Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Petm »

μια χαρά συσπειρωμένοι είμαστε εναντίον του δερμιτζάκη.

διωχτών διωχτών διωχτών
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Makis4444 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: Έπρεπε με τη μία να εκπονηθεί νέο πλάνο, έχοντας ως ισχυρά θεμέλια ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας.
Σωστος.......Και ενα μεγαλο τεχνικο διευθυντη θα ηθελα να προσθεσω......Η τριαδα Ζαγορακης-Βρυζας-Σαντος εγινε Ζαγορακης-Κωνσταντινιδης-Δερμιτζακης.....
Υποβαθμίστηκε η ομάδα από λάθος επιλογές και κρίμα δηλαδή γιατί τα πράγματα έδειχναν να παίρουν τον δρόμο τους.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Λύση έτοιμη.
Ζαγοράκη μπούλο.
Δερμιτζάκη γίνε πρόεδρος.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ελλάδα (εντάξει σχεδόν όλα) έτσι και ο θόδωρος και κατά συνέπεια και ο ΠΑΟΚ πάει όπου τον βγάλει η μοίρα. η επιλογή σάντος αποδείχτηκε εκπληκτική- για ρωτήστε την διοίκηση να σας πει άλλες 4-5 εναλλακτικές... ο ζήσης ήταν λαχείο, τώρα ποιός?
μάλλον τυχεροί (στο timing εννοοώ για τα συγκεκριμένα πρόσωπα) είμαστε 3 χρόνια τώρα παρά δρέπουμε δάφνες προσεκτικών και μετά από ενδελεχή σκέψη και προβληματισμό επιλογών. σε όλες τις σοβαρές εταιρείες-επιχειρήσεις-διοικητικά σχήματα υπάρχει ένα risk assessment plan. για τα πάντα. από τον προπονητή (4-5 ονόματα προσιτά που παίζουν ας πούμε 4-2-3-1), τον τεχνικό διευθυντή (δεν αρκεί να είναι μόνο ΠΑΟΚ...), μέχρι το αν θα βγεί ο κουτσιανικούλης, τι θα τον κάνουμε αν δεν βγεί, σε ποιά ομάδα θα πάει δανεικός για να βελτιωθεί κλπ κλπ.

αν και όταν ΔΕΝ αυτό το πλάνο, εν θερμώ δηλώσεις και καταστροφολογία. δεν κυβερνώνται έτσι τα μεγάλα καράβια θόδωρε ...
sskape

Δημοσίευση από sskape »

χθες το βραδυ ηταν η 4η φορα που ο Ζαγορακης ειτε απειλει πως θα φυγει ειτε δηλωνει οτι φευγει.
Αν ο ιδιος νομιζει -μετα και απο την καθολικη συμπαρασταση ΟΛΩΝ ΜΑΣ (κι εμενα μεσα στο μας)-οτι "μετα απο αυτον το ΧΑΟΣ" ειναι βαθια γελασμενος.
Ο ΠΑΟΚ μας ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1926 κ. Ζαγορακη.
Δεν μπορει καθε φορα στα δυσκολα (περσυ μετα τον αποκλεισμο απο τη Χερεφειν, περσυ μετα την ηττα απο τον γαυρο) να μας απειλει οτι θα φυγει. Αν θελει συνεχεια επιβεβαιωση, ας σηκωθει να φυγει, να παρει μαζι και τον Μακη, τον γιο του Νομικου της ΠΑΕ Γαυρος.

Εχει καταλαβει ο Ζαγορακης οτι εχει μεινει μονος του???
Πλην του Βιολιδη, ολοι οι συνεργατες του την εχουν κανει. Δηθεν τους "εκλεψε" η Εθνικη και ο Πιλαβιος ή δεν εδωσαν σωστη αναφορα για την Μπρυζ.
Εχει καταλαβει ο Ζαγορακης οτι η χθεσινη ανακονωση του ξευτιλιζει το λαο του ΠΑΟΚ???
Εινια δυνατον να τα ριχνεις στη διαιτησια μετα απο το χθεσινο παιχνιδι???

