Δεν φανταζεσαι ποσο μεγαλη αληθεια ειναι αυτή.... ειναι απιστευτο γιατι ΚΥΡΙΕ ΖΗΣΗ αυτό αξριβως είναι στο μυαλό μου εδω και 2 χρόνια......... Αληθεια που ποναει!tonygr έγραψε:ασε φιλε επρεπε να τον ακουσεις απο την αρχη ..... εχει @@@@@@@@@ μεγαλα και οργνει
πες τα παυλαρα ... 5 στοπερ ....... αριστ μπακ ο σαβινι με 350.000 που δεν μπορει να στρψει!! χεχεχε και στο τελςο μας ειπε οτι εγω παιζω μονο στοπερ
Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
πέστα ρε Ναυπλιώτηpaok nafplio έγραψε:Ειπε κ εγω φταιω για πολλα αλλα κανετε πως δεν το ακουτε..
Η εμπάθεια και ο χλευασμός δεν έχουν προηγούμενο
- paok nafplio
ΠΕΡΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!!
ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ!!
XAXAXAXAXAAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXeorptol έγραψε:καλα και η εμπαθεια εχει τα ορια της παραδεχθηκε οτι εκανε λαθη τι περιμενες να αυτομαστιγωθει για να ικανοποιηθειςjoshua έγραψε:Μετρημενες ειναι οι μερες σου παλικαρι μου και δυστυχως οταν φυγεις θα εχεις καταστρεψει μια χρονια.Τετοιο εγωισμο ουτε απο τον Μουρινιο δεν θα περιμενα.Ουτε ενα λαθος δεν εχει κανει.Ατομικα λαθη,μεγαλο ροστερ που ομολογησε χωρις να το καταλαβει οτι δεν μπορει να το διαχειριστει, η διαιτησια, κακη φυσικη κατασταση.Εσυ ρε φιλε τιποτα? τιποτα? Εδω μας ειπε οτι σε 70 ημερες αποκτησε ηδη την εμπειρια που απαιτειται για τον ΠΑΟΚ.
?
XAXAXAXAXAXAXAXA
E ΡΕ ΤΡΕΛΑ
κοιτα τα λογια ειναι λογια στην πραξη αποδυκνειονται ολα ....τωρα εμεις το μονο που πρεπει να κανουμε ειναιjoshua έγραψε:Σε ενοχλει η ειρωνια.Και εμενα με ενοχλει να ακουω οτι τα λεει γαματα μονο και μονο επειδη καποιος πρεπει να τον στηριξει.Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι ακριβως απο οτι ακουσατε σας φαινεται γαματο και @@το.
να στηριξουμε τον ΠΑΟΚ .....η επειδη δεν τον γουσταρουμε πρεπει να του κανουμε πολεμο οπως περσυ πολλοι το εκαναν
εναντιον του σαντος ?......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι ο Ζησης φταιει και το ροστερ που εφτιαξε και μας εβγαλε δευτερους 2 χρονιες.Τωρα ηρθε ο δερμιτζακης να μας πει οτι αυτο φταιει και εσεις τα βαζετε με τον Ζηση.
- paok nafplio
Ρε αν ο αλλος δεν ειναι αντικειμενικος οτι κ να λεμε εμεις κ ο δερμι τσαμπα παει...giapas έγραψε:πέστα ρε Ναυπλιώτηpaok nafplio έγραψε:Ειπε κ εγω φταιω για πολλα αλλα κανετε πως δεν το ακουτε..
- sourmenetes
- Moderator
- Caballo Viejo
Τα είπες όλα κι αν είναι έτσι τα πράγματα θα πρέπει να την κάνει ή να τον κάνουμε. Όμως θα αλλάξει πραγματικά κάτι με έναν τρίτο προπονητή ή θα αρχίσουμε ξανά μανά στησίματα και ευθύνες και ποιος φταίει και τέτοια. Τι να πω; Μήπως να τον αφήναμε τον Δέρμι και βλέπουμε.PARASANDALOS έγραψε:καλα ολοι ξερουμε οτι εχει @@ ρε παιδιαααα................
το θεμα ειναι μπορει??????????? γτ δε χρειαζονται μονο τα @@ για να προπονησεις μια ομαδα....
Φτου, ρε πούστη μου. Τι μπελάς λαίμαι! Ότι και να κάνεις δεν ξέρεις τι θα σου βγεί. Γρίφος λαίμαι...
Εχουμε πιασει πατο...πληρης απογοητευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συνεχιζω να μην αντιλαμβανομαι γιατι εχουμε τετοια χαλια...ειλικρινα αν η αιτια ειναι οτι δεν γυαλιζει το ματι των παιδιων και οι επιλογες του Βρυζα ανησυχω..ομως δνε καταλαβαινω τι θελει να πει..
αν ελεγε οτι θελω χρονο και εφευγε απο την αιθουσα το ιδιο θα ηταν..
αν ελεγε οτι θελω χρονο και εφευγε απο την αιθουσα το ιδιο θα ηταν..
- paok nafplio
Τωρα κανει ρομπα τους δημοσιγραφους!!!!τους εχει κανει λιωμα δεν ξερουν τι να πουν!!!!!
joshua αγόρι μου τράβα βρίσε το βρύζα και το καρπουζά που σε άφησαν τώρα σα μαλ@κ@ς να μιζε
giapas έγραψε:πέστα ρε Ναυπλιώτηpaok nafplio έγραψε:Ειπε κ εγω φταιω για πολλα αλλα κανετε πως δεν το ακουτε..
Απορώ γιατί σας εκπλήσσει αυτό το πράγμα... στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ χλευασμος, μηδενισμος και ισοπέδωση είναι χαρακτηριστικά απαραίτητα..