Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από paok nafplio »

Γι'αυτο δεν δεινει σημασια κανενας νοημων ανθρωπος στο λαγογιαννη πως τον λενε κ τον καθε μαλακα δημοσιογραφο γιατι περσυ αποθεωναν το Ζαγορακη ολοι κ τωρα σε μια στραβη μολις ειδαν οτι πουλαει το παιζουν ιστορια κ τον κραζουν...που δεν ειναι ουτε η τριχα απο τα παπαρια του Ζαγορακη...
Βγηκαν κ οι συνδεσμοι που το ξερουν ολα κ κραζουν..τοσο καιρο τωρα τα θυμηθικαν ολα αυτοι.δεν μαζευομαστε λιγο ενας ανθρωπος της προκοπης υπαρχει να μας κανει ανθρωπους κ θα τον διωξουμε κ αυτον....
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Όταν ήθελε να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και είχε την στήριξη όλων δεν υπήρξε κανένας ΠΑΟΚτσής που να ήθελε ο πρόεδρος της να ασχοληθεί με αυτήν.
από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?

είχε μια πρώτη ευκαιρία να αρχίσει να χώνεται στα πράγματα, να αρχίσει να συγκρούεται με την αρρωστημένη κατάσταση. και τι έκανε? την άφησε να περάσει.

η δικαιολογία ήταν ότι ήθελε να ασχοληθεί με την ομάδα. έτσι όπως το βλέπω εγώ απλά δεν έχει κανένα σχέδιο-στρατηγική-πλάνο-στόχο να βρει μια άκρη στο θέμα τις διαιτησίας. ότι βρέχει ας κατεβάσει. και κατεβάζει.

PS: όταν κάτι δε πάει καλά και το λέμε μετά από ήττα κατηγορούμαστε ότι περιμένουμε τις ήττες για να το πούμε.....όταν τα λέμε μετά από niki (πχ μετά το mats με τι ντιναμό) είμαστε οι γκρινιάρηδες που χαλάμε το βραδια τις νίκης....
Άβαταρ μέλους
SERPICO

Δημοσίευση από SERPICO »

Eorptol ως ένα σημείο έχει δίκιο. Πραγματικά δεν αξίζει να σεβαστεί κανείς όσα γράφω. Είμαι όντως μία γραφική περίπτωση ενός που γράφει σαν να ξέρει πολλά και θέλει να διαφωτίσει τον όχλο. Λακαμάς είμαι. Δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Πριν δύο χρόνια άρχισα να διαβάζω αυτό το φόρουμ. Τότε γράφονταν ατάκες τύπου "η Προεδράρα", " ο Ζήσαρος", "ο Παβλάρας". Τότε ταυτόχρονα όμως γίνονταν πολλά λάθη στην ΠΑΕ που τα πληρώνουμε σήμερα. Τότε εγώ δεν έγραψα ούτε αράδα. Εκανα άραγε καλό;
Ο Τύπος θα έπρεπε να λέει αλήθειες και μάλιστα ονομαστικά. Αλλά δεν το κάνει. Πούλησε υπερβολή, γραφικότητα και παραμύθια. Και κοίτα που φτάσαμε.
Για να τελειώνω. Το επιχείρημα σου Eorptol είναι σωστό. Εκεί καταλήγω πάντα. Οτι τελικά είναι λάθος η στάση μου εδώ μέσα.
ΥΓ. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά νομίζω ότι ο Ζαγόρ πρέπει να στηριχτεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά, αυτή τη φορά πρέπει να γίνει σωστά. Με ωριμότητα. Χωρίς "σάλια". Χωρίς αποθεώσεις και τυφλές εμπιστοσύνες. Ψυχρά. Δώστε χρόνο και περιμένετε λύσεις. Και μετά πάρτε αποφάσεις, γιατί μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ έχει δικαιώματα να αποφασίζει. Μην σαν απασχολούν τα αποτελέσματα. Τα πραγματικά προβλήματα είναι βαθιά και αν δεν ρυθμιστούν (χρέη) θα πληγώνουν τον ΠΑΟΚ για χρόνια. Τα λέμε κύριοι
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Eorptol Συγνωμη αλλα πιστευεις οτι μπορει ο Ζαγορακης η ο ΠΑΟΚ μονοι τους να καθαρισουν τη διαιτησια κ να παιχτει το πρωταθλημα στα ισα κ οχι παρασκινιακα?????
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο ή όχι, θλίβομαι όμως όταν ξεχνάμε τόσο εύκολα και τόσο εύκολα είμαστε έτοιμοι να διαλύσουμε τα πάντα.

