ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από gash04 »

Τραγωδία για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Εξι φίλαθλοι της ουκρανικής ομάδας άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο έξω από το Χάρκοβο. Οι φίλαθλοι της Σαχτάρ επέστρεφαν στα σπίτια τους από το Ντόνετσκ, όπου παρακολούθησαν τη νίκη της τους ομάδας στο μεγάλο ντέρμπι επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-0.

Οπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΤΝΚ» ο οδηγός του μικρού λεωφορείου και 12 φίλαθλοι επέζησαν από την σύγκρουση και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Σλαβγιάνσκ. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως κρίσιμη. Η ομάδα της Σαχτάρ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των εκλιπόντων.

++++++

Απλά απίστευτο και τραγικό...
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΤΕ!!!!

Υ.Γ Συλληπητηρια στους φιλαθλους της Σαχταρ.. R.I.P
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!!! :nairepaok:

ΥΓ Τι ήταν και αυτό με την Σαχτάρ ρε σεις??
Ανατριχίλα λέμε..
RIP..
Άβαταρ μέλους
SAXON-4

Δημοσίευση από SAXON-4 »

ΑΘΑΝΑΤΟΙ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Τραγωδία για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Εξι φίλαθλοι της ουκρανικής ομάδας άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο έξω από το Χάρκοβο. Οι φίλαθλοι της Σαχτάρ επέστρεφαν στα σπίτια τους από το Ντόνετσκ, όπου παρακολούθησαν τη νίκη της τους ομάδας στο μεγάλο ντέρμπι επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-0.

Οπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΤΝΚ» ο οδηγός του μικρού λεωφορείου και 12 φίλαθλοι επέζησαν από την σύγκρουση και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Σλαβγιάνσκ. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως κρίσιμη. Η ομάδα της Σαχτάρ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των εκλιπόντων.

++++++

Απλά απίστευτο και τραγικό...
Τραγική ειρωνεία!!
Ιδια μέρα, ίδια ημερομηνία, ίδια αιτία!!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όσους μένουν πίσω!!

ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΜΕ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
6 ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ
ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ
ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΥΝΑΤΑ
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
ΑΠΟ ΤΟ '99
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Την Κυριακή το μεσημέρι είναι το μνημόσυνο για τα παιδιά. Καλό είναι (αν όχι απαραίτητο!) να πάνε όσοι μπορούν. Αρκετοί σφ θα βάλουν λεωφορείο για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, οπότε ψαχτείτε....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ενα βιβλιο με πλουσιο φωτογραφικο υλικο και ιστοριες ενος φανατικου οπαδου που ακολουθησε την αγαπημενη του ομαδα για σαραντα χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
  • Εικόνα
Το βιβλιο θα κυκλοφορησει στις 11 Ιανουαριου, 2011 και τα εσοδα του θα διατεθουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατοπιν επιθυμιας της οικογενειας του. Τιμη 10 ευρω.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

[youtube]3ATqVWJKVSA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 3&Itemid=9

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ... ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 12.30 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!

Κάντε κλικ εδώ και δείτε το βιντεάκι για τα 6 αδέρφια μας, που όλοι μας πρέπει να παραβρεθούμε την Κυριακή στις 12.30 στα Τέμπη

Εικόνα

[youtube]3ATqVWJKVSA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ... ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 12.30 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!

[youtube]q9FobiGkIZo[/youtube]

[youtube]wXWC0zJqR2M[/youtube]

[youtube]cE6p_7Yn1cQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

novito έγραψε:Ενα βιβλιο με πλουσιο φωτογραφικο υλικο και ιστοριες ενος φανατικου οπαδου που ακολουθησε την αγαπημενη του ομαδα για σαραντα χρονια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
  • Εικόνα
Το βιβλιο θα κυκλοφορησει στις 11 Ιανουαριου, 2011 και τα εσοδα του θα διατεθουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατοπιν επιθυμιας της οικογενειας του. Τιμη 10 ευρω.

