Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αν η ομάδα συνεχίζει να παίζει όπως και σήμερα το πιθανότερο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είναι το Χ.
Εκτός και αν ο ΠΑΟ μας παίξει όπως η Ξάνθη.
Τριχάχαλος

Δημοσίευση από Τριχάχαλος »

Άντε να δεχτώ ότι δεν μας έδωσαν πέναλτι. Άντε να δεχτώ ότι ο Άρης δεν έκανε πολλές φάσεις (που κλασική ευκαιρία ο Άρης έκανε και όχι εμείς). Άντε επίσης να δεχτώ ότι υπήρχε κούραση (που ο Άρης ήταν πιο κουρασμένος καθώς ταξίδεψε κιόλας).

Δεν δέχομαι όμως ότι παίξαμε καλά. Καλά έπαιξε ο Σακελλαρίου, καλά έπαιξε ο Ελ Ζαρ. Αυτά. Οι υπόλοιποι ήταν ΟΛΟΙ κάτω του μετρίου και πολύ κιόλας. Και το θέμα είναι ότι μονίμως αυτή είναι η κατάσταση μετά το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Απλώς ο Πανσεραϊκός είναι ομάδα β'εθνικής, η Μπρυζ ήταν σε απίστευτα κακή μέρα και η Ντιναμό στάθηκε άτυχη και εμείς βάλαμε γκολ από το πουθενά.

Δεν με πειράζει να χάνω. Αν ήθελα να κερδίζω μονίμως θα ήμουν Ολυμπιακός στην Ελλάδα και Μάντσεστερ στην Ευρώπη.

Αυτό που με πειράζει είναι παίζω χάλια και να γκρινιάζω για διαιτησία. Να λέω ότι πηγαίνω για πρωτάθλημα και να είμαι για υποβιβασμό (δεν κατηγορώ τον Ζαγοράκη. Δεν είναι μάντης ο άνθρωπος να ξέρει τι θα γίνει).

Υ.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πάω για ύπνο. Μπορεί να δω και κανένα όμορφο όνειρο. Μπορεί να δω τον Βιειρίνια να παίρνει το πέναλτι και τον Σάλπι να το κάνει γκολ! Μπορεί να δω και τον Μούσλι να κάνει το 2-0! Μπορεί να δω μέχρι και τον Δέρμι να δηλώνει πως το 2-0 μας αδικεί!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
SokB

Δημοσίευση από SokB »

ABOLEYTOI έγραψε:Αν η ομάδα συνεχίζει να παίζει όπως και σήμερα το πιθανότερο αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είναι το Χ.
Εκτός και αν ο ΠΑΟ μας παίξει όπως η Ξάνθη.
με τετοια καθοδηγηση απο τον κοουτς μας αδερφε θα κατεβουμε στο οακα και ο σισε και τα υπολοιπα βαζελακια θα ξαναγινουν ...παιχταραδες.πρωτα ο θεος,καλα να ειμαστε ,και δυστυχως θα δεις οτι ετσι θα γινει...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

