Και τι ρηγματα δηλαδη δημιουργησε σημερα ο Ελ Ζαρ? Χαλασε δυο αντεπιθεσεις για γκολ λογω ατομισμου.ronaldo έγραψε:σιγά σιγά θα καταλάβετε πόσο καλύτερος είναι από τον Σορλέν..
είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ακραίους που να δημιουργούν ρήγματα..
7. Nabil El Zhar
Re: 7.Nabil El Zhar
αυτοι οι παίκτες ειναι ατομιστές τη να κανουμε
όμως μπορούν να σου κανουν πλακα μια ολόκληρη άμυνα απο το πουθενά και ακομα και στο χειρότερο τους παιχνίδι να σου βγαλουν γκολ η ασιστ.
χρειάζεται πολυ
όμως μπορούν να σου κανουν πλακα μια ολόκληρη άμυνα απο το πουθενά και ακομα και στο χειρότερο τους παιχνίδι να σου βγαλουν γκολ η ασιστ.
χρειάζεται πολυ
Ολορίν από την πρώτη φάση που αφήνει πίσω δύο αμυντικούς και του κανει ο άλλος φάλουλ από πίσω και μόνο καταλαβαίνεις ότι το έχει λίγο η πολύ
Εγω δε λεω οτι δεν εχει και θετικα στοιχεια. Εχει ταχυτητα, εκρηξη και ανεκτη τριπλα. Εχει και αρνητικα ομως, κυριως στο τακτικο κομματι. Φυσικα εχει το ελαφρυντικο οτι βρισκεται μολις 30 ημερες στην ομαδα και την βρηκε σε φαση αναρχιας.
δεν φτανει μονο να το εχει...πρεπει να αρχισει να παιζει και ποδοσφαιρο εκτος απο μπαλα..ο λογος που δεν το κανει νομιζω οτι ειναι οτι θελει χρονο να δεσει..μεχρι τωρα ειναι σαν να παιζει σε τσιρκο..αλλα εχω τη διαισθηση οτι με το που δεσει με τους υπολοιπους μπροστα θα κανει πολλα καλα..απλα καποιος απο τα 2 εξτρεμ πρεπει να κανει και τη δουλεια του σορλιν..προσπαθει ο αντρε αλλα δε το εχει και ρζαμπα εκτειθετε
αν προσέξατε έχει έρθει και υπέρβαρος..
έχει πολλά περθώρια βελτίωσης νομίζω αν και σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετα το επίσης πολύ καλό ντεμπούτο στην Μπριζ
έχει πολλά περθώρια βελτίωσης νομίζω αν και σήμερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μετα το επίσης πολύ καλό ντεμπούτο στην Μπριζ
ronaldo έγραψε:Ολορίν από την πρώτη φάση που αφήνει πίσω δύο αμυντικούς και του κανει ο άλλος φάλουλ από πίσω και μόνο καταλαβαίνεις ότι το έχει λίγο η πολύ
Οποτε φαντασου με αντιπαλους τον 38αχρονο γκιαρο και τον λυπηριδη-λαζαριδη!!!!
- ΑποστόληςΑ
Γιατί συγκρίνεις ένα καθαρό χαφ, με ένα καθαρό εξτρέμ; Είναι τελείως διαφορετικές θέσεις, ρόλοι και στυλ παιχνιδιού. Από άποψη προσφοράς και μόνο, πιστεύω ότι δεν μπορεί ακόμη ο Μαροκινός να προσφέρει όσα ο Γάλλος και μάλλον θα αργήσει. Ο Γάλλος δεν έπαιζε εντυπωσιακά, όπως παίζει ο Μαροκινός με τα τσαλιμάκια του, ούτε ήταν τόσο γρήγορος, αλλά επί της ουσίας πρόσφερε αρκετά, τα περισσότερα απο τα οποία δεν γινόντουσαν εύκολα αντιληπτά από τον θεατή.ronaldo έγραψε:σιγά σιγά θα καταλάβετε πόσο καλύτερος είναι από τον Σορλέν..
Εν κατακλείδι, και για να μην φεύγουμε από το θέμα μας, ο Μαροκινός μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Συμφωνώ ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί στον τρόπο που παίζει η ομάδα. Μπάλα πάντως ξέρει.
