Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
panilee

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από panilee »

Να φυγεις χθες κιολας που πουλας λαϊκισμο και παπα στον λαο του ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

ΦΥΓΕ ΛΙΓΕ!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συγχαρητηρια Θοδωρε, μεσα σε 5 μηνες εχεις βαλει τον ΠΑΟΚ σε πορεια πτωσης στη Β εθνικη. Σε αγαπαμε, αλλα απο το Μαιο και μετα τα εχεις κανει σκατα! ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 03 Οκτ 2010, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

akaklas έγραψε:Αφου δεν μας εκαναν φαση που λεει καποιος πιο επανω αλλα δεν καναμε φαση απο μια φαση με Μουσλι εμεις χαιβανιτο αυτοι, αρα 0-0 θα πηγαινε, και θα επρεπε να ειμαι και ευχαριτημενος? Υπερασπιστες των παντων ηρεμηστε σημερα δεν χρειαζεστε, απο αυριο παλι
Φίλε, επειδή σε μένα αναφέρεσε, να σε πω κάτι;

Με Φενέρ και Άζαξ είμασταν τέλοιοι. Με Πανσεραικό λέγαμε για επιθετικο ποδόσφαιρο. Στην Ντυναμό λέγαμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Με Ξάνθη,Τρίπολη, Άρη ΜΠρυζ κράζουμε και τον λέμε άσχετο.

Η ομάδα είναι η ίδια με πέρσυ. Και σε ένα μήνα τι να αλλάξει ένας προπονητής.

Σίγουρα φταίει και αυτός. Σίγουρα φταίνε κι οι παίκτες, σίγουρα φταίει κι η διοικήση.

Απλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό φταίει ο καθένας. Θεωρώ άδικο να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν......

Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Απλά όσο μπορείται γράψτε ψύχραιμα. Γιατί όλοι πικραμένοι είμαστε. Μην την γ@μάμε την συζήτηση, αφορίζοντας τους πάντες, και στην επόμενη επιτυχία τους ξανακάνουμε θεούς...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ακομα και καλυτεροι να ειμαστε απτα σκουληκια,που ειμασταν οριακα....αυτο δε φτανει...ποδοσφαιρο παιζεις κυριε δεμιρτζακη οχι μπασκετ....τα ματς δε ληγουν 78-76 και παιρνεις την νικη οριακα.....το οτι εμεις καναμε 2 ευκαιριες και αυτοι καναν 1 μου ακουγεται τραγικο τουλαχιστον.....τουλαχιστον αμα ηταν ευστοχες οι δηλωσεις σου θα καταλαβαινα οτι γνωριζεις την αιτια και κατανοεις την ολη κατασταση.....

ΥΓ:θυμαστε τις δηλωσεις τις προηγουμενης βδομαδας?που λεει οτι χρειαζομαστε ενα ηλεκτροσοκ,οποτε συνιστα ηρεμια.... :opaokara: :opaokara:.......μιλαει με γριφους
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Το νου σου! Ο Λεβαδειακός πέρσι με 34 βαθμούς έπεσε. Έχουμε 5 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές!

Αστειεύομαι φυσικά, αλλά εαν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις, θα μου βγεί ξινό το αστειάκι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

moican4 έγραψε:Περιμενα μεγαλυτερη ευθυξια στις δηλωσεις σου.Δυστυχως ομως ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ πως εισαι εκτος τοπου και χρονου με τις ηλιθιες δηλωσεις περι τυχης και αλλων χαζων που μονο εσυ ειδες..
Εβγαλες τον μοναδικο παικτη που ετρεχε στο γηπεδο επειδη ειχες κανει το ιδιο με τον Αγιαξ και βγηκε οπως ειπες..!! :shock: :shock:
Σε εβλεπα απεναντι χεσμενο να μην ξερεις τι να κανεις..Στο 72 πρωτη αλλαγη και τελειωσαμε ενα παιχνιδι χωρις 3η αλλαγη με τον Φωτακη να κοιταει τον ουρανο και τα 2 χαφ μας να ειναι για λυπηση...αλλα κατα τα αλλα πιεσαμε για το γκολ...!!!!

Χασαμε απο εναν αντιπαλο που επαιζε μονο αμυνα αλλα με την αλλαγη του συστηματος σου ,καναμε μαγκες τους ανυπαρκτους..Μπραβο σου...
Διελυσες μια ομαδα ετοιμη, και την εκανες με γιομα ,σεντρα και μπολικη τυχη που λες αλλα δεν την εχουμε...

Θα περιμενα να παραιτηθεις αλλα αν νομιζετε πως θα γινει ο ΠΑΟΚ ΙΕΚ εκμαθησης προπονητικης εισαι γελασμενος...

Απολυτως συμφωνω!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ντροπη ρε ντροπη...Αυτο ποδοσφαιρο θυμιζει αλανα..Γελαει ο κοσμος με τις μαλκιες περι πρωταθληματος..Το ξερετε οτι πλεον παλευουμε για την πενταδα..?
Που ζειτε ,ξυπνηστε πλεον με την υπομονη και τα ολα καλα του Παυλου..
Αυτος το χασε τελειως..