Είναι πολύ νωρίς για γκρίνιες, επαναλαμβάνω. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς.

Δύσκολα χτίζουμε, εύκολα γκρεμίζουμε.

Ψυχραιμία από όλους.

Αλλά το να ζητάμε την κεφαλή του Ζαγοράκη "επί πινάκι" είναι αδικία πέρα για πέρα. Είναι αυτός που είναι και το γεγονός είναι ότι μας έδωσε όραμα στα δύσκολα. Να τον κρίνουμε ναι, αλλά όχι χλευασμό και υποβάθμιση των όσων έκανε, έστω και με βοήθεια άλλων. Γιατί, υπάρχει κάποιος που να καταφέρνει κάτι μόνος του;

Ψυχραιμία....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε αδέρφια ανθρώπους όπως ο Λαγογιάννης μην τους απαξιώνετε ...
Είναι από τους λίγους γνήσιους και δεν έπαψε ποτέ να κάνει κριτική στον Ζαγόρ από την αρχή λέγοντας την γνώμη του και κυρίως με πρίσμα αυτό που θεωρεί ο ίδιος καλό για τον ΠΑΟΚ ...

Όσο αφορά εσένα αδερφέ Serpico ειλικρινά όσα λες εντελώς υποσυνείδητα για εμένα ήταν πάντα απορίες ... ότι δηλαδή κάποιοι είναι πάνω από τον Ζαγόρ ...

ο λόγος που πάντα το σκεφτόμουνα είναι όμως γιατί αυτός ο άνρθωπος έως σήμερα έχει πάρει αναρίθμητες αποφάσεις εκπληκτικές για το καλό του ΠΑΟΚ .... και έλεγα πάντα από μέσα μου είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλος manager ??????? τόσο μεγάλος ηγέτης ??????

τώρα εσύ λες ότι όντως υπάρχουν 2 από πάνω και ίσως ένας τρίτος ... και ότι αν πεις ονόματα θα σε βρουν σε λάκο (αυτό τώρα είναι σοβαρή προσέγγιση ????) ... δεν ξέρω ρε αδερφέ ...

εξαρτάται πως το βλέπει κανείς αυτά που λες .... εγώ αν ισχύουν σημαίνει ότι είμαστε ήδη πεθαμένοι, έχουμε πάει ήδη στον άλλο κόσμο και βλέπουμε παραισθήσεις ...

αν ισχύει αυτό που λες για ποιον λόγο να μείνει ο ζαγόρ ???? τον πούλο να πάρει .... να διαλυθούμε τελείως ....

ΠΑΟΚ μη αληθινός ισοδυναμεί με πεθαμένο ΠΑΟΚ

ο ΠΑΟΚ είναι συνηφασμένος με την αλήθεια ...

όσο για το γεγονός ότι δεν έγραφες πριν δύο χρόνια ενώ εμείς γράφαμε μπράβο σκύλε κλπ ....

για πιο πράγμα να γράψω άσχημα ???? για αυτά που δεν έχω δει εδώ και 25 χρόνια ???? για το γεγονός ότι πήρε μία ομάδα 2 εκατ ευρώ και τώρα κάνει 20 ???? για το γεγονός ότι χρωστούσαμε όποιον μιλούσε ελληνικά και τώρα υπάρχει νοικοκυριό ???

για πιο πράγμα να γράψω ρε αδερφέ ????

μεγάλες απαιτήσεις από μόνο έναν άνθρωπο .... ρε σεις έχουμε ξεφύγει ... το έχετε πάρει χαμπάρι ????
μην βγάζουμε όλοι την ουρά μας από έξω ...

πρέπει να απαιτήσουμε να μπούμε στο πρόβλημα ... δεν ξέρω τον τρόπο ... ίσως αν καλέσει άμεσα ο Ζαγόρ μία συνέλευση μετόχων ...

είμαι ιδεολόγος ... το ξέρω SERPICO αλλά αν ισχύουν αυτά που λες κακώς λες να μείνει ο Ζαγόρ ... σε τι να μείνει ... σε κάτι δεσμευμένο ????

