Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
yiannisPAOKitalia

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ο patssman μας άφησε χρόνους.
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

Photis έγραψε:Εσείς βγείτε και πείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχορήσει με αυτόν τον προπονητή.....Λυπάμαι..εγώ τα είπα πριν 1 βδομάδα μετά το παιχνίδι με την ξάνθη....Διαλυόμαστε...
:pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:ρε ξεκωλατε παμε για πρωτάθλημα...

πείρα ΣΑΛΠΙ φετος η πτέρυγες θα πεταν - ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΆΑΑΑΑ.

Δυναμώσαμε την αμυνα με ζουελα

δίνουμε ευκαιρίες σε παικταραδες όπως παπα-ζογλου με μελον (σε κάποια ερασιτεχνικη κατιγορια).

μην τρελαίνεστε χάσαμε απο τον μεγάλο ρουλιθ. (μεσα στην τουμπα μετα απο 12 περίπου χρόνια :? )

ΠΣ. αλλοι παρακαλαν να παιζουν στον ΠΑΟΚ τζαμπα ρε αχάριστοι ποδοσφαιριστές.....

Ναι ρε συ τι λεμε τωρα!!!

ΟΛΗ η ομαδα πεταει και παλι ο κοντος ηταν ο φταιχτης!!!!
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

Το πιο εύκολο είναι να την πληρώσει ο Δερμιτζάκης... Εγώ πριν το ματς με τη Ντιναμό του είχα πολλά μαζεμένα αλλά σήμερα είναι ο τελευταίος που μου φταίει.

Κατά τ' άλλα συνεχίστε να αποθεώνετε τον σχεδόν παλαίμαχο Γκαρσία, το αμ. χαφ που πάει μονίμως δεύτερος στη μπάλα... Δεν φταίει βέβαια αυτός που πήγε 33 και δεν έχει παίχτη να τον αντικαταστήσει σε μισό ματς.
Να αποθεώσουμε και το Μούσλι φυσικά, έβαλε το γκολ με Φενέρ. Τι κι αν το επόμενο θα είναι σε 4 μήνες;;; Είναι αλάνι μεγάλο...
Και για το ότι τα 3/4 της άμυνας ήταν εκτός σήμερα ο Δερμιτζάκης φταίει ε, μην ξεχνιόμαστε. Είμαστε υπερομάδα, με υπερπαίχτες και θα έπρεπε να τους κάνουμε πλάκα ανεξάρτητα από απουσίες. Τι κι αν οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας; Είναι Ρούλης και τον κερδίζεις έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Πουττσςμαν αντε Γα...σου πουθενα αλλου....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

GORGINOC4 έγραψε:
Photis έγραψε:Εσείς βγείτε και πείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα προχορήσει με αυτόν τον προπονητή.....Λυπάμαι..εγώ τα είπα πριν 1 βδομάδα μετά το παιχνίδι με την ξάνθη....Διαλυόμαστε...
:pano:

Και με τον Santos τα ίδια λέγαμε.... Δε σας έφτασε εκείνο? Δε μας έφτασε μια κωλοτούμπα, θέλουμε κι άλλη?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

dj_timo έγραψε:
Falegkos έγραψε:ρε ξεκωλατε παμε για πρωτάθλημα...

πείρα ΣΑΛΠΙ φετος η πτέρυγες θα πεταν - ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΆΑΑΑΑ.

Δυναμώσαμε την αμυνα με ζουελα

δίνουμε ευκαιρίες σε παικταραδες όπως παπα-ζογλου με μελον (σε κάποια ερασιτεχνικη κατιγορια).

μην τρελαίνεστε χάσαμε απο τον μεγάλο ρουλιθ. (μεσα στην τουμπα μετα απο 12 περίπου χρόνια :? )

ΠΣ. αλλοι παρακαλαν να παιζουν στον ΠΑΟΚ τζαμπα ρε αχάριστοι ποδοσφαιριστές.....

Ναι ρε συ τι λεμε τωρα!!!

ΟΛΗ η ομαδα πεταει και παλι ο κοντος ηταν ο φταιχτης!!!!

ΕΙΔΕς ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΤΆΕΙ Η ΟΜΑΔΑ?

