Παύλος Δερμιτζάκης

kos

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από kos »

ρε παιδια δεν προσπαθω να υπερασπιστω ουτε τον ζαγορακη ουτε τον δερμιτζακη.
απλα βαζω στην συζητηση ενα ενδεχομενο για το τι οδηγησε τον ζαγορακη στο να παρει εναν απειρο προπονητη.

φιλε paok87 εαν ειχαμε αποκλειστει θα ελεγε "δεν ειμαι ανθρωπος του ρισκου. δεν μπορουσα να παρω εναν προπονητη του 1εκ και να μην ξερω σε 2 μηνες εαν θα μπορω να πληρωσω και αυτον και τους παικτες."
το προπονητικο ρισκο δερμιτζακης το πηρε πριν τα ευρωπαικα παιχνιδια. οταν ηταν εξαιρετικα πιθανο να μεινουμε απ'εξω. μην ξεχναμε σε κανεναν γυρο δεν ειμασταν ουτε ισχυροι ουτε φαβορι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν περνατε καμοια βολτα απο τ'αυριανο τοπικ???Το εχουμε υπεραναλυσει το ζητημα...Σεντονι ολοκληρο εχει γινει αυτο το τοπικ...Εχουμε σοβαρο ματς αυριο και θα αποδειχθουν πολλα...Καλα ή ασχημα...Ας ελπισουμε καλα.. :D :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε:Το οτι ο μπαγεβιτς εφυγε τωρα απο την αεκ ειναι εντελως τυχαιο...Ηταν να φυγει απο το φιλικο με καλλιθεα που ειχαν γινει επεισοδια...Απλα συνεπεσε κακες εμφανισεις του ΠΑΟΚ με την αποχωρηση μπαγεβιτς.
Και στην τελικη οποιος θελει ας πιστευει οποιο δημοσιευμα θελει...
Ο ΠΑΟΚ προς το παρον εχει προπονητη το Δερμιτζακη και αυτον πρεπει να στηριζουμε.
Αμα αλλαξει θα στηριζουμε τον επομενο..Οπως κανουμετα τελευταια 4 χρονια με προπονητη και παιχτες....
Ολη αυτη η γκρινια δε βοηθαει τετοια στιγμη...
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην Ελλάδα, αφού έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα από κάθε άλλο προπονητή. Παρόλα αυτά τα χρόνια πέρασαν και ο ίδιος μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του μόνιμα...

"Έτσι είναι η δουλειά. Τη μία είσαι εκεί και εργάζεσαι και την άλλη καταλαβαίνεις πως το έργο σου δεν βγαίνει αποχωρείς. Η ζωή συνεχίζεται", είπε αρχικά ο Μπάγεβιτς.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήθελε να φύγει από το καλοκαίρι και την επίθεση που δέχθηκε στο ματς με την Καλλιθέα, αλλά έμεινε τελικά μετά από συζήτηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη.

"Κανονικά έπρεπε να είχα φύγει τον Αύγουστο, όταν και έπρεπε να αμυνθώ στην επίθεση που δέχθηκα από μερίδα του κόσμου. Τελικά έμεινα μετά από παραίνεση του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο η κατάσταση όσο πήγαινε και γινόταν χειρότερη. Κάθε ματς και χειρότερα. Έτσι λοιπόν έπρεπε να βρεθεί μια λύση, η οποία είναι η καλύτερη για την ΑΕΚ".

Για την καριέρα του στην Ελλάδα, είπε:

"Έζησα και και δούλεψα στην Ελλάδα για δεκαετίες και αισθάνομαι άνετα τώρα εκεί. Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα που πέρασα στον Ερυθρό Αστέρα, η καριέρα μου ήταν σε Αθήνα - Πειραιά - Θεσσαλονίκη. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα φύγω από εδώ, όταν έχεις κερδίσει τίτλους σε μια χώρα, δύσκολα πας κάπου αλλού".

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Μόσταρ (ομάδα όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο;

"Έχω κάποιες υποχρεώσεις στην Ελλάδα, όμως μετά θα βρω τον δρόμο μου. Θέλω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψω στο Μόσταρ, να επισκεφτώ τους ανθρώπους της και να ηρεμίσω δίπλα στον ποταμό Νερέτβα".

http://www.sport24.gr

Δε νομιζω να ειμαι πολυ οφτοπικ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πόστ του olivares, πριν καν την πρόσληψη μπερέττα

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 71#p338571
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 01#p338601
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 53#p338753

στα οποία συμφωνώ 100%

Αυτό που παρατηρώ, πάντως, είναι μια ανισορροπία μεταξύ ποδοσφαιρικής προσέγγισης και οικονομικής πολιτικής, που δεν είχε παρατηρηθεί τα 2 προηγούμενα χρόνια, όπου και τα δύο συμβάδιζαν αρμονικά.

