9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
μην πας στην εθνικη. δεν ειναι ντροπη. δεν ειναι λιγοι οι παικτες που το εχουν κανει. αρκετοι σταματησαν για να τα βγαλουν περα στις ομαδες τους. για να προσφερουν σε αυτους που τους πληρωνουν.
δεν σου λεω να σταματησεις απο την εθνικη. σε αυτα τα δυο ματς να μην πας. δηλωσε οτι εισαι κουρασμενος και οτι δεν μπορεις να προσφερεις. την αληθεια θα πεις στο κατω κατω.
δεν σου λεω να σταματησεις απο την εθνικη. σε αυτα τα δυο ματς να μην πας. δηλωσε οτι εισαι κουρασμενος και οτι δεν μπορεις να προσφερεις. την αληθεια θα πεις στο κατω κατω.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
moican4 έγραψε:Γιατι ο Γκαρσια ειχε αλλη προταση απο ομαδα και δεν το ξεραμε ή για την ψυχη της μανας του ΕΜΕΙΝΕ με τα μισα..?emeissaspsirizoume4 έγραψε:O GARCIA περσυ εριξε το συμβολαιο του στο μισο απο μονος του,το ιδιο περιμενω και απο σενα δ.σ.
και επειδη εισαι και ΠΑΟΚτσης χιλιομετροφαγος απο μικρος θελω να το ριξεις κατω απο το μισο που εχεις τωρα
η γιατι μας αγαπησε τοσο.?
έλα ντε!
είπαμε τέλος οι προσωπολατρίες ....και εδώ έχουμε θεοποιήσει-ηρωοποιήσει τον Παυλάρα, λες και μας κάνει χάρη που παίζει στον ΠΑΟΚ.
όχι ότι και ο κοντός είναι εντάξει, αλλά μην εκθειάζουμε την στάση επαγγελματιών παικτών. την δουλειά τους κάνουν όλοι.
teod1980 έγραψε:θα τα λουστούμε τώρα...
ακόμα ελπίζω ότι φταίει ο προπονητής παρόλο που πιστεύω ότι πληρώνεται πολύ πάνω από την αξία του...
περιμένουμε να δούμε...
υγ. μετά από τόσα λεφτά και double και ευρώπη, μήπως έχει χάσει και την όρεξή του ως επαγγελματίας;
Φιλε εχεο την περισσοτερη ορεξη που μπορουσε να εχει. Πιστεψε με.
γίνεται να δηλώσει στον ΠΑΟΚ κουρασμένος να μην ερθει στα επόμενα 5 ματς και ας παει σε αυτα τα 2 της εθνικής?kos έγραψε:μην πας στην εθνικη. δεν ειναι ντροπη. δεν ειναι λιγοι οι παικτες που το εχουν κανει. αρκετοι σταματησαν για να τα βγαλουν περα στις ομαδες τους. για να προσφερουν σε αυτους που τους πληρωνουν.

2,800,000 πεταμένα (κουτσια-επαγγελματία) ..... πω ρε φιλε τη παίκτη μπορεί να επερνα?
Χαλαρωσε λιγο, γιατι μερικοι αρχιζουν και πιστευουν οτι εισαι εμπαθης. Ειναι απο τους μετρημενους στα δαχτυλα παικτες μας αυτην την περιοδο που ειναι φανερο οτι εχουν ατομικο προβλημα. Θα το ξεπερασει (ειναι μαθηματικα βεβαιο αυτο) και τοτε να δουμε τι θα λετε.
μα δεν ειπα οτι δεν ειμαι. αλλα και αυτος ΔΕΝ μπορει να κανει κατι για να μου αποδείξει το αντίθετο.Olorin έγραψε:Χαλαρωσε λιγο, γιατι μερικοι αρχιζουν και πιστευουν οτι εισαι εμπαθης.
Θα το κανει να εισαι σιγουρος. Μπορει να αργησει, γιατι και η ομαδα ειναι σκατα, αλλα θα σκυλιασει ωσπου να προσφερει στην ομαδα αυτα που αποδεδειγμενα μπορει.
Εγώ ξέρω πως παίρνουμε-παίρνουμε επιθετικούς και όλοι μαζί στο τέλος θα έχουν τα γκολ του Ίβιτς
Ναι μεν δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και το φίδι απ τη τρύπα ΔΕΝ το βγάζουν.

Ναι μεν δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και το φίδι απ τη τρύπα ΔΕΝ το βγάζουν.
- Aureliano Buendia
Δεν θα σταθώ στο ότι δεν μπορείς ως τώρα να προσφέρεις αυτά που διακαώς επιθυμείς.
Ούτε στο ότι δείχνεις πολύ μακριά από το γκολ.
Ούτε στο ότι μου μοιάζεις άλλος παίκτης, σαν να παίζει κάποιος δίδυμός σου, δίχως τις αστείρευτες δυνάμεις, δίχως την ικανότητα συμμετοχής σε όλες τις φάσεις, δίχως το ακατάπαυστο πρέσινγκ.
