Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tsapgeo

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από tsapgeo »

Odi έγραψε:Δυστυχώς αν φύγει ο Ζαγορακης θα επιστρέψουμε σε Γουμενοκαταστάσεις..Τότε να δω τι ανακοινωσεις θα βγαλουν οι λατρευτοι σύνδεσμοι που πιστεύουν ότι αυτοί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και κανένας άλλος!!!Ξυπνάτε ρε συνδεσμίτες που γίνατε ξαφνικά πρόεδροι,προπονητές και τα μάθατε ολα.Μαθετε πρώτα να συντάσσετε μια απλή ανακοίνωση και μετά μιλάμε.ΠΑΟΚαρχες όλοι.
Συμφωνώ . Ο Ζαγοράκης ειναι ο καταλληλότερος πρόεδρος σήμερα για τον ΠΑΟΚ by far.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω και παλι.Αλλα γιατι να μη ζητησουν ακροαση απο το θοδωρα.???Θα τους αρνιοτανε???

Οπως μιλησε σε αυτους που ηταν εξω απο το γηπεδο,οπως κανει με οποιον ρωταει για τον ΠΑΟΚ ετσι θα κανε και με τους συνδεσμους.Σημερα δημιουργειται παλι κλιμα απο τους αρδ για ολα αυτα τα κωμικοτραγικα που γινανε απο την Κυριακη.

Εγω αμα ημουν στη θεση του τον επομενο μηνα ολα κλειστα.Προπονησεις κλειστες,οτι εχει σχεση με διοικηση κλειστο τα παντα.Να μη βγαινει τιποτα προς τα εξω και οπως ειπες μονο δουλεια.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Θόδωρε, φέρε μια προσωπικότητα μεγαλύτερη απο σένα οσο είναι νωρις! Να φυγει απο σένα η ευθυνη ρε ανθρωπε μου! Είτε επενδυτη, είτε τεχνικο διευθυντη, είτε προπονητή...

Γιατι αλλιως...Τη βαψαμε...

Αμα φυγεις εσύ, μόνο ο Ζήσης θα μπορουσε να αναλάβει (δεν ξερω αν θα το ηθελες Θοδωρε αυτο :mrgreen: )... Μετά το χάος...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

giapas έγραψε: Διοικει ο Ζαγοράκης και τον στηρίζω μέχρι θανάτου όταν μυρίζομαι ότι πίσω από τη κριτική προς το πρόσωπό του κρύβονται ...άλλα κόλπα. Ειμαι ικανός να ικανός να πλακωθώ στις μπουνιές με οποιοδήποτε κάνει το όνειρο που έχω για τον ΠΑΟΚ να σβήσει.

Σαν απλός οπαδός του ΠΑΟΚ , σαν μια σταγόνα στον ωκεανό του ΠΑΟΚτσήδικου λαού...

ΣΤΗΡΙΖΩ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ .
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΠΟΙΟΝ Κ ΑΝ ΒΡΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΦΙΛΟ Η ΕΧΘΡΟ.
ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ.
ΦΑΝΑΤΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

sourmenetes έγραψε: Εγω αμα ημουν στη θεση του τον επομενο μηνα ολα κλειστα.Προπονησεις κλειστες,οτι εχει σχεση με διοικηση κλειστο τα παντα.Να μη βγαινει τιποτα προς τα εξω και οπως ειπες μονο δουλεια.
+1926
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

sourmenetes έγραψε:Συμφωνω και παλι.Αλλα γιατι να μη ζητησουν ακροαση απο το θοδωρα.???Θα τους αρνιοτανε???

Οπως μιλησε σε αυτους που ηταν εξω απο το γηπεδο,οπως κανει με οποιον ρωταει για τον ΠΑΟΚ ετσι θα κανε και με τους συνδεσμους.Σημερα δημιουργειται παλι κλιμα απο τους αρδ για ολα αυτα τα κωμικοτραγικα που γινανε απο την Κυριακη.

