Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από eorptol »

Jordi_ 04 έγραψε:
giapas έγραψε:Λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Και για τον Αθανασιάδη και για τα στόπερ.

Μόνο κ μόνο που αναφέρει το πρόβλημα ... 350.000 ευρώ εκτός αποστολής , δείχνει πόσο συνηδειτοποιημένος είναι.

Είδατε πολλούς άλλους προπονητές να κόπτονται για τετοια θέματα?

Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι θα ήθελα μια μεγαλύτερη ανάλυση σε τεχνικά θέματα.

Κατά τα άλλα είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.
Τέτοιους ανθρώπους θέλει ο ΠΑΟΚ.

....
Και όπως άφησε να εννοηθεί η Διοίκηση τον διώχνει ΟΠΟΤΕ κρίνει δίχως μανούρες κ τέτοια.

Μπράβο ρε Παυλε
Εαν τα ελεγε αυτα ο Σαντος...
Θα λεγανε καλα τα λεει ο Δασκαλος...

Υ.Γ Και ειμαι και Σαντοσκυλο....
και εγω με τον σαντος ειμουν και συμφωνω με αυτα που λες.....
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μία ακόμη συγκλονιστική συνέντευξη τύπου που ταρακούνησε με την ουσία και τη χρησιμότητά της.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δυστυχως η επιδειξη πυγμης προς τους δημοσιογραφους και προς σε ολους εμας οτι θα επιβληθει εκει που πρεπει ,ξεφυγε και εγινε μια λαικιστικη αναφορα στο μεχρι τωρα βιογραφικο του και την διαχειριση που υποτιθεται ειχε μιας και πλεον εχει εμπειρια...

Οτι και να πουμε ειναι λιγο...
Καποτε κραζαμε τον Αγγελο επειδη εκανε τα παντα , τον προπονητη, τον προεδρο, τον τεχν,.δειυθυντη..
Τα ιδια ακουσα σημερα και απο τον δερμιτζακη...

Οταν εναν παικτη ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ να τον αφησεις εκτος αποστολης, δεν σκεφτεσαι τα 350.χιλ που παιρνει.
Αυτη ειναι ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..
Εσυ πραττεις αυτο που θεωρεις σωστο...
Δεν ασχολησε με αυτα καθολου..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

joshua έγραψε:Δηλαδη αν καποιος ακουγε αυτη τη συνεντευξη και μετα τον ρωτουσες σε ποια θεση πιστευεις οτι αυτη η ομαδα που περιγραφηκε τερματισε περσι, με το χερι στην καρδια πειτε μου τι θα απαντουσε.
+1
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Ενταξει καταλαβα, να μεινεις χρονια στον ΠΑΟΚ να τον μικραινεις αγωνιστικα και με δηλωσεις, δηλαδη για ολα φταιει ο Μπερετα και ο Ζησης , Γιασαν τον σωτηρα που ηρθε και παρελαβε χαος και μας πηγαινει τρενο ,αν ηταν ολα καλα με καλη προετοιμασια και καλη φυσικη κατασταση και καλες εμφανισεις γιατι να τον αλλαζαν τον ιταλο ρε παυλο? μου φαινεσαι σαν τον γιωργακη του πασοκ που ελεγε λεφτα υπαρχουν , αν θεωρουσες οτι δεν μπορεις να συμμαζεψεις τα πραγματα να μην δεχοσουν να ερθεις.
Στοπερ με 350.000 εκτος αποστολης , και γιατι ρε παυλο οταν σου ειπαν να φυγει ο ευκολος που ειναι δανεικος ειπες οχι? δεν φερεις ευθυνη εσυ σε αυτο?
Δηλαδη ποια η βελτιωση της ομαδας απο τα φιλικα? το μονο που εχεις μαθει ειναι τα παιχνιδια με τον αγιαξ και την φενερ. με ποια προετοιμασια εγιναν αυτα? και ποιος βγηκε και ειπα για την προετοιμασια? ο Κοντρερας που την ειδε απο την χιλη ή ο λινο που ηταν τζαμπα θεατης ? και γιατι δεν λες οτι την ιδια μερα που βγηκαν και ειπαν αυτα ο βιτολο ειπε οτι δεν ειναι θεμα κουρασης? ποιον να πιστεψω εγω τον βιτο η τους αλλους?
Ολα αρμονικα μεταξυ τους οι παικτες, εσυ που εισαι σε αλλη ομαδα? τον χαβο θα τον βαλεις ποτε στη θεση του που την εχει δει μουρινιο στη θεση σου αι φωναζει στις προπονησεις σαν παλαβος ενω εσυ μουγκα? εδω δεν βγηκες να στηριξεις συνεργατη σου οσο κι αν ειχαν δικιο για τον καραγιαννη, ο χαλκιας για να εκτελεσει μια ασκηση του μιλαει ο αιβαλιωτης 5 λεπτα ,ο καρυδας που τον παραδεχτηκαν παντου ειναι υπ'ατμον, εσυ δεν ξερεις τιποτα για ολα αυτα?
Αν ηταν να ακουσουμε δικαιολογιες και να εκνευριστουμε περισσοτερο ας σιωπουσες τουλαχιστον, εντελως ακυρη συνεντευξη .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο καθενας μπορει να παρει καποια απο τα λεγομενα του και να τα χρησιμοποιησει εναντιον του ή υπερ του...
Ας μην κρινουμε μονο απο τα λογια και ας περιμενουμε τις πραξεις.Μη βγαινετε και λετε οτι κατηγορησε τους προκατοχους του γιατι δεν εκανε αυτο.Επεσημανε καποια λαθη που εγιναν.Δεν κατηγορησε το βρυζα που λετε.Ουτε το σαντος.Μην ξεγελιεστε...
Οπως επεσημανε και δικα του λαθη..Ρωτηθηκε σε καποιο σημειο για αλλαγες και ειπε "ναι μπορει καποιες αλλαγες να μην προσεφεραν",ειπε για τον τροπο του αντιμετωπιζει τους παιχτες "ναι δεν πρεπει να ειμαι τοσο φιλικος".Ειπε και αλλα.Μην κοβετε κομματια και τα λετε ο καθενας με δικο του τροπο.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

eliask έγραψε:
Alastor έγραψε:
desperando έγραψε:οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες

αυτη ειναι ολη η σουμα της συνεντευξης.....δυστυχως
Αν αυτη ειναι η σούμα σου αδερφέ, έχεις πρόβλημα ή δεν κατάλαβες ή κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις....

