Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»
AP. M.A.E. 56205/06/Β/04/3
ΠPOΣKΛHΣH ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓENIKHΣ ΣYNEΛEYΣHΣ TΩN METOXΩN

Σύμφωνα με το νόμο και το Kαταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οδός Αντ.Τρίτση αριθ. 12, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για το παρακάτω θέμα:

Θέμα ημερήσιας διάταξης
1.Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών, με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού
2.Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων για την ως άνω αύξηση υπέρ νέων μετόχων.

Kάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια Tακτική Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Tράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Tακτικής Γενικής Συνέλευσης.

http://www.paokbc.gr/news/news/1449
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

DamoN έγραψε:ρε παιδια δεν ειναι παραλογο! εγω που παιζω μπασκετ ασχολουμε με αυτο σχεδον ολη μερα και γηπεδο δεν παω...ποδοσφαιρο παλι εχω να χασω ματς 2 χρονια σιγουρα...αφου δεν εχουμε οραμα...δεν πηγαινουμε για τπτ....τι να παω να δω?τον καυκη που ειμαι καλυτερος απο αυτον??? ας κανουμε μια καλη χρονια....και θα δειτε πως θα εχει ενα 5000 για πλακα...αλλα να κυνηγαμε κατι....να κοντραρουμε κανα γαυροβαζελο.....οχι να τους κερδισουμε ξερω οτι δεν γινεται...αλλα να ειμαστε κοντα τους.....θυμαστε την χρονια με μουλα βασιλειαδη βασιλοπουλο που καναμε ενα 5χ5 στην αρχη αμα θυμαμαι καλα τι κοσμο ειχε????
δηλαδή ρε damon αν έπαιζες στον πανιώνιο πριν 4 χρόνια θα έκανες αυτούς τους παπάδες που έκανε τότε ο καυκής που έμοιαζε με κράμα nash-rondo?? αν ναι, σε υπογράφουμε τώρα (αν δε θες και πολλά ... ΠΑΟΚ είσαι ... :mrgreen: :nairepaok: )
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα μην εμοιαζε με κραμα στοκτον-ματζικ ο παλιοκοπριτης :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εγω λεω για τον παναγιωτη τον καυκη....ξερεις αυτον με τα μουσια....μαλλον τον μπερδευεις με κανεναν αλλον :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Βανδή - Κοκκίνου με έκπτωση στους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ!

Η εταιρία «Παλατάκι Α.Ε.» έχει αναλάβει τη διοργάνωση συναυλιών στο κλειστό της Πυλαίας, από τις οποίες ένα κέρδος έχει και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Και είναι κατανοητό ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε, κάθε έσοδο είναι (λίαν) ευπρόσδεκτο. Στη 1 Οκτωβρίου, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα τραγουδήσουν η Δέσποινα Βανδή και η Ελλη Κοκκίνου. Και οι ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκέφτηκαν μία έξυπνη ιδέα για να επιβραβεύσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, κάνοντας έκπτωση 10% στα εισιτήρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θέλουν να παρακολουθήσουν την μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Έλλης Κοκκίνου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2010 στο PAOK Sports Arena, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ με έκπτωση 10%. Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κλίμακες των εισιτηρίων και η διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται μόνο από το PAOK Sports Arena».
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Aureliano Buendia έγραψε:
Δεύτερον,
πάμε λίγο στα χρέη Μιλτιάδη. μας είπες με λεπτομερή νούμερα πόσα ήταν τα χρεή όταν αναλάβατε και πόσα είναι τώρα αυτά τα παλιά χρεή εξαιρουμένης της φετινής χρονιάς. μας είπες επίσης ότι πρέπει αναγκαστικά να πληρωθούν καποια παλιά, γεγονός που δημιουργεί τρύπες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. αυτό που δεν μας είπες πόσα χρέη δημιούργησε η διοίκηση τη χρονιά που πέρασε. υπονόησες την ύπαρξή τους, είπες πως θα είχατε αφήσει αποθεματικό 63.000 αν δεν υπήρχαν τα παλιά χρεή και αν ίπτατο ο όνος, κοινώς αν πετούσε ο γάιδαρος, αλλά εκεί παρέλειψες να αναφέρεις ακριβή νούμερα. πρώτη φορά Μιλτιάδη μου βλέπω να εξετάζονται ξεχωριστά οι κατηγορίες "παλιά χρέη" και "τωρινά χρέη". πόσα χρωστάει αυτή η ρημάδα η ομάδα και σε ποιους?στο οβερόλ ρε παιδί μου, πώς το λέτε και εσείς οι μπίζνεσμεν...
Εχω ακριβως την ιδια απορια με τον Αουρελιανο.....Οταν λεει ο Κανωτας οτι ο ΠΑΟΚ σημερα χρωσταει 800.000 λιγοτερα λαμβανει υποψιν του και τα χρεη που δημιουργηθηκαν περσι με τη μη πληρωμη των νυν παικτων????????
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Κύμα" προσφυγών