Προπονητης επειδη εισαι φιλος του Προεδρου δεν γινεται...Αν το μυστικο της επιτυχιας ηταν να εχουμε μονο φιλους στις δουλειες ,θα το εκαναν ολοι..
Αλλο φιλια ,αλλο δουλεια αλλα απ οτι φαινεται στον ΠΑΟΚ ισχυουν αλλα "καθεστωτα"..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 03 Οκτ 2010, 23:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
niks

Δημοσίευση από niks »

εγω το ξαναλεω
ο Σαντος δεν αφησε ΚΑΜΜΙΑ παρακαταθηκη επιθετικά(περα από καποια στημενα)
και ημουν υποστηρικτης του από την αρχη μεχρι το τελος

οποιοσδήποτε προπονητης ερχοταν θα χρειαζόταν χρονο να προσθεσει κατι

αυτό ομως δεν αποτελει δικαιολογια για καποιες γκελες του Παυλου
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εκανες μαγκα τον ανυπαρκτο...μεχρι και αυτος ξυπνησε και με τις αλλαγες του πηγε να σου παρει το ματς....δεν ειμαι προπονητης αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι δεν βαζεις μεσα ολους τους κοντους να παιζει ο καθενας οπου να ναι....και να τους την γεμιζει ο τσιριλο....οτι να ναι.....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

gika έγραψε:
akaklas έγραψε:Αφου δεν μας εκαναν φαση που λεει καποιος πιο επανω αλλα δεν καναμε φαση απο μια φαση με Μουσλι εμεις χαιβανιτο αυτοι, αρα 0-0 θα πηγαινε, και θα επρεπε να ειμαι και ευχαριτημενος? Υπερασπιστες των παντων ηρεμηστε σημερα δεν χρειαζεστε, απο αυριο παλι
Φίλε, επειδή σε μένα αναφέρεσε, να σε πω κάτι;

Με Φενέρ και Άζαξ είμασταν τέλοιοι. Με Πανσεραικό λέγαμε για επιθετικο ποδόσφαιρο. Στην Ντυναμό λέγαμε ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Με Ξάνθη,Τρίπολη, Άρη ΜΠρυζ κράζουμε και τον λέμε άσχετο.

Η ομάδα είναι η ίδια με πέρσυ. Και σε ένα μήνα τι να αλλάξει ένας προπονητής.

Σίγουρα φταίει και αυτός. Σίγουρα φταίνε κι οι παίκτες, σίγουρα φταίει κι η διοικήση.

Απλά δεν ξέρω σε τι ποσοστό φταίει ο καθένας. Θεωρώ άδικο να τα φορτώνουμε όλα σε αυτόν......

Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Απλά όσο μπορείται γράψτε ψύχραιμα. Γιατί όλοι πικραμένοι είμαστε. Μην την γ@μάμε την συζήτηση, αφορίζοντας τους πάντες, και στην επόμενη επιτυχία τους ξανακάνουμε θεούς...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ειμασταν καλοι..ΜΟΝΟ...με τη δυναμο ειμασταν χαλια...το φετινο συνολο(?????????) δεν εχει καμια σχεση με την περσινη ΟΜΑΔΑ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!
Οταν χάνεις από τους δοσίλογους εξαφανίζεσαι! Αυτό το παιχνίδι απλά δεν το χάνεις.
Η απειθαρχία έχει βαρέσει κόκκινο, με αποκορύφωμα την κόκκινη του τσιρίλο.

Σε πιστέψαμε στην αρχή αλλά στην συνέχεια φάνηκες πολύ λίγος.
Το λάθος το χρεώνεται φυσικά η Διοίκηση Ζαγοράκη, που μετά το Μαϊο έπεφτε στο ένα λάθος μετά το άλλο.
Από την καθυστέρηση στην επιλογή ικανού προπονητή εφόσον γνώριζε ότι ο Σάντος δεν θα συνέχιζε, μετά στην αποτυχία Μπερέτα και τέλος στο βατερλώ Δερμιτζάκη.

Αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά από ότι γνωρίζω παίζουν μπάγιεβιτς και λίνεν.
Εκτός ελλάδος παίζει ο χιμένεθ που ήθελε το χανούμι.

Ο Χαλίλχοτζιτς ήταν ελεύθερος τον Μαϊο? Και δεν τον πήραμε? :shock:

Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή με αρχίδια, όνομα γερό, τι να λέμε τώρα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

niks έγραψε:εγω το ξαναλεω
ο Σαντος δεν αφησε ΚΑΜΜΙΑ παρακαταθηκη επιθετικά(περα από καποια στημενα)
και ημουν υποστηρικτης του από την αρχη μεχρι το τελος

οποιοσδήποτε προπονητης ερχοταν θα χρειαζόταν χρονο να προσθεσει κατι

αυτό ομως δεν αποτελει δικαιολογια για καποιες γκελες του Παυλου

παντως ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ στου παιχτες,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ κ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ κ ΠΝΕΥΜΑ ΝΙΚΗΤΗ ειχε αφησει σαν παρακαταθηκη.ολα αυτα δειχνουν να εχουν ως δια μαγειας εξαφανιστει ...
niks

Δημοσίευση από niks »

μεγαλος καραγκιοζης ο χαλιχοζης
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Εσυ ρε αδερφε Γκικα προχθες μου υπερασπιζοσουν τον Κουτσια που ξενυχταει συνεχως λεγοντας το αμιμητο γιατι να μην ξενυχταει και εγω παω ξενυχτης στη δουλεια μου στον Δερμι θα κολλουσες? Ποιος χρονος θα δειξει εδω και ενα μηνα ο χρονος δειχνει και αλλο να δειξει? Ο ιδιος ειπε οτι χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ , δηλάδη τι να διωξουμε τους παικτες? και γιατι να επαιξε καλα αυτος με Αγιαξ και οχι ο σαντος?Στα καλα εμεις και στα ασχημα οι αλλοι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”