Εγω αμα ημουν στη θεση του τον επομενο μηνα ολα κλειστα.Προπονησεις κλειστες,οτι εχει σχεση με διοικηση κλειστο τα παντα.Να μη βγαινει τιποτα προς τα εξω και οπως ειπες μονο δουλεια.
Πως θα εκανα εντυπωση αν ζητουσα ακροαση???πως θα ασχολιομασταν μαζι τους???πως θα εδειχναν οτι κανουν κουμαντο????οτι εχουν δυναμη????
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsapgeo έγραψε:
Odi έγραψε:Δυστυχώς αν φύγει ο Ζαγορακης θα επιστρέψουμε σε Γουμενοκαταστάσεις..Τότε να δω τι ανακοινωσεις θα βγαλουν οι λατρευτοι σύνδεσμοι που πιστεύουν ότι αυτοί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και κανένας άλλος!!!Ξυπνάτε ρε συνδεσμίτες που γίνατε ξαφνικά πρόεδροι,προπονητές και τα μάθατε ολα.Μαθετε πρώτα να συντάσσετε μια απλή ανακοίνωση και μετά μιλάμε.ΠΑΟΚαρχες όλοι.
Συμφωνώ . Ο Ζαγοράκης ειναι ο καταλληλότερος πρόεδρος σήμερα για τον ΠΑΟΚ by far.
μα ρε παιδια εγω πιστευω οτι καποιοι θελουν την αναμπουμπουλα τα λαμογια για προεδρους για να κανουν μανουρες
πολυ ποιο ευκολα με τον ζαγορ τους ειναι πολυ δυσκολο αυτο......
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Δηλαδή για να καταλάβω, δεν μπορούν να ισχύουν 2 πράγματα ταυτόχρονα :?:
Τι μονοδιάσταστατη αντιμετώπιση του ζητήματος είναι αυτή :?:

Δεν μπορεί κανείς ταυτοχρόνως
να αδιαφορεί πλήρως για τις βασιλικότερες του βασιλέως ανακοινώσεις κάποιων Συνδέσμων,
να εκνευρίζεται με την καραμέλα της αποχώρησης του Ζαγοράκη και
να μην τον πιάνει η μίρλα ότι αν φύγει ο Ζαγοράκης οι ΓουμενοΒουλινοΠαγώνηδες είναι ντε και καλά μονόδρομος :?:

Η θέση προέδρου μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα, και δη του ΠΑΟΚ συνεπάγεται πολλά και ετερόκλητα πράγματα:
-ένα τεράστιο φορτίο πίεσης και ευθυνών,
-μία φθορά και συνεχή κριτική, αλλά ταυτόχρονα όταν τα πράγματα πηγάινουν καλά,
-μία τεράστια -άνευ συγκρίσεως με άλλα πολύ ουσιωδέστερα αξιώματα στην κοινωνία- λαοφιλία, αποδοχή και αναγνώριση.

Δεν μπορείς να έχεις το δεύτερο δίχως να αναμένεις το πρώτο.
Η ζωή εξελίσσεται, προχωρά και ιδιαίτερα στον αθλητισμό αν μείνεις στις δάφνες του παρελθόντος σε παίρνει η κατηφόρα. Αν γίναν τεράστια λάθη από το καλοκαίρι, δεν συνεπάγεται ότι απαξιώνονται τα βήματα προόδου των 2 τελευταίων ετών. Πρέπει όμως να κοιτάμε πάντα μπροστά και τα βήματα προς τα πίσω μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Στο κάτω κάτω της γραφής αν είσαι τόσο σημαίνουσα προσωπικότητα όσο θεωρείσαι και πλασάρεσαι,
απαγορεύεται να σε πιάνουν και τα κλάματα με μία υποτιμητική ανακοίνωση Συνδέσμου, αναγνωρίζεις τα όποια λάθη σου και προχωράς με πυγμή και καθαρό μυαλό, όχι κλαψουρίζοντας και κρυφοεκβιάζοντας με συνεχείς εκφράσεις τύπου "έτσι είστε, δε με θέλετε? πέρνω το καπελάκι μου και φεύγω"
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αξίζει σεβασμού λόγω τιμιότητας προθέσεων και αναγνώρισης λόγω όσων έχει πετύχει αλλά και ο ίδιος πρέπει να τιμά τον θώκο τον οποίο υπηρετεί και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις που συνεχώς θα ξεπετάγονται και μία ελέω Θεού αποδοχή μάλλον τον υποτιμά παρά τον τιμά.

