Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Είναι απλά προκλητικό να λέει ο Δερμιτζάκης στον Βιερίνια (παραδειγμα φέρνω) να παει στο 1 με 1 και στο ματς με την Μπριζ και με τον αρη και να βλέπεις τον παίκτη να αγνοεί επιδεικτικά τον προπονητή του και να παιζει 10αρι-μπακ-εξτρεμ κάνοντας μόνο προκλητικά τακουνάκια.Αλλα λεει ο Δερμιτζάκης άλλα κάνουν αυτοί.Κοντρέρας-Βιτόλο-Γκαρσία-Βιερίνια έχουν αγνοήσει τις εντολές του τους προπονητή επανειλημμένως.Βεβαια εγω είμαι της άποψης ότι μόνο λίγοι παίκτες πονάνε και αγαπάνε την ομάδα.Για τους υπολοιπους έβγαλα το συμπέρασμα μου πέρσυ στα Γιάννενα για το κύπελλο.Αυτή είναι αλήθεια.
Τέτοιοι παικτες δεν θέλουν προπονητή.Βούρδουλα θέλουν.
Τέτοιοι παικτες δεν θέλουν προπονητή.Βούρδουλα θέλουν.
Το μόνο που πονάνε οι παίκτες είναι ... η τσέπη τους.
Οχι μόνο οι δικοί μας , αλλά όλοι .
Δεν είναι κακό. Αρκεί να μη μπερδευόμαστε.
Συμφωνώ στο θέμα της απειθαρχίας. Φταίει ο Δερμιτζάκης που οφείλει να καταλάβει ότι προπονητής του ΠΑΟΚ κ έχει τη δύναμη να κόψει τη μπάλα σε όποιον βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Αλλά φταίνε κυρίως οι παίκτες οι οποίοι επιλέγουν ματς κ γενικά φέρονται αντιεπαγγαλματικά
Οχι μόνο οι δικοί μας , αλλά όλοι .
Δεν είναι κακό. Αρκεί να μη μπερδευόμαστε.
Συμφωνώ στο θέμα της απειθαρχίας. Φταίει ο Δερμιτζάκης που οφείλει να καταλάβει ότι προπονητής του ΠΑΟΚ κ έχει τη δύναμη να κόψει τη μπάλα σε όποιον βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Αλλά φταίνε κυρίως οι παίκτες οι οποίοι επιλέγουν ματς κ γενικά φέρονται αντιεπαγγαλματικά
Πέρισυ ήταν Θεοί...
Φέτος πήραν τα μυαλά τους αέρα;
Αν δε σε εμπνέει το κλίμα και δε σε κάνει να νοιώθεις ομοιγένεια και οικογένεια τι να λέμε...
Και μιλάμε σε κάτι που η συνεργασία δεν είναι ένα συστατικό είναι ΤΟ συστατικό της επιτυχίας...
Αν δε σε εμπνέει το κλίμα και δε σε κάνει να νοιώθεις ομοιγένεια και οικογένεια τι να λέμε...
Και μιλάμε σε κάτι που η συνεργασία δεν είναι ένα συστατικό είναι ΤΟ συστατικό της επιτυχίας...
Ο Ζουέλα λέει υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα το Σάββατο και σήμερα λέει παραπέμπεται για να τιμωρηθεί.
Αυτό λοιπόν το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε το Σάββατο και είναι άξιο τιμωρίας τη Δευτέρα,δεν εμπόδισε την Κυριακή τον Δερμιτζάκη να τον συμπεριλάβει στην 18άδα.
Τι να πεις....
Και μη μου πεις δεν είχε άλλον σέντερ-μπακ,άμα θες πειθαρχία παίζεις και με Μενδινό αριστερό χαφ και αφήνεις Ναφτί εκτός Ευρώπης και παίζεις με τον φούφουτο.
Αυτό λοιπόν το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε το Σάββατο και είναι άξιο τιμωρίας τη Δευτέρα,δεν εμπόδισε την Κυριακή τον Δερμιτζάκη να τον συμπεριλάβει στην 18άδα.
Τι να πεις....
Και μη μου πεις δεν είχε άλλον σέντερ-μπακ,άμα θες πειθαρχία παίζεις και με Μενδινό αριστερό χαφ και αφήνεις Ναφτί εκτός Ευρώπης και παίζεις με τον φούφουτο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
O προπονητής πρέπει να είναι πάνω από την ομάδα σαν αξία για να ακολουθεί ανοδική πορεία..
Δε μπορεί η ομάδα να αναδυκνεύει παίκτες και να αναδεικνύει και προπονητές....
Δε μπορεί η ομάδα να αναδυκνεύει παίκτες και να αναδεικνύει και προπονητές....
Αγωνιστικά ,δεν αμφισβητώ την αξία τους.teod1980 έγραψε:Πέρισυ ήταν Θεοί...
Μου φαίνεται όμως ότι διαλέγουν ματς
giapas έγραψε:Kαι εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι οι παίκτες έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από το προπονητήOdi έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω ότι για τα χάλια της ομάδας ευθύνονται στον μεγαλύτερο βαθμό οι παίκτες????Δηλαδή άλλα τους έλεγε ο Δερμιτζάκης στα ματς με Αγιαξ και Φενέρ και άλλα τους λέει τώρα??????Απλά πολλοί παίκτες της ομάδας την εχουν δει ντίβες.Βλέπε Βιερίνια-Κοντρέρας.Τρανταχτά παραδείγματα.
μακαρι..αν συμβαινει αυτο που λετε ειναι το πιο θετικο σεναριο γιατι αυτο σημαινει οτι αν επιβληθει πειθαρχια θα υπαρξει και καλη ομαδα.
