Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cristiano4 »

πάντως επειδή η χρονιά δεν πάει καθόλου καλά....εγώ είμαι υπέρ ενός σοβαρού έμπειρου προπονητή γιατί έτσι δυστηχώς δεν πάμε πουθενά,ο δέρμι καλός χρυσός έχει χάσει τον μπούσουλα το παιδί καλύτερο και για τον ίδιο νομίζω,τέσπα ο Ζαγοράκης κάνει κουμάντο θα δούμε
ΥΓ ενόψει ιανουαρίου χρειαζόμαστε ξεκαρτάρισμα μεγάλο :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Κυρ 03 Οκτ 2010, 21:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SokB

Δημοσίευση από SokB »

μας πηγε στο ουεφα λιγκ ε...? καλα... κατσε να δεις απο το ουεφα λιγκ που θα παμε .η ομαδα παντως αποδεικνυεται κατωτερη των περιστασεων.κριμα μονο κ μονο επειδη ο κοσμος ειναι πιο παρων φετος απο ποτε και κριμα επειδη εχουμε παιχτες που αξιζουν εναν καλυτερο προπονητη.ο,τι ειπαμε εγινε πραξη.καλα. γ@μω το ξεσταυρι μου μεσα.ουτε μια καθετη μπαλια στα 7 τελευταια παιχνιδια.η τελευταια ηταν εκεινη του σαλπι με τον αγιαξ.ετσι οπως παμε μονο με ατομικες εμπνευσεις των παικτων μπορουμε να παιξουμε μπας και μπει κανενα γκολ η γινει τιποτα απο καμια στημενη φαση και παρουμε τους τρεις βαθμους.αλλιως η θα φταιει η κουραση η θα φταιει οτι ο αντιπαλος προπονητης ηταν καλα διαβασμενος. και ο δερμι συνεχιζει ακαθεκτος να εμπιστευεται τον... παπαζογλου. αντε καλα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πρεπει να φυγει ο δερμιτζακη σημερα..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγώ είμαι ψιλο-χαρούμενος μετα την ήττα. :shock:

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί κάποιος περίεργος αμυντικός μηχανισμός στον εγκέφαλό μου για να μην τρελαθώ.

Ένας παρόμοιος μηχανισμός, απ' οτι βλέπω, έχει ενεργοποιηθεί και σε άλλους, αυτοί μάλιστα πιστεύουν πως το 0-1 είναι μαγική εικόνα. :shock:
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

εγω θα πω για τον προπονητη μας το ματς το ειδα απο την τηλεοραση που ειμαι ΑΘΗΝΑ γαρ αυτος απο που το ειδε.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Καμιά αλήθεια δεν πονάει...δεν θα επαναλάβω αυτά που έγραψες και θα συστήσω και πάλι προσοχή στα σχόλια...
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Πλεον οποια ομαδα θελει (ετσι οπως παιζουμε τωρα) μπορει να παιρνει οτι αποτελεσμα θελει μεσα στην Τουμπα...Συγχρητηρια σε ολους που καταφεραν να σπασει και αυτη η παραδοση...Tον ανυπαρκτο συμπολιτη,τον εκαναν πρωτο μαγκα.......... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:......Απορω πως η ομαδα που σχεση με περσυ ειναι πιο ενισχυμενη,να παιζει αυτο το χαλι......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakisxxx την Κυρ 03 Οκτ 2010, 21:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Απειθαρχη ομαδα οσο δε παει.....ο κουπερ εχει κανει τα αρειανα στρατειωτες....ακομα και ο χαβιτο εγινε παικτης με αυτον τον προπονητη.....

ο δεμιρτζακης με το που ηρθε εχει κανει ολα τα παιχνιδια 33-33-33 στα αποτελεσματα......ειτε ειναι με αγιαξ ειτε με κολοπετινιτσα....δυστυχως δε μπορει να επιβληθει σε παικτες οπως γκαρσια τσιριλο κλπ.....εδω δεν ειναι 23-24 χρονων που τους λες παιξτε μπαλα....ρε μας λειπει ο στρατηγος να ουμε..... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

δεν ειμαι στα καλα μου για να φανω λογικος...
μαυρο χαλι στο 2ο, αγνωριστος ο ΠΑΟΚ..
δεν ξερω ποιος φταιει...αλλα φτανει πια...

κριμα οι παικτες...στις δηλωσεις κ στις συνεντευξεις πρωτοι...αλλα μιση ευκαιρια δεν εγινε....

κριμα κριμα κριμα.....
SokB

Δημοσίευση από SokB »

GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ είμαι ψιλο-χαρούμενος μετα την ήττα. :shock:

Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί κάποιος περίεργος αμυντικός μηχανισμός στον εγκέφαλό μου για να μην τρελαθώ.

Ένας παρόμοιος μηχανισμός, απ' οτι βλέπω, έχει ενεργοποιηθεί και σε άλλους, αυτοί μάλιστα πιστεύουν πως το 0-1 είναι μαγική εικόνα. :shock:
ο ΠΑΟΚ ουτε μας πληρωνει τους λογαριασμους ουτε μας ταιζει.απλα περα απο την πλακα ,αυτο που εγινε σημερα δεν υπαρχει.και δεν φταιγανε ουτε οι παικτες ,ουτε ο αρης επαιξε καμια μπαλαρα.κοιτα να δεις που αμα μεινει ο δερμι ,ολοι οι αντιπαλοι προπονητες της ελλαδας και της ευρωπης οταν θα παιζουν με τον ΠΑΟΚ θα ειναι...καλα διαβασμενοι. τουλαχιστον τα παιδια τρεξανε σημερα.μεχρι και ο παλτοιβιτς.απλα δεν ειχανε χωρους ,παλι, για να αναπτυχθουν.αρα ηταν λαθος στημενοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Δευ 04 Οκτ 2010, 12:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

η χρονιά χάθηκε....
το μόνο "θετικό" είναι ότι μπορείς να πειραματιστείς να ψήσεις παίκτες
και να προγραμματίσεις με έναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ σωστό το μέλλον της ομάδας.
Ας δούμε από δω και πέρα Αθανασιάδη Κουτσιανικούλη και σια, όποιος δεν κάνει
να πάει από εκεί που ήρθε.Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη και μια καλή θέση στα playoff.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε ξεκωλατε παμε για πρωτάθλημα...

πείρα ΣΑΛΠΙ φετος η πτέρυγες θα πεταν - ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΆΑΑΑΑ.

Δυναμώσαμε την αμυνα με ζουελα

δίνουμε ευκαιρίες σε παικταραδες όπως παπα-ζογλου με μελον (σε κάποια ερασιτεχνικη κατιγορια).

μην τρελαίνεστε χάσαμε απο τον μεγάλο ρουλιθ. (μεσα στην τουμπα μετα απο 12 περίπου χρόνια :? )

ΠΣ. αλλοι παρακαλαν να παιζουν στον ΠΑΟΚ τζαμπα ρε αχάριστοι ποδοσφαιριστές.....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

patssman αρουλη φτανει.. :redcard: :redcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Κυρ 03 Οκτ 2010, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Sorry gia ta greeklish..

Alla pitsiriko patss erpetouli.....TOURKOS EINAI O MPAMPAKAS SOU RE MOULE...

Banarete ton re mods!! Ti ton afhnete?? de blepetai ti einai?
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

Πατσμαν εδω ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ της ομαδουλας σου....Μods πεταξτε εξω τον ρουλη.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”