ειδες περσι τετοια εποχη απο την ομαδα? εχεις παρει φορα και εσυ και καποιοι αλλοι αφοριζοντας τον δερμιτζακη θελω ολοι εσεις να μου πειτε και να το σηζητησουμε ποσους βαθμους ειχει περσι η ομαδα σε 5 αγωνες πρωταθληματος τι μπαλα επαιζε και που ηταν στην ευρωπη?joshua έγραψε:Εμενα μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται η ομαδα να μην εκανε καλη προετοιμασια βρισκεται τωρα σε καλητερη κατασταση αποτι ηταν περσι αυτη την εποχη ?Δηλαδη ο μπερεττα δεν εκανε καλη προετοιμασια,ουτε ο σαντος εκανε καλη προετοιμασια περσι αλλα ο δερμιτζακης μεσα απο αγωνιστικη περιοδο βελτιωσε την φυσικη κατασταση της ομαδας.
Η εικονα της βεβαια μετα αλαξε προς το πολυ καλυτερο αλλα πειτε μου με επιχειρηματα τι σας κανει να πιστευετε οτι και φετος δεν θα γινει κατι τετοιο?
Και μη μου λετε για πειθερχιες και παπαριες το πιο ευκολο πραγμα ειναι να πειθαρχησεις καποιον που τον πληρωνεις, υπαρχουν οι διακοπες συμβολαιων τα προστιμα και η κερκιδα και αν καποιος δεν συμορφονεται υπαρχει και η αλαγη περιβαλοντος.
Βρηκαμε τωρα ολοι δε μπορει να επιβληθει μια χαρα μπορει να επιβληθει αρκει να το θελει.
Απλά αφήνουμε τους άλλους να τα πούν και να ξεθυμάνουν. Μην ξεχνάς άλλωστε οτι ο αθλητισμός στην ελλάδα είναι πάνω και πρώτα απ' ολα εκτόνωση.eleos έγραψε:Εμένα με κάλυψε.
Απότι φαίνεται όμως είμαι απο τους λίγους που καλύφθηκαν.
- nyxteridas
Έρχομαι κι αναλαμβάνω παιδιά μου...eleos έγραψε:
Ζαγόρ, πάρε τον παυλο και φύγε.
Να ξανάρθει ο batman να φέρει και κανα όνομα στυλ παράσχου ή ντούμι να βγούν γούστα.
Δεν ήταν ειρωνεία φίλε. Μήπως πρέπει να γίνεις πιο προσεκτικός στις αναγνωσεις σου;niko70 έγραψε: υγ. Οι ειρωνείες δεν είναι και του απόλυτου γούστου μου...γιαυτό (φιλικά) θα σε παρακαλούσα αν με ξαναπαραθέσεις να τις αποφύγεις.
Εγω φιλε Μανιακε τον καταδικαζω απο τωρα, δεν εχω τιποτα καλο να περιμενω απο αυτον. Δεν ξαναμιλαω σε αυτο το τοπικ, απλα θα περιμενω ως θεατης ποτε τα αποτελεσματα θα γινουν τοσο ασχημα ωστε να δρομολογηθει η φυγη του. Ειμαι πληρως απογοητευμενος.MANIAKOS έγραψε:Olorin θα φανει αυτο για το αγωνιστικο πλανο...μην τον καταδικαζουμε απο τωρα.....αν και αυτη ειναι η δουλεια του μονο...ουτε η διαιτησια ουτε οι δημοσιογραφοι
+ στον συνονοματο70niko70 έγραψε:Πραγματικά αναρωτιόμουνα για το τι θα έλεγε ο Δερμιτζάκης.
Και αν στο μυαλό μου κρατούσα και μια "πισινή" γιατί αυτά που είπε το βράδυ της Κυριακής ήταν υπό το βάρος της πίεσης και της στενοχώριας, φρόντισε ο ίδιος να μου διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία....
Είμαι πλέον σίγουρος για τα εξής :
1. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ. (θα προχωρούσα παραπέρα και θα έλεγα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές).