Εχεις κανει ολοκληρη εκστρατεια εναντιον του Σπαθα, εχει διακηρυξει οτι το περσινο παιχνιδι με τον ρουλη ηταν αυτο που μας στερησε ενα ολοκληρο πρωταθλημα και δεν εχεις καταφερει να "φτιαξεις" την ομαδα να τρωει σιδερα εναντιον των ασπονδυλων???

Ή ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΡΟΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ 'Η ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ολο λεω οτι δεν θα ξαναγραψω κατι και θα προσπαθησω να ηρεμησω αλλα δεν μπορω και λεω εγω τωρα.Μηπως ο λογος στηριξης του δερμιτζακη ειναι καθαρα οικονομικος? Μηπως δεν υπαρχει σαλιο για να αποκτηθει καποιος εμπειρος προπονητης?Μηπως γι'αυτο προσπαθουν να ριξουν το φταιξιμο στους παικτες για να προετοιμαστει το εδαφος για πωλησεις παικτων τον γεναρη οπως ο βιερινια και ο βιτολο.Ο Σαντος ουτε που ειχε διανοηθει να αλλαξει ποτε τον βιτολο και ο δερμιτζακης τον εχει κανει σχεδον τον πρωτο υποψηφιο για αλλαγη και το υπονοουμενο για παικτες που πηραν τον αμανε ψηλα προς βιερινια μερια μοιαζει να απευθηνεται.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό για τον Βιειρίνια. Το θεώρησα όμως χαζό γι' αυτό και δεν το έγραψα πουθενά. Τώρα βλέπω με λύπη μου πως οι χαζοί είμαστε δυο (joshua πλάκα κάνω, μη παρεξηγηθείς).
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

AGGELOS ANASTASIADIS; You must make a team that will beat even the djudges! You canot beat the djudges with Papazoglou, Cirilo and so on.......

PAOK need signigs! 4 signigs one centerback that will play with contreras, one left-right back, one in vlados position "10" and one killerstriker so you dont have to play with Papazoglou! When you want to hit a game in the last minits!

WAKE UP!

PAOK EISAI! AINTA
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

kos έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Μιλας με καποιον που ηταν ενας απο τους 200 που εμπαιναν επι Βουλινου στο γηπεδο και 1000 ατομα-ακομα και φιλοι-με εβριζαν!Καταλαβαινεις,λοιπον,ποσο αστοχη ειναι η τελευταια σου προταση,τουλαχιστον,οσον αφορα εμενα!
σαν ενας απο τους υπολοιπους 199 σου λεω οτι τετοια πραγματα δεν τα βλεπαμε ουτε και τοτε. ουτε ο μιχαλης μπελης (ζει αραγε?) εκανε τετοιες αλλαγες.
ποδοσφαιρικα μιλωντας λοιπον και επειδη δεν μπορω να πιστεψω οτι ο ζαγορακης δεν τραβαει τα μαλλια του στην σουιτα βλεποντας χθες την αλλαγη του βιτολο ή προχθες βλεποντας να βγαινει ο ιβιτς και για να μπει ο γκαρσια, αδυνατω να κατανοησω γιατι στηριζει τον δερμιτζακη.
την συσπειρωση φιλε μπαφε την κερδιζεις καθημερινα με ιδρωτα και με αποφασεις αποδεκτες απο αυτους που συσπειρωσες. διαφορετικα παει περιπατο.
Καταρχην,να πω πως το παραπανω το εγραψα ως απαντηση σε τοποθετηση του φιλου moican και οχι για να αποδειξω οτι ειμαι περισσοτερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο καποιον αλλο.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ!

Παμε τωρα στην ουσια......Ειμαστε οτι πιο δυσκολο υπαρχει οπαδικα.Αγαπαμε την Ομαδα μας ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ,και αυτη η τρελα μας,πολλες φορες ειναι ικανη να φερει αντιθετα αποτελεσματα(και εχει φερει κατα το παρελθον).Γι'αυτο και η συσπειρωση που εχουμε πετυχει πρεπει να διαφυλαχθει.ΑΠΟ ΕΜΑΣ.Τωρα μας χρειαζονται ολοι περισσοτερο κοντα τους,απο καθε αλλη φορα.Ειναι η κρισιμη καμπη,κατα τη γνωμη μου,την οποια εαν ξεπερασουμε δεν θα εχουμε να φοβηθουμε ποτε κανεναν.Εαν οχι,τοτε δεν ξερω τι μπορει να συμβει.