εσυ δε μπορεις να καταλαβεις οτι επαιρνε μια θεση και την αναιρουσε στην επομενη ερωτηση.....κουρασμενοι οι παικτες,αλλα εχουν καλα εργομετρικα,δε θελω να μιλησω για παικτες ονομαστικα,αλλα μιλαω,θελουμε διακριση στην ευρωπη αλλα δε θελουμε,τα καστρα καταστρεφονται απο μεσα,μιλουσε για διαιτησια και ολυμπιακο.....οτι να ναι.....φασκει και αντιφασκει συνεχεια,κουρασε τους παντες....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο δεριτζακης θα κριθει εντος αγωνιστικου χωρου...βαρεθηκα τις δηλωσεις και τις δικαιολογιες-υπαρκτες ή μη.......ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πραγματικά αναρωτιόμουνα για το τι θα έλεγε ο Δερμιτζάκης.

Και αν στο μυαλό μου κρατούσα και μια "πισινή" γιατί αυτά που είπε το βράδυ της Κυριακής ήταν υπό το βάρος της πίεσης και της στενοχώριας, φρόντισε ο ίδιος να μου διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία....

Είμαι πλέον σίγουρος για τα εξής :

1. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διαχειριστεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ. (θα προχωρούσα παραπέρα και θα έλεγα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές).

2. Ως ομάδα πάμε τουλάχιστο 15 έτη (φωτός) ΠΙΣΩ.

3. Δε χάνουμε μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και τις δύο προηγούμενες.

Δεν περιγράφω άλλο γιατί μπορεί να γίνω και κακός.

υγ1. Σέβομαι την άποψη των παιδιών που τον στηρίζουν αρκούμενοι στο γεγονός ότι είναι ΠΑΟΚάρα και έχει και μεγάλα @@@.

υγ2. Σέβομαι το γεγονός ότι τον στηρίζει ο Ζαγοράκης και το βουλώνω.

υγ3. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποδειχτεί ότι δεν είναι το ΤΑΓΑΡΙ που εμφανίστηκε σήμερα στα μικρόφωνα και προσέβαλε τη νοημοσύνη μας και να κάνω μετά από λίγο καιρό μια ωραιότατη (ανα)κυβίστιση.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+10000
τα πες ολα Νικο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

joshua έγραψε:Δηλαδη αν καποιος ακουγε αυτη τη συνεντευξη και μετα τον ρωτουσες σε ποια θεση πιστευεις οτι αυτη η ομαδα που περιγραφηκε τερματισε περσι, με το χερι στην καρδια πειτε μου τι θα απαντουσε.

:? :? έλα ντε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

σουρ τα λαθη γινονται απο καποιους..μην παιζεις με τις λεξεις..κατηγορησε οσους εκαναν αυτο το ροστερ..

και ειπε οτι ειπα σε προηγουμενο ποστ μου ακριβως....ξεκαθαρα..το να λες δεν μου βγηκε μια αλλαγη δεν ειναι παραδοχη λαθους
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξερω αν άκουσα πιο πολλές παπαριές από τον Δερμιτζάκη ή από κάποιους εδώ μέσα. Τουλάχιστον ο Δερμιτζάκης είπε και κάποια σωστά. Εδώ μέσα κάποιοι το έχετε χάσει με την εμπάθεια σας. Δεν μιλάω για όσους διαφωνείτε μαζί του με σωστά επιχειρήματα αλλά για κάποιους που κράζουν πριν καν ακούσουν ολοκληρωμένη την απάντηση με μ@λακίες επιχειρήματα! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ αν και πλέον είναι πολύ δύσκολο...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Η συνεντευξη αποδειχτηκε μεγαλο λαθος..Γιατι αντι να επαναπροσδοριστουν τα πραγματα σε νεα βαση ακουσαμε ,αεορολογιες, γενικευσεις ,λαικισμους, και πολλα αλλα..
Νομιζω πως τα πραγματα τα εκανε ακομα χειροτερα...
Για το δε αγωνιστικο πλανο, κουβεντα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 06 Οκτ 2010, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

δεν μου άρεσε η αρχή που έλεγε για ολυμπιακό παο και ari !
πολύ κακό αυτό !

μου άρεσε ότι άφησε να εννοηθεί ότι προτιμή μικρό roster και να δουλεύει και να δίνει ευκαιρίες σε πιτσιρίκια !

το έχω ξαναγράψει στο θέμα του τεχνικού διευθυντή ότι δεν θέλω να είναι ΠΑΟΚ ,θέλω να κάνει σωστά την δουλειά του !

δεν μπορείς να λες ότι εσύ πήρες τα αποτελέσματα με Aγιαξ και φενέρ
και για όλα τα αλλα φταίνε η άλλοι ! ;)

Θα σε πιστέψω coach και θα κάνω υπομονή

τουλάχιστον 4 με 5 mats .
θέλουμε να δούμε πρόοδο !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”