:nairepaok:

Πώς να ξεκινήσει κανείς να γράφει για την πιο συγκινητική ιστορία που έχει ακούσει ποτέ στη ζωή του; Για έναν άνθρωπο, διαφορετικό, που δεν γνώρισε ποτέ; Θα προσπαθήσω…

Ο κάτοικος Άμστερνταμ, Φίλιππος Γραμματικός, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, γνωστός στην Ολλανδία και στους φίλους του λόγω της υπηκοότητας που είχε πάρει ως Φίλιπ, ήταν ένας άνθρωπος διαφορετικός.

Η διαφορετικότητα του αυτή οφειλόταν στο μεγάλο του πάθος. Στον ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που στο πλάι του βρισκόταν από μικρό παιδί. Από τότε δηλαδή που σε ηλικία επτά ετών πήγαινε μαζί με τον φίλο του τον Μιχάλη Μακρίδη να δει τον Δικέφαλο της δεκαετίας του 70’ να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, στο Καραϊσκάκη και στα άλλη γήπεδα της Αθήνας, καθώς μικρός μεγάλωσε στην πρωτεύουσα. Πιτσιρικάς τότε ήταν τυχερός καθώς ως μαθητής του δημοτικού, έτυχε να γνωρίζει τον ξάδερφο του "μπόμπερ" του Δικεφάλου Σταύρου Σαράφη και πάντα έβρισκε τον τρόπο να μπει στο γήπεδο.

Όταν ήταν παιδιά, ο Φίλιπ με τον Μιχάλη θαύμαζαν τον φιλάθλους του Δικεφάλου στην απέναντι κερκίδα και με μία παλιά φθηνή φωτογραφική μηχανή τραβούσαν φωτογραφίες.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και πλέον ανήκαν αυτοί στους "ξακουστούς" οπαδούς του ΠΑΟΚ που τρέλαναν… κόσμο με τις εκδρομές τους και τις εκδηλώσεις τους στις κερκίδες. Ο Φίλιπ όμως για 40 χρόνια δεν σταμάτησε να απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή τη ζωή του με τον Δικέφαλο και όντας πλέον κάτοικος του Άμστερνταμ είχε την ευκαιρία να ταξιδεύει πιο εύκολα και στα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου.

Χιλιάδες φωτογραφίες που απεικόνιζαν τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα 40 χρόνια. Από τα 7 του δηλαδή μέχρι τα 47 του…

Με την συμπλήρωση αυτής της 40ετίας και ως πατέρας πλέον ενός εννιάχρονου παιδιού είχε ετοιμάσει… ένα δώρο, για τον ΠΑΟΚ, τον εαυτό του αλλά και όλα τα "ασπρόμαυρα αδέρφια του". Χίλιες σελίδες, με χιλιάδες φωτογραφίες και κείμενα με ιστορίες που εξηγούν και εξιστορούν γεγονότα και καταστάσεις. Ένα βιβλίο γεμάτο αγάπη και πάθος για τον ΠΑΟΚ.

Και τότε ήταν που η κληρωτίδα έδειξε… Άγιαξ. Ο ΠΑΟΚ θα ερχόταν στην πόλη του. Μάλλον ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλο τον πλανήτη. Έτσι θα ολοκληρωνόταν με το καλύτερο τρόπο το βιβλίο του! Εκείνες τις ημέρες πετούσε στα σύννεφα και τόσο αυτός όσο και ο Μιχάλης και τα παιδιά τους που έμεναν στην απέναντι πόρτα στο Άμστερνταμ, ήταν καταχαρούμενοι που εκτός του ότι θα έβλεπαν τον ΠΑΟΚ θα είχαν την ευκαιρία να φιλοξενήσουν αρκετούς φιλάθλους, αρκετά "αδέρφια τους". Ο Φίλιπ είχε βρει λοιπόν "την άκρη" από κάποιον χορηγό του Άγιαξ για να εξασφαλίσει εκατοντάδες εισιτήρια για ΠΑΟΚτσήδες και ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με αυτούς.