αλλα και αυτο να ισχυει το οτι οι παικτες μεσα σε ενα χρονο γραφουν τον προπονητη στα @@ τους προφανως φταιει 100% ο προπονητης..γιατι οταν τον παικτη που εχει παιξει σε μεγαλα πρωταθληματα του λες για γουστα ,τσαμπουκα και του δειχνεις 3 ωρες βιντεο οταν ξυπνησει σε γραφει κιολας..
και φυσικα ο μεγαλος παικτης γελαει μαζι σου οταν τον ρωτας τι να κανεις για γινει η ομαδα καλα...ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??
Ε'ισαι σίγουρος ότι αυτό είναι το θετικό σενάριο?D.A.A.T. έγραψε: μακαρι..αν συμβαινει αυτο που λετε ειναι το πιο θετικο σεναριο γιατι αυτο σημαινει οτι αν επιβληθει πειθαρχια θα υπαρξει και καλη ομαδα.
Γιατί η πειθαρχία δεν είναι αλα κάρτ....κάποιον που τον έχεις γραμένο στα παπάρια σου σήμερα,δεν τον σέβεσαι την άλλη μέρα.
Δεν είναι τόσο ευκολο να επανέλθει η πειθαρχία κ ο σεβασμός...Αντίθετα είναι "ευκολο" να φέρεις νέο προπονητή...Για μένα το συγκεκριμένο είναι δυστυχώς το χειρότερο σενάριο..δυστυχώςD.A.A.T. έγραψε: μακαρι..αν συμβαινει αυτο που λετε ειναι το πιο θετικο σεναριο γιατι αυτο σημαινει οτι αν επιβληθει πειθαρχια θα υπαρξει και καλη ομαδα.
Τα σκηνικά που λες δε τα ξέρω.D.A.A.T. έγραψε: γιατι οταν τον παικτη που εχει παιξει σε μεγαλα πρωταθληματα του λες για γουστα ,τσαμπουκα και του δειχνεις 3 ωρες βιντεο οταν ξυπνησει σε γραφει κιολας..
και φυσικα ο μεγαλος παικτης γελαει μαζι σου οταν τον ρωτας τι να κανεις για γινει η ομαδα καλα...ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??
Ιδίως για τη τελευταία ατάκα.
Αλλά φίλε μου είναι πολύ ανησυχητικά σημάδια
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Η πειθαρχία είναι κάτι που επιβάλλεται από την αρχή, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι.
Αν σε πάρουν στο ψηλό, ότι και να κάνεις μετά, παπαλα θα καταφέρεις.
Βέβαια υπάρχουν και οι συνεργατικές κοινωνίες και οι ελευθεριακές κοινότητες όπου η λέξη πειθαρχία είναι άγνωστη, αλλά όλα δουλεύουν ρολόϊ.
Αν σε πάρουν στο ψηλό, ότι και να κάνεις μετά, παπαλα θα καταφέρεις.
Βέβαια υπάρχουν και οι συνεργατικές κοινωνίες και οι ελευθεριακές κοινότητες όπου η λέξη πειθαρχία είναι άγνωστη, αλλά όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Γιαυτό είπα πως αν χάθηκε η πειθαρχία και ο σεβασμός ( αυτό φαίνεται ) είναι δύσκολο να γυρίσει το πράγμα.
Αλλά από την άλλη αν τον αλλάξεις τώρα δε θρέφεις κατά κάποιο τρόπο αυτό το τέρας?
Αλλά από την άλλη αν τον αλλάξεις τώρα δε θρέφεις κατά κάποιο τρόπο αυτό το τέρας?
οταν το αλλο σεναριο ειναι οτι ο προπονητης ειναι ασχετος προφανως το καλο σεναριο ειναι αυτο της πειθαρχιας..φυσικα και συμφωνω μαζι σου στο θεμα πειθαρχια και ποσο δυσκολα κερδιζετεBono έγραψε:Ε'ισαι σίγουρος ότι αυτό είναι το θετικό σενάριο?D.A.A.T. έγραψε: μακαρι..αν συμβαινει αυτο που λετε ειναι το πιο θετικο σεναριο γιατι αυτο σημαινει οτι αν επιβληθει πειθαρχια θα υπαρξει και καλη ομαδα.
Γιατί η πειθαρχία δεν είναι αλα κάρτ....κάποιον που τον έχεις γραμένο στα παπάρια σου σήμερα,δεν τον σέβεσαι την άλλη μέρα.
Η αξία ενός προπονητή και η προσωπικότητα εξαφανίζει κάθε είδους απειθαρχία και παραπτώματα και αν υπάρξουν αντιμετωπίζονται ήρεμα και ενδοοικογενειακά...
γιατι εσυ δηλαδη τι μαγικες κουβεντες νομιζεις οτι τους ειπε πριν το ματς με τον αγιαξ και την φενερ ? ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε....ναι ρε φιλε.εχεις δικαιο.ο δερμι τα λεει σωστα.φανηκε αυτο αλλωστε στα ματς του πρωταθληματος...Odi έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω ότι για τα χάλια της ομάδας ευθύνονται στον μεγαλύτερο βαθμό οι παίκτες????Δηλαδή άλλα τους έλεγε ο Δερμιτζάκης στα ματς με Αγιαξ και Φενέρ και άλλα τους λέει τώρα??????Απλά πολλοί παίκτες της ομάδας την εχουν δει ντίβες.Βλέπε Βιερίνια-Κοντρέρας.Τρανταχτά παραδείγματα.