+++++ σε όλα.D.A.A.T. έγραψε:δεν φτανει μονο να το εχει...πρεπει να αρχισει να παιζει και ποδοσφαιρο εκτος απο μπαλα..ο λογος που δεν το κανει νομιζω οτι ειναι οτι θελει χρονο να δεσει..μεχρι τωρα ειναι σαν να παιζει σε τσιρκο..αλλα εχω τη διαισθηση οτι με το που δεσει με τους υπολοιπους μπροστα θα κανει πολλα καλα..απλα καποιος απο τα 2 εξτρεμ πρεπει να κανει και τη δουλεια του σορλιν..προσπαθει ο αντρε αλλα δε το εχει και ρζαμπα εκτειθετε
Απλά δε ξέρω αν είναι θέμα προσαρμογής ή θέμα χαρακτήρα παίκτη. Φοβάμαι είναι το 2ο.
Ισως δε θα έπρεπε να παίζουν ταυτόχρονα Ελζαρ + Βιερίνια + Μπουσαιντι + Λίνο.
- Mario Jardel
Ποια Τουμπα ειναι ομοια με το Ανφιλντ ρε?
Η Τουμπα ειναι μια ρε!Προσεχε τι λες καινουριε!
Παντως απο τεχνικη καλος, αν δεσει με την ομαδα και κανει καλες συνεργασιες με τους υπολοιπους τοτε...
Η Τουμπα ειναι μια ρε!Προσεχε τι λες καινουριε!
Παντως απο τεχνικη καλος, αν δεσει με την ομαδα και κανει καλες συνεργασιες με τους υπολοιπους τοτε...
- navigator11
Olorin έγραψε:Και τι ρηγματα δηλαδη δημιουργησε σημερα ο Ελ Ζαρ? Χαλασε δυο αντεπιθεσεις για γκολ λογω ατομισμου.ronaldo έγραψε:σιγά σιγά θα καταλάβετε πόσο καλύτερος είναι από τον Σορλέν..
ζοριζομαι η αληθεια ειναι να διαφωνησω με τα οσα γραφει ο ολοριν ...!λαμβανω υποψη καποιες θετικες στιγμες που ειχε χθες αλλά ρε μαγκα δε νοειται με ενα σωστο και ευκολα σπασιμο της μπαλας να μπορεις να δημιουργησεις για την ομαδα σου ευκαιρια για γκολ και εσυ να κουβαλας 40 μετρα αχρειαστα πληρως το τοπι και ευλογα να το χανεις!
Θα τα διορθωσει αυτα ρε μαγκες. Το να το εχεις και απλα να κοντρολαριστεις λιγο ειναι εφικτο. Το να μην το εχεις ομως ειναι το προβλημα.
Και ο Ελ Ζαρ το εχει και με το παραπανω... η επελαση που εκανε στην αρχη με εχει κανει να ανυπομονω για το τι μας επιφυλασσει μολις αφομοιωθει πληρως με την ομαδα...
Στα συν επισης η φοβερη φυσικη κατασταση!!!
Και ο Ελ Ζαρ το εχει και με το παραπανω... η επελαση που εκανε στην αρχη με εχει κανει να ανυπομονω για το τι μας επιφυλασσει μολις αφομοιωθει πληρως με την ομαδα...
Στα συν επισης η φοβερη φυσικη κατασταση!!!
Και εγω αυτο πιστευω αδερφε . Στο κατω-κατω της γραφης δεν ειναι οτι η υπολοιπη ομαδα πεταει και βρισκεται με κλειστα ματια και μονο αυτος υστερει ...
Θελει και αυτος τον χρονο του. Παντως τα αγωνιστικα του προσοντα ειναι πολυ καλα.
Θελει και αυτος τον χρονο του. Παντως τα αγωνιστικα του προσοντα ειναι πολυ καλα.
Olorin νομίζω τον αδικείς. Και μόνο η φάση της αρχής με το κλάδεμα από πίσω, όπως και η τρελή αντεπίθεση που βγάζει όταν δίνει στο Ζλάταν και αυτός σκοτώνει την τελική πάσα προς τον Βιειρίνια που βγαίνει φάτσα με το τέρμα έιναι στιγμές μαγίας που δεν βλέπουμε συχνά.Olorin έγραψε:
Και τι ρηγματα δηλαδη δημιουργησε σημερα ο Ελ Ζαρ? Χαλασε δυο αντεπιθεσεις για γκολ λογω ατομισμου.
ΟΚ, θέλει λίγο τράβηγμα το αυτάκι, όπως όμως χρειάζεται και χρόνος. ΕΠίσης παίδες να μην ξεχνάμε πως αυτός ο παίκτης είναι υπό δοκιμήν!!!!!! Σϊγουρα μεγάλη επιτυχία του Τεό.
Στα συν του η τρελή τεχνική κατάρτιση και η γνώση "μπαλίτσας", στα πλην του το ότι "κρύβεται" στο γήπεδο για κάποια 20άλεπτα.