23. Λευτέρης Σακελλαρίου

Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: 23. Ελευθέριος Σακελλαρίου

Δημοσίευση από Olorin »

edit: Αποσυρω το ποστ, μολις διαβασα τις δηλωσεις του. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Παρ 01 Οκτ 2010, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Θα δούμε...μη βιάζεστε...
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

για πρωτη εμφανιση μια χαρα ειναι.....κολλουσε σε ορισμενα σημεια και ηταν αργος στη σκεψη ελπιζω απο το τρακ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

πολυ καλη η εμφανιση για πρωτη φορα και σε τετοιο παιχνιδι...θα κολυμπησει στα βαθια τωρα...στο χερι του ειναι να αρπαξει την ευκαιρια..ξερει οτι του δινεται ευκαιρια καριερας και πρεπει να την εκμεταλλευτει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε χαβαλέ κάνετε;; ΔΕΝ ξέρω αν θα κάνει καριέρα, αλλά για πρώτο ματς και μάλιστα εκτάκτως και απέναντι σε ομάδα φαρμάκι, πήγε πολύ καλά.. Δηλαδή ο Λίνο σας συγκλονίζει και σας φαίνεται το καλύτερο μπακ στην ιστορία του ΠΑΟΚ; Πλάκα κάνουμε; Αρκετά καλός ο Λίνο, Απλά καλός ο Σακελαρίου, με τη διαφορά οτι ο δεύτερος είναι δέκα χρόνια μικρότερος.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Πολυ Σωστος rainmaker!!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Άδραξε τη μέρα!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έζησε το όνειρό του

Μέχρι το μεσημέρι, ήξερε ότι το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα δει από την κερκίδα. Ξαφνικά ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του Λίνο, μπήκε στην 18άδα και όταν τραυματίστηκε και ο Μπουσαϊντί, μπήκε και στο παιχνίδι!

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου, έζησε το όνειρό του σήμερα το βράδυ στην Τούμπα! «Ήταν κάτι εκπληκτικό, η δύναμη και το πάθος, που μου έδωσε ο κόσμος, είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει, είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος γι΄ αυτό, που έζησε», είπε ο νεαρός μπακ από την Αθήνα, που αγωνίστηκε 75 κόντρα στην Ντιναμό.

«Αν και πρέπει ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι όλοι, δεν το περίμενα να παίξω, άλλωστε τελευταία στιγμή μπήκα στην αποστολή. Μετράει η νίκη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ, η σεζόν είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι. Θα συνεχίζω να κάνω αυτό, που πρέπει, να δουλεύω κάθε μέρα, για να είμαι αντάξιος των απαιτήσεων, που έχει ο ΠΑΟΚ από μένα» συμπλήρωσε ο Σακελλαρίου, που κρατούσε σφιχτά τη φανέλα, που φόρεσε στο παιχνίδι με την Ντιναμό.

«Ήταν το πρώτο μου ματς με τον ΠΑΟΚ, φόρεσα για πρώτη φορά αυτή τη φανέλα και την κρατάω, είναι το δώρο για τη μητέρα μου, που έχει στηρίξει τόσο πολύ» εξήγησε...

paok24
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Μπράβο σου νεος!!!!!!
Εις Ανώτερα!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λευτερακη φανηκε στο βλεμμα σου το αγχος αλλα στο παιχνιδι ησουν καλος!
Ξερω οτι λογικα θα μπεις να δεις τις γνωμες του κοσμου για σενα για την πρωτη σου εμφανιση.
Ενα θα σου πω.
Την Κυριακη παιζιυμε με τον αρη.
Μεσα απο τετοια ματς καθιερωνεσαι οχι μονο στην ομαδα αλλα και στη συνειδηση μας.
Με λιγα λογια?
ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρ' όλο που κλήθηκε όλως εξαίφνης να κολυμπήσει στα βαθιά, απέφυγε το μεγάλο λάθος, κάτι που ορισμένες φορές έχει κάνει ο Lino, ενώ σε κάποια διαστήματα ήταν καλός. Προσωπικά μου άρεσε και πιστεύω ότι μπορεί να καθιερωθεί.
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ειναι αυτο που λενε...Δε ξερεις ποτε και αν θα σου δωθει η ευκαιρια αλλα εσυ πρεπει να εισαι παντα ετοιμος να την αρπαξεις!Ετσι μπραβο...Σκεφτειτε τι εμφανιση εκανε ενα παιδι απο τον Ηλυσιακο με 1 χρονο στον Πανθρακικο που ηρθε στα τελη των μεταγραφων, δεν υπηρχε σε αποστολη, μεχρι το μεσημερι ηξερε οτι θα ειναι στην κερκιδα, ξαφνικα βρεθηκε στην αποστολη και εξισου ξαφνικα μπηκε να παιξει σε ενα ματς που η νικη ηταν και καλα μονοδρομος...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρ' όλο που κλήθηκε όλως εξαίφνης να κολυμπήσει στα βαθιά, απέφυγε το μεγάλο λάθος, κάτι που ορισμένες φορές έχει κάνει ο Lino, ενώ σε κάποια διαστήματα ήταν καλός. Προσωπικά μου άρεσε και πιστεύω ότι μπορεί να καθιερωθεί.
+++
Ηταν μέτριος , με ένα μόνο λάθος αν θυμάμαι καλά.
Εδειξε λίγο άτολμος , πράγμα φυσιολογικό.

Μακάρι να δείξει περισσότερα.

Στις δηλώσεις του φάνηκε πολύ σοβαρός + συγκροτημένος.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

μπραβο πολυ καλος για πρωτο ματς και μενα με δειξε οτι ειναι τσαμπουκας και γρηγορος ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μολις αποκτησει αυτοπεποιθηση και παιχνιδια , θα ειναι πολυ καλυτερος..

Τα πηγε καλα παντως για ενα τετοιο παιχνιδι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”