alex ntepo έγραψε:Ψυχραιμία αδέρφια, προσπαθείστε να ηρεμήσετε! Κλασσικό ντέρμπι, σκληρό παιχνίδι, ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, και εν πάσει περιπτώσει δεν έρχεται η καταστροφή αν κερδίζει το σκουλίκι μια φορά κάθε 12 χρόνια. Δεν έκανε κανένα μεγάλο λάθος ο Δέρμι, ίσως έπρεπε να βγει ο Γκαρσία αντί του Βιτόλο, πάντως χρειαζόμασταν μια επιθετική τόνωση, κι αυτό πήγε να κάνει με τον Ελ Ζαρ. Στήριξη στον Ζαγόρ, στήριξη στον Δέρμι, στήριξη στην ομάδα, είναι θέμα χρόνου να φορμαριστούμε και να μπούμε στο σωστό δρόμο. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχαμε έναν βαθμό παραπάνω από ότι φέτος και είχαμε αποκλειστεί απο την Ευρώπη από κάποια....Χέρενφεϊν. Αν ο Μουσλίμοβιτς το παστέλωνε, μετά από την εκπληκτική πάσα του Ίβιτς, μόνος του μπροστά στον Σηφάκη, ίσως τώρα να λέγαμε άλλα πράγματα. Επίσης μετά την απόκρουση του Κρέσιτς στο φάουλ, Σακελλαρίου και Γκαρσία ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ Α-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ τον Χαβίτο να περνάει ανάμεσά τους και να σκοράρει! Δε μπορούμε να τα ρίχνουμε ΟΛΑ στον προπονητή.
Ο Κούπερ είναι κλάσεις ανώτερος του Δερμιτζάκη. Όταν λοιπόν αυτός κάνει μια κίνηση, δεν του απαντάς με μια ίδια κίνηση αλλά με αυτή που ταιριάζει στη δική σου ομάδα, την οποία όμως πρέπει να ξέρεις καλά. Με την αλλαγή του Βιτόλο η ομάδα έμεινε ξεβράκωτη πίσω και όλοι οι ντριπλαδόροι μπροστά τρακάρανε μεταξύ τους. Κίνηση δηλαδή ματ από την ανάποδη. Άσε δηλαδή που το ψιλοπαραδέχτηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του εμμέσως.
Πάντως την αλλαγή του εν θερμώ την απορρίπτω κάθετα. Άλλωστε δεν είναι αποκλειστικά δικό του το φταίξιμο για τα φετινά...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δε μας απασχολει το ποτε θα γινει η απολυση δεμιρτζακη,μας απασχολει το ποια θα ειναι η προσληψη!ας ψαχνουν για 3 μηνες προπονητη απο σημερα,ουτως η αλλως η χρονια χαθηκε και θα το παλεψουμε στα play off παλι....το θεμα ειναι ο νεος προπονητης να ειναι 1000% καταλληλος για την ομαδα μας.....ουτε προχειρες λυσεις ουτε τιποτα....φερτε τον μουρινιο,παρτε δανειο αν χρειαστει,αλλα να χουμε το κεφαλι μας ησυχο οπως ειχε ο ζαγορ με σαντος και (προφανως) δεν εχει με δεμιρ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Nαι ρε, πάρτε δάνειο, χρεωθείτε, σαμπως χρέη δεν έχουμε? Πάρτε δάνειο και φέρτε τον ατσαλάκωτο που όπου πάει τα κάνει μπουρδέλο..

Μη λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά, έλεος!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δε φταίει η διαχείριση του Δερμιτζάκη. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω. Αυτό άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι και στο κάτω κάτω αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους, αλλαγές μετά το 80 και όχι ρίσκο ή αλλαγές πιο πριν με ρίσκο, εγώ πάντως προτιμώ το δεύτερο και ας μη βγαίνει σε καλό πάντα. Το γκολ δεν ήταν απόρροια του ρίσκου αλλά αμυντικής αδράνειας. Δε θέλω άλλο Τσιρίλο, είναι ο μόνος ο οποίος μου φταίει ατομικά σήμερα. Το παιχνίδι πήγαινε καρφί για 0-0, από το ολότελα καλό είναι και αυτό όταν δεν μπορείς να κερδίσεις.

Εγώ πάντως με μπλούζα ΠΑΟΚ θα κυκλοφορώ αύριο. Σιγά μη χαλαστούμε με μια ήττα. Αντίθετα, ήρθε νωρίς και ήταν το πιο ηχηρό χαστούκι γιατί ήταν εντός έδρας και μάλιστα από μια ομάδα που ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ τη θεωρούν "αντίπαλο του ΠΑΟΚ" και ξυσταρκέντιας. Ευκαιρία να αλλάξει ό,τι πρέπει να αλλάξει, όχι ο Δερμιτζάκης...

ΥΓ. Ο Άρης έπαιξε έξυπνα για πρώτη φορά τα τελευταία (πολλά) χρόνια στην Τούμπα. Μικρογραφία του περσινού ΠΑΟΚ: πολύ λίγες τελικές, πιο λίγες μάλιστα από το περσινό 4-1, κατοχή μπάλας και αποτελεσματικότητα. Η πλάκα είναι ότι πέρσι το κορόιδευαν αυτό. Ας είναι. Αφήστε τους να το χαρούν, η ύπαρξή τους βρήκε νόημα.

Άσε ρε συ Γιάννη, εδώ άλλοι λένε "η χρονιά τελείωσε". Ήμαρτον...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

interad έγραψε:κι επειδή τα μυαλά μας πονάνε επικίνδυνα....

