Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DamoN »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Μου είχαν λείψει αυτές οι ατελείωτες στιγμές διχόνοιας και εσωτερικής φαγομάρας.

Επιτέλους ξαναγινόμαστε ο παλιός "καλός" ΠΑΟΚ, που όλοι ξέραμε και που κάθε 3 και λίγο γίνεται μαλλιά-κουβάρια, η κακή παρένθεση του Santos ευτυχώς δε μας έβγαλε από το σωστό δρόμο.

Τι ωραία που είναι, τα πουλάκια κελαηδούν και τα λουλούδια μοσχοβολάνε... έρχεται η άνοιξη!

Άντε μπας και ξεκουμπιστούν οι οπαδοί της τριετίας και της μόδας.

γιαννη επειδη κανουμε κριτικη η εστω ριχνουμε ευθυνες σε ζαγορακη δερμιτζακη...δεν σημαινει οτι ειμαστε οι οπαδοι της 3ετιας και της μοδας....και παλι γηπεδο θα ειμαστε και θα στηριζουμε....αλλα δεν μπορουμε να το χωνεψουμε πως μια ομαδα που χαιροσουν να την βλεπεις...και δεν μιλαω μονο εντος 4 γραμμων εχει καταστραφει...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

teratios έγραψε:
Photis έγραψε:Έλα teratie χαλάρωσε αδελφέ μου.Έκανε και κάνει λάθη...αλλά δεν υπάρχει τίποτα μετά από αυτόν...Δυστυχώς...Το πρόβλημα είναι ο προπονητής και τα αποδυτήρια...Δεν υπάρχει συγκέντρωση...
:pano:
μετά από αυτόν υπάρχει το σημαντικότερο φίλε μου....ο κόσμος που τον στήριζε 3 χρόνια πριν αποφασίσει να κάνει τον ΠΑΟΚ "Ζαγοράκης και ΣΙΑ" και διώξει ότι τεχνοκρατικό υπήρχε στην ομάδα για να το αντικαταστήσει με εντελώς άσχετα φιλαράκια του
Ρε συ δε λέω αυτό..κόσμος υπάρχει.....η συσπείρωση θα υπάρχει???Με τίποτα...ποιος θα αναλάβει????Ε???Μή λες ότ να ναι...αν είναι δυνατόν..μην τα μηδενίζουμε όλα...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Έλλειψη ψυχραιμίας απ' το Ζαγοράκη... Τελικά όσο και να το προσπαθεί, φύσει παράγοντας δε γίνεται, πονάει υπερβολικά την ομάδα. Αυτό όμως είναι κακό γιατί είναι θέσει παράγοντας. Οι σπόντες προς τους παίχτες είναι το χειρότερο. Αύριο με πιο καθαρό μυαλό δε θα έβγαζε ποτέ τέτοια ανακοίνωση.

Πολύ γρήγορα βιάζεστε να κηδέψετε τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια των τελευταίων χρόνων. Λάθη έχουν γίνει, η ανακοίνωση ήταν ένα από αυτά. Θα γίνουν και άλλα. Το θέμα είναι τι πορεία τραβάει το καράβι. Προς το παρόν προσπαθεί να εξυπηρετήσει πολλά δρομολόγια (Ευρώπη, Ελλάδα) και κλυδωνίζεται.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ABOLEYTOI έγραψε:1. το μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ από που βγαίνει navi;
εννοω οτι κραζει μοναχα τους παιχτες στην ανακοινωση.αρα,εικαζω οτι εντοπιζει το προβλημα μονο στους ποδοσφαιριστες.και δεν ξερω κατα ποσο η μονοδιαστατη αυτη αναγνωση της αγωνιστικης κρισης της ομαδας εχει καποιο λογικο ερεισμα,οπως ας πουμε ειχε κατα τον σχεδιασμο της ομαδας του 2008-2009,οταν και οι παιχτες-σαρδελες ΔΙΚΑΙΩΣ αντικατασταθηκαν με κανονικους ποδοσφαιριστες και τα αποτελεσματα της δουλειας του τοτε προπονητη αρχισαν να φαινονται πολυ γρηγοροτερα του προσδοκωμενου!

paokovia έγραψε:
joshua έγραψε:Αρχιζω πλεον να χανω την υπομονη μου με την παρτη του.Τι ανακοινωση ειναι αυτη που εβγαλε το παλικαρι.Τι μνημειο θρασους και εγωισμου? Μαλιστα κυριε ζαγορακη εξαπατηθηκατε απο την ομαδα και τους παικτες.Βγαλτε στην σεντρα τους παικτες,αυτοι φταινε και μονο.Για τα φιλαρακια στον παγκο κουβεντα? Εσεις τιποτα? Καμια ευθηνη εσεις? Το θεατρο του παραλογου ξεκινησε με τις δηλωσεις δερμιτζακη και συνεχιστηκε με τις δικες σου.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ.
+1