Καταραμένη φτώχεια.

Υ.Γ
sourmenetes έγραψε:Δεν περνατε καμοια βολτα απο τ'αυριανο τοπικ???Το εχουμε υπεραναλυσει το ζητημα...Σεντονι ολοκληρο εχει γινει αυτο το τοπικ...Εχουμε σοβαρο ματς αυριο και θα αποδειχθουν πολλα...Καλα ή ασχημα...Ας ελπισουμε καλα.. :D :D
έχεις δίκιο αδερφέ.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Το περυσινό σερί με τα απανωτά ψυχοβγαλτικά 1-0,πότε με τον οίστρο του Ιβιτς και πότε με το καλάμι,με τις τάπες ή με ανάλογους τρόπους θα ήταν ουτοπία να πιστεύεις πως θα συνεχιζόταν και φέτος...μιά φορά γίνονται αυτά.
Προφανώς δεν το πίστεψε ούτε ο Σάντος γι' αυτό σηκώθηκε και έφυγε,όπως και το ότι θα ήμασταν πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα....γιατί αν ήταν τόσο εύκολη η επανάληψη του περυσινού που θα έφερνε σχεδόν σίγουρα το πρωτάθλημα,μάλλον θα ήταν ψυχοπαθής ο προπονητής που θα έχανε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος μάγκας στον ΠΑΟΚ αλλά και πανελληνίως.
Για μένα καλά έκανε λοιπόν ο Δερμιτζάκης και προσπάθησε να ανεβάσει την ομάδα και να παίξει πιό επιθετικά.
Αν αυτό δεν το κάνεις με την Ξάνθη,την Τρίπολη και τον Βόλο στην Τούμπα με ποιόν θα το κάνεις?
Αλλωστε το εύκολο γι' αυτόν θα ήταν,να το κάνει "όπως ο Σάντος"...και οι παίκτες θα ανταποκρινόταν μιά χαρά λόγω της διετούς εκπαίδευσης και αυτός θα είχε το κεφάλι του ήσυχο.
Ο μύθος λέει ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει καλά γιατί φταίει η άμυνα που έχει ανέβει πολύ και δεχόμαστε φάσεις.....η πραγματικότητα όμως λέει πως στα τελευταία τρία ματς έχουμε δεχτεί 2 γκολ,απολογισμός που είναι πολύ normal αλλά επιθετικά έχουμε βάλει μόνο 1,δλδ τραγικός απολογισμός όταν παίζεις μάλιστα και με ομάδες σαν αυτές που παίξαμε....με 1 γκολ ενεργητικό λοιπόν σε τρία ματς ακόμα και με το περιζήτητο 0 πίσω,δεν θα μπορούσες να ελπίζεις και πολλά.
Ολα τα γκολ που δεχτήκαμε, μα όλα, μέσα και αυτά των Σερρών δεν έχουν καμμιά σχέση με το ανέβασμα της ομάδας ψηλά....εν μέσω καμμιά 10αριά αμυντικών που παραήταν ευγενικοί και πέρασε ανάμεσα τους ο Μπέλιτς έβαλε το πρώτο,το δεύτερο ήταν με κόντρα από μακρινό σουτ,πάλι με πίσω σχεδόν όλη την άμυνα,ζεμπεκιά του Μαλεζά με το Βόλο σε γιόμα προς τον μοναδικό επιθετικό των αντιπάλων(εκτός και αν για έναν αντίπαλο επιθετικό πρέπει να κάθεται πίσω όλη η αμυντική τετράδα μαζί με ένα αμ. χαφ για να τον φυλάει) και παιδικό λάθος του Κοντρέρας που αντί να τζαρτζάρει ή έστω να κλείσει το δρόμο στον παίκτη της Ξάνθης(που δεν είχε και πρόσωπο στην εστία)ΟΡΘΙΟΣ πήγε και μου έκανε τάκλιν στη μπάλα για να ακολουθήσει η άλλη ζεμπεκιά που αντί να διώξει εύκολα την μπάλα με το κεφάλι,πήγε να την στοπάρει-πασσάρει στον επιθετικό για να κλείσει με το τρίτο highlight,κλωτσιά στο κέντρο του γηπέδου.
Λοιπόν και η Μπάρτσα έφαγε ένα γκολ απ' το βάζελο και ο γάβρος προχθές έφαγε ένα γκολ-έστω και αν δεν μέτρησε-και δέχτηκε άλλες 2-3 καλές φάσεις αλλά η μία έβαλε 5 και ο άλλος 3 και κέρδισαν Π-Α-Ν-Ε-Υ-Κ-Ο-Λ-Α.
Το άγιο δισκοπότηρο στον ΠΑΟΚ που πορεύτηκε επί τριετία με τον Σάντος έχει γίνει το 0 πίσω και το να μην μας κάνουν φάσεις....σε όλες τις ομάδες όμως το ζητούμενο δεν είναι αυτό,αλλά να κερδίσεις βάζοντας πιό πολλά γκολ απ' τον αντίπαλο,προσέχοντας βέβαια την άμυνα όχι όμως σε βαθμό που αυτό να καταντήσει φετίχ όπως στον ΠΑΟΚ.

