Μεταγραφές 2010-2011
Re: Μεταγραφές 2010-2011
αν υπάρχουν ομάδες αυτή τη στιγμή στην Α1 (15 μέρες πριν το τζάμπολ) που θα δώσουν 100 χιλιάρικα (πρακτικά τουλάχιστον το 1/8 του συνολικού τους μπάτζετ) για μπάρλο-ντικούδη-κυρίτση και σία, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.
PS: ο σάκης ο καρύδας τελικά δεν πήγε κάπου ε (άσχετα αν υπέγραψε για ένα μήνα στην κύπρο)? αυτός ακουγόταν για 30 χιλιάρικα για αεκ. δεν ξέρω βέβαια πάλι αν ευσταθούσε το ποσό αυτό ... δεν θα με χάλαγε!
PS: ο σάκης ο καρύδας τελικά δεν πήγε κάπου ε (άσχετα αν υπέγραψε για ένα μήνα στην κύπρο)? αυτός ακουγόταν για 30 χιλιάρικα για αεκ. δεν ξέρω βέβαια πάλι αν ευσταθούσε το ποσό αυτό ... δεν θα με χάλαγε!
όσον αφορά τον κυρίτση, δεν ξέρω τον χαρακτήρα του και δεν έχω καταλάβει και τις μπασκετικές του φιλοδοξίες (αφού έχει παίξει πρακτικά στα 28 του σε όλες τις ομάδες της Α1) αλλά με 60 χιλιάρικα στο 2, νομίζω όποιος τον πάρει είναι σαν να κλέβει εκκλησία (ου μην το βατοπαίδι ολάκερο...)!!!
Ο τυπος εχει γινει γυρολογος ολκης και μαζευει λεφτα δε θελω τετοιους παιχτες στον ΠΑΟΚ,εχει χασει το ενδιαφερον του για το αθλημα, εχει να παιξει καλο μπασκετ απο την εποχη που επαιζε στο μαρουσι.
Σκληρη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
Σκληρη αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.
σε εμάς δηλ. δεν τον έλεγες τουλάχιστον θετικό?
PS: παρόμοιος παίκτης είναι και ο παπανικολάου (εντάξει προφανώς και ο κυρίτσης δεν έχει κάνει την καριέρα του παπανικολάου ο οποίος παίζει σχεδόν 12-14 χρόνια σε αρκετά υψηλό επίπεδο). εγώ τον βλέπω οτι όπου πάει τιμάει τα λεφτά του. άλλοι (δεν λέω ποιοί
) δε συμφωνούν μαζί μου ...
PS: παρόμοιος παίκτης είναι και ο παπανικολάου (εντάξει προφανώς και ο κυρίτσης δεν έχει κάνει την καριέρα του παπανικολάου ο οποίος παίζει σχεδόν 12-14 χρόνια σε αρκετά υψηλό επίπεδο). εγώ τον βλέπω οτι όπου πάει τιμάει τα λεφτά του. άλλοι (δεν λέω ποιοί

- KalamarGiannis
δεν ξέρω τις απόψεις των άλλων και σίγουρα και για τα πιο στάνταρ πράγματα που πιστεύει κανείς κάποιος θα βρεθεί με αντίθετη γνώμη...(οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.όλοι έχουν από μία)
...πάντως για τον Παπανικολάου αν βρεθεί άνθρωπος να μην τον θέλει στην ομάδα του εγώ τρελό θα τον πω...
παίζει πάντα αυτό που περιμένεις από αυτόν, τέλος.
Όσο για τον Κυρίτση ήταν από τους καλύτερούς μας παίκτες σε ολόκληρη σαιζόν, ξέρει μπάσκετ, έχει επαφή με το καλάθι, κίνητρα σωστά χρειάζεται μόνο... σαφώς ο Σούλης μπορεί να έχει αντιρρήσεις για την άμυνά του, αλλά σαν αναπληρωματικός σκόρερ δεν παίζεται...και οι 2 για μένα έχουν θέση στον ΠΑΟΚ μέχρι της 3ης θέσης...όχι για παραπάνω.
