Φιλικά προετοιμασίας
Re: Φιλικά προετοιμασίας
Καβάλα – ΠΑΟΚ: 72-78 (03/10/2010)
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Καβάλας, μετά τη νίκη του με 78-72 επί της γηπεδούχου Ενωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων, από ένα ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την BC Euroins Cherno More του Σαββάτου.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε 21-15 στην πρώτη περίοδο, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Προηγήθηκαν 28-25 στο 14΄, 37-34 στο 18΄ και 40-37 στο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο 20λεπτο εξελίχθηκε με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, όπως αποδεικνύει και το ισόπαλο 57-57 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Με κορυφαίο τον Deshawn Sims και κρίσιμα καλάθια από τον Μιχάλη Γιαννακίδη από τα μισά της τέταρτης περιόδου και μετά, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και έφτασε δίκαια στη νίκη, αλλά και στην 1η θέση του τουρνουά.
Τα Δεκάλεπτα: 15-21, 40-37, 57-57, 72-78
ΚΑΒΑΛΑ: Strand, Palacio 26 (2), Kostov 2, Huff 8 (1), Lewis 4, Σίμτσακ 12, Στεφανίδης 6, Simmons 10, Γεωργάκης, Jorovic 4, Καραποστόλου.
ΠΑΟΚ: Gray 10 (1), McGrath 5 (1), Καλαμπάκας, Δέδας 5 (1), Sims 24, Marshall 14 (2), Αποστολίδης, Gecevski 7, Καλλές 7, Γιαννακίδης 6 (2).
http://www.paokbc.gr/news/matches/1468
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά της Καβάλας, μετά τη νίκη του με 78-72 επί της γηπεδούχου Ενωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων, από ένα ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την BC Euroins Cherno More του Σαββάτου.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε 21-15 στην πρώτη περίοδο, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Προηγήθηκαν 28-25 στο 14΄, 37-34 στο 18΄ και 40-37 στο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο 20λεπτο εξελίχθηκε με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, όπως αποδεικνύει και το ισόπαλο 57-57 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Με κορυφαίο τον Deshawn Sims και κρίσιμα καλάθια από τον Μιχάλη Γιαννακίδη από τα μισά της τέταρτης περιόδου και μετά, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και έφτασε δίκαια στη νίκη, αλλά και στην 1η θέση του τουρνουά.
Τα Δεκάλεπτα: 15-21, 40-37, 57-57, 72-78
ΚΑΒΑΛΑ: Strand, Palacio 26 (2), Kostov 2, Huff 8 (1), Lewis 4, Σίμτσακ 12, Στεφανίδης 6, Simmons 10, Γεωργάκης, Jorovic 4, Καραποστόλου.
ΠΑΟΚ: Gray 10 (1), McGrath 5 (1), Καλαμπάκας, Δέδας 5 (1), Sims 24, Marshall 14 (2), Αποστολίδης, Gecevski 7, Καλλές 7, Γιαννακίδης 6 (2).
http://www.paokbc.gr/news/matches/1468
