Θεόδωρος Ζαγοράκης
- Federacion
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Συμπερασματα.moican4 έγραψε:Εσενα φαλεγκο φαινεται γουσταρεις τα σουρτα φερτα του Ζαγορακη και δεν σε ενοχλουν και ας γινει ο ΠΑΟΚ καφενειο...Falegkos έγραψε:γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωmoican4 έγραψε:Συμφωνω, αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ουτε ενας "βραχος" να αντικρουσει την οργη για εσενα...
Εισαι μονος σου και θα υποστεις τις συνεπειες των επιλογων σου...Εκβιαστικα διλληματα σε αυτους που πληρωνουν εδω και χρονια ,ΠΟΤΕ...
Η παραιτησαι ή συνεχιζεις οπως πρεπει
και αντε παραιτείτε.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.......![]()
δεν έχουμε αυτην την πολυτέλεια μαγκες και πριν μιλήσετε (καταλαβαίνω την οργή) πρεπει να σκεφτόμαστε και το μετα ομος. ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση παραίτησης ζαγορακι ειναι σαν να λεει σε ολους "τωρα ξανασκιστεμε και παντε με εκει που ημουν"
Την πρωτη φορα που ειχε τα ψυχολογικα του ,ειχαμε τον Βρυζα..
Τωρα ποιον θα βρουμε.?
Ε, καποιον θα βρουμε για τον Βρυζα οταν τον εδιωξε δεν ειδα την ιδια ευθυξια να λετε ποιον θα βρουμε..?
Βρηκαμε τον σβουρα που οταν πηγαινει στην σουρωτη κλανουν οι παικτες και τρεχει να δει ποιος το εκανε...
1. Ολο και καποιον θα βρουμε λοιπον (γουμενο κτλ συμφωνώ)
2. ΕΔΙΩΞΕ τον βρίζα....χμμμμ (εισαι άνθρωπος της διοίκησης?)
για κατι τετοιες σκέψεις πραγματικά θελω να φύγει ο ζαγορ να πέσουμε στα σκατα που μας αξίζει γιατι δεν είμαστε για αλλου.
Τελος.
Ποια είναι τα εχέγγυα που σου παρέχει ως προπονητής και τον στηρίζεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 04 Οκτ 2010, 10:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμπερασματα.Falegkos έγραψε:Εσενα φαλεγκο φαινεται γουσταρεις τα σουρτα φερτα του Ζαγορακη και δεν σε ενοχλουν και ας γινει ο ΠΑΟΚ καφενειο...Falegkos έγραψε:γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωmoican4 έγραψε:
και αντε παραιτείτε.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.......![]()
δεν έχουμε αυτην την πολυτέλεια μαγκες και πριν μιλήσετε (καταλαβαίνω την οργή) πρεπει να σκεφτόμαστε και το μετα ομος. ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση παραίτησης ζαγορακι ειναι σαν να λεει σε ολους "τωρα ξανασκιστεμε και παντε με εκει που ημουν"
Την πρωτη φορα που ειχε τα ψυχολογικα του ,ειχαμε τον Βρυζα..
Τωρα ποιον θα βρουμε.?
Ε, καποιον θα βρουμε για τον Βρυζα οταν τον εδιωξε δεν ειδα την ιδια ευθυξια να λετε ποιον θα βρουμε..?
Βρηκαμε τον σβουρα που οταν πηγαινει στην σουρωτη κλανουν οι παικτες και τρεχει να δει ποιος το εκανε...
1. Ολο και καποιον θα βρουμε λοιπον (γουμενο κτλ συμφωνώ)
2. ΕΔΙΩΞΕ τον βρίζα....χμμμμ (εισαι άνθρωπος της διοίκησης?)
για κατι τετοιες σκέψεις πραγματικά θελω να φύγει ο ζαγορ να πέσουμε στα σκατα που μας αξίζει γιατι δεν είμαστε για αλλου.
Τελος.[/quote]
Αν δεν ξερεις καποια πραγματα καλοο θα ειναι να μην λες οτι θελεις...