PS ξέρει κανείς αν έχουμε νήμα για αγοραπωλησίες; πουλάω laptop σε σκοτωμένη τιμή...(για να πάρω το διαρκείας στο κέντρο και όχι στα πέταλα...)
...πάντως για τον Παπανικολάου αν βρεθεί άνθρωπος να μην τον θέλει στην ομάδα του εγώ τρελό θα τον πω...
παίζει πάντα αυτό που περιμένεις από αυτόν, τέλος.
Όσο για τον Κυρίτση ήταν από τους καλύτερούς μας παίκτες σε ολόκληρη σαιζόν, ξέρει μπάσκετ, έχει επαφή με το καλάθι, κίνητρα σωστά χρειάζεται μόνο... σαφώς ο Σούλης μπορεί να έχει αντιρρήσεις για την άμυνά του, αλλά σαν αναπληρωματικός σκόρερ δεν παίζεται...και οι 2 για μένα έχουν θέση στον ΠΑΟΚ μέχρι της 3ης θέσης...όχι για παραπάνω.
PS ξέρει κανείς αν έχουμε νήμα για αγοραπωλησίες; πουλάω laptop σε σκοτωμένη τιμή...(για να πάρω το διαρκείας στο κέντρο και όχι στα πέταλα...)
Στη τιμη θα συμφωνησω οτι θα ηταν μια καλη λυση δεν ειναι πολλα τα 60 για την αξια του, αλλα εξακολουθω να πιστευω αυτα που εγραψα, οσο για τον παπ ηταν ενας πολυ καλος παιχτης που επρεπε ομως να σταματησει το μπασκετ γιατι καθε χρονια που περναει απο φετος και στο εξης θα χαλαει τη μπασκετικη του εικονα.
Υ.Γ Παρολο που αντιλαμβανομαι πολυ καλα τη δυναμικη του ΠΑΟΚ των τελευταιων 10 χρονων δεν μπορω να δεχτω να φορανε τη φανελα αυτης της ομαδος παιχτες γατακια ο ενας μου ξυνιζει ο αλλος μου βρωμαει δε μου βγαινει πως να το κανουμε?
Υ.Γ Οσοι δεν με καταλαβαινετε ριξτε μια ματια στο ρετρο μπασκετ τα γραφουν ολα ο πρακτορας και ο γκορντον, και μη μου πειτε ασε τα παλια ειναι παρελθον εγω ζω και με τις αναμνησεις μου.
Υ.Γ Παρολο που αντιλαμβανομαι πολυ καλα τη δυναμικη του ΠΑΟΚ των τελευταιων 10 χρονων δεν μπορω να δεχτω να φορανε τη φανελα αυτης της ομαδος παιχτες γατακια ο ενας μου ξυνιζει ο αλλος μου βρωμαει δε μου βγαινει πως να το κανουμε?
Υ.Γ Οσοι δεν με καταλαβαινετε ριξτε μια ματια στο ρετρο μπασκετ τα γραφουν ολα ο πρακτορας και ο γκορντον, και μη μου πειτε ασε τα παλια ειναι παρελθον εγω ζω και με τις αναμνησεις μου.

Κοντά σε Μπόγρη ο ΠΑΟΚ!
Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, οι διοικήσεις των δύο ομάδων συζήτησαν το ενδεχόμενο δανεισμού του νεαρού σέντερ από τους πρωταθλητές στον «Δικέφαλο» και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ΠΑΟ έψαχνε ομάδα για να δώσει τον Μπόγρη ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο ΠΑΟΚ αναζητούσε ακόμη έναν σέντερ για τη φροντ λάιν του. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, πιθανότατα θα κλείσει το ρόστερ των Θεσσαλονικέων.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... konta.html
Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα, οι διοικήσεις των δύο ομάδων συζήτησαν το ενδεχόμενο δανεισμού του νεαρού σέντερ από τους πρωταθλητές στον «Δικέφαλο» και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ΠΑΟ έψαχνε ομάδα για να δώσει τον Μπόγρη ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο ΠΑΟΚ αναζητούσε ακόμη έναν σέντερ για τη φροντ λάιν του. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, πιθανότατα θα κλείσει το ρόστερ των Θεσσαλονικέων.
