Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gash04 »

niko70 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:O Ζησης.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ......
Πες μου πραγματικά από που προκύπτει αυτό.....Γιατί είμαι έτοιμος να δεχτώ οτιδήποτε. Αν όμως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο, λυπάμαι αλλά συκοφαντείς κάποιον που αποδεδειγμένα πρόσφερε στην ομάδα.
Αν έχει ισχύ κάτι τέτοιο θα με ωθούσε στο να αλλάξω ομάδα.
Η ελπίς χορτερού θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

α ρε γουμενος που μας χρειαζεται ... :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

lefis έγραψε:για μένα η υποτίμιση στο πρόσωπο του Ζαγοράκη, που αναφέρεται στην ανακοίνωση σαν Θοδωράκης, ένα σκοπό μπορεί να έχει να παραιτηθεί από τον ΠΑΟΚ. κάποιοι έμειναν στην απέξω μάλλον.απότι φαίνεται τα πόδια του γίγαντα ΠΑΟΚ που χτίζαμε όλοι μαζί τείνουν να γίνουν γυάλινα....
Αυτό ακριβώς..είναι επαγγελματίες οπαδοί αδελφέ...Θέλουν να διοικήσουν...Τα είπαμε αυτά πολλές φορές....
:pano:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

γιατι καποιοι μας ζάλισαν τα παπαρια να μαθουν ΑΠΟ τον ζαγορ γιατι εφυγε ο βριζας?

Ο βρίζας δεν εχει στομα να σας πει την τρελα μου?
Τα χρήματα τυφλώνουν μαγκες εγω αυτο κατάλαβα απο σαντος και βρυζα...τωρα αν τρέχει κατι αλλο μακαρι να βγουν και να το πουν ΟΙ ΊΔΙΟΙ ομως οχι ο ζαγορακης και ο καθε ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν χρειάζεται Γούμενος αδερφέ makednoss.
Χρειάζεται και ο Ζαγοράκης να βάλει νερό στο κρασί του και να ανοιχτεί περισσότερο στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει τους τεχνοκράτες του και τους γνώστες για πολλά θέματα.
Είναι σαν να έχεις πετρέλαιο και να μην το διαθέτεις προς χρήση σου.
Τεράστια δεξαμενή και δυναμική.
Όταν εννοώ να ανοιχτεί να κινηθεί στην δημιουργία Λαικής Βάσης που οι αποφάσεις θα λαμβάνονται απο τον ΛΑΟ αποκλειστικά.
Αυτό θα πρέπει να το οργανώσει ο ίδιος και μοντέλα στήριξης ενός τέτοιου μηχανισμού υπάρχουν πολλά.
Κάτι ξέρει και ο fuzztone που κατά καιρούς γράφει κάποια πράγματα.
Δεν εννοώ την μορφή Μετώπου λαικής βάσης sony και καλά αλλά λαική βάση με κάποια μορφή ουσιαστική που το how to προσωπικά δεν το γνωρίζω.
Τότε οι ευθύνες θα ανήκουν στον ίδιο τον κόσμο της ομάδας.
Θα πρέπει όμως και ο κόσμος της ομάδας σύνδεσμοι και άλλοι φορείς να απαιτήσουν μια ενιαία πολιτική πάνω σε αυτά τα ζητήματα πράγμα όμως που δεν παρατηρώ να συμβαίνει.
Και ο κόσμος να βρεί τον τρόπο αλλά και ο πρόεδρος να αρχίσει να κοιτάει προς αυτή την κατεύθυνση και θα είναι το μεγαλύτερο έργο που θα έχει πράξει για την ομάδα έχοντας γράψει ιστορία.