Οσο για την στηριξη του Ζαγορακη στον Δερμιτζακη,πιστευω πως ο μονος λογος ειναι πως βλεπει κατι σε αυτον που εμεις δεν βλεπουμε...Και επειδη ο Ζαγορακης ξερει πολλους τονους μπαλα περισσοτερο απο μενα,απλα τον στηριζω.
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

thief έγραψε:Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ σε κάθε κρίση υπάρχει η πλήρη ισοπέδωση…Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος. ΠΟ-ΤΕ δεν θα κάνουμε ομάδα. Ποτέ, γιατί απλά δεν το αντέχουμε εμείς οι οπαδοί…

Τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε σαν ΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξεσπάμε, να βρίζουμε, να βγάζουμε τα αποθημένα μας και μετά να καμαρώνουμε για το πόσο μάγκες είμαστε…
Όσο περισσότερο βρίζεις, κράζεις ή ξεφτιλίζεις τόσο και «μεγαλύτερος» ΠΑΟΚτσής είσαι.

35χρόνια η ίδια ιστορία….με την πρώτη στραβή ή ασχημη χρονιά όλοι άχρηστοι. Μάλλον το άχρηστοι είναι και λίγο αλλά τέλος πάντων…
Από τον Παντελάκη και εδώ κανένας δεν άντεξε πάνω από 2-3 χρόνια…(πλην Μπατατούδη και Γούμενο αλλά αυτοί είναι άλλη …περίπτωση).

Πλέον στην οικογένοια του ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει κανένας παράγοντας ή άνθρωπος που να μην έχουμε ξεφτιλίσει. Από Παντελάκη, Οικονομίδη, Δεδέογλου μέχρι και Αλεξόπουλο, Καλύβα ή Μαμιδάκη…Ακόμη και τον Μπιτσιάνη έχουμε βγάλει λαμόγιο, που δεν μπορεί μυρμήγκι να πειράξει, μέχρι που μας σιχάθηκε και αυτός και ασχολείται πλέον μόνο με τα παιδάκια.

Ναί να φύγει ο Ζαγοράκης. Έχει πιάσει ταβάνι. Ειναι λίγος κ.λ.π.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Αρκεί να με πείσετε ότι ο επόμενος που θα έρθει σε 1-2 χρόνια δεν θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο. Πράγμα αδύνατο…Γιατί στον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε και θέλουμε να είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι γαύροι σε νοοτροπία και φιλοσοφία.Αλλά μάγκες εδώ δεν έχουμε ούτε Κόκκαλη ούτε Μαρινάκη. Ούτε παράγκες, ούτε ένα στόλο από μ.μ.ε. να σε ακολουθεί. Και ούτε ποτέ θα έχουμε γιατί απλά όλο το χρήμα είναι κάτω.

Εδώ για να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜOΝΗ. Η ομάδα του 70’ έκανε 5 χρόνια να ετοιμαστεί. Και στην διάρκεια του 70’ όμως (όπου τα πράγματα για μας ήταν πολύ πιο εύκολα διότι τα συμβόλαια των παιχτών δεν σπάγανε) η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Από το 72-73 και το καλύτερο ποδόσφαιρο όπου μας κλάπηκε το πρωτάθλημα πήγαμε στο 73-74 όπου ο γαύρος μας πέρασε 16 β. (με σύστημα 2-1-0). Και την επόμενη χρονιά το ίδιο. Μέχρι που φτάσαμε στο 76’ και εκεί το πήραμε.
Αλλά πάω στοίχημα αν γινόταν εκείνη ακριβώς την ομάδα να την φέρναμε σήμερα είναι δεδομένο ότι στα μέσα της προσπάθειας θα την είχαμε ξεφτιλίσει... και όχι το 76 αλλά ούτε και το 72 δεν θα προλαβαίναμε. :(

Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση...Δεν το μπορούμε, δεν το αντέχουμε το άθλημα...
Τα είπες όλα... διαχρονικά στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ...

