19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Το γραφω, μετα τους αγωνες και αν εχουν ρεπο την επομενη , αυτο ισχυει στον ΠΑΟΚ στο μιλητο
Όπως ανέφερες Ζαγορ, Βρύζας, Τουρσουνίδης, Ζλάταν, (μπορώ να προσθέσω κι άλλους απ' την τωρινή ομάδα που έχω πετύχει έξω) ξενυχτάνε.
Όλοι οι παραπάνω είναι πετυχημένοι.
Η διαφορά των παραπάνω με τον Κούτσια δεν είναι το τι ποτό πίνανε, αλλά το ότι είχαν πάθος, γουστάραν ΠΑΟΚ και ήταν ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ.
Όλοι οι παραπάνω είναι πετυχημένοι.
Η διαφορά των παραπάνω με τον Κούτσια δεν είναι το τι ποτό πίνανε, αλλά το ότι είχαν πάθος, γουστάραν ΠΑΟΚ και ήταν ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ.

Η αληθεια ειναι καπου στη μεση,γι'αυτο εχετε και οι δυο,εν μερει,δικιο!Απλα,αυτη τη στιγμη δεν θελω να το αναλυσω γιατι το μυαλο μου ειναι μονο στον αποψινο αγωνα.Παντως,καποια στιγμη θα επανελθω.
ακακλα γκικα κλπ υπαρχει εσωτερικος κανονισμος στην ομαδα που τα ρυθμιζει αυτα ξενυχτια κλπ(οχι σεξ μην τρελαθουμε
)...εφοσον δεν τον τηρει τιμωρειται(κατι ας πουμε που μπορει να συμβαινει ηδη με το να μενει εξω απο αποστολες κλπ μπορει και οχι) σε αντιθετη περιπτωση δεν τιμωρειται...απο εκει και περα ειναι στο φιλοτιμο του παιχτη κατα ποσο θα εκμεταλλευεται το χρονο του δουλευοντας ή ''δουλευοντας'' τον κοσμο και τον εαυτο τους παραμενοντας ως ειναι και μην εχοντας διαθεση να βελτιωθουν παραπανω...δυστυχως οι περισσοτεροι ελληνες που εχουν ταλεντο κανουν το 2ο...

Ρε σεις μου θυμισατε τον Γιαννουλη - τον μπασκεμπολιστα- που ηταν μανουλα στις εξοδους. Μαλιστα καποτε τον ειχαν ρωτησει " τι χομπυ εχεις " και απαντησε να πηγαινω σε μπαρ ..

Καποτε ο μεγιστος Γιαννουλης τον ειχαν ρωτησει για τα συνεχη του ξενυχτια στην Θεσ/νικη μιας και πολλα ματια τον ειχαν δει στο "Αρωμα" ,"Φιξ" τοτε, και ειπε το εξης μεγαλειωδες...
"Δεν καταλαβαινω τι κακο κανω.? Οπως καποιος επιλεγει να δει μια ωραια ταινια, να διαβασει ενα ωραιο βιβλιο, να παει μια βολτα στην αγορα ,ετσι και εγω κανω κατι αναλογο.. Το ιδιο πραγμα ειναι στην ουσια.."

ΕΝΤΙΤ...Ρε καρχαρια, το ιδιο πραγμα γραφαμε.....
"Δεν καταλαβαινω τι κακο κανω.? Οπως καποιος επιλεγει να δει μια ωραια ταινια, να διαβασει ενα ωραιο βιβλιο, να παει μια βολτα στην αγορα ,ετσι και εγω κανω κατι αναλογο.. Το ιδιο πραγμα ειναι στην ουσια.."

ΕΝΤΙΤ...Ρε καρχαρια, το ιδιο πραγμα γραφαμε.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 30 Σεπ 2010, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι,αλλα αυτος σουρωνε μαζι με τον προπονητη του(Σκαϊλς)και τον συμπαικτη του(Μπονερ)!.......
Σαν να λεμε Κουτσια-Δερμι-Μουσλι,μαζι τύφλα!!!!
Σαν να λεμε Κουτσια-Δερμι-Μουσλι,μαζι τύφλα!!!!
Ξεχασες και τον αντιπαλο Μακ ( η' αλλιως Τζακ) Ντανιελ που επαιζε στην γρια ... Κατι σαν τον Νετο ...

Να μια σκεψη ... Να πλακωθει στα RED BULL ...Και ενεργεια θα εχει στο γηπεδο και οτι περισσεψει την διοχετευει αλλου ... 

- ΑποστόληςΑ
Το ποδόσφαιρο είναι ένα επάγγελμα που στηρίζεται στην άριστη φυσική κατάσταση. Δεν έχει που δεν έχει δύναμη ο Βασιλάκης (δες τα πόδια του Σαλπι για να καταλάβεις) αν δεν έχει και αντοχή να τρέχει πάνω - κάτω, όπως ΑΠΑΙΤΕΙ το σύγχρονο ποδόσφαιρο τότε δεν χρησιμεύει σε τίποτε.gika έγραψε:Σόρρυ ρε μαν αλλά δεν σε καταλαβαίνω.akaklas έγραψε:Ρε παμε καλα, μπηκα στο κρεβατι του? Σπιτι του ας κανει οτι θελει ας μην κοιμαται και καθολου αλλα να βγαινει εξω αργα επειδη η κοπελα του δουλευει βραδυ δεν το δεχομαι.Ας βαλει νεττεκτιβ αλλα αυτος σπιτι και ας εχει και δεκα γκομενες, ηρεμηστε λιγο.
Δηλαδή και εσύ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξενυχτήσεις το προηγούμενο βράδυ αν την επόμενη δουλεύεις;
Επομένως όταν ξενυχτάει τα βράδια και την άλλη μέρα στην προπόνηση είναι νωχελικός, πολύ καλά θα κανει ο προποητής να του βάλει τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι. Δεν αμοίβεται όπως εγώ κι εσύ. Ή θα κάνει υπακοή και θα μεινει ή θα κάνει το δικό του και άντε στο καλό!
Δηλαδή αν ήταν παίκτης της Μπάρθα θα μπορούσε να ξενυχτάει παραμονές του άγώνα;
- Mario Jardel
Θα στρωσει...Μου το λεει το ενστικτο μου!
(αλλα μπορει να λεεικαι ψεματα
(αλλα μπορει να λεεικαι ψεματα