όλοι εμείς πιστεύουμε σε ένα όραμα ... αν μας πάρετε το όραμα ... ΠΑΠΑΛΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Petm έγραψε:
Όταν ήθελε να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και είχε την στήριξη όλων δεν υπήρξε κανένας ΠΑΟΚτσής που να ήθελε ο πρόεδρος της να ασχοληθεί με αυτήν.
από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα?

είχε μια πρώτη ευκαιρία να αρχίσει να χώνεται στα πράγματα, να αρχίσει να συγκρούεται με την αρρωστημένη κατάσταση. και τι έκανε? την άφησε να περάσει.

Το κλίμα των ημερών εκείνων.
Τουλάχιστον απο το φόρουμ όπως γνωρίζω αυτό ήταν και μάλιστα καθολικό.
Όσο για το ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα στα μεγαλοσυμφέροντα-μεγαλοκαρχαρίες ο κάθε Ζαγοράκης ο κάθε Petm και ο κάθε gash04 είναι μια πραμγατικότητα που θα πρέπει ή να την αποδεχτούμε ή να την πολεμήσουμε.
Εδώ ο κάθε πρωθυπουργός δεν μπορεί να τα βάλει με Κόκαλη Βγενόπουλο Πατέρα Μαρινάκη Λαυρεντιάδη θα τα βάλει ο Ζαγοράκης μέσα απο την σούπερ λιγκ?
Ειδικά δε όταν η Θεσσαλονική γνωρίζουμε πολύ καλά ποιους εκλέγει κάθε χρόνο?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

gash04 έγραψε: Όσο για το ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα στα μεγαλοσυμφέροντα-μεγαλοκαρχαρίες ο κάθε Ζαγοράκης ο κάθε Petm και ο κάθε gash04 είναι μια πραμγατικότητα που θα πρέπει ή να την αποδεχτούμε ή να την πολεμήσουμε.
και επειδή το να την αποδεχτούμε είναι μια επιλογή που δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να τh πολεμήσουμε, άσχετος τελικού αποτελέσματος.

τον πρόεδρο το πείραξε το θοδωράκης στην ανακοίνωση τwν συνδέσμων. εγώ θα έλεγα στον πρόεδρο να καταλάβει ότι αυτό ακριβώς το ύφος πρέπει να έχει ο ίδιος όταν μιλάει σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα. η ανακοίνωση τον συνδέσμων (ηθελημένα η άθελα) του δείχνει τον δρόμο
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

πραγματικα κουραστικα και θα ηθελα να ξερω εσεις δε βαρεθηκατε να γραφετε και να διαβαζετε τα ιδια και τα ιδια...απο τη μια καποιος που ξερει πολλα και που αφηνει υπονουμενα αλλα δε μιλαει για το καλο της ομαδας εγω με το φτωχο μου ισως μυαλο πιστευω πως αμα ξερεις κατι καλο η κακο το λες αλλιως δε μιλας γιατι εκτιθεσαι επειδη η μιση αληθεια ειναι χειροτερη απο το ψεμμα.τωρα οσο αναφορα στο ζηση ελεος δε σταματαμε επιτελους ο ανθρωπος εφυγε και δεν μιλησε ο ιδιος ποτε πραγμα που σημαινει πως την πραγματικη αληθεια η εστω τη δικη του αληθεια δεν την εχουμε μαθει μεχρι τωρα οποτε δεν εχουμε τιποτα καινουργιο να πουμε....το να τον γουσταρουνε καποιοι ειναι δικαιωμα τους οπως και να τον αντιπαθουνε...αλλα φτανει εδω εχουμε μια ομαδα που αποχρωματιζεται καθε μερα και ποιο πολυ και εμεις ασχολουμαστε με το βρυζα τον προδοτη η με το βρυζα που θα ητανε προεδραρα αμα εμενε.εγω λοιπον το λεω ξεκαθαρα τον γουσταρω και τον θεωρω αξιο αλλα απο τη στιγμη που εκανε την επιλογη του ο ανθρωπος ας σταματησουμε τη μουρμουρα δεν εχει ασχοληθει απο τοτε με τον ΠΑΟΚ....εμεις γιατι τρβαμε τετοιο ζορι με εναν "παραγοντα"που ανηκει στο παρελθον?????? ειμαστε παοκτσηδες που σημαινει πως ειμαστε περηφανοι και οχι κομπλεξικοι.τον ιδιο ισχυει και για τον προεδρο εχει κανει λαθη...εχει χασει ανθρωπους απο διπλα του που εκαναν καλη δουλεια αλλα ολα αυτα ανηκουν στην ιστορια....ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα φτιαγμενη για να εχει μελλον εκει πρεπει να εστιασουμε και εμεις την προσοχη μας το οχι στο παρελθον.εχουμε προεδρο που προσπαθησε πολυ η εμπιστοσυνη που εδειχνε στις αρχες στο σαντος του βγηκε σε καλο αφηστε τον να κανει αυτο που ξερει και με το δερμιτζακη....γιατι εγω πολυ φοβαμαι μην κατηγορουμε τζαμπα και εκτεθουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τρί 05 Οκτ 2010, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