Τα ίδια και μετά το πρωτάθλημα του '85, που κοντέψαμε να πέσουμε την επόμενη χρονιά, τα ίδια ακόμη και στο μπάσκετ που μετά το πρωτάθλημα του '92 χάθηκαν τα πάντα, για να ξαναχτιστούν από την αρχή... και σε αυτό ούτε εμείς είμαστε αμέτοχοι ή ανεύθυνοι...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

[youtube]uEbnPxBX85c&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

α ρε Τεο πως τα εκανες ετσι? καταφερες και εμεινες μονος σου αν ππιστευεις οτι ο κολιτος σου αξιζει να εχει η Τουμπα 7-8 χιλιαδες τοτε τι να σου πω. θελω να ξερεις οτι πολες φορες μετα απο μια μεγαλη επανασταση ακολουθει μια μεγαλητερη δικτακτωρια . κανε την αυτοκριτικη σου βαλε στην ακρη τους εγωισμους δες την αληθεια καταματα και ακολουθησαι την πεπατημενη, βρες ανρωπους αξιους να σε πλεσιωσουν και να αντικαταστησουν τις απωλειες του Ζηση και του ΣΑντος πριν να ειναι αργα και μην φαιρεσαι στον κοσμο του ΠΑΟΚ λες και ειναι προβατα, θελω να πιστευω οτι η χθεσινη σου ανακινωση ηταν εν βρασμο και οτι απλα βγηκε πικρα και ειπες πραγματα που δεν πιστευεις. και κατι τελευταιο θελω πισω τον προεδρο μου αυτοι που τον απηγαγαν και βαλαν στην θεση του καποιον που του μιαζει να ξερουν οτι μεχρι αυριο πρεπει να τον επιστρεψουν πισω αλλιως θα εχουν να κανουν μετον λαο του ΠΑΟΚ και τοτε θα ζησουν πολυ δυσαρεστες καταστασεις οποιοι και αν ειναι αυτοι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Δυστυχώς, με πείθει αρκετά κι εμένα η τελευταία δημοσίευση του Τεράτιου. Αρκετά, όχι πλήρως.

Πέρσυ, τέτοια εποχή, στην 3η χρονιά του Santos, είχαμε 5 βαθμούς σε 4 αγώνες, ή 6 σε 5 αν προτιμάς. Θυμάσαι μήπως τι γινόταν στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τη Λειβαδιά στην Τούμπα? Ένα μπουρδέλο ήταν η ομάδα. Δε μπορούσε να βγάλει φάση. Δε βλεπόταν. Έπαιζε ένα ημίχρονο, και στο άλλο έκανε παραλία.

Και πάλι είμασταν στην ίδια φάση, μέχρι που βγήκε ο Ζαγοράκης και είπε "Ώπα, εγώ τον στηρίζω!". Την ίδια συνταγή ακολουθεί και φέτος Τεράτιε. Γιατί απ'ότι αποδείχτηκε, είχε δίκιο. Επομένως, στο συγκεκριμένο θέμα, εμένα δε μου δίνει δικαίωμα να αμφισβητίσω τις επιλογές του.

Μπορεί ο Δερμιτζάκης να μη μου έχει δώσει καμία προοπτική, κανένα διαπιστευτήριο, αλλά τουλάχιστον δεν κουβαλάει την ετικέτα του loser που είχε κολλημένη (εν τέλει λανθασμένα) πάνω στο καφέ δερμάτινο ο Santos. Και όπως και με εκείνον, στο τέλος κατάπιαμε τη γλώσσα μας. Γιατί να μην στηρίξω τον Ζαγοράκη σε αυτήν την τακτική που αποδεδειγμένα έχει φέρει αποτελέσματα?

Και στο ξαναλέω, δεν αρνούμαι ότι έχουν γίνει λάθη, αντιθέτως. Αλλά επί προκειμένου, δε χωράει αμφισβήτιση. Φυσικά, αν στραβώσει το θέμα, θα λέμε ότι τα λέγαμε και δεν μας ακούγανε, αλλά τώρα πρέπει να κάνουμε μια επιλογή, κι εγώ επιλέγω τη στήριξη και την υπομονή.

