42. Francisco Zuela
- sidpanos
Re: 42. Zuela Francisco
όσο ο μαλεζάς έχει άσχημα ξυπνήματα και μπαίνει σαν την αδερφή σε μερικά ματς...
θεωρώ οτι αδικήσε που δεν παίζεις βασικός και παίζει ο άλλος ο ταγαράς...
θεωρώ οτι αδικήσε που δεν παίζεις βασικός και παίζει ο άλλος ο ταγαράς...
- desperando
- Επικοινωνία:
αρχοντας το θηριο ετσι τους θελω τους αμυντικους ανθρωποφαγουςβ συνεχισαι ετσι
- nyxteridas
aggmet έγραψε:καλος ητανε
αλλα μηπως ειναι λιγο παχυς?
Γι'αυτό είναι θηρίο.............

Στο τάκλιν που έδιωξε κόρνερ, ένα εκατοστό του αντιπάλου νάπαιρνε θα τον μάζευαν με το κουταλάκι απο τη κερκίδα...
Αρκετά καλός!
Αρκετά καλός!
- navigator11
υποθετω φιλε φωτη οτι το συμπερασμα σου μαλλον σχετιζεται με το οτι δεν εκτιμας τον ιταλο,παρα με τα αρκετα θετικα 30 λεπτα του ζουελα σημερα.αν και ο τσιριλλο πραγματοποιησε ενα αξιοπρεπεστατο παιχνιδι!Photis έγραψε:Βαρύς ναι,αλλά καλύτερος από τον Τσιρίλλο χαλαρά...
- paok nafplio
Με βάση τις γνώσεις που έχω και για τους 2 θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερος ο Ζουέλα.Το σημερινό δεν ήταν τίποτα..Περιμένω πολύ καλύτερα παιχνίδια από αυτόν...Υπερτερεί σε όλα από τον Τσιρίλλο,και με κάτω τη μπάλα και στον αέρα...navigator11 έγραψε:υποθετω φιλε φωτη οτι το συμπερασμα σου μαλλον σχετιζεται με το οτι δεν εκτιμας τον ιταλο,παρα με τα αρκετα θετικα 30 λεπτα του ζουελα σημερα.αν και ο τσιριλλο πραγματοποιησε ενα αξιοπρεπεστατο παιχνιδι!Photis έγραψε:Βαρύς ναι,αλλά καλύτερος από τον Τσιρίλλο χαλαρά...

-
Με εντυπωσίασε μια φάση που βγαίνει ένας από δεξιά με τον Κοντρέρας να έχει μείνει κάτι μέτρα πίσω και κάνει ένα πέταγμα και διώχνει κόρνερ. Πολύ γρήγορη αντίδραση. Θετικότατος.
Εμένα πάντως μου φαίνεται πιο γρήγορος απ' όλα τα σέντερ μπακ μας αλλά ίσως δεν είναι 100% ακόμα.
Μακάρι να κάνει καλό δίδυμο με το Χιλιανό.
Εμένα πάντως μου φαίνεται πιο γρήγορος απ' όλα τα σέντερ μπακ μας αλλά ίσως δεν είναι 100% ακόμα.
Μακάρι να κάνει καλό δίδυμο με το Χιλιανό.
πραγματικα καλος και γρηγορος στην φαση που κανει τακλιν φευγει πολυ γρηγορα και διωχνει την μπαλα......

εγω ειδα οτι δεν κερδισε κεφαλια ο ιταλος επιβητοραςnavigator11 έγραψε:υποθετω φιλε φωτη οτι το συμπερασμα σου μαλλον σχετιζεται με το οτι δεν εκτιμας τον ιταλο,παρα με τα αρκετα θετικα 30 λεπτα του ζουελα σημερα.αν και ο τσιριλλο πραγματοποιησε ενα αξιοπρεπεστατο παιχνιδι!Photis έγραψε:Βαρύς ναι,αλλά καλύτερος από τον Τσιρίλλο χαλαρά...

πολυ καλος ο ζουελα δικαιουται να ξεκινησει με το σκουληκι νομιζω...