Αυτό που σκεφτόμουν από χθες και με έπιαναν τα γέλια και τα κλάμματα είναι ότι γύρισες και γύρισε μαζί και ένα κλίμα μιζέριας.
Σαν να το τραβάς αστρικά ή καρμικά ρε παιδί μου.
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κορυφαίος της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ και ο πιο συνεπής Έλληνας σκόρερ τα τελευταία 8 χρόνια δεν θα βρει το δρόμο του.
Ας ελπίσουμε όλοι ότι θα δικαιωθώ.
Ούτε στο ότι δείχνεις πολύ μακριά από το γκολ.
Ούτε στο ότι μου μοιάζεις άλλος παίκτης, σαν να παίζει κάποιος δίδυμός σου, δίχως τις αστείρευτες δυνάμεις, δίχως την ικανότητα συμμετοχής σε όλες τις φάσεις, δίχως το ακατάπαυστο πρέσινγκ.
Αυτό που σκεφτόμουν από χθες και με έπιαναν τα γέλια και τα κλάμματα είναι ότι γύρισες και γύρισε μαζί και ένα κλίμα μιζέριας.
Σαν να το τραβάς αστρικά ή καρμικά ρε παιδί μου.
Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κορυφαίος της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ και ο πιο συνεπής Έλληνας σκόρερ τα τελευταία 8 χρόνια δεν θα βρει το δρόμο του.
Ας ελπίσουμε όλοι ότι θα δικαιωθώ.
Η προσωπικη μου αποψη για το συγκεκριμενο παικτη(την οποια ειχα πει και πριν ερθει) ειναι οτι ειναι ενας σχετικα καλος ποδοσφαιριστης που για μια ομαδα που λειτουργει καλα-ομαλα μπορει να αποτελεσει ενα σημαντικο εργαλειο......Δεν μπορει να κανει τη διαφορα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Δευ 04 Οκτ 2010, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τους Έλληνες διεθνείς δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μακεδόνας στράικερ του ΠΑΟΚ
«Είναι μακρύς ο δρόμος, έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας. Αυτά που κοιτάμε είναι τα προσεχή δύο. Παίζουμε στην έδρας μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Ελπίζουμε να πάμε καλά, γιατί ήδη έχουμε χάσει έδαφος. Οι αποστάσεις πλέον έχουν μικρύνει και πρέπει να προσέχουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η Λετονία είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη είναι στα πόδια μας. Το ότι δεν κερδίσαμε στα προηγούμενο παιχνίδια δεν είναι θετικό για εμάς, αλλά θα έρθουν και οι νίκες. Ευελπιστούμε ότι τώρα θα γίνει η αρχή. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος. Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο, γιατί οι Έλληνες αγαπάνε την Εθνική ομάδα και είναι δίπλα της».
http://www.gazzetta.gr/football/nationa ... F%82%C2%BB
τουλαχιστον ενοχλητικο να κανεις δηλωσεις για την εθνικη μετα την χθεσινη σφαλιαρα. τουλαχιστον ενοχλητικο.
«Είναι μακρύς ο δρόμος, έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας. Αυτά που κοιτάμε είναι τα προσεχή δύο. Παίζουμε στην έδρας μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Ελπίζουμε να πάμε καλά, γιατί ήδη έχουμε χάσει έδαφος. Οι αποστάσεις πλέον έχουν μικρύνει και πρέπει να προσέχουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Η Λετονία είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη είναι στα πόδια μας. Το ότι δεν κερδίσαμε στα προηγούμενο παιχνίδια δεν είναι θετικό για εμάς, αλλά θα έρθουν και οι νίκες. Ευελπιστούμε ότι τώρα θα γίνει η αρχή. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος. Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο, γιατί οι Έλληνες αγαπάνε την Εθνική ομάδα και είναι δίπλα της».
http://www.gazzetta.gr/football/nationa ... F%82%C2%BB
τουλαχιστον ενοχλητικο να κανεις δηλωσεις για την εθνικη μετα την χθεσινη σφαλιαρα. τουλαχιστον ενοχλητικο.
- Aureliano Buendia
Ε ναι ρε γαμώτο, έλεος...
Σε λίγο περιμένω και την ανακοίνωση του
"Αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρήκα τα πράγματα όπως τα περίμενα
αλλά συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική της καρδιάς μου"
Σε λίγο περιμένω και την ανακοίνωση του
"Αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν βρήκα τα πράγματα όπως τα περίμενα
αλλά συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Εθνική της καρδιάς μου"
- paok nafplio
ρε παιδια ολοι για την εθνικη θα πουνε τωρα αφου μ'αυτην παιζουν.να παει δηλαδη ο κατσουρανης να τον ρωτησουν κ να λεει για τον βαζελο???η ο λυμπεροπουλος να λεει για την αεκ??δεν γινονται..μην ψαχνομαστε κ μεις..