σοβαρολογεις τωρα ρε ιταλε;πραγματικα σοβαρολογεις;εστω,την αμεσως προηγουμενη χρονια της περσινης,δεν ειχε δωσει διαπιστευτηρια η ομαδα του σαντος;συγκεντρωνοντας εναν περισσοτερο βαθμο σε σχεση με περυσι;και βγαινοντας με το ετσι θελω εκτος διεκδικησης τσου-λου ελεω Κάκου απο το πρωτο κιολας παιχνιδι στην τουμπα με το βαζελο;να κατσω να διαβασω ο,τι δικαιολογιες θελετε.προς Θεου ομως ας αφησουμε το παραμυθακι των συμψηφισμων.απλα δεν υπαρχουν ομοιοτητες φετος τετοιαν εποχη με περυσι.ουτε απο αποψης ροστερ,ουτε ψυχολογιας της ομαδας (μιας και περυσι ειχαμε αποκλειστει απο τον σολιντ ενω φετος μπηκαμε μεγαλειωδως στους ομιλους του γιουροπα),ουτε απο διοικητικης αποψεως,μιας και περυσι ο προεδρος καθε μερα ηταν με το ενα ποδι στην εξοδο κι υπηρχε κλιμα αβεβαιοτητας.συν το οτι ελεω γκαγκατση και ενω,παρα τα μαυρα μας τα αγωνιστικα χάλια,καταφερναμε και βαζαμε το πολυποθητο γκολ της νικης σε νεα σμυρνη και περιστερι,ως εκ θαυματος τα κορακια τα ακυρωναν απο καπριτσιο!και αφηνουμε φετος αιχμες για τη διαιτησια ...

φτανει με τις ατοπες αναγωγες,ελεος!οσοι καλως προσπαθειτε να αμβλυνετε το κακιστο κλιμα τουλαχιστον μην προσπαθειτε να το κανετε με ατυχη επιχειρηματολογια!ο δερμιτζακης δικαιολογιες εχει,σιγουρα ομως ΟΧΙ το αντιστοιχο περσινο κακό ξεκινημα!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

GORDON έγραψε:
thief έγραψε:Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ σε κάθε κρίση υπάρχει η πλήρη ισοπέδωση…Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος. ΠΟ-ΤΕ δεν θα κάνουμε ομάδα. Ποτέ, γιατί απλά δεν το αντέχουμε εμείς οι οπαδοί…

Τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε σαν ΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξεσπάμε, να βρίζουμε, να βγάζουμε τα αποθημένα μας και μετά να καμαρώνουμε για το πόσο μάγκες είμαστε…
Όσο περισσότερο βρίζεις, κράζεις ή ξεφτιλίζεις τόσο και «μεγαλύτερος» ΠΑΟΚτσής είσαι.

35χρόνια η ίδια ιστορία….με την πρώτη στραβή ή ασχημη χρονιά όλοι άχρηστοι. Μάλλον το άχρηστοι είναι και λίγο αλλά τέλος πάντων…
Από τον Παντελάκη και εδώ κανένας δεν άντεξε πάνω από 2-3 χρόνια…(πλην Μπατατούδη και Γούμενο αλλά αυτοί είναι άλλη …περίπτωση).

Πλέον στην οικογένοια του ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει κανένας παράγοντας ή άνθρωπος που να μην έχουμε ξεφτιλίσει. Από Παντελάκη, Οικονομίδη, Δεδέογλου μέχρι και Αλεξόπουλο, Καλύβα ή Μαμιδάκη…Ακόμη και τον Μπιτσιάνη έχουμε βγάλει λαμόγιο, που δεν μπορεί μυρμήγκι να πειράξει, μέχρι που μας σιχάθηκε και αυτός και ασχολείται πλέον μόνο με τα παιδάκια.

Ναί να φύγει ο Ζαγοράκης. Έχει πιάσει ταβάνι. Ειναι λίγος κ.λ.π.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Αρκεί να με πείσετε ότι ο επόμενος που θα έρθει σε 1-2 χρόνια δεν θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο. Πράγμα αδύνατο…Γιατί στον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε και θέλουμε να είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι γαύροι σε νοοτροπία και φιλοσοφία.Αλλά μάγκες εδώ δεν έχουμε ούτε Κόκκαλη ούτε Μαρινάκη. Ούτε παράγκες, ούτε ένα στόλο από μ.μ.ε. να σε ακολουθεί. Και ούτε ποτέ θα έχουμε γιατί απλά όλο το χρήμα είναι κάτω.

