σεβαστη η αποψη σου αλλα τελειως λανθασμενη.
paulst έγραψε:Πέρασε η μπόρα (καταιγίδα και θεομηνία θα την έλεγα εγώ), το μυαλό καθάρισε λίγο και πλέον θέλω να σας καταθέσω την άποψή μου, όντας και σκεπτόμενος ήρεμα κι όχι συνεπαρμένος από τα έντονα συναισθήματα που με διακατείχαν 2 μέρες τώρα!!!!
Διάβασα σχεδόν όλες τις απόψεις των αδερφών μου και κατά 95% συγκλίνουν στο να αλλάξει η θέση του προπονητή με κάποιον πιο έμπειρο, πιο καλό (ίσως και πιο ψηλό, πιο όμορφο κτλ, κτλ..)
Θα είμαι όμως σε εκείνο το 5% που θα επιμείνουν στην παραμονή του Δερμιτζάκη και να σας εξηγήσω το γιατί... :
1) Θεωρώ ότι η χρονιά είναι χαμένη στο Πρωτάθλημα, οπότε και να έρθει νέος προπονητής δεν θα κερδίσουμε κάτι περισσότερο φέτος από αυτό που θα πετύχουμε με τον υπάρχον (είσοδος στα μπαράζ και θα παλέψουμε για το καλύτερο).
το οτι εχει χαθει ο στοχος του πρωταθληματος και οτι ολοι θεωρουμε σιγουρα τα πλει οφ δεν σημαινει οτι χαθηκε η χρονια. σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω την λογικη αυτη. περα απο τους αγωνιστικους στοχους υπαρχουν και αλλα εξισου σοβαρα πραγματα οπως η διοικητικη σταθεροτητα και η συσπειρωση του κοσμου γυρω απο την ομαδα. ναι, πρωταθλημα δεν θα παρω. ναι, πλει οφ θα παιξω. αυτο ομως σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει ενας προπονητης που σε βαζει σε σκεψεις για το ποσο μπορει να κερδισει στην τουμπα την κεκρυρα και τον ατρομητο. σκεφτηκες τι θα συμβει εαν το βαρελι δεν εχει πατο? εαν ερθει η γρια, ο γαυρος, ο βαζελος και το χανουμι και σου κανουν διπλο μεσα στην τουμπα? αδειο γηπεδο, διοικητικη ασταθεια κτλ κτλ.
εχει πολλα ακομη για να χασεις φιλε μου.
paulst έγραψε:2) Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα περάσουμε στην επόμενη φάση του ΟΥΕΦΑ, διότι εκεί οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν πρόσωπο κι επιδόσεις προς το καλύτερο (πραγμα που δεν ισχύει στις εγχώριες διοργανώσεις) και θα βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν το καλύτερο...
και μονο αυτο που αναφερεις ειναι λογος για να αλλαξεις προπονητη. εαν δεν μπορεις να δωσεις κινητρο στους παικτες σου στις εγχωριες διοργανωσεις συγνωμη αλλα δεν κανεις για το επαγγελμα. εκτος αυτου οπως ελπιζω να καταλαβες το βραδυ της κυριακης οι ευρωπαικες νικες ειναι καλες αλλα τις ξεχνας γρηγορα εαν τρως σφαλιαρες απο ανυπαρκτους οπως το σκουλικι. θα ειναι αδιαφορο νομιζω σε ολους μας εαν παρεις διπλο στην βιγιαρεαλ και ερθει και σου κανει ζημια στην τουμπα μετα απο 3 μερες ο πανιωνιος. οποτε καλο ειναι να βρουμε εναν ανθρωπο που θα κανει τους παικτες μας να παιζουν εξισου καλα και στις εγχωριες διοργανωσεις.
paulst έγραψε:3) Έχοντας την στήριξη του Προέδρου και του κόσμου, ο Δερμιτζάκης θα τολμήσει επιτέλους αυτό που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, να ΚΕΡΔΙΣΕΙ τα αποδυτήρια!!! Είναι το μεγάλο του μειονέκτημα και αυτό που μας έχει φέρει στην δύσκολη αυτή θέση σήμερα. Άποψή μου, είναι ότι οι παίκτες δεν τον σέβονται, όπως σεβόντουσαν τον Δον και αυτό πρέπει να το αλλάξει άμεσα, με την υποστήριξη και της διοίκησης. Αν το καταφέρει, θα δούμε πάλι την πειθαρχία να επιστρέφει, τον Βιέρι να μην αλωνίζει το γήπεδο άδικα, τις γραμμές να παίζουν κοντά, τα "αστέρια" μας να μην δυσανασχετούν για την μη χρησιμοποίησή τους και τις σίγουρες πάσες που τόσο μας λείπουν...
αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα αλλα δεν ειναι το μοναδικο. και εαν οι παικτες δεν σοβονται τον προπονητη θα επρεπε να αναρωτηθεις γιατι δεν τον σεβονται. καλη η στηριξη απο τον προεδρο (εδω την χρειαστηκε ολοκληρος σαντος) αλλα εαν δεν κερδισεις τους παικτες σου με την δουλεια σου δεν μπορεις να πας μακρια. προσωπικα πιστευω οτι οι παικτες δεν τον σεβονται γιατι βλεπουν μεσα στην εβδομαδα αυτο που εμεις βλεπουμε τις κυριακες στο γηπεδο. ελλειψη πλανου και ελλειψη γνωσεων. και οταν επαγγελματιας προπονητης βλεπει κατι τετοιο κανενας μπαμπουλας δεν θα τους αναγκασει να σεβαστουν τον δερμιτζακη.
paulst έγραψε:4) Συνιφασμένο με την πειθαρχία, είναι και το σύστημα της ομάδας. Ενώ στην αρχή που όλα ήταν καλά, έπαιζε με 2 επιθετικούς, μετά όταν άρχισε να χάνεται ο έλεγχος, γυρίσαμε στα περσινά πάλι αλλά δυστυχώς χωρίς να έρχονται τα αποτελέσματα για τους γνωστούς λόγους...
Συνοψίζοντας, θεωρώ πως ο Δερμιτζάκης είναι προπονητής που μπορεί να κοουτσάρει μια μεγάλη ομάδα σαν τη δική μας, έχει τις δυνατότητες και τις ικανότητες για να το κάνει αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι για να το πετύχει αυτό, απαιτείται να αποκτήσει τον σεβασμό των παικτών του (όπως έναν δάσκαλο πρέπει να τον σέβονται οι μαθητές του) και αυτό θα το πετύχει με την στήριξη όλων μας...!!!
δεν ξερω γιατι θεωρεις δεδομενο οτι καποια στιγμη θα αποκτησει τον σεβασμο των παικτων του. σκεφτηκες καθολου οτι μπορει σαν τεχνικος να μην τον αξιζει και κατα συνεπεια να μην τον κερδισει ποτε του?
το σημαντικοτερο ολων και αυτο που πρεπει ολοι μας και ειδικα ο θοδωρας να καταλαβει ειναι οτι εχουμε ακομη πολλα να χασουμε.