- hasio_john
Ξεκολλήστε ρε σεις με τον Σάλπι ... τι σας φταίει αυτός!!!?? Έλεος δηλαδή!!!
Ο άνθρωπος φαίνεται πως προσπαθεί και τρέχει , άσχετα που το σύστημα της ομάδας δεν τον ευνοεί για να παίρνει παραπάνω το τόπι και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να το καρφώνει όποτε μπορεί!!
Όλοι ΕΣΕΙΣ οι παντογνώστες προπονητές της κερκίδας και Ελληναράδες του έχετε δημιουργήσει και ψυχολογικό πρόβλημα στην τελική, ΑΦΗΣΤΕ τον ήσυχο και θα δείτε πως θα πάρει μπρος!!! ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση είναι να πάρει μπρος ΟΛΗ η ομάδα.. τέτοιοι παιχταράδες είναι για ομάδες γρήγορες με πλάνο/σχέδιο/τακτική και όχι σαν κάτι κουρασμένα παλικάρια χωρίς αρχ@δια που φαίνεται η δικιά μας φέτος!!
Εγώ τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα και χωρίς να είμαι προπονητής κερκίδας , το μόνο που θα συμβούλευα είναι ... Ο προπονητής να "κερδίσει" τους παίχτες και να τους μεταδώσει πάθος, παπάρια, θέληση και αγωνιστικό πλάνο και να τους ΔΙΩΞΕΙ το άγχος...(δεν δείχνει να τα έχει δώσει αυτά και ΑΝ δεν μπορεί δυστυχώς πρέπει να αντικατασταθεί) , πρέπει το γυμναστικό team επίσης να μπορέσει επαναφέρει τους παίχτες στη γη , γιατί νομίζω πως βλέπω τα ΚΑΠΗ να παίζουν! Δεν ξέρω πως θα το κάνει , με σωστή προπόνηση, με ντόπες, με redbull, με κόκα , με π@υτάνες στην προπόνηση ντυμένες στα κίτρινα .. αλλά ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει !!! Και τέλος να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ όλοι εσείς να καταδικάζετε έτσι αυτούς που φταίνε λιγότερο!! Δεν λέω πως ο Σάλπι δεν έχει ένα μικρό μέρος της ευθύνης , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν του αξίζουν αυτά που διαβάζω εδώ!
Φιλικά.....!!!
Υ.γ. ο σέξι Μπρούνο/Ταγάρι έφυγε ή ακόμα???
Ο άνθρωπος φαίνεται πως προσπαθεί και τρέχει , άσχετα που το σύστημα της ομάδας δεν τον ευνοεί για να παίρνει παραπάνω το τόπι και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να το καρφώνει όποτε μπορεί!!
Όλοι ΕΣΕΙΣ οι παντογνώστες προπονητές της κερκίδας και Ελληναράδες του έχετε δημιουργήσει και ψυχολογικό πρόβλημα στην τελική, ΑΦΗΣΤΕ τον ήσυχο και θα δείτε πως θα πάρει μπρος!!! ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση είναι να πάρει μπρος ΟΛΗ η ομάδα.. τέτοιοι παιχταράδες είναι για ομάδες γρήγορες με πλάνο/σχέδιο/τακτική και όχι σαν κάτι κουρασμένα παλικάρια χωρίς αρχ@δια που φαίνεται η δικιά μας φέτος!!
Εγώ τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα και χωρίς να είμαι προπονητής κερκίδας , το μόνο που θα συμβούλευα είναι ... Ο προπονητής να "κερδίσει" τους παίχτες και να τους μεταδώσει πάθος, παπάρια, θέληση και αγωνιστικό πλάνο και να τους ΔΙΩΞΕΙ το άγχος...(δεν δείχνει να τα έχει δώσει αυτά και ΑΝ δεν μπορεί δυστυχώς πρέπει να αντικατασταθεί) , πρέπει το γυμναστικό team επίσης να μπορέσει επαναφέρει τους παίχτες στη γη , γιατί νομίζω πως βλέπω τα ΚΑΠΗ να παίζουν! Δεν ξέρω πως θα το κάνει , με σωστή προπόνηση, με ντόπες, με redbull, με κόκα , με π@υτάνες στην προπόνηση ντυμένες στα κίτρινα .. αλλά ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να γίνει !!! Και τέλος να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ όλοι εσείς να καταδικάζετε έτσι αυτούς που φταίνε λιγότερο!! Δεν λέω πως ο Σάλπι δεν έχει ένα μικρό μέρος της ευθύνης , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν του αξίζουν αυτά που διαβάζω εδώ!
Φιλικά.....!!!

Υ.γ. ο σέξι Μπρούνο/Ταγάρι έφυγε ή ακόμα???