Θοδωρε προχωρα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα!!!μπορει να νευριασα και μαζι σου κ μ την ομαδα και μ ολα αλλα ο ΠΑΟΚ για μενα ειναι πανω και απο εμενα τον ιδιο για αυτο συνεχισε!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

navigator11 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:O Ζησης..............αυτος αποφασισε να φυγει πριν τον κρισιμοτερο αγωνα της ομαδας-την τελευταια τριετια!Και υπαρχουν,ακομα,ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που τον υποστηριζουν.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ...........εχω χορτασει απο τετοιους.....δεν θελω αλλους........Αλλα ξεχασα......εγω ειμαι "προβατο".....δεν πρεπει να μιλαω.......

:lol: :lol: :lol: :roll: :o

υγ πρεπει φιλε μου να καταλαβεις οτι μετα τη φυγη των αμεσων συνεργατων του προεδρου,ΝΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΠΡΟΔΩΣΑΝ",εχει αλλαξει η νοοτροπια και η φιλοσοφια,που χαρακτηριζε την ομαδα πριν.η δικη μου ενσταση αφορα στη στελεχωση του αγωνιστικου τμηματος με προσωπα,που ουδεμια εμπειρια διαθετουν να αναλαβουν τις τυχες του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΟΚ!αν ειμαστε στο 2007,θα πιστευα οτι δερμιτζακης,χαβος,κωνσταντινιδης μπορουν αναμφιβολα να δωσουν πραγματα στην ομαδα με το παοκτσιδιλικι,την ορεξη για δουλεια,τη φιλοδοξια και την καλη τους προαιρεση.εν ετει 2010 ομως ΕΥΤΥΧΩΣ η ομαδα εχει αναγκη πολλα παραπανω απο ανιδιοτελεις ... εργατες,απολυτα εμπιστους του εργολαβου!και τουτο δεν διορθωνεται με σποραδικες νικες!
Πανω στην αγωνια σου να με ειρωνευτεις,ξεχασες να βαλεις με μεγαλα γραμματα και την πρωτη προταση....

Οσο για το υστερογραφο....προσωπικα,δεν βλεπω καμμια αλλαγη ουτε στη φιλοσοφια ουτε στη νοοτροπια.Το μονο που βλεπω ειναι μηδενιστες και καταστροφολογους.Αλλα,δεν πειραζει...το ξερω το εργο.....εχει παιχτει και περσι τετοια εποχη.

Δεν εχω δει,ποτε στη ζωη μου τα πραγματα,ουτε ασπρα ουτε μαυρα.....αλλα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ.Γι'αυτο ειμαι ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