Μην βλεπεις που κανουμε τους μλακες εδω μεσα...
Αμα φυγει ο Θοδωρος αρχισε να κλαις απο τωρα γιατι θα βουλιαξουμε ξερεις...
Στο Ζηση εισασταν ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ενω στον Θοδωρο θα πεσουμε στα σκατα ε.?
Παει να πει πως εαν δεν με θελετε,ΕΣΕΙΣ,που με βαλατε εδω και με στηριξατε,εγω φευγω!Και ειναι τοσο απλο που δεν μπορουμε να το καταλαβουμε.Βλεπεις,μεχρι τωρα,ειχαμε ανθρωπους που προσπαθουσαν να σωθουν μεσω του ΠΑΟΚ και επαιρναν σπιτι τους την καρεκλα του προεδρου.Ο Ζαγορακης δεν την εχει αναγκη!Kolokotronis_4 έγραψε:sourmenetes σε καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά και από την άλλη τι πάει να πει ...να παραιτηθώ?
Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ είσαι, με το παραμικρό δεν βάζεις αυτή τη λέξη στο στόμα. Δείχνεις ότι δεν το πολυπιστεύεις, και ότι έχεις για πισινή την παραίτηση ανά πάσα στιγμή, και αυτό μεταφέρεται άσχημα στον κόσμο.
Την καλή ψυχολογία, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, την μεταφέρεις πρώτος εσύ. Αν ακούει ο απλός φίλαθλος για παραιτήσεις, φαντάσου τι κλίμα δημιουργείται.
moican4 έγραψε:Εκβιαστικα διλληματα στις πλατες του κοσμακη που πληρωνει ΠΟΤΕ...
Θελεις να παραιτηθεις ,καντο και τερμα...Εξαλλου το χεις ξανακανει .....
Ο ΠΑΟΚ δεν μενει στα προσωπα ,συνεχιζει...
Οποιος εχει %%^^^^ μπαινει στην μαχη αναλαμβαμνοντας τις ευθυνες που του αναλογουν...
Αυτο ξερω εγω, τωρα τα περι παραιτησης, κουρασε ειλικρινα...Παραιτησου αλλιως διοικησε οπως πρεπει..
ΥΓ. Τον Τσιριλο μην τον τιμωρησεις ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ...![]()
![]()
Πολλες τιμωριες εβαλες στους παικτες ...
Ο Πραγματικος προεδρος ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΩς ΕΙΧΕ ΚΑΡΤΑ ....
αλλα εμεις ειμαστε ...."φιλαρακια" με τους παικτες...
Ακου σε "εξαπατησε" η ομαδα...Δηλ η ομαδα που σε εβαλε στους ομιλους ,εκει δεν σε εξαπατησε,.?
Μην ξεχασεις το προστιμο...

το ίδιο ειναι να φύγει πρόεδρος και το ίδιο τεχνικός διευθυντής και κλαι μαιν?
τεσπα εσυ που ξέρεις σε αφήνω να μιλάς δεν πρόκειται να μαλώσω μαζι σου για κανέναν ζαγορακι.
Απλα κατι τελευταίο και την κάνω. Μια ζωη είμαστε και ΘΑ είμαστε γυριστρουλες.(πρόσφατο παράδειγμα με τον κοντο)
Αν πχ απο αύριο η ομάδα μαμαει και δέρνει τα ξεχνάμε ολα και ζαγορ και δερμι ολε ξέρω γω ξέρω γω εντάξει.
ΜΑΚΑΡΙ λοιπον να φυγει ο ζαγορ γιατι αυτο αξίζει σε ολους μας. (μασε μετα 20.000 διαρκείας, κανε πορεία πρωταθλητισμού,εχε ηρεμία στον κοσμο και αλλα πολλα που βαριεμε),
ΠΣ.εκτός και αν περιμένετε τον αραβα
τεσπα εσυ που ξέρεις σε αφήνω να μιλάς δεν πρόκειται να μαλώσω μαζι σου για κανέναν ζαγορακι.