Η δυσλειτουργία στον ΠΑΟΚ που βγάζει μάτια για μένα είναι μπροστά,εκεί που η ομάδα δεν φαίνεται να έχει σύστημα και αυτοματισμούς,εκεί που η ομάδα δεν μπορεί να προηγηθεί μία φορά όταν της δόθηκαν πολλές ευακιρίες γι' αυτό και να παίξει μετά αυτή με αντίπαλο που θα είναι ανοιχτός.
Καλά προσπάθησε ο Δερμιτζάκης να παίξει πιό επιθετικά όμως πρέπει να ξέρεις να το κάνεις ή έστω να μπορέσεις και να το περάσεις στην ομάδα.
Μαζί και με κάποιες κακές επιλογές είτε στην βασική ενδεκάδα π.χ. Παπάζογλου σε βαρύ τερέν στο Βέλγιο εκεί που θα ήθελες κάποιον γρήγορο να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις στην κακή άμυνα των Βέλγων και σε δυό μέρες στην Τούμπα με το Βόλο Σαλπιγγίδη εν μέσω των δύο δυνατών και ψηλών στόπερ του Βόλου με επακόλουθο να χαθεί ο κοντός ανάμεσά τους,είτε σε τραγικές αλλαγές όπως π.χ. με Βόλο που έβγαλε τους 2 απ' τους τρείς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν για να μπουν μεσοαμυντικοί είναι κάποια απ' τα λάθη του Δερμιτζάκη.
Ρόλο έπαιξε και η τύχη στα πολλά τετ-α-τετ που χάθηκαν αλλά και η κακή κατάσταση κάποιων βασικών.
Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί είναι οι δύο που δεν έκαναν προετοιμασία δλδ Ιβιτς και Λίνο και ο μουντιαλικός αλλά κουρασμένος και θολωμένος Σάλπι όπως άλλωστε ανάλογα προβλήματα έχουν και οι υπόλοιποι της Εθνικής.