SERPICO έγραψε:Eorptol ως ένα σημείο έχει δίκιο. Πραγματικά δεν αξίζει να σεβαστεί κανείς όσα γράφω. Είμαι όντως μία γραφική περίπτωση ενός που γράφει σαν να ξέρει πολλά και θέλει να διαφωτίσει τον όχλο. Λακαμάς είμαι. Δεν βγαίνει τίποτα έτσι. Πριν δύο χρόνια άρχισα να διαβάζω αυτό το φόρουμ. Τότε γράφονταν ατάκες τύπου "η Προεδράρα", " ο Ζήσαρος", "ο Παβλάρας". Τότε ταυτόχρονα όμως γίνονταν πολλά λάθη στην ΠΑΕ που τα πληρώνουμε σήμερα. Τότε εγώ δεν έγραψα ούτε αράδα. Εκανα άραγε καλό;
Ο Τύπος θα έπρεπε να λέει αλήθειες και μάλιστα ονομαστικά. Αλλά δεν το κάνει. Πούλησε υπερβολή, γραφικότητα και παραμύθια. Και κοίτα που φτάσαμε.
Για να τελειώνω. Το επιχείρημα σου Eorptol είναι σωστό. Εκεί καταλήγω πάντα. Οτι τελικά είναι λάθος η στάση μου εδώ μέσα.
ΥΓ. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά νομίζω ότι ο Ζαγόρ πρέπει να στηριχτεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Απλά, αυτή τη φορά πρέπει να γίνει σωστά. Με ωριμότητα. Χωρίς "σάλια". Χωρίς αποθεώσεις και τυφλές εμπιστοσύνες. Ψυχρά. Δώστε χρόνο και περιμένετε λύσεις. Και μετά πάρτε αποφάσεις, γιατί μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ έχει δικαιώματα να αποφασίζει. Μην σαν απασχολούν τα αποτελέσματα. Τα πραγματικά προβλήματα είναι βαθιά και αν δεν ρυθμιστούν (χρέη) θα πληγώνουν τον ΠΑΟΚ για χρόνια. Τα λέμε κύριοι
Κοιταξε φιλε, οταν λες καποια πραγματα οταν σου Ζητουν κατι παραπανω το λες χωρις παραπνω σκεψη αφου γνωριζεις..
Ο ΠΑΟΚ μας ενωνει ολους και ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε..
Και εγω ξερω π.χ αλλα κανω τον μλκα ,αλλα πως θα σου φαινοταν αν ελεγα οτι π.χ ο Μυτιληναιος τσονταρει στην ΠΑΕ και μετα εκανα τον "κινεζο"...αφηνοντας υποννουμενα .?????
Για τους 2 απο πανω και το "χαντακι" ειλικρινα δεν σε "επιασα"...
Συμφωνο οτι τα μεσα επρεπε να πουν καποια πραγματα οταν αρχιζε ο γυαλος να στραβωνει αλλα δεν το εκαναν γιατι εξαρτωνται πραγματικα απο την καθε ΠΑΕ και οχι μονο απο τν ΠΑΟΚ..
Εμεις ολοι ενεργουμε βαση συναισθηματος, δεν εχουμε οφελος απο κατι..
Γιατι αντιδρουμε σε κατι που θεωρουμε πως δεν ειναι σωστο.
Μπορει να κανουμε και λαθος .,μπορει και οχι...
Αλλοι αποφασιΖουν ,εμεις απλως επισημαινουμε ,κανουμε μια ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...
Αλλα αλλο ο χλευασμος και η ειρωνεια ,αλλο τα υπονοουμενα, αλλο να λες σηκω φυγε δεν κανεις πια, και αλλο το να επισημαινεις καποια λαθη τα οποια εχει κανει ή εχουν γινει..
Υπαρχει διαφορα...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

mpafos4 έγραψε:O Ζησης.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ......
Πες μου πραγματικά από που προκύπτει αυτό.....Γιατί είμαι έτοιμος να δεχτώ οτιδήποτε. Αν όμως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο, λυπάμαι αλλά συκοφαντείς κάποιον που αποδεδειγμένα πρόσφερε στην ομάδα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Απο την ωρα που διαλεξε για να φυγει...Δεν ειπα ΠΟΤΕ οτι δεν προσεφερε!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

niko70 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:O Ζησης.............ανθρωπο,που ηθελε να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ για να γινει αυτο που γινεται τωρα,να φυγει ο Ζαγορακης για να αναλαβει αυτος τα ηνια της ΠΑΕ......
Πες μου πραγματικά από που προκύπτει αυτό.....Γιατί είμαι έτοιμος να δεχτώ οτιδήποτε. Αν όμως δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο, λυπάμαι αλλά συκοφαντείς κάποιον που αποδεδειγμένα πρόσφερε στην ομάδα.
Και θα σου αντιστρεψω το ερωτημα.Πες μου εσυ ενα λογο-ΕΝΑΝ-για τo timing της φυγης του!Γιατι εγω τον ψαχνω,εχει πανω απο ενα μηνα που εφυγε και ακομα δεν μπορω να βρω αλλο λογο.........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Τρί 05 Οκτ 2010, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”