Απλα κατι τελευταίο και την κάνω. Μια ζωη είμαστε και ΘΑ είμαστε γυριστρουλες.(πρόσφατο παράδειγμα με τον κοντο)
Αν πχ απο αύριο η ομάδα μαμαει και δέρνει τα ξεχνάμε ολα και ζαγορ και δερμι ολε ξέρω γω ξέρω γω εντάξει.
ΜΑΚΑΡΙ λοιπον να φυγει ο ζαγορ γιατι αυτο αξίζει σε ολους μας. (μασε μετα 20.000 διαρκείας, κανε πορεία πρωταθλητισμού,εχε ηρεμία στον κοσμο και αλλα πολλα που βαριεμε),
Θόδωρε μην τους ακούς...μετά τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο φέρε και Βολτέζο-Τσαουσίλα στον ΠΑΟΚ να αποκτήσουμε ποιότητα...
μην ξεχάσεις και τον Τρύφωνα Σαμαρά για να χει παρέα η γυναίκα σου...
άλλωστε τσιφλίκι σου τον έκανες τον ΠΑΟΚ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ. ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΜΕ ΠΥΓΜΗ.moican4 έγραψε:Εκβιαστικα διλληματα στις πλατες του κοσμακη που πληρωνει ΠΟΤΕ...
Θελεις να παραιτηθεις ,καντο και τερμα...Εξαλλου το χεις ξανακανει .....
Ο ΠΑΟΚ δεν μενει στα προσωπα ,συνεχιζει...
Οποιος εχει %%^^^^ μπαινει στην μαχη αναλαμβαμνοντας τις ευθυνες που του αναλογουν...
Αυτο ξερω εγω, τωρα τα περι παραιτησης, κουρασε ειλικρινα...Παραιτησου αλλιως διοικησε οπως πρεπει..
Και επίσης οι αποστάσεις με τους παίκτες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ πρέπει να μεγαλώσει. Σε ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ? Σε 5 - 10 άτομα που ήταν έξω από την 1. Ποιοι είναι αυτοί? Οι εκπρόσωποι όλου του ΠΑΟΚτσήδικου ΛΑΟΥ? Δηλ. να πήγαινα και εγώ με 5 κολλητούς θα μπορούσαμε να κάνουμε κουβέντα έτσι στο χαλαρό με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ? Για καθήστε καλά, παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται!
Εκτός από τον Δέρμι και ο Θόδωρος είναι soft και αυτό του κάνει κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 04 Οκτ 2010, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε thief, συμφωνώ απόλυτα με ολόκληρο το κείμενο σου.thief έγραψε:Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ σε κάθε κρίση υπάρχει η πλήρη ισοπέδωση…Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος. ΠΟ-ΤΕ δεν θα κάνουμε ομάδα. Ποτέ, γιατί απλά δεν το αντέχουμε εμείς οι οπαδοί…
Τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε σαν ΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξεσπάμε, να βρίζουμε, να βγάζουμε τα αποθημένα μας και μετά να καμαρώνουμε για το πόσο μάγκες είμαστε…
Όσο περισσότερο βρίζεις, κράζεις ή ξεφτιλίζεις τόσο και «μεγαλύτερος» ΠΑΟΚτσής είσαι.
35χρόνια η ίδια ιστορία….με την πρώτη στραβή ή ασχημη χρονιά όλοι άχρηστοι. Μάλλον το άχρηστοι είναι και λίγο αλλά τέλος πάντων…
Από τον Παντελάκη και εδώ κανένας δεν άντεξε πάνω από 2-3 χρόνια…(πλην Μπατατούδη και Γούμενο αλλά αυτοί είναι άλλη …περίπτωση).
Πλέον στην οικογένοια του ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει κανένας παράγοντας ή άνθρωπος που να μην έχουμε ξεφτιλίσει. Από Παντελάκη, Οικονομίδη, Δεδέογλου μέχρι και Αλεξόπουλο, Καλύβα ή Μαμιδάκη…Ακόμη και τον Μπιτσιάνη έχουμε βγάλει λαμόγιο, που δεν μπορεί μυρμήγκι να πειράξει, μέχρι που μας σιχάθηκε και αυτός και ασχολείται πλέον μόνο με τα παιδάκια.