Και σίγουρα δεν πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι είχε κανά εκατομμύριο διάθεσιμο,πως ο Δερμιτζάκης θα προπονούσε σήμερα τον ΠΑΟΚ και όχι τον Πανθρακικό όσο φίλοι και αν ήταν με τον Ζαγοράκη.
Οσο και αν νομίζω πως αυτό ήταν χοντρό λάθος ακόμα και με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση γιατί ειδικά στον ΠΑΟΚ το α και το ω θα έπρεπε να είναι ο άνθρωπος που θα κάθεται στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις αλλαγές στην ομάδα με την απομάκρυνση το σκάουτερ Γιώργο Καραγιάννη. Ο τελευταίος με γραπτή ανακοίνωση περνάει στην αντεπίθεση για όσα κάποιοι του χρεώνουν.
Ο απολυθείς σκάουτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καραγιάννης, μετά τα όσα άκουσε διάβασε αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση καταθέτοντας την δική του άποψη για τα όσα του καταμαρτυρούν. Ζητώντας από την ΠΑΕ και τον προπονητή να τον αποκαταστήσουν ηθικά. Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:
"Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Scouter σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ομάδος.Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και με την δική μου συμβολή πέτυχε η ομάδα να γίνει «εισπρακτική» (είσοδος στους ομίλους), το οποίο στην ιστορία της δεν πέτυχε και εξ’ αιτίας αυτής της πρόκρισης μπορούν και υπόσχονται πληρωμές.
Είμαι λυπημένος γιατί μου στέρησαν το δικαίωμα να χαρώ την επόμενη πρόκριση η οποία είναι εφικτή μετά από την ισοπαλία εναντίον της Brugge.
Όμως δυστυχώς πρέπει να υπερασπιστώ την διαφορετικότητα και την αξιοπιστία της δουλειάς μου.
Για να αποκατασταθεί λοιπόν η αλήθεια πρέπει να σας αναφέρω τα εξής:
Η έκθεσή μου για τον αντίπαλο δεν βασίζεται ούτε σε φανταστικά στοιχεία, ούτε σε υποκειμενικά.
Βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία τα οποία ο κάθε προπονητής έχει στα χέρια του και μπορεί να τα ελέγξει.
Δηλαδή η γραπτή έκθεσή μου συνοδεύεται με οπτικό υλικό.
Άρα αφού ο προπονητής έχει το οπτικό υλικό μπορεί να στηριχθεί 100% στην έκθεση του Scouter ή σε μικρότερο ποσοστό έως το 0% γιατί είναι υποχρεωμένος να τα ελέγξει.
Άρα είναι απαγορευμένο να λέγεται ότι ο παραπληροφορήθηκε ο Προπονητής και να μην διαψεύδεται ούτε από την διοίκηση ούτε από τον Προπονητή.
Απαιτώ την ηθική μου αποκατάσταση γιατί είμαι επαγγελματίας με διαφορετικότητα στην δουλειά μου και με επιτυχίες στο παρελθόν, τις οποίες κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου τις στερήσει ( 2 φορές πρωταθλητής, 2 φορές finalist κυπέλλου,πρόκριση με την ομάδα της ΑΕΛ στο Europa league και πρόκριση με την ομάδα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa league).
Εύχομαι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει μόνο επιτυχίες".

από γκαζέτα.
Τι να πεις τώρα?
Αδικο έχει?
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

καλα μου φαινεται αστειο οτι φταιει ο σκαουτερ για το χ στο Μπριζ...
δηλαδη φταιει και για την ηττα στη Ξανθη;
μηπως χρειαζοταν κανα φοβερο σκαουτινγκ εκει;;;...ημαρτον...

