Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
eliask

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από eliask »

D.A.A.T. έγραψε:επισης ποιοι ριχνουν τα καστρα.???

με συγχωρειτε αλλα μεχρι τωρα η ευθυνη παει σε εναν αορατο εσωτερικο εχθρο?.δεν καταλαβαινω...ας μου εξηγησει καποιος..
Ο ανθρωπος σου είμαι .... :mrgreen:
αυτο που καταλαβα είναι οτι η εσωστρεφεια μας και οι αντιδρασεις μας θα οδηγησουν στο να πεσει το καστρο, με δικος μας φταίξιμο... νομιζω διευκρινιστηκε στο τελος
Άβαταρ μέλους
gpnikola

Δημοσίευση από gpnikola »

ΠΟΣΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ (Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ)ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ

ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

D.A.A.T. έγραψε:επισης ποιοι ριχνουν τα καστρα.???

με συγχωρειτε αλλα μεχρι τωρα η ευθυνη παει σε εναν αορατο εσωτερικο εχθρο?.δεν καταλαβαινω...ας μου εξηγησει καποιος..
- Τι εννοείτε όταν λέτε ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα;

«Εσείς τι καταλαβαίνετε από αυτά που γίνονται; Δεν καταλαβαίνετε ότι γίνεται πόλεμος στον ΠΑΟΚ; Πόλεμος γίνεται πρώτα από ανταγωνιστές, αλλά και από μέσα. Μπορούσε να δοθεί το πέναλτι στην Ξάνθη; Μπορούσε να δοθεί πέναλτι με τον Άρη; θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα; Έτσι δεν προηγήθηκε πέρυσι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη; Δεν παίρνουμε, όμως, φέτος αυτά τα πέναλτι. Ήδη, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην οικογένειά μας. Εμείς τι κάνουμε; Φαγωνόμαστε μόνοι μας! Αυτό γίνεται».

εγώ απλά να θυμίσω ότι ΚΑΙ πέρυσι που σε έσκισαν με τον Σπανάθα, ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και έσκισαν τον Ζαγοράκη για τον παπά που έφαγε...

απλό νομίζω...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ελαχιστες ευστοχες δηλωσεις,μπερδευτικε το κεφαλι μου με αυτα που ειπε πραγματικα.....αν μπορω να κρατησω κατι,ειναι η θεληση να συνεχισει και να κανει κατι καλο,ασχετα με τις μλκιες που πεταξε....οποτε για μενα πηρε παραταση εμπιστοσυνης.....ουτως η αλλως να τον διωξουμε τωρα,η χρονια παει χαμενη...οποτε κρατα τον να δεις αν αυτα που λεει ισχυουν,και αν οχι τον σουταρεις στο τελος της χρονιας και αναπροσδιοριζεις.....

ΥΓ:μυριζομαι διπλο στη λεωφορο
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ρε φίλοι μου, ο ανθρωπος δεν είναι επαγγελματίας..................
ειναι ΠΑΟΚ. οκ.
προπονητής δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.
ακόμη κι αν ερθουν 1,2 καλά αποτελεσματα ετσι ομαδα δεν χτίζεις...

υπομονή τελος.
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Λαϊκισμός & Παοκτσηδηλίκι μέχρι αηδίας... Κρίμα γιατί είχα καλύτερη άποψη για τον Δερμιτζάκη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

προσπαθώ να κάνω μια σούμα για το τι πιστεύω αλλα αυτά που πραγματικά πιστεύω είναι τόσο άσκημα που αν αρχίσω να γράφω τότε θα κάθομαι να μαλώνω με τα αδέρφια μου και με άτομα που τα σέβομαι επειδή καλόπιστα θέλουν το καλο του ΠΑΟΚ. γιαυτο και δε γράφω τίποτε άλλο.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

τον κραζει ο Δουκας στον 103 μεχρι αηδιας
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Μια συνεντευξη τυπου ενος ανθρωπου που ειναι ΠΑΟΚ και αγαπαει την ομαδα..Αλλα και εγω ειμαι ΠΑΟΚ και αγαπαω την ομαδα..Δεν εγινα προπονητης του ΠΑΟΚ...

Μεχρι στιγμης για την πορεια της ομαδας φταει πρωτα απο ολα συμφωνα με τον προπονητη.Ο Ζαγορακης που εφερε τον Μπερεττα και τον εδιωξε σε 1 μηνα.Ο Βρυζας ο οποιος μαζι με τον Ζαγορ και τον Μπερετα εκανε μια ομαδα με κακα δομημενο ροστερ και υπερεκτιμημενους παικτες..Οι παικτες που δεν αντεχουν να παιζουν 2 φορες την εβδομαδα και οταν τους βαζει δεν αρπαζουν τις ευκαιριες,..υπαρχουν δε αλλοι οι οποιο δεν αρπαζουν τις ευκαιριες ουτε στις προπονησεις.φυσικα η προετοιμασια ηταν κακη αλλα τα εργομετρικα ειναι πολυ καλα....Ακομα ειναι νωρις για να κανει η ομαδα αυτο που θελει..