Ναί να φύγει ο Ζαγοράκης. Έχει πιάσει ταβάνι. Ειναι λίγος κ.λ.π.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Αρκεί να με πείσετε ότι ο επόμενος που θα έρθει σε 1-2 χρόνια δεν θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο. Πράγμα αδύνατο…Γιατί στον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε και θέλουμε να είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι γαύροι σε νοοτροπία και φιλοσοφία.Αλλά μάγκες εδώ δεν έχουμε ούτε Κόκκαλη ούτε Μαρινάκη. Ούτε παράγκες, ούτε ένα στόλο από μ.μ.ε. να σε ακολουθεί. Και ούτε ποτέ θα έχουμε γιατί απλά όλο το χρήμα είναι κάτω.
Εδώ για να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜOΝΗ. Η ομάδα του 70’ έκανε 5 χρόνια να ετοιμαστεί. Και στην διάρκεια του 70’ όμως (όπου τα πράγματα για μας ήταν πολύ πιο εύκολα διότι τα συμβόλαια των παιχτών δεν σπάγανε) η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Από το 72-73 και το καλύτερο ποδόσφαιρο όπου μας κλάπηκε το πρωτάθλημα πήγαμε στο 73-74 όπου ο γαύρος μας πέρασε 16 β. (με σύστημα 2-1-0). Και την επόμενη χρονιά το ίδιο. Μέχρι που φτάσαμε στο 76’ και εκεί το πήραμε.
Αλλά πάω στοίχημα αν γινόταν εκείνη ακριβώς την ομάδα να την φέρναμε σήμερα είναι δεδομένο ότι στα μέσα της προσπάθειας θα την είχαμε ξεφτιλίσει... και όχι το 76 αλλά ούτε και το 72 δεν θα προλαβαίναμε.![]()
Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση...Δεν το μπορούμε, δεν το αντέχουμε το άθλημα...
υγ. Και που να δεις αύριο να έρχεται ο κόκκαλης για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ουρές θα κάνουν οι "επαναστάτες" Παοκτσήδες για να του γλύψουνε τα @@!
Γυριστουληδες ειναι αλλοι...Δεν φοβαμαι και δεν παρακαλώ κανεναν...Οπως ο ΠΑΟΚ δεν χαθηκε με τοσους και τοσους ετσι δεν θα χαθει και τωρα....Falegkos έγραψε:το ίδιο ειναι να φύγει πρόεδρος και το ίδιο τεχνικός διευθυντής και κλαι μαιν?
Ο Βρυζας ηταν ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΕΧΝ .ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...
Διωξτε αυτη την φοβια του ,"τι θα γινει τι θα γινει και κατασταρφηκαμε και αλλα τετοια"....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Πάλι αρχίσαμε την προγονολατρεία!
Ρε η εποχή του 70 είναι΄πάνω από 30 χρόνια πίσω! Ξυπνάτε και ξεκολλάτε! Ζούμε στο 2010.
Είναι κάποια παιχνίδια που απαγορεύεται να χάσεις! Οταν τα χάνεις γίνεται της πουτ@νας!
Ο Μπλαχίν θυμάστε τι έγινε?
Ρε η εποχή του 70 είναι΄πάνω από 30 χρόνια πίσω! Ξυπνάτε και ξεκολλάτε! Ζούμε στο 2010.
Είναι κάποια παιχνίδια που απαγορεύεται να χάσεις! Οταν τα χάνεις γίνεται της πουτ@νας!
Ο Μπλαχίν θυμάστε τι έγινε?