Υπάρχει όμως μια στοιχειώδης οργάνωση πάνω σε αυτό το ζήτημα?
Απαιτήσεις υπάρχουν σίγουρα.
Αλλά υπάρχει κάποια οργάνωση για μελέτη τέτοιων ζητημάτων?
Και όχι κάποια ενέργεια απο κάποιον μεμονωμένο.
Ας τα βρούμε πρώτα εμείς και μετά θα βρούμε και τον μπούσουλα μας.
Και ούτε ο Ζαγοράκης πιστεύω θα φέρει αντίρρηση για αυτό ούτε και θα υπάρχει εξάρτηση με το φεύγω έρχομαι κλπ.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Φίλε mpafos σε έχω παρακολουθήσει και ξέρω ότι δεν έχεις κακή προαίρεση για κανέναν...γι' αυτό μου κάνει και εντύπωση το λογικό "ακροβατικό" σου : έφυγε τότε....ΑΡΑ... ήθελε να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ....ΓΙΑΤΙ... ήθελε τη θέση του Ζαγόρ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτο ακριβως πρεπει να γινει.Ειναι το ιδανικο για την ομαδα μας αλλα ειναι και παρα πολυ δυσκολο-για να μην το χαρακτηρισω ουτοπια-.

Εδω εναν Ερασιτεχνη εχουμε και..............
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

mpafos4 έγραψε:O Ζησης..............αυτος αποφασισε να φυγει πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της ομαδας-την τελευταια τριετια!Και υπαρχουν,ακομα,ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τον υποστηριζουν.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ...........εχω χορτασει απο τετοιους.....δεν θελω αλλους........Αλλα ξεχασα......εγω ειμαι "προβατο".....δεν πρεπει να μιλαω.......
mpafos4 έγραψε:Απο την ωρα που διαλεξε για να φυγει...Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι δεν προσεφερε!

Συγγνώμη ρε φίλε Μπάφο και χωρίς, ειλικρινέστατα, καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή επιθετικότητας, το αρχικό σου ποστάρισμά και ο τρόπος με τον οποίο το στηρίζεις παρακάτω με το δεύτερο ποστάρισμα, πυρολοβολούν εξ επαφής και δολοφονούν την έννοια του λογικού συλλογισμού και της εξαγωγής συμπερασμάτων.

α)καταρχάς μπλέκεις 2 διαφορετικά πράγματα. Μετατρέπεις την αποχώρηση του Βρύζα σε απόδειξη μίας εσωτερικής φόλα αντιπαοκτσήδικης επιθυμίας που εικάζεις εσύ παντελώς αυθαίρετα πως είχε ο Ζήσης. Δηλαδή το ότι έφυγε συνεπάγεται ότι ήθελε να αποκλειστούμε? Από πού και ως πού? Ας αφήσουμε ότι μπορεί να έφυγε γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι στις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη, ας αφήσουμε ότι πιθανώς να μην ξεπέρασε ποτέ ότι ένιωσε μ@λ@κ@ς με τον τρόπο που γύρισε ο Ζαγόρ, με την τότε υποβάθμισή του, σε συνδυασμό πάντα με την αποχώρηση που είχε προηγηθεί ελέω εκείνου του πυκνού μαύρου σύννεφου που είχε ανταριάσει όλο το Νομό Θεσσαλονίκης εκείνη την περίοδο ως γνωστόν... Ας υποθέσουμε ότι έφυγε από φθόνο, από συμφεροντολογία και ψυχρή λογική, ένα σενάριο, που μη όντας εύπιστος, δεν το αποκλείω εκ προοιμίου. Ξάφνου μετατράπηκε σε τόσο μεγάλο εχθρό του ΠΑΟΚ και εξύφανε ένα τόσο βρωμερό σχέδιο?

