Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Federacion »

Αν το είδατε το ματσακι ο τρόπος που επαιξε η Κοπενγχαγη το βαζελο, μου θύμισε εμας μες στο τηγανι περσι.
Κοντα οι γραμμες, σφιχτά και σοβαρά πισω, φαρμακι τις λίγες φορες που βγηκε μπροστα.

Αυτη η ομαδα είναι πρωτη στον ομιλο και τον προπονητη της τον συζητανε για εθνικη. Α ρε τι μου θυμίζει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι που θα μας κανουν τα μιντια τον αλεξ τερματοφυλακα...ρε ουτε ο ιδιος δεν ξερει οτι ειναι τερματοφυλακας... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έλα ρε ΠΑΟΚάρα με καρναβάλια παίζεις, σοβαρέψου και πάρε το γαμωπρωτάθλημα το κέρατό μου
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Ένα σχόλιο ήθελα να κάνω για το σημερινό ματς ΠΑΟ - Κοπεγχάγη. Έτσι όπως το είδα το ματς απ την τηλεόραση μου τράβηξε την προσοχή, εννοείται όχι η ομάδα του βάζελου, αλλά η κερκίδα. Ακόμα και όταν φάγανε τα 2 γκολάκια δεν σταμάτησαν να τραγουδάνε μέχρι το τέλος. Και επειδή τα τελευταία χρόνια, όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει, ίσως θα πρέπει να σφιχτούμε λίγο όλοι. Στα τελευταία ματς, και ιδιαίτερα με Βόλο, κυριαρχούσε η γκρίνια παρά τα συνθήματα. Για άλλους έφταιγε ο Δερμιτζάκης, σ άλλους ο Ζαγόρ, οι παίκτες κ.τ.λ., για συνθήματα και στήριξη στην ομάδα ούτε λόγος. Μήπως πρέπει ν ανέβουμε λίγο ρε παιδιά γιατί νομίζω ότι έχει χαθεί όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Συγνώμη κ. Σάντος, ο Τζόρβας γιατί «φαγώθηκε»;
Αλλά έχω μία απορία βρε αδερφέ. Και την έχω καιρό τώρα και δεν μου την έχει λύσει ή απαντήσει κανένας. Είτε συνάδερφος, είτε κάποιος από τη νέα τάξη πραγμάτων της εθνικής ομάδας σε κάποια συνέντευξή του ή δήλωσή του... Τον Αλέξη Τζόρβα, τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας γιατί τον «έφαγαν» σε χρόνο dt κάτω από τα δοκάρια της;
Δεν το λέω επειδή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και ασχολούμαι με το ρεπορτάζ των νταμπλούχων Ελλάδος.
Μπα τι λες τώρα?Πως σου πέρασε απ' το μυαλό ότι εκεί πήγε το μυαλό όλων μας?
Το ίδιο θα ρωτούσα αν ήταν και πορτιέρε της... Προοδευτικής. Οταν θα έβλεπα εν μία νυχτί και χωρίς να συμβαίνει κάτι το σοβαρό (ένα πειθαρχικό παράπτωμα για παράδειγμα) να «καθαρίζουν» τον βασικό τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής, για να «φυτρώσει» εντελώς ξαφνικά και από το... πουθενά ο Σηφάκης.
Δεν λέω καλός, αξιόλογος ο Κρητικός του Άρη, αλλά πότε, πως και με ποιά κριτήρια «αναρριχήθηκε» ξαφνικά σε υπ’ αριθμόν «1» γκολκίπερ της Ελλάδος; Οταν δεν έχουμε βάλει και τα... κλάματα από τις φετινές εμφανίσεις του (ναι, τα είχε πάει καλά στο φιλικό με τη Σερβία, αλλά κι εκεί πως προέκυψε ξάφνου βασικός κι αναντικατάστατος;) κι όταν από την άλλη, ο Τζόρβας δεν έχει δείξει να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Κώστας Γουλής ο κύριος αρθρογράφος στο σέντρα.....

Πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να νιώθεις τώρα παπαράκο που κάνεις και το δημοσιογράφο??
Πιστεύω να πήρες την απάντηση σου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ετσι,bono,σωστος!Για να μαθαινουμε και εμεις που δεν γνωριζουμε,κατι τετοιους γελοιους τυπους.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Bono πολύ σωστός! Και αν άκουγες την έρα πριν από λίγο θα νόμιζες ότι ο βάζελος δεν έχασε, απλά ότι κέρδισαν οι δανοί! :mrgreen:

κιόμως αυτός ο μέτριος τερματοφύλακας έπαιξε σε 3 παιχνίδια μουντιάλ, στερώντας από τον Χαλκιά μία έστω συμμετοχή σε μουντιάλ στην καριέρα του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Tolaros έγραψε:Έλα ρε ΠΑΟΚάρα με καρναβάλια παίζεις, σοβαρέψου και πάρε το γαμωπρωτάθλημα το κέρατό μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Την επιθυμία του να επιστρέψει σε δύο χρόνια στην Ελλάδα, ελπίζοντας να αγωνισθεί ξανά στον Άρη, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο Έλληνας επιθετικός της Αρλ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στον γαλλικό Τύπο και μεταξύ άλλων τόνισε πως θα ήθελε να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «κίτρινων», με την οποία αγωνίσθηκε από το 1997-2002 (με εξαίρεση τη σεζόν 1998-99 που δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό).

«Βλέπω τον εαυτό μου στη Γαλλία, είτε στην Αρλ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα για ακόμα δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή θα είναι και η τελευταία μου εμπειρία από το εξωτερικό. Στη συνέχεια μάλλον θα επιστρέψω στον Άρη, ομάδα στην οποία αγωνίστηκα για έξι χρόνια».

σπορνογκ
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Στον Παναθηναϊκό ο… Κούπερ

Σενάρια αντικατάστασης του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο του Παναθηναϊκού έφερε η χθεσινή ήττα των «πράσινων» στο Champions League με 2-0 από την Κοπεγχάγη.

Σύμφωνα με την ιταλική «Gazzetta Dello Sport» ο Νίκος Νιόπλιας θα αποχωρήσει από τον πάγκο του «τριφυλλιού» και ήδη η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να κινηθεί για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος ήδη έχει δείξει τα… διαπιστευτήριά του στον Άρη.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=177536&cid=10
Άβαταρ μέλους
aggmet

Δημοσίευση από aggmet »

ωχ!!
μυριζει νεο ρεκορ σημερα
και η δημοσιογραφοι χρυσονουν το χαπι συνεχεια
γι αυτη την ομαδα
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

MANIAKOS έγραψε:Την επιθυμία του να επιστρέψει σε δύο χρόνια στην Ελλάδα, ελπίζοντας να αγωνισθεί ξανά στον Άρη, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας.
Oτι πρεπει ειναι τοτε ... Πολυ πιθανον να ειναι και σε μικροτερη κατηγορια η ομαδα της καρδιας του , οποτε θα το γιορτασουν ολοι που επεστρεψε ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Βλέποντας τις φάσεις από το Rosenborg-Αρης είναι σα να βλέπεις ματς Γαλατασαράι-Εθνική Γερμανίας :D
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

shark4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Την επιθυμία του να επιστρέψει σε δύο χρόνια στην Ελλάδα, ελπίζοντας να αγωνισθεί ξανά στον Άρη, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας.
Oτι πρεπει ειναι τοτε ... Πολυ πιθανον να ειναι και σε μικροτερη κατηγορια η ομαδα της καρδιας του , οποτε θα το γιορτασουν ολοι που επεστρεψε ... :lol: :lol:
Εκεί, εκεί θα πάρουν και το δεύτερο πρωτάθλημα της Serie B που λείπει από την τρο - πεο - θήκη του Κ. Ερπετίδης... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ηθελα ετσι για πλακα να δω τι λενε τα κλαπετα στον κλαψα φμ.......
Και τι ακουω.....Οτι παοκτσηδικος δακτυλος εβαλε τον κουπερ ως προπονητη του ΠΑΟΚ στο site της UEFA σημερα το μεσημερι (http://olapaok.gr/podosfairo/kouper_o_proponhths_toy_paok.556199.html) και ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ τα ερπετα κ εστειλαν χιλιαδες e-mail κ το αλλαξαν κ τους εστειλαν κ συγγνωμη..Αλλη μια νικη του λαου των e-mails............ΧΑΧΑΧΑΧΑ
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”