στάθηκα στον πιο ακριβοπληρωμένο φιλε που περνάει στο απυρόβλητο.
αιντε με τον μ... τον επαγκελματια

εφαγε ποσα εφαγε και ηρθε στον ΠΑΟΚ με 800 να μας πουν οτι ηρθε με τα μισα..... προβατα.
SokB

Δημοσίευση από SokB »

ρε παιδια εγω δεν καταλαβαινω κατι.λεμε οτι δεν εχουμε παιχτες η οτι με τους παιχτες που εχουμε μας ταιριαζει ενας συγκεκριμενος τυπος παιχνιδιου ( ορισμενα εδω μεσα λενε ετσι.εγω δεν συμφωνω).μπορει να μου πει καποιος τι παιχνιδι επαιζε ο ΠΑΟΚ σημερα? μηπως επαιζε το συστημα "ειμαι μπλοκαρισμενος απο παντου"? οσο για τους παιχτες ,δηλαδη μονο με ροναλντο και μεσσι μπορουμε να παιξουμε επιθεση εμεις? ολοι οι αλλοι δεν φτουρανε? μαπα ο βιερινια ,ο σαλπι και ο μουσλι ε? και στην τελικη ,ο ολυμπιακος βολου,ουτε μουρινιο εχει στον παγκο ουτε μεσσι και ροναλντο.αυτοι γιατι παιζουν ετσι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 03 Οκτ 2010, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Και με τον Santos τα ίδια λέγαμε.... Δε σας έφτασε εκείνο? Δε μας έφτασε μια κωλοτούμπα, θέλουμε κι άλλη?

με τη διαφορα οτι ο σαντος ειχε παραλαβει ενα τσιρκο τη προηγουμενη χρονια....με τοργκελε και σαλμον

ο δεμιρ παρελαβε στρωμενη ομαδα που βγηκε δευτερη στο πρωταθλημα και επαιζε κατα πολλους ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 03 Οκτ 2010, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν μπορεσα να βρεθω στην τουμπα σημερα.εχασα μαλιστα και το πρωτο 60 λεπτο.ειδα απο εκει κι επειτα.η εικονα της ομαδας μεχρι τοτε παντως,απο οσα αντιληφθηκα απο τη ραδιοφωνικη μεταδοση,δεν απειχε οσων ειδα.για ενα σουτ λιγο αουτ του ιβιτς ολο κι ολο ειπωθηκε κατι για ολοκληρο α ημιχρονο.απο το 60 και μετα μαλιστα,που ειδα,ενα "σουτ" του ... αλανιου θυμαμαι στα πουλιά κι ετερον ουδεν.ο κωλομπαρης μπορουσε να ανοιξει και πιο μπροστα το σκορ,αλλά μιας και δεν το καταφερε,ειπαμε να σπρωξουμε απο μονοι μας λιγο τα πραγματα.στησιμο τειχους για σεμιναριο,αντιδραση δε κρεσιτς αχαρακτηριστη.δεν πειραζει,πεταξαμε άλλους 3 βαθμους.φαινεται ο ζαγορακης δεν θελει να παρει το πρωταθλημα,οπως οι άλλοι 2,με 10+ βαθμους.θελει να ελπιζουν μεχρι τελους οι γαυροβαζελοι ... 8-) :roll:

προσωπικα συμβιβαζομαι με την ιδεα πως με πρωταθλημα κι ευρωπη δε γινεται η ομαδα να ορθοποδησει.ακομα η ποιοτητα του ροστερ δεν ειναι τετοια (ουτε γνωριζω αν ποτε γινει τετοια),ωστε να αντεπεξερχεται η ομαδα πολυεπιπεδων στοχων.γι'αυτο αναπροσαρμοζω ατομικα τους στοχους της ομαδας (εισοδος στα πλει-οφς και εκει κυνηγαμε το καλυτερο δυνατον),αφηνοντας τον ζαγορακη να εθελοτυφλει και να στρεφει στην ουσια αφελως κατα προπονητη και παιχτων τον κοσμακη!