Φυσικά αν το αναλύσουμε το ζήτημα υπαίτιοι είμαστε και εμείς.
Χαϊδεύουμε τα αυτιά μας για τη δυναμική του λαού του ΠΑΟΚ αλλά κατά βάθος βολευόμαστε με τη λογική των έτοιμων εξ ουρανού λύσεων, ενός ήρωα που θα μας πάρει από το χεράκι και θα μας πάει στη Γη της Επαγγελίας, δεν μας ενδιέφερε ποτέ να χτίσουμε τις απαραίτητες δομές ώστε νε ελέγχουμε οι ίδιοι τη μοίρα μας...Μεγάλη και πικρή διαπίστωση κατ' εμέ αλλά αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Tα πραγματα ειναι απλα . Να κοιταξει ο Θοδωρος να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη και αυτο κυριως στο αγωνιστικο κομματι .
Αλλωστε ολες οι αντιπαραθεσεις εχουν ξεκινησει με αφορμη (?) τα τελευταια ανεπιτυχη αποτελεσματα. Ας κοψουν τις δηλωσεις εκει στην διοικηση , ας μαζεψουν και τον Δερμιτζακη λιγο -που καθε τρεις και πεντε βγαινει και κανει δηλωσεις - , ας τον στηριξει , ας τον διωξει ας κανει οτι θελει .
Ειναι ωρα να σταθει στο υψος των περιστασεων και να λειτουργησει σαν πραγματικος ηγετης . Δυστυχως η χρονια φετος θα ειναι πιο δυσκολη γι'αυτον καθοτι Ζησης -Φερναντο που υπηρχαν και απορροφουσαν τους διοικητικους -αγωνιστικους κραδασμους δεν υπαρχουν.
Επι των ημερων του εγιναν παραπολυ σημαντικα βηματα κυριως στο οικονομικο επιπεδο , συν στο αγωνιστικο . Γιατι και αυτο δεν πρεπει να το παραβλεπουμε.
Απο εκει και περα η ανακοινωση των συνδεσμων θεωρω οτι εγινε εν θερμω . Ηρεμια χρειαζεται και απο τους μεν και απο τους δε...
Αν ανοιξει ξανα ο κυκλος της εσωστρεφειας θα ειναι καταστροφικο για ολους ...
Ας αναγνωρισει και ο προεδρος τα λαθη του - γιατι ειναι λογικο οτι και αυτος εχει κανει - και ας προσπαθησει μονος η' με τους συνεργατες του να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη .
Ατακες του στυλ " εγω φευγω αφου δεν με θελετε κλπ " , αρμοζουν σε προεδρους τυπου Μπεου -Πηρουνια - Θεοδωριδη κλπ ...
Εισαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ???? Μεινε και παλεψε να αντιστρεψεις τι κλιμα .
Ασε τι ειπε ο ταδε και ο δεινα συνδεσμος η' ο ταδε και ο δεινα δημοσιογραφος . Ο ηγετης πρεπει να εχει την τολμη και την βουληση να προχωρα και να παιρνει αποφασεις ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τετ 06 Οκτ 2010, 10:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

oxi φιλε και οι συνδεσμοι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους μην τα φορτωνεις ολα στην διοικηση
ελεος .....πρωτα οι συνδεσμοι απαξιωνουν τον προεδρο με τα θοδωρακη του χρεωνουν δολοφονικες τακτικες
-επιθεση ματ με χημικα και απο εκει και περα βαζουν οτι κατεβαινει το κεφαλι τους ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΦΟΡΜΗ .......μεσα σε αυτο το αρρωστο κλιμα γινονται και λαθη και απο την διοικηση και τον
προπονητη αλλα ανθρωποι ειναι λογικο ειναι να κανουν και λαθοι προτιμω ομως τα δικα τους λαθη παρα την μιζερια
των προηγουμενων χρονων.......
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

