Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
εμενα με νοιαζει να εχει συνηδειτοποιησει το τι πρεπει να γινει και να κανει απο εδω και τωρα...
Ολα τα υπολοιπα ειναι και για λαικη καταναλωση...
Ολα τα υπολοιπα ειναι και για λαικη καταναλωση...
βαραει και το χερι του στο τραπεζι......αντι του τραπεζιου αν βαλουμε και κανα σβερκο καλυτερα θα ηταν......
ενταξει καλα τα λεει αλλα εμενα οι πραξεις με νοιαζουν.
ωχ αυτο με την αυξηση του κοσμου πολυ λαικιστικο.
ωχ αυτο με την αυξηση του κοσμου πολυ λαικιστικο.
Το ιδιο και ο ΣΑΝΤΟΣ....cristiano4 έγραψε:δεν είναι καθόλου μα καθόλου δημοσιογραφικός....(δεν το λέω για κακό για καλό το λέω)
Υ.Γ. θα τον κράξουν μετά αρκετοί ΑΡΔ
ο προπονητής δεν είναι για να βγάζει ένα στόπερ και να βάζει άλλο στόπερ η έναν επιθετικό και να βάζει άλλον επιθετικό . πρέπει να έχει τα άντερα να αλλάζει το σχηματισμό αλλα αν ο παίκτης που μπαίνει δε προσφέρει δεν φταίει ο προπονητής, έχω βγάλει τις σχολες προπονητικής, 10 χρονια δουλεύω ανελλιπώς εκτος από έναν μηνα. βρείτε άλλο συνάδελφο στην ηλικία μου που το κάνει αυτό

- sourmenetes
- Moderator
Jordi_ 04 έγραψε:Το ιδιο και ο ΣΑΝΤΟΣ....cristiano4 έγραψε:δεν είναι καθόλου μα καθόλου δημοσιογραφικός....(δεν το λέω για κακό για καλό το λέω)
Υ.Γ. θα τον κράξουν μετά αρκετοί ΑΡΔ
με τη διαφορα οτι ο σαντος ηταν τετοιος επειδη δε μιλουσε.....ο παυλος μιλαει,αλλα μιλαει διαφορετικα
ΧΩΣΤΑ....................................................................................................................................................................................................................................

είπε ότι ο ίδιος προκαλεί προβλήματα όταν δε φαίνεται να υπάρχουν για να ξυπνάμε και λίγο η παράκουσα?
- sourmenetes
- Moderator
Καμοια συγχυση paok87..Καλα ακουσες Πetm και δεν εχει αδικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Τετ 06 Οκτ 2010, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παρολο που αυτα που λεει δεν μου γεμιζουν το ματι,ο τροπος που τα λεει ειναι τροπος για να μιλαει προπονητης που θελει σεβασμο....καλα μεχρι εδω
Συγνώμη sourmentes αλλά εγώ δεν εντοπίζω καμία προοπτική από τα λόγια του προπονητή.
Μακαρι η οργη του να μετουσιωθει σε κατι δημιουργικο απο εδω και τωρα...
Σαν βιογραφικο μου ακουγονται αυτα που λεει..
Σαν βιογραφικο μου ακουγονται αυτα που λεει..