Μέτριος στο πρώτο,συμπαθητικούλης στο δεύτερο,γενικά σφιχτός και χωρίς να δώσει σχεδόν ποτέ χώρους στον αντίπαλο πήρε υπερ-πολύτιμη νίκη με ένα στημένο.
Οι Κροάτες πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα,τρέχει και πιέζει πολύ ειδικά στο κέντρο αλλά επιθετικά λίγη-και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς με Ρουκάβινα επιθετικό.....μόλις φάγανε το γκολ,εκνευρίστηκαν πολύ και αν εξαιρέσεις τη μία μεγάλη φάση που κάνανε,τίποτε άλλο επιθετικά.
Με όσα προηγήθηκαν τον τελευταίο μήνα και με τόσους τραυματισμούς-και ειδικά όταν λείπουν και τα 2 επιθετικογενή μπάκ σου-ο τρόπος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος,παρά αυτός....άλλωστε η Δυναμό δεν ήταν ούτε Βόλος,ούτε Ξάνθη για να παίξεις πιό ανοιχτά.
Είναι πάντως εκπληκτικό το πόσο εύκολα μεταμορφώνεται αυτή η ομάδα από ΠΑΟΚ του Σάντος σε ΠΑΟΚ του Δερμιτζάκη και μετά πάλι του Σάντος.
Ο Δερμιτζάκης σήμερα πιστεύω θα κατάλαβε πως η ομάδα μέχρι να βρούνε τα πατήματά τους βασικοί παίκτες της ομάδας που για την ώρα για διάφορους λόγους δεν μπορούνε-όπως συνέβηκε και σήμερα-καλά θα ήτανε να παίζει πιό μαζεμένα ειδικά όταν έτσι έχει μάθει να παίζει τόσο καιρό και οι όποιες αλλαγές πρέπει και σαφείς να είναι και να γίνουν συγκρατημένα.
υ.γ αυτός ο Ιβιτς έχει καταργήσει κάθε έννοια ποδοσφαιρικής λογικής....δεν πρέπει να ήταν πάνω από τρεις οι φορές που άλλαξε κοντινή μπαλιά με επιτυχία περιφερόμενος μέσα στο γήπεδο μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα και μάλιστα όταν τον συνέκρινες με τον Σαμίρ των Κροατών που έπαιζε στην ίδια θέση σε έπιανε μελαγχολία αλλά πάλι το παστέλωσε...αν μιλάμε για Σέρβικο κυνισμό.
υ.γ.2 ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Σακελλαρίου για παίκτη που ήρθε από Πανθρακικό και έκανε ντεμπούτο σε τέτοιο ματς....χωρίς ίχνος πανικού και ψύχραιμες οι πάσες του,προσπαθώντας πάντα για το 1-2 ενώ και αμυντικά αν και δεν μου φάνηκε να είναι σκύλος,δεν δημιουργήθηκαν κενά απ' την πλευρά του.
Θα πέσει γρήγορα στα βαθιά με τον τραυματισμό του Λίνο και πρέπει να κολυμπήσει.