υγ αυτο που με θλιβει πραγματικα περισσοτερο παντως ειναι οτι μεσα σε 4 μηνες γραφω,αυτα που γραφω παραπανω,διχως πλεον να ειμαι "σκασμενος" ή εκνευρισμενος μετα απο καποιο κλαρινο.γιατι βασει οσων βλεπω θεωρω φυσιολογικες τις φαπες,που πεφτουν,περιμενοντας στωϊκα αυτες,που επονται ...

υγ 1 ο συμπολιτης με τη συνταγη τη δικη μας της τελευταιας 2 ετιας εχει μαζεψει 9 βαθμους!πειραματιστηκε περσι κι ο κουπερ και φετος το γυρισε το τροπαρι.κι οι νικες με 1-0,0-1 καλα κρατουν ...
εμεις απο την άλλη την εγκαταλειψαμε,διχως ομως να εχουμε υϊοθετησει καποιαν άλλη.οταν ενας ασθενης θεωρει οτι δε βλεπει χαϊρι απο μιαν ακολουθουμενη θεραπεια λογικα την βαζει στην μπαντα κι αρχιζει μιαν άλλη,εναλλακτικη.δεν αφηνει τα πραγματα στην τυχη της,προσδοκωντας την ΑΥΤΟΪΑΣΗ!
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

I dont think its Dermitzakis falt comone guys he has Papazoglou as a change! Papazoglou, PAOK has a player Papazoglou, tell me in one team in the greek leuge that would let him play. Tell me?!

PAOK NEEDS 4 new signings. One centerback that can play with Contreras, one that can play in Ivic position "10", one Batigoal and one left-right back!
SokB

Δημοσίευση από SokB »

black death έγραψε:Το πιο εύκολο είναι να την πληρώσει ο Δερμιτζάκης... Εγώ πριν το ματς με τη Ντιναμό του είχα πολλά μαζεμένα αλλά σήμερα είναι ο τελευταίος που μου φταίει.

εχεις παρει χαμπαρι οτι εχουμε παιχταραδες κεντρο και επιθεση αλλα δεν μπορουν να βγαλουν κανεναν συνδυασμο της προκοπης?τη μια ειναι πολυ κοντα,την αλλη πολυ μακρια και μονιμως ειναι κλεισμενοι.οι παχτες φταινε γι αυτο?
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

To οτι παιζαμε με 3 αλλαγες στην αμυνα δεν νοιαζει κανεναν ε????μονο να κραξουμε ξερουμε.....

Που εισαι ρε ΣΟΡΛΕΝ???????????????????????????
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εγω θελω να ερθει καμια προπονιταρα και να φαμε την ΤΣΑΠΟΥ παλι να δουμε ποιος δερμιτζακις μας φταίει.

αλλα μετα θα φταίνε οι διαιτητές οι κερκιδες και το χορτο το ακούρευτο.

μπερετα δεν κανει,δερμι δεν κανει περιμένω τον επόμενο.μετα ισος πάρετε πρέφα οτι ΔΕΝ ΠΑΊΖΟΥΝ.
Άβαταρ μέλους
black death

Δημοσίευση από black death »

SokB έγραψε:
black death έγραψε:Το πιο εύκολο είναι να την πληρώσει ο Δερμιτζάκης... Εγώ πριν το ματς με τη Ντιναμό του είχα πολλά μαζεμένα αλλά σήμερα είναι ο τελευταίος που μου φταίει.

εχεις παρει χαμπαρι οτι εχουμε παιχταραδες κεντρο και επιθεση αλλα δεν μπορουν να βγαλουν κανεναν συνδυασμο της προκοπης?τη μια ειναι πολυ κοντα,την αλλη πολυ μακρια και μονιμως ειναι κλεισμενοι.οι παχτες φταινε γι αυτο?

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι αυτοί οι παιχταράδες είναι 33 και 34 και υποχρεωμένοι να παίζουν δύο 90λεπτα την εβδομάδα;
Εγώ το είχα πάρει χαμπάρι από πέρσι αλλά η εικόνα των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών με έκανε ίσως παράλογα αισιόδοξο. Τώρα σαν να επανέρχομαι στην πραγματικότητα ...κάπως απότομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 03 Οκτ 2010, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”