β)πάμε όμως και στο σχέδιο που υπονοείς. Λες "ήθελε να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ". Από τη φούρια σου να στηρίξεις το σενάριο σου, νομίζω τα μπέρδεψες λιγάκι. Να αποκλειστέι από που? Προφανώς μιλάς για το CL, γιατί πριν τον Άγιαξ έφυγε ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε ο Ζαγόρ έμεινε προφανώς. Αν μιλάς για τη Φενέρ, πέραν του χρονικού παράγοντα που δεν διευκρινίζεις καθόλου, αν υποθέσουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα έφευγε ο Ζαγόρ, πώς θα ερχόταν ο Ζήσης αφού είχε ήδη κλείσει στην Εθνική? Αν πιστεύεις πως κάτι τετοιο είναι εφικτό μπορεί να γίνει και τώρα, δηλαδή δεν σχετίζεται με κανέναν αποκλεισμό. Χώρια τη μεταφυσική σου βεβαιότητα πως σε περίπτωση αποχώρησης Ζαγοράκη δεν θα κινηθούν άλλου είδους διαδικασίες.

γ)είναι προκλητικά αντιφατική η στάση σου. Την αποχώρηση του Ζήση, η οποία ήταν πολύ λιγότερο σημαντική και ενδέχεται κιόλας να εξωθήθηκε από τον ίδιο τον Ζαγόρ, την τοποθετείς στην κορυφή της ΠΑΟΚτσήδικης προδοσίας, αγνοώντας επιδεικτικά μία πολύ πιο σημαντική και τότε επικίνδυνη αποχώρηση, αυτή του Ζαγόρ, η οποία παραμένει νεφελώδης και ανεξήγητη μέχρι και σήμερα, δίχως να σε απασχολεί και ιδιαίτερα.

Φιλικά και χωρίς την παραμικρή διάθεση παρεξήγησης.
Απλώς κατέθεσα τις (κάθετες) διαφωνίες μου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

niko70 έγραψε:Φίλε mpafos σε έχω παρακολουθήσει και ξέρω ότι δεν έχεις κακή προαίρεση για κανέναν...γι' αυτό μου κάνει και εντύπωση το λογικό "ακροβατικό" σου : έφυγε τότε....ΑΡΑ... ήθελε να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ....ΓΙΑΤΙ... ήθελε τη θέση του Ζαγόρ.
Ειλικρινα,δεν ξερω ποσο λογικο ακουγεται ή ειναι αυτο που ειπα αλλα με οσα εχω δει στην ομαδα μας οτι και να ακουσω,πλεον,δεν θα μου προκαλεσει καμμια εντυπωση.Απλα,το συγκεκριμενο γεγονος εχει κολλησει στο μυαλο μου γιατι δεν μπορω να το εξηγησω λογικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο ζησης προσφερε αλλα εφυγε λογω διαφωνιας με ζαγορ σε θεματα της ομαδας
τοn ευχαριστουμε μαθαινω οτι θελει να γινει προπονητης καλη επιτυχια
εχουμε τον zagor ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

mpafos4 έγραψε:
niko70 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:O Ζησης.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ......
Πες μου πραγματικά από που προκύπτει αυτό.....Γιατί είμαι έτοιμος να δεχτώ οτιδήποτε. Αν όμως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο, λυπάμαι αλλά συκοφαντείς κάποιον που αποδεδειγμένα πρόσφερε στην ομάδα.
Και θα σου αντιστρεψω το ερωτημα.Πες μου εσυ ενα λογο-ΕΝΑΝ-για τo timing της φυγης του!Γιατι εγω τον ψαχνω,εχει πανω απο ενα μηνα που εφυγε και ακομα δεν μπορω να βρω αλλο λογο.........
να κανω εγω μιαν αυθαιρετη εικασια (δε νομιζω να με κακισεις,μιας κι εσυ το βρυζα τον εβγαλες ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ του κερατα);επειδη,μετα απο τη διεκπεραιωση του εξαιρετικα δυσκολου εγχειρηματος να βρει εναν αξιοπρεπη αντικαταστατη του σαντος με περιορισμενα χρηματα και χρονο,ο "αδερφος" του με τη "συνδρομη" και των παπαγαλακιων,αδειασε την επιλογη του,δινοντας βαση σε παιχτες-"ηγετες",που ξινιζονταν,οταν εβλεπαν το μπερεττα,στη γερμανια.βεβαια,φημες ελεγαν λιγο πιο μετα,επι δερμιτζακειας era,πως οι ιδιοι ειχαν προβλημα με τα ... παπουτσια και δεν μπορουσαν να προπονηθουν μια μερα πριν επισημο παιχνιδι!τί λογο λοιπον ειχε να μεινει,εστω κι αν εποταν κρισιμο παιχνιδι;το θεμα προπονητη ειχε ηδη διευθετηθει με την προσληψη αυτου,που εξ αρχης ΗΘΕΛΕ ο ζαγορακης,αλλά φοβουμενος τις αντιδρασεις,τον εφερε τελικα δια της πλαγιας οδου της απολυτης απαξιωσης του μπερεττα και των συνεργατων του!ουτε γατα ουτε ζημια!ο μετεγγραφικος σχεδιασμος ειχε ηδη υλοποιηθει!αρα,ποια ηταν η τρομερη προδοσια απεναντι στο ζαγορακη απο μερους βρυζα;ολοκληρωσε την δουλεια του για αυτο το καλοκαιρι και αποχωρησε ησυχως,με ... ευχαριστιες και ευχες για ο,τι καλυτερο στην ομαδα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 05 Οκτ 2010, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

