5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Μετα το γκολ κλειδωσε τα παντα στο κεντρο.. μεγαλος ποδοσφαιριστης.
Ο Βιτόλος κατά την άποψη μου ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του..Αυτός ο Σαμίρ που έκανε γιογιό το Σένα της Βιγιαρεάλ σήμερα πολύ λίγα πράγματα...Γιατί??Ρωτήστε τον Βιτόλο...MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν καλος οπως κανεις του κεντρου....αλλα στο τελος σκυλιασε

Μπορεί να μην ήταν ο καλλίτερος σήμερα αλλά ήταν η ψυχή της όμάδας.Δεν ξέρω τι έγινε με τα αδέλφια που πήγαν προχθες στην προπόνηση αλλά νομίζω ότι οι κινήσεις του προς την κερκίδα όταν βγήκε η ομάδα για ζέσταμα ήταν μία έμεση απάντηση.

Κούνησε τα χέρια του ξεσηκωτικά μόλις πέρασε πρώτη φορά από την 4 μπροστά, λίγα δευτερόλεπτα αφού η ομάδα βγήκε για ζέσταμα. Σαν να λέει "Πάμε γερά".
Δεν ξέρω αν το έδειξε η TV για να πάρετε κανένα screenshot. Ήταν νωρίς σχετικά, κανένα 20λεπτο πριν ξεκινήσει το ματς αν θυμάμαι καλά.
Φάνηκε κατά την γνώμη μου μετά το γκολ.
Εως τότε ηταν και δεν ήταν στο παιχνίδι.

Εως τότε ηταν και δεν ήταν στο παιχνίδι.

- ΑποστόληςΑ
+1Photis έγραψε:Ο Βιτόλος κατά την άποψη μου ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του..Αυτός ο Σαμίρ που έκανε γιογιό το Σένα της Βιγιαρεάλ σήμερα πολύ λίγα πράγματα...Γιατί??Ρωτήστε τον Βιτόλο...MANIAKOS έγραψε:δεν ηταν καλος οπως κανεις του κεντρου....αλλα στο τελος σκυλιασε
Ο καλύτερος Βιτόλο φέτος. Γι' αυτό άλλωστε και ελάχιστα ρήγματα υπέστη η άμυνά μας, από τους γρήγορους Κροάτες.
Ο Pablo στο πρώτο ήταν μέτριος. Στο δεύτερο ανέβηκε, όπως όλοι. Το φάουλ του, στη φάση του γκολ, εξαιρετικό.
Μέτριος...πιστώνεται βέβαια τη καλή εκτέλεση στο γκολ.
Όσο για το Σαμίρ που λέτε ...τον σβήσαμε ???? Πότε? Αλλο ματς έβλεπα μάλλον
Όσο για το Σαμίρ που λέτε ...τον σβήσαμε ???? Πότε? Αλλο ματς έβλεπα μάλλον
- ΑποστόληςΑ
Η έκφραση του Pablo (πριν το φάουλ - γκολ;) ήταν όλα τα λεφτά! Τίγρης μιλάμε!
- ΑποστόληςΑ
Στο δεύτερο ημίχρονο τον κλείσαμε πολύ καλύτερα απ' ότι στο πρώτο.giapas έγραψε:Όσο για το Σαμίρ που λέτε ...τον σβήσαμε ???? Πότε? Αλλο ματς έβλεπα μάλλον