2. Ως ομάδα πάμε τουλάχιστο 15 έτη (φωτός) ΠΙΣΩ.
3. Δε χάνουμε μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις δύο προηγούμενες.
Δεν περιγράφω άλλο γιατί μπορεί να γίνω και κακός.
υγ1. Σέβομαι την άποψη των παιδιών που τον στηρίζουν αρκούμενοι στο γεγονός ότι είναι ΠΑΟΚάρα και έχει και μεγάλα @@@.
υγ2. Σέβομαι το γεγονός ότι τον στηρίζει ο Ζαγοράκης και το βουλώνω.
υγ3. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποδειχτεί ότι δεν είναι το ΤΑΓΑΡΙ που εμφανίστηκε σήμερα στα μικρόφωνα και προσέβαλε τη νοημοσύνη μας και να κάνω μετά από λίγο καιρό μια ωραιότατη (ανα)κυβίστιση.
Για οργανωτης κερκιδας ο,τι πρεπει ειναι. Ας μην ισοφαριζε ο Μουσλι και θα εβλεπες που χρειαζοταν ο 5ος στοπερ. Να δειτε ποιον μου θυμιζει...
δυστυχως η ελλειψη επειχειρηματολογιας να μας πεις για ΠΟΙΟΝ λογο σε καλυψε ο δεμιρτζακης,σε οδηγει σε τετοιες....eleos έγραψε:Εμένα με κάλυψε.
Απότι φαίνεται όμως είμαι απο τους λίγους που καλύφθηκαν.
Όλους εδω μέσα κάτι δε σας άρεσε, κάτι ήταν παπαριά, και όλοι θέλαν κάτι αλλο.
....παπαριεςeleos έγραψε:
Ζαγόρ, πάρε τον παυλο και φύγε.
Να ξανάρθει ο batman να φέρει και κανα όνομα στυλ παράσχου ή ντούμι να βγούν γούστα.
- Federacion

αυτοί που μιλάν για μπατμαν κ τα ρέστα δεν έχουν καταλάβει οτι αν ο πάτος δεν έχει πάτο και τωρα μιλάμε μόνο για την αρχή της κατηφόρας, τότε η διατήρηση Δερμι δεν είναι παρα η αρχή της (εκ νεου) διάλυσης μας.
Θα ήθελα πραγματικα να ρωτήσω με το χέρι στη καρδιά το Ζαγοράκη. Οταν ήταν αθλητης τετοιον ήθελε προπονητη;;;
Γιατι αμα ήθελε τετοιον δεν θα έπαιρνε 1η του επιλογη τον Σάντος.
υγ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, είχα κι εγω μια μικρη μικρη ελπίδα να παραιτηθέι σημερα...
Εγώ ένα μόνο θα πω απ'όσα είπε..."Δουλεύω πολλές ώρες, άσχετα αν δε μας βγαίνει.."Τα υπόλοιπα δικά σας....Ήμαρτον κύριε ευτυχώς που κοιμόμουνα και ξύπνησα τώρα γιατί θα μου πέφταν τα μαλλιά...

Εσενα σε βλεπω να εχεις γεμισει το φορουμ εικασιες κανα επιχειρημα εχεις η το μονο που θα μας λες ειναι οτι κατα τη γνωμη σου ο δερμιτζακης ειναι ταγαρι.Federacion έγραψε:![]()
![]()
![]()
αυτοί που μιλάν για μπατμαν κ τα ρέστα δεν έχουν καταλάβει οτι αν ο πάτος δεν έχει πάτο και τωρα μιλάμε μόνο για την αρχή της κατηφόρας, τότε η διατήρηση Δερμι δεν είναι παρα η αρχή της (εκ νεου) διάλυσης μας.
Θα ήθελα πραγματικα να ρωτήσω με το χέρι στη καρδιά το Ζαγοράκη. Οταν ήταν αθλητης τετοιον ήθελε προπονητη;;;
Γιατι αμα ήθελε τετοιον δεν θα έπαιρνε 1η του επιλογη τον Σάντος.
