Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
παράδειγμα προς αποφυγή ο βάζελος. νάχουμε το νου μας αύριο.
βάλε γιώργο μάγκα να παίζει στο γραμμόφωνο μορί καριόλα!
βάλε γιώργο μάγκα να παίζει στο γραμμόφωνο μορί καριόλα!
Καλα το χαβαλεδιαζουμε το θεμα με την αλογοτροφη, αλλα να παιρνουμε και κανενα μαθημα....
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!!!!
[youtube]ChjuOerjYyY[/youtube]
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!!!!
[youtube]ChjuOerjYyY[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τετ 29 Σεπ 2010, 22:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOKfanAthens
δοκαρι η κοπεγχαγη....
τι μπουρδελο ειναι αυτος ο βαζελος???
Βαζελακια μηπως και οι δανοι ειναι μαρτζα και δεν παιζοτανε???
τι μπουρδελο ειναι αυτος ο βαζελος???

Βαζελακια μηπως και οι δανοι ειναι μαρτζα και δεν παιζοτανε???

- paokathens
Jordi_ 04 έγραψε:Σημερα μηπως ειναι η βραδια του Νιομπλια....??
λες ε?
Θα έχουμε σοβαρό ανταγωνιστή για Μπάγεβιτς

Stop στον ΠΑΟΚ από Μπάγεβιτς!
O Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να βγει μπροστά και να υπογραμμίσει πως δεν πρόκειται ν' αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Επίσης ανέφερε πως θα μείνει για κάποιο διάστημα στο... ταμείο ανεργίας.
Αρχικά ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: «Κάθε φορά που είμαι ελεύθερος τα ΜΜΕ βγάζουν φήμες για το όνομά μου, αλλά θα πρέπει να τα απογοητεύσω. Όχι, δεν αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ, ούτε και ξέρω ποιος έβγαλε αυτή την ιστορία.
Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Για πόσο καιρό, δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή. Δεν βιάζομαι και αυτό που χρειάζομαι είναι μία διακοπή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή».
Σχετικά με την επιλογή του να παραιτηθεί από την ΑΕΚ σχολίασε πως ήταν μία κίνηση που ήταν σωστή και για τον ίδιο και για τον δικέφαλο της Αθήνας: «Η αποχώρησή μου είναι κάτι καλό για όλους. Και για μένα και για την ομάδα. Η ΑΕΚ δεν είχε ηρεμία και φεύγοντας μπήκε ένα τέλος στην διαμάχη γύρω από το πρόσωπό μου».
gazzetta
αντε αρκετα τραβηξε με ντουσαν...
O Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να βγει μπροστά και να υπογραμμίσει πως δεν πρόκειται ν' αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Επίσης ανέφερε πως θα μείνει για κάποιο διάστημα στο... ταμείο ανεργίας.
Αρχικά ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: «Κάθε φορά που είμαι ελεύθερος τα ΜΜΕ βγάζουν φήμες για το όνομά μου, αλλά θα πρέπει να τα απογοητεύσω. Όχι, δεν αναλαμβάνω τον ΠΑΟΚ, ούτε και ξέρω ποιος έβγαλε αυτή την ιστορία.
Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο. Για πόσο καιρό, δεν ξέρω αυτήν τη στιγμή. Δεν βιάζομαι και αυτό που χρειάζομαι είναι μία διακοπή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Υπάρχουν κι άλλες απολαύσεις στη ζωή».
Σχετικά με την επιλογή του να παραιτηθεί από την ΑΕΚ σχολίασε πως ήταν μία κίνηση που ήταν σωστή και για τον ίδιο και για τον δικέφαλο της Αθήνας: «Η αποχώρησή μου είναι κάτι καλό για όλους. Και για μένα και για την ομάδα. Η ΑΕΚ δεν είχε ηρεμία και φεύγοντας μπήκε ένα τέλος στην διαμάχη γύρω από το πρόσωπό μου».
gazzetta
αντε αρκετα τραβηξε με ντουσαν...

Καλη ομαδα η κοπεγχαγη..Συγκροτημενη, με κοντινες γραμμες, με αλληλοκαλυψεις και ουσια..
Φαση ο βαζελος δεν εκανε...Ετσι ειναι,μια ζωη θα τους ανοιγει ο πατος, σημερα τους τον ανοιξαν αλλοι.!!
Φαση ο βαζελος δεν εκανε...Ετσι ειναι,μια ζωη θα τους ανοιγει ο πατος, σημερα τους τον ανοιξαν αλλοι.!!

- Caballo Viejo
Sera4 έγραψε:κουιζ:τι ειδε ο αλεξ και ετρεξε να βγει στην φαση του πρωτου γκολ??
α) κανενα μ@υνακι στις εξεδρες??
β) κανενα φακο για να ποζαρει??
γ) το ριπλει του γκολ του γκαρσια στην τουμπα??
δ) τον καραγκουνη να κατουραει στη φυσουνα παλι??
ε) ετρεξε να ζητησει κανενα πουρο απο τον πατερα??
στ) ειδε το σπαθα και πηγε να ζητησει αυτογραφο??
ζ) τον ειπαν πως ο μαινταν και ο σαμοτουλσκι εκαναν καλυτερες εξοδους??
![]()
![]()
![]()

Γελάω αλλά μου κόβεται το γέλιο όταν σκέφτομαι ότι αυτός ο τρόμπας είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής και ότι για χάρη του δεν έπαιξε ούτε ένα ματς στο Μουντιάλ ο Χαλκιάς.
Τι θυμήθηκα τώρα! Πω, πω, τι έφαγε κι εκεί κάτω ο άνθρωπος λαίμαι!

- paokara129