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ ΛΕ, ΟΛΕΕΕΕΕ

Γ@ΜΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΡΕ ΔΙΚΕΕΕΕΕΦΑΛΕΕΕΕΕ

δεν την παλεύουμε ΛΑΙΜΑΙ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Α καλα ναι ρε τελειωσε η χρονια!!!!του χρονου παλι..ααα κ αφου τελειωσε η χρονια μην ερχεστε κ στο γηπεδο τωρα.δεν υπαρχει λογος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εξυπνα επαιξε ο αρις????? Σκατα πηγε να παιξει ο αρις,κατεβηκε ο γνωστος χεσμενος στην τουμπα,ταμπουρωθηκε πισω να παρει το χ και ξαφνικα οσο περναγε η ωρα καταλαβαινε τι λιμο εχει ο αλλος απεναντι του στον παγκο και λεει κατσε ρε τι καθομαι πισω και περιμενω μην μου βαλουν γκολ απο το πουθενα?Μετα ναι επαιξε εξυπνα αλλα μονο επειδη του το επιτρεψαμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν έχω ξαναδεί τον Άρη να έχει κατοχή μπάλας στην Τούμπα κατά διαστήματα, όπως είχε στο δεκάλεπτο πριν το γκολ. Εννοείται ότι αυτό το επιτρέψαμε εμείς. Αν βλέπετε εσείς λάθος προπονητή στη φάση του γκολ, πείτε το μου κι εμένα. Το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να ξεκινήσει Ζουέλα και πάλι δεν ξέρουμε τι θα γινόταν ΑΝ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Pegasus έγραψε:Δε φταίει η διαχείριση του Δερμιτζάκη. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω. Αυτό άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι και στο κάτω κάτω αποφασίστε τι θέλετε επιτέλους, αλλαγές μετά το 80 και όχι ρίσκο ή αλλαγές πιο πριν με ρίσκο, εγώ πάντως προτιμώ το δεύτερο και ας μη βγαίνει σε καλό πάντα. Το γκολ δεν ήταν απόρροια του ρίσκου αλλά αμυντικής αδράνειας. Δε θέλω άλλο Τσιρίλο, είναι ο μόνος ο οποίος μου φταίει ατομικά σήμερα. Το παιχνίδι πήγαινε καρφί για 0-0, από το ολότελα καλό είναι και αυτό όταν δεν μπορείς να κερδίσεις.

Εγώ πάντως με μπλούζα ΠΑΟΚ θα κυκλοφορώ αύριο. Σιγά μη χαλαστούμε με μια ήττα. Αντίθετα, ήρθε νωρίς και ήταν το πιο ηχηρό χαστούκι γιατί ήταν εντός έδρας και μάλιστα από μια ομάδα που ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ τη θεωρούν "αντίπαλο του ΠΑΟΚ" και ξυσταρκέντιας. Ευκαιρία να αλλάξει ό,τι πρέπει να αλλάξει, όχι ο Δερμιτζάκης...

ΥΓ. Ο Άρης έπαιξε έξυπνα για πρώτη φορά τα τελευταία (πολλά) χρόνια στην Τούμπα. Μικρογραφία του περσινού ΠΑΟΚ: πολύ λίγες τελικές, πιο λίγες μάλιστα από το περσινό 4-1, κατοχή μπάλας και αποτελεσματικότητα. Η πλάκα είναι ότι πέρσι το κορόιδευαν αυτό. Ας είναι. Αφήστε τους να το χαρούν, η ύπαρξή τους βρήκε νόημα.

Άσε ρε συ Γιάννη, εδώ άλλοι λένε "η χρονιά τελείωσε". Ήμαρτον...

αυτοι καλα εκαναν και το υϊοθετησαν,εμεις γιατι το εγκαταλειψαμε χωρις να εχουμε καμια εναλλακτικη;
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Είχαμε κι έχουμε, αυτό που ζητούσε πολύς κόσμος φέτος: περισσότερο γιούργια, μεγαλύτερο ρίσκο. Μια τέτοια επιλογή σημαίνει αστάθεια και μικτά αποτελέσματα πχ νίκη στην Ευρώπη, ήττα στην Ελλάδα. Αυτό μάλλον το ξεχνούσαν μερικοί. Η ομάδα μπορεί να βρει το δρόμο της, δεν παύω να το πιστεύω αυτό. Απλώς τα περιθώρια στενεύουν... Ευτυχώς μεσολαβεί κενό δυο βδομάδων μέχρι το επόμενο παιχνίδι κι ελπίζω ότι θα το αξιοποιήσουμε αυτό.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Πήγασο και χειροκροτώ την ερώτηση του naviagator11.

Η δικιά μου αίσθηση - απάντηση είναι ότι όπως είπε ο Δέρμι "Η ήττα είναι πρόβλημα. Ένας λόγος παραπάνω όταν η ήττα έρχεται από τον Άρη." Δηλαδή ΠΑΟΚ είσαι και πας να το πατήσεις το σκουλήκι, δεν πας να πάρεις τα κουλουράκια και να λες καλύτερος 1 βαθμός από κανένα.

Προσωπικά περίμενα να δω την κυνική ομάδα που είδα με τη Δυναμό. Μακάρι στο μέλλον η ομάδα να παίζει σαν ΠΑΟΚ είσαι και να παίρνει και τους βαθμούς. Σήμερα και αύριο θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα δύο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”