SERPICO έγραψε:
από gate4mitsos » 05 Οκτ 2010 10:13
Μετα απο τοσες και τοσες σελιδες που διαβασα,μπορει καποιος να μου απαντησει με ποια κριτηρια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ψηφισε τον προεδρο του πειραια στις εκλογες της λιγκας?
Ειναι δυνατον ο ΠΑΟΚ να ψηφιζει τον γαυρο?
Σκέψου λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις γιατί ψηφίσαμε Μαρινάκη και γιατί το "πράσινο" κατεστημένο στη διαιτησία μας πάει κόντρα. Απλά πάνε λίγα χρόνια πίσω και άρχισε να δημιουργείς το πραγματικό ερώτημα.
Ειλικρινά δεν ξέρω ποιός είσαι και τι ακριβώς ξέρεις,αν και με έχεις μπερδέψει με αυτά που λες,το παραπάνω όμως είναι χοντρό-χοντρότατο γιατί υπονοείς πως ο ΠΑΟΚ είναι στο άρμα του γάβρου(άμα πάω μάλιστα και λίγα χρονάκια πίσω και θυμηθώ τις σχέσεις Μπάτμαν και Κόκκαλη).
Και ειλικρινά τα χαντάκια και λοιπά πομπώδη τα θεωρώ κάπως αφελή με την έννοια ότι κανείς δεν μπορεί να στείλει στο χαντάκι ένα νικ από κάποιο φόρουμ.
Λοιπόν παιδάκια δεν είμαστε,όλοι εδώ λέμε τις απόψεις και το πως θα βρεθεί μία λύση,ακούγονται και σωστά ακούγονται και παπαριές όλα πάνω στην καψούρα μας,αλλά παιχνιδάκια δεν παίζονται........ή βγες και πες ότι ξέρεις και όποιος θέλει σε πιστεύει ή κόφτο γιατί το παραγάμησες.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Aureliano Buendia έγραψε:
mpafos4 έγραψε:O Ζησης..............αυτος αποφασισε να φυγει πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της ομαδας-την τελευταια τριετια!Και υπαρχουν,ακομα,ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τον υποστηριζουν.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ...........εχω χορτασει απο τετοιους.....δεν θελω αλλους........Αλλα ξεχασα......εγω ειμαι "προβατο".....δεν πρεπει να μιλαω.......
mpafos4 έγραψε:Απο την ωρα που διαλεξε για να φυγει...Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι δεν προσεφερε!

Συγγνώμη ρε φίλε Μπάφο και χωρίς, ειλικρινέστατα, καμία διάθεση αντιπαράθεσης ή επιθετικότητας, το αρχικό σου ποστάρισμά και ο τρόπος με τον οποίο το στηρίζεις παρακάτω με το δεύτερο ποστάρισμα, πυρολοβολούν εξ επαφής και δολοφονούν την έννοια του λογικού συλλογισμού και της εξαγωγής συμπερασμάτων.