shark4 έγραψε:Tα πραγματα ειναι απλα . Να κοιταξει ο Θοδωρος να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη και αυτο κυριως στο αγωνιστικο κομματι .
Αλλωστε ολες οι αντιπαραθεσεις εχουν ξεκινησει με αφορμη (?) τα τελευταια ανεπιτυχη αποτελεσματα. Ας κοψουν τις δηλωσεις εκει στην διοικηση , ας μαζεψουν και τον Δερμιτζακη λιγο -που καθε τρεις και πεντε βγαινει και κανει δηλωσεις - , ας τον στηριξει , ας τον διωξει ας κανει οτι θελει .
Ειναι ωρα να σταθει στο υψος των περιστασεων και να λειτουργησει σαν πραγματικος ηγετης . Δυστυχως η χρονια φετος θα ειναι πιο δυσκολη γι'αυτον καθοτι Ζησης -Φερναντο που υπηρχαν και απορροφουσαν τους διοικητικους -αγωνιστικους κραδασμους δεν υπαρχουν.
Επι των ημερων του εγιναν παραπολυ σημαντικα βηματα κυριως στο οικονομικο επιπεδο , συν στο αγωνιστικο . Γιατι και αυτο δεν πρεπει να το παραβλεπουμε.
Απο εκει και περα η ανακοινωση των συνδεσμων θεωρω οτι εγινε εν θερμω . Ηρεμια χρειαζεται και απο τους μεν και απο τους δε...
Αν ανοιξει ξανα ο κυκλος της εσωστρεφειας θα ειναι καταστροφικο για ολους ...
Ας αναγνωρισει και ο προεδρος τα λαθη του - γιατι ειναι λογικο οτι και αυτος εχει κανει - και ας προσπαθησει μονος η' με τους συνεργατες του να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη .
Ατακες του στυλ " εγω φευγω αφου δεν με θελετε κλπ " , αρμοζουν σε προεδρους τυπου Μπεου -Πηρουνια - Θεοδωριδη κλπ ...
Εισαι ΠΡΟΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ???? Μεινε και παλεψε να αντιστρεψεις τι κλιμα .
Ασε τι ειπε ο ταδε και ο δεινα συνδεσμος η' ο ταδε και ο δεινα δημοσιογραφος . Ο ηγετης πρεπει να εχει την τολμη και την βουληση να προχωρα και να παιρνει αποφασεις ...
++++ στα σαγόνια του Καρχαρία 1926
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

eorptol έγραψε:xi φιλε και οι συνδεσμοι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους μην τα φορτωνεις ολα στην διοικηση
Εγω αυτο λεω . Εισαι προεδρος ??? Εχεις τις τυχες της ομαδας στα χερια σου ???? Προχωρα . Ασε τον συνδεσμο και τον καθε ενα να λεει .
Το μονο που φορτωνω στην διοικηση ειναι οτι επιδεικνυει ολιγωρια στην ληψη αποφασεων και ενεργειων ..
Εγω ειμαι αυτος που ηγειται δεν περιμενω απο κανενα συνδεσμο να αναλαβει καμμια ευθυνη οπως δεν περιμενω και ευσημα .
Κανω αυτο που ειναι σωστο εγω και οι συνεργατες μου και εκει τελειωνει .
Ο κοσμος αλλοτε θα πει διθυραμβικα σχολια και αλλοτε απαξιωτικα . Εσυ σαν ηγετης πρεπει να τα αντιπαραρχεσαι ολα . Και κυριως να προχωρας .
Ενας ειναι καθε φορα ο ηγετης . Αυτος που βαζει την υπογραφη του στο συμβολαιο του καθε παικτη , αυτος που καταθετει τα δικαιολογητικα για την συμμετοχη της ομαδας στις διοργανωσεις , αυτος που αποφασιζει εν τελει .
Δεν υπαρχει συλλογικοτητα.
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