Κι όμως η χαρά, η γιορτή δεν ξεκίνησε ποτέ. Την Τρίτη 20 Ιουλίου του 2010 ένα τηλεφώνημα τον έκανε να φύγει από το σπίτι για να πάει να πάρει και άλλα εισιτήρια, καθώς αυτό του είχε υποσχεθεί ο άνθρωπος από την άλλη γραμμή. Πήρε την μηχανή του και έφυγε γεμάτος χαρά που θα μπορούσε να "βολέψει" ακόμα περισσότερους φίλους του. Η μοίρα όμως, ήθελε αλλιώς να συμβούν τα πράγματα . Ένας οδηγός ταξί, παραβίασε το κόκκινο, και έπεσε πάνω στον Φίλιπ. Το μοιραίο είχε συμβεί. Σαν ελληνική τραγωδία γραμμένη σε μελαγχολικούς ποταμούς του Άμστερνταμ…

Πίσω του άφησε εκτός από τους φίλους του, τους συγγενείς του και τους ΠΑΟΚτσήδες, τον 9χρονο γιο του. Το όνομα του; Philippe - Alexander - Olivie – Kim. «PAOK” δηλαδή!

Και όταν οι ημέρες πέρασαν, το αίμα του, ο μονάκριβος γιος του θέλησε να ολοκληρώσει το όνειρο του μπαμπά του. Το βιβλίο της ζωής του με τον ΠΑΟΚ. Μαζί σε αυτήν την προσπάθεια;

Ο πιστός φίλος του πατέρα του, ο Μιχάλης μαζί με την κόρη του Αναστασία και βαφτισιμιά του εκλιπόντος. Όλοι μαζί θα στείλουν αυτές τις ημέρες, τις σελίδες όλες γραμμένες από τον Φίλιπ σε τυπογράφους και στις 11 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει. Τα έξοδα όλα δικά τους όπως ακριβώς το ήθελε ο αδικοχαμένος άντρας και τα έσοδα;

Ήδη έχουν έρθει σε επαφή με οργανωμένους οπαδούς στους οποίους τα αντίτυπα θα δώσουν και τα έσοδα θα δοθούν όλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το βιβλίο προλογίζεται από αυτόν που το έγραψε αλλά δε βρίσκεται πια κοντά μας και υπάρχει η σημείωση του γιου του που αναφέρει:

"Αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα μου. Ο Θεός μου πήρε τον πατέρα μου, αλλά μου έδωσε χιλιάδες ασπρόμαυρα αδέρφια, μαζί σας αδέρφια θέλω να μοιραστώ αυτό το υπέροχο ταξίδι με τα μάτια του πατέρα μου, ένα ταξίδι που κράτησε σαράντα χρόνια και αμέτρητα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα ταξίδι στον χρόνο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, όπως με έμαθε και μένα. Όπως θα κάνω και εγώ αυτό το ταξίδι.

Σας ευχαριστώ

Philippe - Alexander - Olivie - Kim

ΠΑΟΚ για πάντα
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

:cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]Ti8HsjgOZ74[/youtube]
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

ΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

http://www.facebook.com/pages/kalo-Taxi ... 4260768611

http://img178.imageshack.us/img178/9884/mariazeis.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/3875 ... ksexas.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/3280 ... azimas.jpg

http://img713.imageshack.us/img713/8357 ... azimas.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/3382 ... zimasx.jpg

Τροχαίο δυστύχημα σε γέφυρα της λεωφόρου Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.

Σελίδα συλλογής πληροφοριών και μαρτυριών για το δυστύχημα.
Περιγραφή του δυστυχήματος

Στις 22 Οκτωβρίου 2010, στις 8:15 το πρωί, στη λεωφόρο Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη, στη γέφυρα που πάει προς Μενεμένη, ασυνείδητος οδηγός χτύπησε μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας 27χρονος άνδρας και μια 23χρονη γυναίκα.

Το όχημα έριξε τη μηχανή μαζί με τους αναβάτες πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα το θάνατό τους.

Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειπε τους ανθρώπους και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πραγματογνώμονα που έχει εξετάσει τον τόπο του δυστυχήματος, το όχημα που χτύπησε τους ανθρώπους πρέπει να ήταν φορτηγό-φορτηγάκι. Έσυρε τη μηχανή πάνω στις μπάρες και όταν η μηχανή έφτασε σε κάποιο σημείο από τις μπάρες που δεν είχε αντικατασταθεί/συντηρηθεί, έπεσε κάτω. Η μηχανή είχε ταχύτητα περίπου 40 χιλιομέτρων/ώρα.

Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος.

Οποιοσδήποτε ήταν παρών εκείνη την ώρα, οποιοσδήποτε πέρασε αμέσως πριν ή αμέσως μετά από το σημείο, αλλά και οποιοσδήποτε έχει ακούσει κάτι για το δυστήχημα, παρακαλείται θερμά να επικοινωνήσει άμεσα.

Ακόμα και μια ανώνυμη συμβολή ή βοήθεια μπορεί να ρίξει φως σε αυτό το τραγικό περιστατικό.

Κάθε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων. Για παράδειγμα: περιγραφή του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα, αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, περιγραφή του οδηγού. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε την ταυτότητα του οδηγού, αν έχετε συγκρατήσει κάποια πληροφορία, ακόμα και αν δε σας φαίνεται σημαντική, επικοινωνείστε το συντομότερο δυνατό.

Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται με περισσότερα στοιχεία για το δυστύχημα. Μπορείτε ελεύθερα να δημιουργείτε συνδέσμους προς αυτή και να την κοινοποιείτε σε ανθρώπους που πιστεύετε ότι μπορεί να έχουν δει κάτι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ή να έχουν κάποια πληροφορία να δώσουν στους συγγενείς των θυμάτων.

http://troxaiodistixima.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Tο 3ο τουρνουά «Π. Κατσούρης»

Το πρόγραμμα για το 3ο διεθνές τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», που θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 20 Απριλίου του 2011, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας για 3η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Παναγιώτης Κατσούρης» αποδεικνύει τη συνέχεια λόγων και έργων καθιερώνοντας ένα μεγάλο ετήσιο ποδοσφαιρικό γεγονός στη μνήμη ενός παιδιού που έχασε τη ζωή του όντας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Όπως και πέρσι η ευγενική άμιλλα και η φιλία μεταξύ των ομάδων αποτελεί το πρώτο ζητούμενο της διοργάνωσης. Ενώ, παράπλευροι στόχοι του τουρνουά είναι:

•Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
•Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
•Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
•Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
•Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
•Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ - ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 1996 - 97
ΠΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 1998 - 99
ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ 2000 - 2001

ΠΟΛΗ Θεσσαλονίκη, Νέα Μεσημβρία
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Αθλητικό Κέντρο ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Δευτέρα 18 Απριλίου, Τρίτη 19 Απριλίου, Τετάρτη 20 Απριλίου
Κυριακή 17 Απριλίου 2011 Άφιξη ομάδων-Ενημέρωση Προπονητών-Παιχνίδια ομίλων
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 Παιχνίδια ομίλων (Πρωί - απόγευμα)
Τρίτη 19 Απριλίου 2011 Παιχνίδια ομίλων - κατάταξης - Επίσημη δεξίωση
Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 Τελικός - Μικρός τελικός - Αναχώρηση ομάδων

ΔΙΑΜΟΝΗ Grand Hotel Palace (5 Αστέρων) Μοναστηρίου 305 - 307

ΓΕΥΜΑΤΑ
Κυριακή: Μεσημεριανό - βραδινό
Δευτέρα: Πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό
Τρίτη: Πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό
Τετάρτη: Πρωινό

Ομάδες που συμμετείχαν το 2010:
ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΦΗ, ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΑΚ. ΚΟΥΔΑ, ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΚΕΩΝ, ΑΚ. ΓΙΩΤΣΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΠΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΟΚ, LIVERPOOL, PARTIZAN BELGRADE, ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΦΗ, ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΧΑΪΚΟΣ, ΑΚ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΔΟΞΑ ΛΥΔΙΑΣ.

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΧΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΕΛ, ΑΚ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Ομάδες που έχουν προσκληθεί:
PARTIZAN BELGRADE, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, ΟΦΗ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ 160 ΕΥΡΩ/ΑΤΟΜΟ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗ 200 ΕΥΡΩ/ΟΜΑΔΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΦΑΞ 2310 954085 Ή ΣΤΟ E MAIL footballfreedom@paokfc.gr ΥΠΟΨΗ κ. ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (50%) ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ «11773331 ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΤΡΑΠΕΖΑ MILLENIUM, ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”