κατα τ' αλλα nikos55 ΑΨΟΓΟΣ
συμφωνω 100%

ας ευχηθουμε λοιπον ολοι μαζι
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Όλοι αυτοί που ελαφρά τη καρδία βγάαζουν γλώσσα όταν τους δίνουμε τα παπούτσια στο χέρι, αμα ήταν στο γαύρο - που κάποιοι απο αυτούς τους όψιμους εγωιστές έχουν υπάρξει-, και τους έκανε ο ημίτρελος κρόκους το ένα χουνέρι πίσω απ τ άλλο και τους απέλυε δίχως λόγο, θα έστηναν και λωκό για να ξαναπροσληφθούν. Κι απο άτομο που του δώσαμε δουλειά και ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, και μετά βγαίνει και λέει οτι χαρη σ αυτόν "μπορούν και υπόσχονται πληρωμές" (άκουσον άκουσον), δεν περιμένω τίποτα καλύτερο. Λοιπόν στο καλό της παναγίας παλικάρι μου, κι ελπίζω οι φήμες που υπήρξαν οτι υπήρχαν άτομα στο τεχνικό τημ που αντιπαθούσαν τον ΠΑΟΚ, κι οχι μόνο, να μην αναφέρονταν σε σένα. Επαγγελματίες του κώλου όλοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τραγικος μεγαλη ιδεα εχει για τον εαυτο του αν μιλουσε με λιγη εστω σεμνοτητα θα κερδιζε καποιες συμπαθειες
....στο καλο και να παρεις και το τσου λου φαντασμενε......
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Bono έγραψε:Το περυσινό σερί με τα απανωτά ψυχοβγαλτικά 1-0,πότε με τον οίστρο του Ιβιτς και πότε με το καλάμι,με τις τάπες ή με ανάλογους τρόπους θα ήταν ουτοπία να πιστεύεις πως θα συνεχιζόταν και φέτος...μιά φορά γίνονται αυτά.
Μα τα ιδια δε γινονταν οταν ο Σαντος ηταν στην ΑΕΚ????Δεν ειναι δυνατον να οφειλεται στην τυχη και μονο το εν λογω σερι......
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το γκολ με τις τάπες, δεν ήταν ΤΥΧΗ, ήταν ΑΤΥΧΙΑ, γιατί είχε όλες τις προυποθέσεις να πλασάρει κανονικότατα ο Κούτσια (στο ματς με Αστέρα έγινε), κι όμως λόγω άγχους ΚΑΙ ΜΟΝΟ, το έκανε στραβά.
Το γκολ με καλάμι, ήταν του Παπάζογλου, και δεν αποτελεί κωλοφαρδία, γιατί ούτως ή άλλως είχε σουτάρει ο Ζλάταν και η μπάλα επίσης είχε όλες τις προυποθέσεις να καταλήξει στα δίχτυα και δίχως την επέμβαση του Σάκη. Το αν θα συνέβαινε, δεν μπορούμε να το κρίνουμε και άλλωστε είχαμε χάσει αρκετές φάσεις σ εκείνο το ματς, και είχαμε εγκατασταθεί στην αντίπαλη εστία το τελευταίο τέταρτο.
Ο Ιβιτς το τελευταίο γκολ που έβαλε απο μακριά, ήταν πρόπερσι με την Ξάνθη. ΔΕΝ αποτελούν οίστρο και τύχη τα γκολ που μπαίνουν απο κεφαλιά απο το μισό μέτρο, σε όποιο λεπτό κι αν γίνεται αυτό, ούτε τα γκολ με πλασέ απο το ύψος του πέναλτι, ούτε βεβαίως το αρκετά υψηλό ποσοστό χαμένων πέναλτι.
ΝΑΙ η ομάδα ήταν ψυχοβγαλτης, αλλά επουδενί δεν ήταν τυχερή. Ούτε την πεντάρα που έπρεπε να ρίξει στην Καβάλα έριξε, ούτε τη νίκη στην Τρίπολη πήρε, ούτε τη νίκη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που ο Ζλάταν έχανε τα άχαστα, όπως και σε άλλα ματς. Φτάνει λοιπόν με τη προπαγάνδα των σκουλικιών.
Ήμασταν απλά μια ομάδα τρομερά καλά στημένη, με μηδενική φαντασία και έκρηξη. Απλά πιστεύαμε στη νίκη ως το τελευταίο λεπτό. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

rainmaker έγραψε: Φτάνει λοιπόν με τη προπαγάνδα των σκουλικιών.
ΤΕΛΟΣ.
Καλά,μάζεψε λίγο τους χαρακτηρισμούς σου και χαλάρωσε γιατί ούτε σε σκουλήκια απευθύνεσαι,ούτε σε υφισταμένους σου.
niks

Δημοσίευση από niks »

διάβασα στα γρήγορα τις τελευταίες 2-3 σελίδες
πολύ καλή επιχειρηματολογία
και από τη μία και από την άλλη δυνατά επιχειρήματα

μάλλον κάπου στη μέση είναι η αλήθεια
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

??? Ποιοί χαρακτηρισμοί ?? Ποιοί υφιστάμενοι?? Έλεος?? Μόνο απο σκουλήκια έχω ακούσει αυτή την προπαγάνδα και απλά θεωρώ πως έχει αρχίσει να μας συνεπαίρνει λίγο..Άλλωστε δεν τα έγραψα συνεχόμενα, η κάθε λέξη είχε τη δική της βάση.Δεν έδωσα καμιά εντολή, απλά με κούρασε το ζήτημα της τύχης μας. Κάπου χάθηκα στη μετάφραση απ οτι φαίνεται γιατί δεν καταλαβαίνω τί λες..
Άβαταρ μέλους
SRV

Δημοσίευση από SRV »

Τα λόγια του Olivares (thanks paok87), νομίζω ότι πρέπει να διδάσκονται από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες πατεράδες στα παιδιά τους. Επίσης καλό θα ήταν να τα διάβάζαν και οι πάραγοντες της ομάδας, τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος αλλά και προπαντώς του μέλλοντος.

"

Ο προπονητής βάσει ιεραρχίας είναι η θεμέλια λίθος της ομάδας και η αξία του πρέπει να τον τοποθετεί πάνω από όλους στο τμήμα. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο σε εμάς γιατί από κάτω θα παρεπιδημούν ως συνήθως διάφορα σκυλιά που θα είναι έτοιμα να τον γαβγίσουν στην πρώτη αποτυχία όπως ξέρουμε ιστορικά. Και το φτηνό το κρέας το τρώνε τελικά τα σκυλιά.

"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”