Τωρα φιλε χτυπησες φλεβα. Δεν πιστεω στο πεπρωμενο και στα γραμμενα αλλα με το ΠΑΟΚ κοντευω να τα δω ολα.thief έγραψε:Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ σε κάθε κρίση υπάρχει η πλήρη ισοπέδωση…Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος. ΠΟ-ΤΕ δεν θα κάνουμε ομάδα. Ποτέ, γιατί απλά δεν το αντέχουμε εμείς οι οπαδοί…
Τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε σαν ΠΟΥΤΑΝΑ. Να ξεσπάμε, να βρίζουμε, να βγάζουμε τα αποθημένα μας και μετά να καμαρώνουμε για το πόσο μάγκες είμαστε…
Όσο περισσότερο βρίζεις, κράζεις ή ξεφτιλίζεις τόσο και «μεγαλύτερος» ΠΑΟΚτσής είσαι.
35χρόνια η ίδια ιστορία….με την πρώτη στραβή ή ασχημη χρονιά όλοι άχρηστοι. Μάλλον το άχρηστοι είναι και λίγο αλλά τέλος πάντων…
Από τον Παντελάκη και εδώ κανένας δεν άντεξε πάνω από 2-3 χρόνια…(πλην Μπατατούδη και Γούμενο αλλά αυτοί είναι άλλη …περίπτωση).
Πλέον στην οικογένοια του ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει κανένας παράγοντας ή άνθρωπος που να μην έχουμε ξεφτιλίσει. Από Παντελάκη, Οικονομίδη, Δεδέογλου μέχρι και Αλεξόπουλο, Καλύβα ή Μαμιδάκη…Ακόμη και τον Μπιτσιάνη έχουμε βγάλει λαμόγιο, που δεν μπορεί μυρμήγκι να πειράξει, μέχρι που μας σιχάθηκε και αυτός και ασχολείται πλέον μόνο με τα παιδάκια.
Ναί να φύγει ο Ζαγοράκης. Έχει πιάσει ταβάνι. Ειναι λίγος κ.λ.π.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Αρκεί να με πείσετε ότι ο επόμενος που θα έρθει σε 1-2 χρόνια δεν θα τον βγάλουμε και αυτόν άχρηστο. Πράγμα αδύνατο…Γιατί στον ΠΑΟΚ ονειρευόμαστε και θέλουμε να είμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως οι γαύροι σε νοοτροπία και φιλοσοφία.Αλλά μάγκες εδώ δεν έχουμε ούτε Κόκκαλη ούτε Μαρινάκη. Ούτε παράγκες, ούτε ένα στόλο από μ.μ.ε. να σε ακολουθεί. Και ούτε ποτέ θα έχουμε γιατί απλά όλο το χρήμα είναι κάτω.
Εδώ για να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜOΝΗ. Η ομάδα του 70’ έκανε 5 χρόνια να ετοιμαστεί. Και στην διάρκεια του 70’ όμως (όπου τα πράγματα για μας ήταν πολύ πιο εύκολα διότι τα συμβόλαια των παιχτών δεν σπάγανε) η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Από το 72-73 και το καλύτερο ποδόσφαιρο όπου μας κλάπηκε το πρωτάθλημα πήγαμε στο 73-74 όπου ο γαύρος μας πέρασε 16 β. (με σύστημα 2-1-0). Και την επόμενη χρονιά το ίδιο. Μέχρι που φτάσαμε στο 76’ και εκεί το πήραμε.
Αλλά πάω στοίχημα αν γινόταν εκείνη ακριβώς την ομάδα να την φέρναμε σήμερα είναι δεδομένο ότι στα μέσα της προσπάθειας θα την είχαμε ξεφτιλίσει... και όχι το 76 αλλά ούτε και το 72 δεν θα προλαβαίναμε.![]()
Εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση...Δεν το μπορούμε, δεν το αντέχουμε το άθλημα...
Μια ερωτηση......Εαν ο ΠΑΟΚ,επι Ζαγορακη,δεν ειχε κανει αυτα που εκανε,ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ,τι θα ελεγες?Και επειδη μπορει να μην εχεις καταλαβει(με αυτα που γραφεις,αυτο δειχνεις)τι εχει κανει,θα στο πω περιληπτικα........ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!teratios έγραψε:Θόδωρε μην τους ακούς...μετά τον Δερμιτζάκη και τον Χάβο φέρε και Βολτέζο-Τσαουσίλα στον ΠΑΟΚ να αποκτήσουμε ποιότητα...