Από ποια ομάδα εξαπατήθηκες Θόδωρε? Από αυτή που και πέρσι θα έπερνε το πρωτάθλημα αν δεν της το κλέβανε?
Μια αλλαγή έχει εκείνη η ομάδα με την φετινή...
teratios έγραψε:
Photis έγραψε:Έλα teratie χαλάρωσε αδελφέ μου.Έκανε και κάνει λάθη...αλλά δεν υπάρχει τίποτα μετά από αυτόν...Δυστυχώς...Το πρόβλημα είναι ο προπονητής και τα αποδυτήρια...Δεν υπάρχει συγκέντρωση...
μετά από αυτόν υπάρχει το σημαντικότερο φίλε μου....ο κόσμος που τον στήριζε 3 χρόνια πριν αποφασίσει να κάνει τον ΠΑΟΚ "Ζαγοράκης και ΣΙΑ" και διώξει ότι τεχνοκρατικό υπήρχε στην ομάδα για να το αντικαταστήσει με εντελώς άσχετα φιλαράκια του
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Photis έγραψε:
teratios έγραψε:
Ρε συ δε λέω αυτό..κόσμος υπάρχει.....η συσπείρωση θα υπάρχει???Με τίποτα...ποιος θα αναλάβει????Ε???Μή λες ότ να ναι...αν είναι δυνατόν..μην τα μηδενίζουμε όλα...

έχεις δίκιο, να μην μηδενίσω το μεγάλο έργο του δίδυμου Δερμιτζάκη-Χάβου που μας τους φόρτωσε και που ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα συνεχίζει και τους καλύπτει (αν είναι δυνατόν!!!)...άλλωστε κάναν μεγάλο κατόρθωμα...μια ομάδα που μέσα σε 6 αγώνες έριξε 10 πόντους διαφορά σε γάβρο, αεκ, ρούλη, μια ομάδα που τον Μάιο ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά και η οποία το καλοκαίρι ενισχύθηκε την έκαναν να της παίρνει η Τρίπολη με 10 παίχτες το κέντρο, ο ρούλης να κάνει πλάκα μέσα στην Τούμπα (ο φετινός ρούλης είναι λίγο χειρότερος από τον περσινό...πέρσι του έριξες 4), ο Βόλος να είναι 1-1 και να μας έχει κλείσει και στο τέλος να κρατάμε το Χ....με δυο λόγια, ομάδα που με άλλον προπονητή θα ΕΠΑΙΡΝΕ πρωτάθλημα, την έκαναν να είναι προτελευταία....αν είναι δυνατόν να μηδενίζεις το έργο τους...ούτε ο Χουντίνι δε θα τα κατάφερνε χειρότερα...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

DamoN έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Μου είχαν λείψει αυτές οι ατελείωτες στιγμές διχόνοιας και εσωτερικής φαγομάρας.

Επιτέλους ξαναγινόμαστε ο παλιός "καλός" ΠΑΟΚ, που όλοι ξέραμε και που κάθε 3 και λίγο γίνεται μαλλιά-κουβάρια, η κακή παρένθεση του Santos ευτυχώς δε μας έβγαλε από το σωστό δρόμο.

Τι ωραία που είναι, τα πουλάκια κελαηδούν και τα λουλούδια μοσχοβολάνε... έρχεται η άνοιξη!

Άντε μπας και ξεκουμπιστούν οι οπαδοί της τριετίας και της μόδας.

γιαννη επειδη κανουμε κριτικη η εστω ριχνουμε ευθυνες σε ζαγορακη δερμιτζακη...δεν σημαινει οτι ειμαστε οι οπαδοι της 3ετιας και της μοδας....και παλι γηπεδο θα ειμαστε και θα στηριζουμε....αλλα δεν μπορουμε να το χωνεψουμε πως μια ομαδα που χαιροσουν να την βλεπεις...και δεν μιλαω μονο εντος 4 γραμμων εχει καταστραφει...
Εγώ ρε μάγκες δεν απευθύνθηκα ούτε προσωπικά, ούτε ονομαστικά, ούτε καν αόριστα. Δεν είπα όποιος κράζει ή όποιος κάνει κριτική είναι οπαδός τριετίας ή μόδας.

