Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Όσοι δεν γουστάρουν λόγια και συνεντεύξεις ας κλείσουν τα γαμημένα ραδιόφωνά τους!
Μετρημενες ειναι οι μερες σου παλικαρι μου και δυστυχως οταν φυγεις θα εχεις καταστρεψει μια χρονια.Τετοιο εγωισμο ουτε απο τον Μουρινιο δεν θα περιμενα.Ουτε ενα λαθος δεν εχει κανει.Ατομικα λαθη,μεγαλο ροστερ που ομολογησε χωρις να το καταλαβει οτι δεν μπορει να το διαχειριστει, η διαιτησια, κακη φυσικη κατασταση.Εσυ ρε φιλε τιποτα? τιποτα? Εδω μας ειπε οτι σε 70 ημερες αποκτησε ηδη την εμπειρια που απαιτειται για τον ΠΑΟΚ.
καλα μιλαμε τελειως γελοιες οι ερωτησεις..
Τι φταιει λεει και αν μπορει να αντιστραφει το κλιμα ....
ρε οργιο τι περιμενεις να σου πει.?
μετα λετε σας βριζουμε...Ουστ
Τι φταιει λεει και αν μπορει να αντιστραφει το κλιμα ....
ρε οργιο τι περιμενεις να σου πει.?
μετα λετε σας βριζουμε...Ουστ
Συνεντευξη γεματη ειρωνιες και δικαιολογιες! Τη φραση "δε φταιω εγω" την ακουσα πιο πολλες φορες απο τη λεξη ΠΑΟΚ... Τι την ηθελες τη συνεντευξη τυπου? Παρωδια...
Πιστωνει στον εαυτο του τις επιτυχιες με Αγιαξ και Φενερ αλλα δε φταιει για το τωρα... Τουλαχιστον τραγικο! Πληρης απογοητευση!
Πιστωνει στον εαυτο του τις επιτυχιες με Αγιαξ και Φενερ αλλα δε φταιει για το τωρα... Τουλαχιστον τραγικο! Πληρης απογοητευση!
- paok nafplio
-
Απ'το στόμα μου το πήρες, μα την Παναγία!GI4NNEN4 έγραψε:Όσοι δεν γουστάρουν λόγια και συνεντεύξεις ας κλείσουν τα ραδιόφωνά τους!
Αφού θέλετε πράξεις και όχι λόγια, γιατί ακούτε?
Γιατί σχολιάζεται με τόση ειρωνία και προκατάληψη?
Πράξεις δε θέλετε? Ε, μην ακούτε, και δείτε μπάλα μόνο.. δεν καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η παρωδία. Για κάθε πρόταση που λέει, ακολουθεί και μια σελίδα ειρωνία.
Χαλαρώστε λίγο.
ΥΓ: Ευτυχώς που βάλανε μικρόφωνα για τους αρδ, και ακούμε ποιος και τι παπαριές ρωτάει.
- Maximus
Ενα λάθος που έκανε και αφορά τον τρόπο προσεγγισης με τους παίχτες, το παραδεχτηκε και ειπε ότι θα αλλαξει φιλοσοφια...
paok nafplio έγραψε:Δεν ειπε δεν ειναι καλο εινα αστοχο ειπε..Κ αυτο με τα 5 στοπερ ειναι βασικο παραδειγμα αντι να εχει 5 στοπερ να ειχες ενα χαφ με 350.000 θα ηταν κ καλο κ ευστοχο το ροστερ.moican4 έγραψε:εντελως αστοχο για το ροστερ...απο την αλλη ολοι οι παικτες ειναι καλοι και τους πιστευει...
οτι να ναι..
Πολύ σωστό αυτό που είπε για το ρόστερ.
Δεν έθιξε την ατομική ποιότατα των παικτών.
Εθιξε το γεγονος πως έχει 5 στοπερ που (βάση συμβολαίου ) "πρεπει" να παίζουν.
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ.
Μη με βάζετε να ψάχνω ποσταρίσματά μας
θα ξεχωρισω σε πρωτη φαση ενα πραγμα...δεν βλεπω ιδια αντιδραση με Ζαγορακη και Κωσταντινιδη...Δε λεει οτι υπαρχει προβλημα σοβαρο στις σχεσεις, ουτε στην πειθαρχια..απλα λεει ειναι πολυ χαλαρος και θα αλλαξει..δεν ξερω..μιλαει για προβλημα ροστερ..ενω δεν αλλαξε στην ουσια το ροστερ κατα πολυ..
λεει αρκετες ασυναρτησιες(με το συμπαθειο) προφανως λοφω πιεσης και στεναχωριας..
στην ουσια ζηταει χρονο και εμπιστοσυνη..Αφου του τη δινει ο προεδρος , πρεπει να του τη δωσει και ο κοσμος...Παντως καλυτερα να μιλαει λιγοτερο και να δουλευει περισσοτερο..γιατι ειναι μια συνεντευξη τυπου υπερβολης,στην οποια εγω προσωπικα δεν καταλαβα τι φταιει για τα χαλια των τελευταιων 45 ημερων...
λεει αρκετες ασυναρτησιες(με το συμπαθειο) προφανως λοφω πιεσης και στεναχωριας..
στην ουσια ζηταει χρονο και εμπιστοσυνη..Αφου του τη δινει ο προεδρος , πρεπει να του τη δωσει και ο κοσμος...Παντως καλυτερα να μιλαει λιγοτερο και να δουλευει περισσοτερο..γιατι ειναι μια συνεντευξη τυπου υπερβολης,στην οποια εγω προσωπικα δεν καταλαβα τι φταιει για τα χαλια των τελευταιων 45 ημερων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Τετ 06 Οκτ 2010, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ενοχλει η ειρωνια.Και εμενα με ενοχλει να ακουω οτι τα λεει γαματα μονο και μονο επειδη καποιος πρεπει να τον στηριξει.Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τι ακριβως απο οτι ακουσατε σας φαινεται γαματο και @@το.
συμφωνω yianni........ και εγω κατα του ημουν αλλα με νοιαζουν τα λογια γιατι απο αυτα κρινεις και ο πως σκεφτεται ο αλλος ...οσο για πραξεις θα τα δουμε συντομα
50 λεπτά συνέντευξη μέχρι στιγμής και είναι το μοναδικό λάθος που έχει αναφέρει ότι έχει κάνειMaximus έγραψε:Ενα λάθος που έκανε και αφορά τον τρόπο προσεγγισης με τους παίχτες, το παραδεχτηκε και ειπε ότι θα αλλαξει φιλοσοφια...
καλα και η εμπαθεια εχει τα ορια της παραδεχθηκε οτι εκανε λαθη τι περιμενες να αυτομαστιγωθει για να ικανοποιηθειςjoshua έγραψε:Μετρημενες ειναι οι μερες σου παλικαρι μου και δυστυχως οταν φυγεις θα εχεις καταστρεψει μια χρονια.Τετοιο εγωισμο ουτε απο τον Μουρινιο δεν θα περιμενα.Ουτε ενα λαθος δεν εχει κανει.Ατομικα λαθη,μεγαλο ροστερ που ομολογησε χωρις να το καταλαβει οτι δεν μπορει να το διαχειριστει, η διαιτησια, κακη φυσικη κατασταση.Εσυ ρε φιλε τιποτα? τιποτα? Εδω μας ειπε οτι σε 70 ημερες αποκτησε ηδη την εμπειρια που απαιτειται για τον ΠΑΟΚ.
?