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... konta.html
Επειδή δε νοιώθω καθόλου από παίκτες του μπάσκετ, για πείτε στοιχεία για το τυπάκι;
Καλη η εξελιξη αν ολοκληρωθει η κινηση του Μπογρη κυριως γιατι ειναι Ελληνας, γεγονος που μας δινει την ανεση, οταν στην πορεια φανει η μαυρη τρυπα στην περιφερερεια, αν ο κοσμος ανταποκριθει στοιχειωδως οσον αφορα την προσελευση στα παιχνιδια, να κινηθουμε για την αποκτηση καποιου κοινοτικου καθως θα εχουμε ελευθερη θεση.Κοινοτικο βρισκεις οποτε θες ,Ελληνα δεν θα μπορουσαμε μετα το ξεκινημα εκτος απο παικτη που παιζει εξω.Κατα τα αλλα δεν μπορω να πω οτι τον θυμαμαι καθολου απο τις μικρες εθνικες.Λεει τιποτα,τον εχει δει κανεις?
- PaOkArAsIrAkLiO
Καποιος Ελληνας θα ερθει καποια στιγμη, δεν μπορει! Την μια ακουμε Βεργινη, την αλλη ακουμε Σλουκα και τωρα Μπογρη.Δεν μπορει, καπου θα κατσει και η δικια μας μπιλια! Φερτε τον Χρυσικοπουλο να του δωσουμε μια φανελα που να γραφει "Lino" και θα του δωσουμε και το 16!!

χαχα. +1 και στον joshua. συμφωνώ απόλυτα με τη λογική αυτή που θέτεις. όσον αφορά για τον μπόγρη, είναι ένας εκ των 4-5 καλύτερων παικτών της γενιάς του. το οτι τον πήρε ο zeljko λέει απλά τα πάντα. το αν θα τον πάρουμε τελικά, αν θα παίξει, πόσο θα βοηθήσει, αν κάποτε γίνει τσαρτασρής αυτό θα το δείξει μόνο ο χρονος ...
Καλως να ερθει ο Μπογρης,κριμα που δεν εκατσε του Σλουκα.Ωφειλουμε στην αξιοσεβαστη Καε Παναθηναικος την οποια τιμησαμε και με τιμητικη πλακετα πριν 2 χρονια,να την βοηθησουμε να αξιοποιησει τα ταλεντα της.Σαμπως εχει πραγματικους στοχους τα τελευταια χρονια η ομαδα?Απο το να βολοδερνουμε στη μεση του βαθμολογικου πινακα καλυτερα να ψησουμε τα ταλεντα του Γαυροβαζελου και να προσφερουμε ετσι στην αναπτυξη του ελληνικου μπασκετ.Ζητω ο Μπογρης λοιπον που αφου εδειχνε τα γεννητικα του οργανα στους αντιπαλους τους στον τελικο των Νεων κοντρα στη Γαλλια μετα πανυγηριζε στα αποδυτηρια φορωντας μπλουζα με το τριφυλλι.Παιδι με ηθος πανω απ'ολα.
Οταν ομως μια στις χιλιες βρεθουμε σε θεση να διεκδικησουμε επι ισοις οροις ματς εναντιον τους και βρεθει καποιος Σχοινας να μας περασει λεπιδι οπως περισυ καλυτερα να μην γκρινιαξουμε.
Οταν ομως μια στις χιλιες βρεθουμε σε θεση να διεκδικησουμε επι ισοις οροις ματς εναντιον τους και βρεθει καποιος Σχοινας να μας περασει λεπιδι οπως περισυ καλυτερα να μην γκρινιαξουμε.
αδερφέ dtown καλώς ήρθες στο φόρουμ. ο καθένας έχει την άποψή του, αν πάντως βγούν οι σύνδεσμοι και πούν όχι δανεικούς από γαυροβάζελο και εμείς θα δώσουμε 8.000 διαρκείας των 80 ευρώ, εγώ μαζί σου 10000000000 %.