Με αφήνει αδιάφορο αν κάνεις κριτική ή όχι, με ενδιαφέρει να την κάνεις με κόσμιο τρόπο. Κάνε όση κριτική θέλεις, εσύ πιστεύεις αυτό που θέλεις, εγώ αυτό που θέλω. Μου αρκεί η κριτική να γίνεται χωρίς μπινελίκια, καντήλια, γαμοσταυρίδια κλπ.

Σου είπε κανείς μη γράφεις κατά του Ζαγοράκη ή κατά του Δερμιτζάκη? Αυτό που ζητάμε είναι να μην γίνεται άκομψα.

Όσο για τους οπαδούς της τριετίας και της μόδας, αναφέρομαι σε κάτι τυπάκια που πάνε στην 4 για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά, στο σχολείο, στο μπαρ και να πούνε ότι χτες πήγαν στην 4. Για κάτι άλλους που φέρνουν και τη γκόμενα μαζί για να της δείξουν τα αξιοθέατα της Τούμπας. Για κάτι παράλλους που πάνε στο γήπεδο γιατί ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα.

Ας υπάρξει τουλάχιστον ένα θετικό από αυτήν την αγωνιστική καμπή της ομάδας, ας ξενερώσουν οι παραπάνω "οπαδοί", και ας μην ξαναπατήσουν το ποδαράκι τους στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Όσο για τους οπαδούς της τριετίας και της μόδας, αναφέρομαι σε κάτι τυπάκια που πάνε στην 4 για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά, στο σχολείο, στο μπαρ και να πούνε ότι χτες πήγαν στην 4. Για κάτι άλλους που φέρνουν και τη γκόμενα μαζί για να της δείξουν τα αξιοθέατα της Τούμπας. Για κάτι παράλλους που πάνε στο γήπεδο γιατί ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα.

Ας υπάρξει τουλάχιστον ένα θετικό από αυτήν την αγωνιστική καμπή της ομάδας, ας ξενερώσουν οι παραπάνω "οπαδοί", και ας μην ξαναπατήσουν το ποδαράκι τους στο γήπεδο.
για κάτι τυπάκια που πάνε και κάθονται στον πάγκο για να λένε στην γκόμενα "εγώ είμαι κόουτς" έχεις ακούσει τίποτα;...γιατί έχουν σκάσει μύτη κάτι τέτοιοι τελευταία στον ΠΑΟΚ...μακάρι αυτοί να ξενερώσουν και να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο γιατί αυτοί κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Το κακο σε ολη την ιστορια ειναι οτι αρχισε κ αυτος τις κωλοτουμπες.

ΥΓ:Τα μεγαλα λογια,τα παχια,αυτα εχουν δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
navigator11

ΥΓ:Τα μεγαλα λογια,τα παχια,αυτα εχουν δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ειναι κακο που μετα απο καμια 20ρια χρονια ο ΠΑΟΚ εκανε πρωταθλητισμο και προσελκησε νεο κοσμο στο γηπεδο που και με τα δικα του φραγκα χτιστηκε αυτη η ομαδα και μας φτενε τωρα αυτοι και ειναι ευκαιρια να τους διωξουμε? Θελουμε την ομαδα 4-5η παλυ με μονο τους ομολογουμενως λιγους πολυ πιστους φιλους της? Γιαννης δεν εχω τιποτα προσωπηκο μαζι σου αλλα μαλλον απο την στενοχωρια σου και απο την προσπαθεια να βρεις παντου φταικτες εκτος απο τους πραγματικους μπερδευεσαι και στο λεω εντελως φιλικα οχι για να κανω αντιπαραθεση.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ε ναι αδερφέ, μάλλον κακό είναι γιατί προσέλκησε λάθος νέο κόσμο, και αν αυτωνών τα "φράγκα" είναι που έχτισαν την ομάδα, τότε βράσε όριζα.

Η δημοσίευση ήταν καθαρά ειρωνική αντιμετώπιση της κατάστασης, αν θες και από την στεναχώρια, αλλά δεν ψάχνω φταίχτες τουλάχιστον όσον αφορά στο αγωνιστικό, αυτούς θα τους βρουν αυτοί που πρέπει.

Τεράτιε, μήπως κάποιος έχει μπει στο λογαριασμό σου? Μήπως δεν είσαι εσύ ο τεράστιος?