ημουν στο κλειστο της καλαμιτσας σημερα μιας και ειμαι απο την περιοχη και ειδα την ομαδα μας με την καβαλα.αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο σουλης εφτιαξε μια ΟΜΑΔΑ με κεφαλαια γραμματα!σημερα δεν ειχαμε το λαζαρο αλλα θα πω δυο λογια γιαυτο που ειδα απο τους αλλους!παιδια θα εχουμε καλη Ομαδα φετος και με καφαλαιο το Ο !!δεν θα δουμε συχνα καποιον να βαζει 20 ποντους αλλα ολοι θα δουλευουν για το καλο της ομαδας(εργο σουλη).εχουμε καλους αμερικανους αλλα και ρολιστες που τα ματωνουν στο παρκε!ολοι τρεχουν και πηδουν σε καθε φαση και η ομαδα βγαζει ενεργεια σε ολο το ματς.δεν εξαρταται απο το ποσο ταλεντο εχει ο καθε ενας αλλα ολοι προσπαθουν.δεν ειδα κανεναν μεσα στο παρκε που να πεταει αετο!τρεχουν στην αμυνα και καλυπτουν συνεχως τα κενα σα σκυλια.στην επιθεση κανουμε καλο πασιγκ γκειμ και καλες επιλογες και δεν τραβαμε απο τα μαλλια τις προσπαθειες ενω κλεβουμε πολυ την μπαλα συχνα ακομη και με βουτιες στο παρκε .ο γκρει ηταν καλος,σοβαρος μετρημενος.καλος στην αμυνα εκλεψε την μπαλα και ετρεξε προθυμα,στην επιθεση εβγαλε καλες επιλογες αλλα πρωτη επιλογη ειχε την πασα και το συστημα.μου αρεσε αρκετα και ενας τετοιος παικτης ελειπε απο την ομαδα.ο μαρσαλ ειναι πολυ καλος στο 3 .δεν τραβα τα σουτ ασκοπα και ο σουλης τον εβαλε και αυτον στα πλαισια της ομαδας ενω ειναι παικτης που μπορει σε 5 λεπτα να βαλει 15 ποντους.τους 8 απο τους 14 σημερα τους εβαλε σε δυο λεπτα με 2 στα 2 3ποντα και 1 στο 1 2ποντο.θα σουταρει οταν πρεπει και δεν κανει πολλα σουτ.στην αμυνα ετρεξε πολυ και δεν επαιξε πανω απο 20 λεπτα .ο σιμς ειναι παικταρας και θα κανει μεγαλη καριερα.βρηκαμε 4αρι για πολλα χρονια και πρεπει να τον κρατησουμε οσο μπορουμε!δυνατος ,ριμπαουντ,αλμα,καρφωματα στα μουτρα των αντιπαλων καλο σουτ απο μεση αποσταση 1 στα 2 3ποντα και ολα τα λεφτα στη 4ρτη περιοδο οταν η μπαλα ηταν καυτη!σπουδαιος παικτης!ο γιαννακιδης δεν ξερω αν θα γινει μεγαλος παικτης ποτε ,αλλα φετος θα ειναι εκπληξη.τον ειδα αποφασισμενο να αρπαξει την ευκαιρια απο τον σουλη που τον ξεκινα βασικο.καλη αμυνα τρεξιμο πιεση και μετρημενα σουτ με τσαγανο.μου αρεσε πολυ.σημερα ηταν και ο καλλες καλος.εξυπνες επιλογες στην επιθεση,κσλη συνεργασια με τους κοντους, αν παρει και ογκο στο κορμι θα ειναι καλος ρολιστας που ο σουλης θα παρει το καλυτερο απο αυτον.το βασικο ειναι οτι εχουν διαθεση πολυ τα παιδια.ο μακγραθ ειναι ρολιστας και μαλλον σε αυτο που θελει ο σουλης απ τους παικτες φετος κανει τη δουλεια.δεν θα τον δουμε συχνα πανω απο 10 ποντους αλλα δεν κανει και πολλα σουτ.παιζει ποτε 1 ποτε 2 με γκρει και γιαννακιδη, κανει κανενα καλο σουτ και περνα εξυπνες πασες στους ψηλους .θα δουμε για αυτον.εχω μια επιφυλαξη!ο θοδωρας δεν ειναι στα καλυτερα ακομη αλλα ξερει πολυ μπασκετ και το εδειξε και παλι αν και δεν ειχε τον λαζαρο διπλα του και επαιξε 5αρι σημερα εκτος απο πολυ λιγο που επαιξε 4αρι με τον καλλε στο 5.ο δεδας ειναι καλος σε αυτο που θελει ο σουλης απο αυτον.σουτ οταν η ομαδα κολαει και ενεργεια στην αμυνα.καλος και ο αποστολιδης οσο επαιξε.κρατα τα χαλιναρια στο γκρει και παιζει αμυνα.απο την καβαλα ο παλασιο ηταν απιστευτος.πολυ δυνατος ,εξυπνος, ηγετης!αν παρουμε ενα ακομη ψηλο και ενα ακομη κοντο θα ειμαστε πολυ καλοι .ακομη και ετσι ομως θα ειμαστε σκληρο καρυδι .αξιζει η ομαδα την στηριξη παιδια!μπραβο στο σουλη ειναι μεγαλος κοουτς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kk74 την Δευ 04 Οκτ 2010, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δε μπορεί να αναλάβει και την ομάδα ποδοσφαίρου..?kk74 έγραψε:μπραβο στο σουλη ειναι μεγαλος κοουτς!