Νέες φουρτούνες για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που βρίσκουν και πάλι στο διάβα τους "αμαρτίες" του παρελθόντος. Βασίλης Σίμτσακ και Αλέξης Κυρίτσης κατέθεσαν αγωγή κατά του "δικέφαλου" διεκδικώντας 42 και 140 χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα, με βάση τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογράψει επί Δρόσου. Οι αγωγές των δύο παικτών θα εκδικαστούν Απρίλιο (Σίμτσακ) και Μάρτιο (Κυρίτσης) και πλέον αναμένεται η αντίδραση των "ασπρόμαυρων".

Όμως τα άσχημα μαντάτα δε σταματούν εκεί, αφού ο Γιάννης Γκαγκαλούδης προσέφυγε στην ΕΕΟΔΑΚ, διεκδικώντας 51 χιλιάδες ευρώ, με την εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται στις 20 Οκτωβρίου. Ένα θέμα που θα απασχολήσει άμεσα τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και το οποίο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα "σφιχτά" οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο σύλλογο.
http://www.basketblog.gr/Pages/ViewCont ... 35&w=0&m=1
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Aν δηλαδη επιλεξει η διοικηση πχ να μπαλωσει αυτες τις οφειλες και να αφησει καποια χρωστουμενα στους φετινους παιχτες παλι καποιοι θα τους κατηγορησουν?? Βεβαια τα 1000 διαρκειας που εχουμε μολις πουλησει δε μας κανουν να κατηγορουμε το λαο του ΠΑΟΚ οχι αυτον ουτε να τον πιασουμε στο στομα μας.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σ αυτό που λές +1000. απλά, κάτι που για μένα είναι σημαντικό: αυτά που βγαίνουνε καθημερινά (προσφυγές, μανατζερς, δρόσος, πανελούδης και δεν ξέρω εγώ ποιός) έχουν συνυπολογιστεί στο τελικό χρέος????? :?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

palok έγραψε:σ αυτό που λές +1000. απλά, κάτι που για μένα είναι σημαντικό: αυτά που βγαίνουνε καθημερινά (προσφυγές, μανατζερς, δρόσος, πανελούδης και δεν ξέρω εγώ ποιός) έχουν συνυπολογιστεί στο τελικό χρέος????? :?
Δες απο οσο ξερω εχουν συνυπολογιστει αυτες οι οφειλες του ΠΑΟΚ πχ για Γκαγκαλουδη σιγουρα. Αυτο που δεν ξερω ειναι ολα οσα εχουν να κανουν με τα ιδιωτικα συμφωνητικα του Δροσου. Περυσι είχαμε το ίδιο πρόβλημα και με τους Τσιαρα ΚΑυκη οι οποιοι είχαν υπερογκα συμβόλαια (κοντα στις 150-200.000) με ιδιωτικο συμφωνητικο του Δροσου και αποφασισαν οτι επειδι δικαστικα θα τραβουσε να τους προτινουν συμψηφισμο με νεο συμβολαιο καθως δεν ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα. (ευκαιρια να κανουν και κατι τετοια για το πουλεν μου τον Κιυριτση :D )
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

καλά για τα ιδιωτικά συμφωνητικά είχαμε κάνει πέρσι ολόκληρη συζήτηση (και δεκάδες ποστ). Τι σημαίνει ιδιωτικό συμφωνητικό και τι σχέση έχω εγώ ως ΚΑΕ αν ας πούμε ο δρόσος αγοράσει με 1 εκατομμύριο ευρώ ένα κωλάδικο στην μάλτα για να βγάζει τα γούστα του??? το θέμα είναι αν από κάτω γράφει πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ με σφραγίδα και ΑΦΜ της ΚΑΕ. εκεί υπάρχει πρόβλημα...