αν οντως το σκεφτεται ο Ζαγορ να φυγει μετα την ανακοινωση των συνδεσμων(εγω για να ειμαι ειλικρινης,δεν πιστευω την καθε παπαρια του καθε σκουληκοδημοσιογραφου στελλα κ των ομοιων του.....)απλα θα πρεπει να σκεφτει τα εξης απλα πραγματα...η στηριξη στον προεδρο τοσα χρονια εχει φανει με πραξειςαπο τον απλο αγνο οπαδο του ΠΑΟΚ,οχι με λογια κ παπαροανακοινωσεις.....τα 19000 μ.ο διαρκειας επι των ημερων του τι δειχνουν????κανενας δεν αμφισβητει την τιμιοτητα του Προεδρου του ΠΑΟΚ,αντιθετα πολλοι απο εμας αμφιβαλλουν για τις προθεσεις των προεδρειων(οχι των απλων συνδεσμιτων,τους οποιους κ σεβομαι)των συνδεσμων..........ξερουμε οτι πολλοι απο αυτους στη θεση του σηματος του ΠΑΟΚ βλεπουν το σημα του ευρω.......αλλοι βλεπουν μια θεση σε τοπικο ραδιοφωνο,αλλοι μια θεση στη διοικηση,αλλοι μια θεση στην πολιτικη....κ παει λεγοντας.......
εχουν γινει πολλα λαθη επι των ημερων σου,αλλα αμα μπουν στη ζυγαρια με τα καλα που εκανες,τοτε θα φαινονται πουπουλα........εισαι ο πιο τιμιος Προεδρος του ΠΑΟΚ(απο αυτους που θυμαμαι εγω τουλαχιστον),κοιτα να συνεχισεις τη δουλεια,να προσπαθησεις να βελτιωσεις τα ασχημα κ ο λαος του ΠΑΟΚ θα ειναι παντα διπλα σου......κ ασε τους "προεδρους"κ τα "προεδρεια" να κουρευονται........
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kαλα ρε μας δουλεύετε?

Από ποιον ζητάτε να δείξει "ηγετικά χαρακτηριστικά" και να κλείσει τα αυτιά του ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?

Και τάχα μου να παραδεχτει τα λάθη του?
Να τα παραδεχτεί γιατί ?
Για να τονωθεί ο εγωισμός μου ?

Ειναι ιδιοκτήτης ?
Του ανήκει η ΠΑΕ?
Εχει τη πραγματική δύναμη να το κάνει?

Τι είναι ρε , κανένας Βαρδινογιάννης να σκάει μύτη με τα κουμπούρια κ τους μπράβους κ να μη κωλώνει σε αντιδράσεις από συνδεσμίτες?

Από τη πρώτη στιγμή δε δηλωσε ότι είναι απόλυτη ανάγκη η σύμπνοια κ η ομόνοια?

Μια ανθρώπινη κουβέντα είπε, ...αν δε με θέλετε , πείτε το μου να φύγω.
Και αρχίσατε .... κλαψουρίζει λέει ο άλλος.
Μυξοκλαίει ο παραάλλος.
Ψευτοαπειλεί ο επόμενος.

Μια ατάκα εν βρασμώ ψυχής σε 10-15 νοματαίους τη βαφτίσατε απειλή ότι θα φύγει.

Πάτε εσείς να κάνετε κουμάντο σε ξένο μαγαζί κ κλείστε τα αυτιά στο κάθε καθυστερημένο σε αποκάλει Θεοδωράκη.
Κ δείξτε κ τις απαραίτητες ηγετικές ικανότητες που τόσο απαιτείτε όλοι σας.
Σε λίγο θα του χρεώσουνε το προπατορικό αμάρτημα.
Γιατί ο Σάντος , γιατι ο Βρύζας , γιατί ο Μπερετα , γιατί ο Δερμιτζάκης , γιατί ο κοντός , γιατί όλα.
Στον αγύριστο όλοι τους που έφυγαν .
Και ακόμα πιο μακρυά.

Ο άλλος λέει δεν ανησυχεί για τη διάδοχη κατάσταση κ δε καταλαβαίνει την υστερία που μας πιάνει.
Ναι ρε συ , ουρά κάνουν έξω από τα γραφεία οι παράγοντες.

Εδώ κοτζάμ Κοκκαλης κ καθότανε σούζα στη 7 , κοτζάμ Πατέρας κ τους ταιζει τους αλλους φλώρους.. Και όλα αυτά γιατί εχει την ανάγκη τους. Παρόλο που έχουν ρίξει ένα τριαξονικό κατοστάρικα.
Κ εμείς απαιτούμε από το Ζαγορ να μη μασήσει γιατί είναι τάχα μου πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Κάνε και μια τούμπα στο αέρα με πέτα ψηλά σα τον Σουπερμαν.

Φυγε ρε Ζαγορ.
Φυγε σε παρακαλώ

Πάμε για άλλη μια μέρα χωρίς ύπνο
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

+οσα θες!!!συμφωνω απολυτα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”