Εδώ για να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜOΝΗ. Η ομάδα του 70’ έκανε 5 χρόνια να ετοιμαστεί. Και στην διάρκεια του 70’ όμως (όπου τα πράγματα για μας ήταν πολύ πιο εύκολα διότι τα συμβόλαια των παιχτών δεν σπάγανε) η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Από το 72-73 και το καλύτερο ποδόσφαιρο όπου μας κλάπηκε το πρωτάθλημα πήγαμε στο 73-74 όπου ο γαύρος μας πέρασε 16 β. (με σύστημα 2-1-0). Και την επόμενη χρονιά το ίδιο. Μέχρι που φτάσαμε στο 76’ και εκεί το πήραμε.
Αλλά πάω στοίχημα αν γινόταν εκείνη ακριβώς την ομάδα να την φέρναμε σήμερα είναι δεδομένο ότι στα μέσα της προσπάθειας θα την είχαμε ξεφτιλίσει... και όχι το 76 αλλά ούτε και το 72 δεν θα προλαβαίναμε. :(

Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση...Δεν το μπορούμε, δεν το αντέχουμε το άθλημα...
Τα είπες όλα... διαχρονικά στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα στη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ...

Τα ίδια και μετά το πρωτάθλημα του '85, που κοντέψαμε να πέσουμε την επόμενη χρονιά, τα ίδια ακόμη και στο μπάσκετ που μετά το πρωτάθλημα του '92 χάθηκαν τα πάντα, για να ξαναχτιστούν από την αρχή... και σε αυτό ούτε εμείς είμαστε αμέτοχοι ή ανεύθυνοι...
Ναι αλλά φέτος δεν φταίει ο κόσμος.Τι κακό έκανε ο κόσμος το καλοκαίρι για να διαλυθεί ότι δημιουργήθηκε?
Εγώ ακόμα και χθες είδα πολύ ήπιες διαμαρτυρίες.Λογικό να υπάρχουν και 500 άτομα έξω απ τα αποδυτήρια. Δεν χάλασε αυτό όμως την επιτυχημένη διετία.Και γενικά ο κόσμος που πηγαίνει στη Τούμπα δεν γκρινιάζει με το παραμικρό κι αυτό είναι ένα μικρό θαύμα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ζαγοράκη άιντε τράβα τον δρόμο σου ...

δεν αξίζει να ασχολήσε άλλο ...

έχουμε εδώ ένα κάρο μυαλοπώληδες που από εσένα τα κάνουν όλα πολύ καλύτερα ...

Τι είχαμε πει ?????

ότι είμαστε μεγάλη ομάδα ???????

με τέτοιους οπαδούς που κατάντησαν κάποιοι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εδώ και 25 χρόνια όχι μεγάλη ομάδα αλλά ένα χωριουδάκι είμαστε ...

άιντε ζαγοράκη τον πούλο να ησυχάσεις εσύ να ησυχάσουμε και εμείς ....

να γλιτώσουμε και το 1000άρικο κάθε χρόνο ...

ρε του φουκαρά τον ΠΑΟΚ ....

και όλα αυτά επειδή η ομάδα που χτίζουμε εδώ και τρία χρόνια άλλαξε τον βασικό της μανατζερ και ήταν λογικό να έχει κλυδωνισμούς ....

πόσο ταγάρια είμαστε ρε αδέρφια ???????? πόσο πουτάνα την κάνουμε αυτή την ομάδα με το παραμικρό ????????

είστε σοβαροί ρε ???? ξυπνήστε ρε ταγαροτάγαροι και στηρίξτε την ομάδα ....

έτσι αγαπάτε ρε λιγόψυχοι ??? αυτό είναι ρε σεις αγάπη ???

όταν δεν κάνει κάτι καλά το παιδί σας το σαπακιάζετε στα κλωτσίδια και στα μπουνίδια ?????

Με αυτά που ακούω έχω τρελαθεί τελείως ... το ξεκινήσατε κάποιοι το καλοκαίρι και το συνεχίζετε τώρα που δεν πάνε κάποια πράγματα καλά ... μας έχετε σπάσει τον @@@τσο όλοι σας ...

της πλάκας είμαστε ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”