PS: και έλεγα τότε. αγοράζω τον ΠΑΟΚ, φέρνω mcintyre-navarro-siska-scola-splitter, κάνω το κομμάτι μου, φορτώνω τα συμβόλαιά τους στην ΚΑΕ, την κοπανάω από τη χώρα και κάνω διακοπές στην copa cabbana ως scouter της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο (σιγά μη με ψάξει κανένας - χριστοφοράκος λέγομαι λαίμαι...) ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

palok έγραψε:PS: και έλεγα τότε. αγοράζω τον ΠΑΟΚ, φέρνω mcintyre-navarro-siska-scola-splitter, κάνω το κομμάτι μου, φορτώνω τα συμβόλαιά τους στην ΚΑΕ, την κοπανάω από τη χώρα και κάνω διακοπές στην copa cabbana ως scouter της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο (σιγά μη με ψάξει κανένας - χριστοφοράκος λέγομαι λαίμαι...) ...
Φέρε Πέκοβιτς ή Κρίστιτς αντί για το γατάκι βραζιλιάνικης σαπουνόπερας :mrgreen: :mrgreen: και μετά καν' την και για Σεϋχέλλες με τη συνοπαδό μας ελεύθερα

[youtube]LK4EDwGOSis[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. για να τους δούμε και τους 3 στο νουμπουα φέτο τι θα γένεν...
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

Και ο ΠΑΟΚ στο άρθρο 99!

Σε εγρήγορση βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει την συνταγή της ΑΕΚ για να «καθαρίσει» με τα χρέη της που ανέρχονται στα 3εκατ. ευρώ περίπου!

Τι θέλει να κάνει ο «δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης; Πολύ απλά να υπαχθεί κι αυτός στο άρθρο 99 και να διακανονίσει τα χρέη σε 24 δόσεις, οι οποίες μπορεί να γίνουν και 36 όπως φημολογείται, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ συλλέγουν όλα τα έγγραφα και σύντομα αναμένεται να συμπληρώσουν την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 που θα συζητηθεί στο Δικαστήριο…

http://basketopinions.blogspot.com/2010/10/99.html

παντως το συγκεκριμενο site δεν το εμπιστευομαι και ιδιαιτερα..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Νέα διοίκηση, με προσθήκη δύο... παλιών

Ολοκληρώνεται τυπικά το εξάμηνο έργο, βάσει ορισμού από το Πρωτοδικείο, των ιθυνόντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα (11/10) ο ΑΣ καταθέτει νέο αίτημα στο δικαστικό όργανο για τον εκ νέου διορισμό του σχήματος.
Σχολιάστε

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (8/10) τυπικά το έργο της, διορισμένης για έξι μήνες από το Πρωτοδικείο, διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη Δευτέρα (11/10) ο ΑΣ θα καταθέσει νέο αίτημα στο αρμόδιο δικαστικό όργανο για το διορισμό εκ νέου του σχήματος για το "Δικέφαλο", το οποίο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση, ενδέχεται να είναι διευρυμένο κατά δύο μέλη (σ.σ. γίνεται αναφορά για την ενεργοποίηση ξανά του Λευτέρη Σταμολάμπρου και τη συμμετοχή του Γιάννη Καστανίδη, προ ετών αντιπρόεδρου της ΚΑΕ)

Είναι πιθανό, δε, να παραμείνει και ως έχει, με τα πέντε υπάρχοντα πρόσωπα. Τον Μιλτιάδη Κανώτα, δηλαδή, επικεφαλής, μαζί με τους Πόλυ Κατσιώρα, Αρι Καρακούση, Παρίση Στογιάννη, Γιάννη Γκόγκο.

Η απόφαση για την προτεινόμενη λίστα που θα καταθέσει στο Πρωτοδικείο η νομική εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, αναμένεται να παρθεί μετά από εκ του σύνεγγυς επαφή που θα έχουν οι διοικούντες τον ΑΣ και την ΚΑΕ.

http://olapaok.gr/basket/nea_dioikhsh_m ... 70522.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”