α)καταρχάς μπλέκεις 2 διαφορετικά πράγματα. Μετατρέπεις την αποχώρηση του Βρύζα σε απόδειξη μίας εσωτερικής φόλα αντιπαοκτσήδικης επιθυμίας που εικάζεις εσύ παντελώς αυθαίρετα πως είχε ο Ζήσης. Δηλαδή το ότι έφυγε συνεπάγεται ότι ήθελε να αποκλειστούμε? Από πού και ως πού? Ας αφήσουμε ότι μπορεί να έφυγε γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι στις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη, ας αφήσουμε ότι πιθανώς να μην ξεπέρασε ποτέ ότι ένιωσε μ@λ@κ@ς με τον τρόπο που γύρισε ο Ζαγόρ, με την τότε υποβάθμισή του, σε συνδυασμό πάντα με την αποχώρηση που είχε προηγηθεί ελέω εκείνου του πυκνού μαύρου σύννεφου που είχε ανταριάσει όλο το Νομό Θεσσαλονίκης εκείνη την περίοδο ως γνωστόν... Ας υποθέσουμε ότι έφυγε από φθόνο, από συμφεροντολογία και ψυχρή λογική, ένα σενάριο, που μη όντας εύπιστος, δεν το αποκλείω εκ προοιμίου. Ξάφνου μετατράπηκε σε τόσο μεγάλο εχθρό του ΠΑΟΚ και εξύφανε ένα τόσο βρωμερό σχέδιο?

β)πάμε όμως και στο σχέδιο που υπονοείς. Λες "ήθελε να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ". Από τη φούρια σου να στηρίξεις το σενάριο σου, νομίζω τα μπέρδεψες λιγάκι. Να αποκλειστέι από που? Προφανώς μιλάς για το CL, γιατί πριν τον Άγιαξ έφυγε ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε ο Ζαγόρ έμεινε προφανώς. Αν μιλάς για τη Φενέρ, πέραν του χρονικού παράγοντα που δεν διευκρινίζεις καθόλου, αν υποθέσουμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα έφευγε ο Ζαγόρ, πώς θα ερχόταν ο Ζήσης αφού είχε ήδη κλείσει στην Εθνική? Αν πιστεύεις πως κάτι τετοιο είναι εφικτό μπορεί να γίνει και τώρα, δηλαδή δεν σχετίζεται με κανέναν αποκλεισμό. Χώρια τη μεταφυσική σου βεβαιότητα πως σε περίπτωση αποχώρησης Ζαγοράκη δεν θα κινηθούν άλλου είδους διαδικασίες.

γ)είναι προκλητικά αντιφατική η στάση σου. Την αποχώρηση του Ζήση, η οποία ήταν πολύ λιγότερο σημαντική και ενδέχεται κιόλας να εξωθήθηκε από τον ίδιο τον Ζαγόρ, την τοποθετείς στην κορυφή της ΠΑΟΚτσήδικης προδοσίας, αγνοώντας επιδεικτικά μία πολύ πιο σημαντική και τότε επικίνδυνη αποχώρηση, αυτή του Ζαγόρ, η οποία παραμένει νεφελώδης και ανεξήγητη μέχρι και σήμερα, δίχως να σε απασχολεί και ιδιαίτερα.

Φιλικά και χωρίς την παραμικρή διάθεση παρεξήγησης.
Απλώς κατέθεσα τις (κάθετες) διαφωνίες μου.
Καταρχην να σου πω πως οταν μιλας μαζι μου δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης.Και ειδικα οταν διαφωνεις με μια τοποθετηση που η αληθεια ειναι πως ειναι ακραια.Το λαθος μου στο πρωτο μου ποστ ηταν πως δεν εγραψα-οπως κανω συνηθως-οτι ειναι προσωπικη μου αποψη.Το δευτερο ποστ ειναι απαντηση σε ερωτηση φιλου και εξακολουθω να μην βλεπω κατι αντιφατικο μεταξυ των δυο.

