καιρο ειχα να γραψω στο φορουμ......ειχα πει μετα το παιχνιδι με τον azax μεταξυ σοβαρου κι αστειου πως ο μπουσαιντης δεν κανει......και αραμπατζη γυρνα πισω!!!!χαχαχαχαχ!!!!οπως απεδειχθει ο μπουσα δεν ειναι κανα φοβερο μπακ αλλα σιγουρα ειναι καλυτερος απο τον αραμπατζη(και φτηνος!)........
για τον δερμιτζακη,ειναι αδικο να τον κρινουμε γιατι ο ανθρωπος δεν εχει κανει προετοιμασια......απο την αλλη ο ΠΑΟΚ απο το παιχνιδι με τας σερρας και μετα κανει συνεχως τα ιδια λαθοι......δεν τα βλεπει να τα διορθωσει???βλεπει πως καποιοι παιχτες ειναι κουρασμενοι....δεν το βλεπει να τους ξεκουρασει????αυτο ειναι το παραπονο μου......
τωρα να πω "σαντος γυρνα πισω" νομιζω ειναι πολυ κλασικο.....και σιγουρα θα θελαμε ολοι μας να ειναι ακομα ο σαντος στον ΠΑΟΚ....οχι τοσο διοτι ειναι "προπονηταρα",αλλα γιατι απλα δεν ηρθε καποιος καλυτερος.......
τελος η αποψη μου ειναι πως προπονητες τυπου δερμιτζακη δεν ειναι για ομαδες τυπου ΠΑΟΚ.....αυτο γενικο,αλλα γενικα δεν εχω εκτιμηση στους ελληνες προπονητες.......δεν εχουν πλανο,δεν εχουν τροπους να περασουν τακτικες στους παικτες πιστευω.......βεβαια επιλογες τυπου μπερετα δεν ειναι δυνατον να γινονται.....ή φερνεις εναν ξενο εγνοσμενης αξιας ή φερνεις δερμιτζακη εξ αρχης...........απορω πως ο ζησης κι ο τεο εφεραν μπερετα.........
για το γουρι θα πω:
ο δερμιτζακης δεν κανειιιιιι!!!!!!!!!!!σαντος γυρνα πισωωωωωω!!!!!!!