Τελος ,εκανε λεει και αυτος καποια λαθη..ηταν πολυ καλος με τους παικτες και καποια ακομα που δεν αναφερθηκε..(καπου εδω ενοιωσα πως βλεπω ριαλιτι που μια γκομενα λεει οτι μεγαλυτερο μειονεκτημα της ειναι πως λεει την αλαηθεια και ειναι ευαισθητη..)

Και επισης για να μην ξεχνιομαστε υπαρχει ενας εσωτερικος εχθρος που δεν ειναι ο κοσμος και λογω καταστασης προσπαθει να διαλυσει την ομαδα.....

Δεν ξερω τι ξεχναω αλλα ηταν μια εντελως ανουσια συνεντευξη τυπου....εδω και 3 εβδομαδες ακουμε για αλλαγη συμπεριφορας του..τωρα γιατι μας το ξαναειπε...επισης ο Ζαγορακης συμφωνα με τον κοουτσ πρεπει να απολογηθει για αυτο που εκτισε//αρα μαλλον ο προεδρος επρεπε να κανει συν.τυπου για το αγωνιστικο....

Μακαρι να δω εργα....γιατι λογια του αερα,λαικισμοι και ΠΑΟΚτσιδιλικια οδηγουν τον ΠΑΟΚ πισω..

Η ουσια ειναι οτι στα τελευταια ματσ ο ΠΑΟΚ εμφανιστηκε στο γηπεδο ενα 10λεπτο με την Ξανθη και ενα ημιχρονο με τον Αρη..κατα τα αλλα ειναι αθλιος..αν σταματησει να ειναι αθλιος θα ειμαστε ολοι καλα..αν συνεχισει να ειναι αθλιος καμια συντευξη τυπου δεν θα κανει την κατασταση καλυτερη.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ....εγω δεν τον πιστευω..αλλα δεν ειμαι απολυτος επειδη ειναι παρα πολυ νωρις..εφοσον τον πιστευει ο Ζαγορακης ,τον στηριζω μεχρι τελους και κανω τον σταυρο μου.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Αφού έπλεξε το εγκώμιό του (!), έριξε το φταίξιμο σε όλους τους άλλους. Δικαιολογίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..
Υπό τη συνοδεία ψευτοτσαμπουκάδων, λαϊκισμών και γραφικοτήτων...χτυπάω και το χέρι στο τραπέζι ναουμεξερωγω...μαγκιά κλανιά και εξάτμιση...

Εγωιστής, αλαζόνας, ψευτομαγκας. Επικίνδυνος.

ΥΓ.Και μας απείλησε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί...μπρρρ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

desperando έγραψε:οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες

αυτη ειναι ολη η σουμα της συνεντευξης.....δυστυχως
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τρελλος μετα το αγγελο και αυτος .......φυγε ρε καθε 3 μηνες προπονητη καινουριο θελουμε τι κραζει ο δουκας
? γιατι επειδη εβαλε χερι το συναφι του ? σωπα ρε δουκα.....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

tigon4 έγραψε:τον κραζει ο Δουκας στον 103 μεχρι αηδιας
Αυτος ειναι πολυ αμπαλος!!!!δεν παταει πυθενα δεν εχω ξανακουσει εκπομπη στο ραδιο αλλα τωρα που τελειωσε η συνεντευξη καταλαβα γιατι ο κοσμος λεει οτι λεει!!

Βουλωσε το ρε αμπαλε που εχεις ενα μικροφωνο κ λες τι σου κ!υλωσει χωρις καμια γνωση ταγαροβλαχε!!
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Alastor έγραψε:
desperando έγραψε:οι παικτες ειναι κουρασμενοι αλλα εχουν καλυτερα εργομετρικα απο πεερυσι αλλα δεν θελω πολλους καλους παικτες γιατι δεν μπορω να τους αξιοποιησω και γρινιαζουν γιατι δεν παιζουν, ο προηγουμενος προπονητης εκανε χαλια προετημασια και ο ζησης με τον σαντος φορτοσαν αχριαστους παικτες στην ομαδα, α και εγω δεν φταιω σε τιποτα ειμαι τελειος και τωρ πουπερασανοι 70 μερες και απεκτησα την εμπειρια θα εχουμε μονο νικες

αυτη ειναι ολη η σουμα της συνεντευξης.....δυστυχως
Αν αυτη ειναι η σούμα σου αδερφέ, έχεις πρόβλημα ή δεν κατάλαβες ή κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”