υγ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ, είχα κι εγω μια μικρη μικρη ελπίδα να παραιτηθέι σημερα...
- desperando
- Επικοινωνία:
Η σημερινή συνέντευξη τύπου ήταν η τελευταία μου ελπίδα ότι ο προπονητής της ομάδας έχει πραγματικά βρει το πρόβλημα για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο για να το λύσει, αντί αυτού αυτού άκουσα έναν άνθρωπο που προσπαθούσε με Αγγελιστικο τρόπο να μας πείσει ότι αξίζει βρίσκετε στον πάγκο της ομάδας. Ακούω από πολλούς ότι είναι προπονητής με αρκ@@ντια και λέω εγώ προπονητή θέλουμε ή πρωταγωνιστή για τσόντα? Δυστυχώς δεν με έπεισε ότι έχει πλάνο και πώς αυτό θα υλοποιηθεί. Δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στους παίκτες ,στον προηγούμενο προπονητή και την προετοιμασία που έκανε και στον Ζήση με τον Σάντος που δημιούργησαν αυτή την ομάδα η οποία τερμάτισε 2 χρονιές δεύτερη γιατί έτσι όπως σε άκουγα νόμιζα ότι τερματίσαμε δωδέκατοι , κάπου φταις και συ έτσι δεν είναι?
Μακάρι να έχω άδικο αλλά πολύ λυπάμαι ότι γυρνάμε τουλάχιστον 2 χρόνια πίσω. Όσο για τον πρόεδρο αν τον έπεισαν αυτά που άκουσε εμένα με περισσεύουν απλά είμαι σίγουρος ότι πριν τρία χρόνια δεν θα τον έπειθαν , κάτι παρόμοιο είχε ακούσει και από τον Οτσαλάν πριν του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Τώρα τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το γνωρίζω
Μακάρι να έχω άδικο αλλά πολύ λυπάμαι ότι γυρνάμε τουλάχιστον 2 χρόνια πίσω. Όσο για τον πρόεδρο αν τον έπεισαν αυτά που άκουσε εμένα με περισσεύουν απλά είμαι σίγουρος ότι πριν τρία χρόνια δεν θα τον έπειθαν , κάτι παρόμοιο είχε ακούσει και από τον Οτσαλάν πριν του δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Τώρα τι έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το γνωρίζω
Ειπε δεν μας βγαινει αλλα θα μας βγει, κλειδωστε το παιδια οι παντες παραφραζουμε τις δηλωσεις του οπως μας βολευει για να στηριξουμε τα λεγομενα μας, αυτο ειναι απαραδεκτο δημιουργουμε συγχηση και παραπληροφορουμε οσους δεν ακουσαν την συνεντευξη.Photis έγραψε:Εγώ ένα μόνο θα πω απ'όσα είπε..."Δουλεύω πολλές ώρες, άσχετα αν δε μας βγαίνει.."Τα υπόλοιπα δικά σας....Ήμαρτον κύριε ευτυχώς που κοιμόμουνα και ξύπνησα τώρα γιατί θα μου πέφταν τα μαλλιά...
Ξέρουμε ότι ο Ζαγορ αποφάσισε να τον στηρίξει.
Βγαίνει αυτός κ κάνει κάποιες δηλώσεις.
Σε κάποιους αρέσουν κ σε κάποιους δεν αρέσουν.
Αυτοί στους οποίους αρέσει , τον θεωρούν ισάξιο του Μουρίνιο.
Αυτοί στους οποίους δεν αρέσει τον θεωρούν εφάμιλλο του Ταμτάκου.
Πόσοι από τους επικριτές που με επιχειρήματα (σωστά, λάθος ,όλα μέσα στη ζωή είναι ) δείχνουν να μη τον θέλουν αναλογίζονται ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ?
Πόσο δύσκολο είναι να καταπνιγεί αυτή η τόσο έντονη ανάγκη για κρίση των πάντων την ώρα που έχουμε ανάγκη από ΟΜΟΨΥΧΙΑ?