Ο Βρυζας γνωστοποιησε την αποχωρηση του πριν το πρωτο παιγνιδι με την Φενερ.Δεν θα περνουσε απο το μυαλο μου τιποτα εαν το εκανε δεκα μερες μετα.Ετσι απλα.

Ο Ζαγορακης δεν εφυγε ποτε απο τον ΠΑΟΚ.Ζητησε απο τον αδερφο του να τον αντικαταστησει σε μια πολυ δυσκολη φαση της ζωης του,την οποια λιγο-πολυ ξερουμε ολοι.

Τελος,πιστευω πως εαν δεν περνουσαμε στο ΕL,o Zαγορακης θα πουλουσε δυο παικτες,ωστε να ξεχρεωσει-γιατι οσο ειναι διοικηση πρωτοδικειου τα χρεη πηγαινουν στα προσωπα που διοικουν-και θα εφευγε......εαν δεν τον διωχναμε εμεις,με τη σταση μας.
cylon

Δημοσίευση από cylon »

το τελος της συμπνοιας μεταξυ οργανωμενων και ζαγορακη,ειναι η αρχη του πισωγυρισματος του ΠΑΟΚ προς την ποδοσφαιρικη ανυποληψια.τα διθυραμβικα σχολια των ιδιων των συνδεσμιτων για τον επαναστατη αρχηγο της καρδιας τους,μετατραπηκαν πολυ γρηγορα σε θοδωρακη,γκομενο της ομαδας κλπ...Οσο για το περιφημο μαζι στα δυσκολα[στην ομαδα],ακουγεται ως ανεκδοτο.περαστικα μας...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Θόδωρε, δυστύχως μετά την αγωνιστική κατηφόρα και τα άσχημα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θεωρώ οτί έκανες ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει στην οριστική αγωνιστική ταφόπλακα.

Έδωσες τους παίκτες του ΠΑΟΚ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τους έδωσες και τους άδειασες πλήρως, ρίχνοντας τους όλο το μερίδιο ευθύνης για τις ντροπιαστικές εμφανίσεις.
Υπάρχει περίπτωση να σκεφτούν μερικοί(και εγώ μέσα σε αυτούς), αν πιστεύεις οτί αυτοί φταίνε(μιας και ξέρεις καλύτερα αφού τα βλέπεις από μέσα και καθημερινά) τότε ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και τους άδειασες και τους απείλησες οτί στον ΠΑΟΚ θα παίζουν μόνο όσοι θέλουν, μαζί σου και εμείς και σε προτρέπουμε να πάρεις κεφάλια.

Δυστυχώς όμως, ήσουν πρώην ποδοσφαιριστής και πιστεύω ξέρεις πολύ καλύτερα οτί οι ποδοσφαιριστές(λανθασμένα για μένα) είναι εξοργισμένοι που ΔΕΝ τους προστάτεψες και τους άδειασες με τέτοιο τρόπο, και εφόσον μιλάμε για ΞΕΝΟΥΣ-ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ παίκτες είναι πολύ πιθανό να δείξουν πλήρης αδιαφορία σε ενεξέλεγκτο βαθμό στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις εκτός και αν τους θιχτεί το φιλότιμο(πράγμα δύσκολο κατ'εμέ).

Εγώ αυτό φοβάμαι και ελπίζω να διαψευστώ, και να δούμε έναν ΠΑΟΚ μαχητή στο ΟΑΚΑ και όχι έναν ΠΑΟΚ που θα περιμένει πότε θα τελειώσει το ματς μετά από ακόμα μία ξεφτιλιστική εμφάνιση.

Δυστυχώς, θεωρώ πιο πιθανό(έως σίγουρο) το δέυτερο. :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”