DamoN έγραψε:yiannisPAOKitalia έγραψε:Μου είχαν λείψει αυτές οι ατελείωτες στιγμές διχόνοιας και εσωτερικής φαγομάρας.
Επιτέλους ξαναγινόμαστε ο παλιός "καλός" ΠΑΟΚ, που όλοι ξέραμε και που κάθε 3 και λίγο γίνεται μαλλιά-κουβάρια, η κακή παρένθεση του Santos ευτυχώς δε μας έβγαλε από το σωστό δρόμο.
Τι ωραία που είναι, τα πουλάκια κελαηδούν και τα λουλούδια μοσχοβολάνε... έρχεται η άνοιξη!
Άντε μπας και ξεκουμπιστούν οι οπαδοί της τριετίας και της μόδας.
γιαννη επειδη κανουμε κριτικη η εστω ριχνουμε ευθυνες σε ζαγορακη δερμιτζακη...δεν σημαινει οτι ειμαστε οι οπαδοι της 3ετιας και της μοδας....και παλι γηπεδο θα ειμαστε και θα στηριζουμε....αλλα δεν μπορουμε να το χωνεψουμε πως μια ομαδα που χαιροσουν να την βλεπεις...και δεν μιλαω μονο εντος 4 γραμμων εχει καταστραφει...
Εγώ ρε μάγκες δεν απευθύνθηκα ούτε προσωπικά, ούτε ονομαστικά, ούτε καν αόριστα. Δεν είπα όποιος κράζει ή όποιος κάνει κριτική είναι οπαδός τριετίας ή μόδας.
Με αφήνει αδιάφορο αν κάνεις κριτική ή όχι, με ενδιαφέρει να την κάνεις με κόσμιο τρόπο. Κάνε όση κριτική θέλεις, εσύ πιστεύεις αυτό που θέλεις, εγώ αυτό που θέλω. Μου αρκεί η κριτική να γίνεται χωρίς μπινελίκια, καντήλια, γαμοσταυρίδια κλπ.
Σου είπε κανείς μη γράφεις κατά του Ζαγοράκη ή κατά του Δερμιτζάκη? Αυτό που ζητάμε είναι να μην γίνεται άκομψα.
Όσο για τους οπαδούς της τριετίας και της μόδας, αναφέρομαι σε κάτι τυπάκια που πάνε στην 4 για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά, στο σχολείο, στο μπαρ και να πούνε ότι χτες πήγαν στην 4. Για κάτι άλλους που φέρνουν και τη γκόμενα μαζί για να της δείξουν τα αξιοθέατα της Τούμπας. Για κάτι παράλλους που πάνε στο γήπεδο γιατί ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα.
Ας υπάρξει τουλάχιστον ένα θετικό από αυτήν την αγωνιστική καμπή της ομάδας, ας ξενερώσουν οι παραπάνω "οπαδοί", και ας μην ξαναπατήσουν το ποδαράκι τους στο γήπεδο.