Πόσο δύσκολο είναι να αφήσετε τα επιχειρηματα κ την πάρλα και απλά να πείτε ....Εντάξει ρε μάγκες , δε μου αρέσαν αυτά που είπε , αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.
Πόσο δύσκολο είναι να βάλουμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από την υπέρτατη προσωπική ανάγκη του να τους ταπώσουμε όλους με τα σουπερ ντουπερ επιχειρήματά μας?
Νομίζετε ότι εμείς δε βλέπουμε ότι δεν είναι το πρότυπο στιβαρότητας κ ορθολογισμού? Δεν είναι στυλ "Σαντος"...είναι στυλ "Αναστασιαδη".... Ειναι όμως 40 χρονών κ έχει δρόμο να διαμορφώσει ακριβώς το τί είναι. Περιμένω κ θα δω.
Και αντί γιαυτό μου γράφετε ένα κατεβατό ...ότι πρέπει για μετά απο μήνες να σας αποδοθεί το βραβείο σαστάλεγα.
Εδώ άλλοι έπιασαν χαρακτηρισμους...κατι ταγαρομαγκας , ψευτονταης κ λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.
ΥΓ: Για μένα αυτό που έγινε σήμερα στο τοπικ είναι αναλογικά εφάμιλλο των περιβόητων ανακοινώσεων. Την είδα τη περίφημη ομοψυχία κ ενότητα και από τους αντικειμενικούς μη-συνδεσμίτες . Τρομάρα μας . Ολων μας. Τελικά ο κόσμος είναι πολύ πιο άρρωστος απο την ομάδα.
Βγαίνει αυτός κ κάνει κάποιες δηλώσεις.
Σε κάποιους αρέσουν κ σε κάποιους δεν αρέσουν.
Αυτοί στους οποίους αρέσει , τον θεωρούν ισάξιο του Μουρίνιο.
Αυτοί στους οποίους δεν αρέσει τον θεωρούν εφάμιλλο του Ταμτάκου.
Πόσοι από τους επικριτές που με επιχειρήματα (σωστά, λάθος ,όλα μέσα στη ζωή είναι ) δείχνουν να μη τον θέλουν αναλογίζονται ότι είναι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ?
Πόσο δύσκολο είναι να καταπνιγεί αυτή η τόσο έντονη ανάγκη για κρίση των πάντων την ώρα που έχουμε ανάγκη από ΟΜΟΨΥΧΙΑ?
Πόσο δύσκολο είναι να αφήσετε τα επιχειρηματα κ την πάρλα και απλά να πείτε ....Εντάξει ρε μάγκες , δε μου αρέσαν αυτά που είπε , αλλά πάει ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.
Πόσο δύσκολο είναι να βάλουμε το καλό του ΠΑΟΚ πάνω από την υπέρτατη προσωπική ανάγκη του να τους ταπώσουμε όλους με τα σουπερ ντουπερ επιχειρήματά μας?
Νομίζετε ότι εμείς δε βλέπουμε ότι δεν είναι το πρότυπο στιβαρότητας κ ορθολογισμού? Δεν είναι στυλ "Σαντος"...είναι στυλ "Αναστασιαδη".... Ειναι όμως 40 χρονών κ έχει δρόμο να διαμορφώσει ακριβώς το τί είναι. Περιμένω κ θα δω.
Και αντί γιαυτό μου γράφετε ένα κατεβατό ...ότι πρέπει για μετά απο μήνες να σας αποδοθεί το βραβείο σαστάλεγα.
Εδώ άλλοι έπιασαν χαρακτηρισμους...κατι ταγαρομαγκας , ψευτονταης κ λοιπες ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΩ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ Κ ΕΣΕΙΣ.
ΥΓ: Για μένα αυτό που έγινε σήμερα στο τοπικ είναι αναλογικά εφάμιλλο των περιβόητων ανακοινώσεων. Την είδα τη περίφημη ομοψυχία κ ενότητα και από τους αντικειμενικούς μη-συνδεσμίτες . Τρομάρα μας . Ολων μας. Τελικά ο κόσμος είναι πολύ πιο άρρωστος απο την ομάδα.