- PAOK_NORTH_ARMY
Μακάρι να είναι όπως τα λες, απλώς κρατάω μια επιφύλαξη γιατί τους έβγαλες όλους παιχταράδες χωρίς να αναφέρεις τα αρνητικά τους σημεία που στο κάτω-κάτω σίγουρα θα υπήρξαν λόγω της μικρής διαφοράς του σκορ.
Είχε αρκετά ΠΑΟΚτσάκια ή χλιαρά πράματα?
Είχε αρκετά ΠΑΟΚτσάκια ή χλιαρά πράματα?
- nyxteridas
Αγωνιστικοί χαιρετισμοί στους μπασκετικοί, που την στιγμή που γίνετε της τάνας στο φόρουμ, σχολιάζουν τα φιλικά...Εύγε συντρόφια
ναι ρε αδερφε η περιγραφη σου ηταν τετοια που νομιζα οτι κερδισαμε με αυτη την διαφορα καμια μπαρτσα....αλλα η κριτικη του παλασιο(καλος παιχτης αλλα νταξ) μου εδωσε την εντυπωση πως εισαι λιγο υπερβολικος.....χαβαλε κανω και χωρις διαθεση για παρεξηγηση 

αδελφε μου στα πλαισια της ομαδας μας μιλαω.δεν την εβαλα διπλα σε γαυροβαζελους η την μπαρτσα αλλα σκεφτομουνα αναλογα ματς μεσα στη καβαλα η σε ροδο ,στο περιστερι που χαναμε τα τελευταια χρονια.μου αρεσε η ομαδα εχθες.ενταξει δεν κερδισαμε με διαφορα αλλα ο σουλης εδωσε χρονο πολυ σε ολους τους παικτες και οταν ηταν οι βασικοι στο ματς ημασταν ανετοι απεναντι σε μια σκληρη ομαδα που μας ζοριζει καθε χρονο και εχουμε σιγουρα μια ηττα(και περσι χασαμε νομιζω μεσα στο παλατακι),που εχει καλο προπονhτη και πραγματικα εχθες ο παλασιο ηταν ασταματητος(26 ποντους).η ομαδα εδειξε πολυ κεφι και ορεξη .και βεβαια δεν ειμαστε μπαρτσα αλλα νομιζω φετος παιχνιδια που χασαμε περσι απο βλακειες δεν θα τα χασουμε η τελος παντων θα τα παλεψουμε.εγω ειδα μια δεμενη ομαδα που ακομη εχει χρονο να το βελτιωσει και αλλο.μονο ο μακγραθ καπως μια πικρη γευση μου αφησε αλλα θα δουμε....δεν επαιζε και ο λαζαρος που το παιχνιδι μας εναι ολο επανω του.αρνητικα εχει η ομαδα αλλα δεν μπορω να πω οτι οποιος επαιξε δεν ετρεξε και αυτο μου φτανει σε σχεση με οσα περασε η ομαδα τα τελευταια χρονια.ο σιμς ειναι παικταρας χωρις να υπερβαλω!!εχει πολυ μελλον! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kk74 την Δευ 04 Οκτ 2010, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το γηπεδο ηταν μισογεματο με οικογενειες και δεν ειδα αλλους αδελφους .πολυ χαλαρη ατμοσφαιρα!
στην ελλάδα υπάρχουνε δύο τύποι ανθρώπων: οι μεν που βλέπουν τον καλαιζίδη διαμαντίδη και οι δε που βλέπουν τον stojakovic προβληματικό αμυντικό και με αργά πόδια...DamoN έγραψε:ναι ρε αδερφε η περιγραφη σου ηταν τετοια που νομιζα οτι κερδισαμε με αυτη την διαφορα καμια μπαρτσα....αλλα η κριτικη του παλασιο(καλος παιχτης αλλα νταξ) μου εδωσε την εντυπωση πως εισαι λιγο υπερβολικος.....χαβαλε κανω και χωρις διαθεση για παρεξηγηση
ΑΛΛΑ, αν εδώ μέσα στο φόρουμ είμαστε όλοι προπονητές στον ΠΑΟΚ, χτες θα χαμε βιδώσει τον cooper, θα χαμε πετάξει 3 γκολάκια στο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο θα βάζαμε τον σάκη στη θέση του kresic για να σπάσουμε πλάκα στους ρούληδες ...
PS: α, ενα δυο τρία, μαμιέται η διαιτησία ...