Απορώ πραγματικά με το ύφος των δημοσιεύσεών σου.. εντελώς φιλικά.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

paokovia έγραψε:
joshua έγραψε:Αρχιζω πλεον να χανω την υπομονη μου με την παρτη του.Τι ανακοινωση ειναι αυτη που εβγαλε το παλικαρι.Τι μνημειο θρασους και εγωισμου? Μαλιστα κυριε ζαγορακη εξαπατηθηκατε απο την ομαδα και τους παικτες.Βγαλτε στην σεντρα τους παικτες,αυτοι φταινε και μονο.Για τα φιλαρακια στον παγκο κουβεντα? Εσεις τιποτα? Καμια ευθηνη εσεις? Το θεατρο του παραλογου ξεκινησε με τις δηλωσεις δερμιτζακη και συνεχιστηκε με τις δικες σου.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ.
+1

Από ποια ομάδα εξαπατήθηκες Θόδωρε? Από αυτή που και πέρσι θα έπερνε το πρωτάθλημα αν δεν της το κλέβανε?
Μια αλλαγή έχει εκείνη η ομάδα με την φετινή...
και η οποια έως πριν από λίγο καιρό είχε να πληρωθεί από το Μάιο?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

navigator11 έγραψε:
εννοω οτι κραζει μοναχα τους παιχτες στην ανακοινωση.αρα,εικαζω οτι εντοπιζει το προβλημα μονο στους ποδοσφαιριστες.και δεν ξερω κατα ποσο η μονοδιαστατη αυτη αναγνωση της αγωνιστικης κρισης της ομαδας εχει καποιο λογικο ερεισμα,οπως ας πουμε ειχε κατα τον σχεδιασμο της ομαδας του 2008-2009,οταν και οι παιχτες-σαρδελες ΔΙΚΑΙΩΣ αντικατασταθηκαν με κανονικους ποδοσφαιριστες και τα αποτελεσματα της δουλειας του τοτε προπονητη αρχισαν να φαινονται πολυ γρηγοροτερα του προσδοκωμενου!
ΟΚ. Γράψε λάθος. Κατάλαβα ότι δεν τράβηξε το αυτάκι των παικτών κατ' ιδίαν (π.χ. στη Σουρωτή) και τώρα βγαίνει μόνο δημόσια και τους τα χώνει.

Πάντως ως πρώην ποδοσφαιριστής πιστεύω ότι ξέρει για πιο πράγμα μιλάει. Για να τα χώνει στους ποδοσφαιριστές θα φταίνε σίγουρα. Το ότι δεν τα χώνει και σε άλλους είναι προφανώς θέμα πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιδια παντως με τα μυαλα που κουβαλαει ο Τεο, αν πρεπει να προβλεψω κατι, ειναι οτι ο εγωισμος του δεν θα τον αφησει να διωξει τον δερμι και το επομενο στραβο αποτελεσμα σε ενα γηπεδο κιολας που εχουμε κατα καιρους φαει χοντρες νηλες θα εχει ως αποτελεσμα μετα τις αντιδρασεις του κοσμου σε πρωτη φαση την παραιτηση ΚΑΙ ΤΩΝ 2.Ειμαι και εγω απο αυτους που θεωρουσαν και ακομα θεωρουν τον ζαγορ την τελευταια ισως ελπιδα για κατι καλο αλλα καθε μερα που περναει παρα τις αναμφισβητητα καλες του προθεσεις, παραγοντικα καθαρα φανταζει λιγος στα ματια μου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

ABOLEYTOI έγραψε:
navigator11 έγραψε:
ΟΚ. Γράψε λάθος. Κατάλαβα ότι δεν τράβηξε το αυτάκι των παικτών κατ' ιδίαν (π.χ. στη Σουρωτή) και τώρα βγαίνει μόνο δημόσια και τους τα χώνει.

Πάντως ως πρώην ποδοσφαιριστής πιστεύω ότι ξέρει για πιο πράγμα μιλάει. Για να τα χώνει στους ποδοσφαιριστές θα φταίνε σίγουρα. Το ότι δεν τα χώνει και σε άλλους είναι προφανώς θέμα πολιτικής.
ευχομαι να εχεις απολυτο δικιο και να ξερει τι κανει ο ζαγορ.βαθια μεσα μου παντως δεν το πιστευω.μαλλον κλινω προς οσα γραφει πιο πανω ο τζοσουα.ηδη καπου διαβασα πως πηγε στην Θ1 ο ζαγορ και μιλωντας με τον κοσμο τους εξεφρασε την απολυτη στηριξη στον δερμι!δεν προτιθεται να κανει πισω.αν ομως οι φαπες συνεχιστουν και δεν αναθεωρησει ο θοδωρος,το πιθανοτερο ειναι να εχουμε vidal sasοon wash & go αποχωρησεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”