-
Μια ερώτηση προς μπασκετικούς:έχετε καμία πληροφόρηση σχετικά με μεταγραφές?Του Μπόγρη παίζει?Έχω την εντύπωση πως δε βγαίνει η χρονιά με 4 γκάρντ και 4 ψηλούς.Ξέρετε τι πρόθεση υπάρχει γενικά?Παλόκ δώσμου τα φώτα σου...
ετσι οπως το θετεις τωρα σε καταλαβαινω καλυτερα... αντε μακαρι μπας και δουμε καμια χαρα στο μπασκετακι....τουλαχιστον....kk74 έγραψε:αδελφε μου στα πλαισια της ομαδας μας μιλαω.δεν την εβαλα διπλα σε γαυροβαζελους η την μπαρτσα αλλα σκεφτομουνα αναλογα ματς μεσα στη καβαλα η σε ροδο ,στο περιστερι που χαναμε τα τελευταια χρονια.μου αρεσε η ομαδα εχθες.ενταξει δεν κερδισαμε με διαφορα αλλα ο σουλης εδωσε χρονο πολυ σε ολους τους παικτες και οταν ηταν οι βασικοι στο ματς ημασταν ανετοι απεναντι σε μια σκληρη ομαδα που μας ζοριζει καθε χρονο και εχουμε σιγουρα μια ηττα(και περσι χασαμε νομιζω μεσα στο παλατακι),που εχει καλο προπονhτη και πραγματικα εχθες ο παλασιο ηταν ασταματητος(26 ποντους).η ομαδα εδειξε πολυ κεφι και ορεξη .και βεβαια δεν ειμαστε μπαρτσα αλλα νομιζω φετος παιχνιδια που χασαμε περσι απο βλακειες δεν θα τα χασουμε η τελος παντων θα τα παλεψουμε.εγω ειδα μια δεμενη ομαδα που ακομη εχει χρονο να το βελτιωσει και αλλο.μονο ο μακγραθ καπως μια πικρη γευση μου αφησε αλλα θα δουμε....δεν επαιζε και ο λαζαρος που το παιχνιδι μας εναι ολο επανω του.αρνητικα εχει η ομαδα αλλα δεν μπορω να πω οτι οποιος επαιξε δεν ετρεξε και αυτο μου φτανει σε σχεση με οσα περασε η ομαδα τα τελευταια χρονια.ο σιμς ειναι παικταρας χωρις να υπερβαλω!!εχει πολυ μελλον!
χαχα. έχω γίνει ο προφήτης μα τι προφήτης του φόρουμ. paomaniak Που είσαι ρεεεε? Καλά ο πάπας του φόρουμ τα χει βάψει μαύρα που δεν θα παίξει η αγαπημένη του ομάδα στη λάρισα ....
για μπόγρη ακούγεται οτι θα μείνει στο βάζελο. δεν ξέρω για κάτι άλλο. η αίσθησή μου είναι οτι περιμένουμε να πέσει ο drobnjiak στα 30 χιλιάρικα και να τον πάρουμε. για κοντό νομίζω θα περιμένουμε να ψαρέψουμε κάτι στο μέλλον (να δούμε και τις ισορροπίες στην Α1 αφού εγώ βλέπω οτι αν είμαστε σοβαροί είμαστε μακράν του 4ου οι καλύτεροι 3οι). να δούμε και την συνεισφορά του κόσμου (πιστεύω μετά από τις πρώτες αγωνιστικές που θα δείξει οτι η ομάδα οτι πάει για μεγάλα πράγματα θα υπάρξει και μεγαλύτερη ανταπόκριση)

για μπόγρη ακούγεται οτι θα μείνει στο βάζελο. δεν ξέρω για κάτι άλλο. η αίσθησή μου είναι οτι περιμένουμε να πέσει ο drobnjiak στα 30 χιλιάρικα και να τον πάρουμε. για κοντό νομίζω θα περιμένουμε να ψαρέψουμε κάτι στο μέλλον (να δούμε και τις ισορροπίες στην Α1 αφού εγώ βλέπω οτι αν είμαστε σοβαροί είμαστε μακράν του 4ου οι καλύτεροι 3οι). να δούμε και την συνεισφορά του κόσμου (πιστεύω μετά από τις πρώτες αγωνιστικές που θα δείξει οτι η ομάδα οτι πάει για μεγάλα πράγματα θα υπάρξει και μεγαλύτερη ανταπόκριση)