7. Nabil El Zhar

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 7.Nabil El Zhar

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό ισχύει.
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

όποιος νομίζει οτι ο ελ ζαρ ήρθε να αντικαταστήσει τον σορλέν, πλανάται πλάνη... άλλη θέση ο ένας κι άλλη ο άλλος.. επισης, τον σορλέν μην τον έχετε ξεγραμμένο ακόμα..
η επιλογή του ελ ζαρ όσον αφορά τη θεση του στην ομάδα κατα τη γνώμη μου είναι άστοχη.. ο λόγος είναι απλός: έχουμε αρκετούς εξτρεμ και δε χρειαζόταν ένας επιπλέον.. αντιθετα, χρειαζόμασταν εναν στα χαφ..
τεσπα, θα τον στηρίξουμε γτ είναι παίχτης της ομάδας μας..
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός, ίσως γιατί χρησιμοποίησα το χαρακτηρισμό "Παικταράς" για το Σορλέν. Η αλήθεια είναι ότι ο χαρακτηρισμός αυτός είναι συνυφασμένος με τους διαφόρους "μάγους" της μπάλας κυρίως. Ωστόσο, αυτά που προσέφερε ο Σορλέν στην ομάδα δρώντας ως ένα κομμάτι του συνόλου και όχι ατομικά, με οδήγησαν στο χαρακτηρισμό αυτό.

Ο Ελ Ζαρ αποκτήθηκε τη στιγμή που έφυγε ο Σορλέν. Αν δεν έφευγε τότε μάλλον δε θα ερχόταν. Έχασες δηλαδή ένα πολύ σημαντικό γρανάζι της ομάδας σου, που σου προσέφερε ποικιλοτρόπως, και πήρες έναν παίκτη με χαρακτηριστικά παρόμοια με άλλους που ήδη είχες (Βιειρίνια-Κριστιάνο-Κουτσιανικούλη). Βάλε και τον κοντό που πρέπει να παίζει οπωσδήποτε στην ομάδα και έδεσε το γλυκό.

Το "πρώτο χτύπημα" του Παντέλου αποδεικνύεται άστοχο στο σχεδιασμό και όχι απαραίτητα παικτικά.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

fuzztone έγραψε:Το "πρώτο χτύπημα" του Παντέλου αποδεικνύεται άστοχο στο σχεδιασμό και όχι απαραίτητα παικτικά.
Μελισαννίδεια κωλοτούμπα μου μυρίζει................
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

opaoktsis4 έγραψε:όποιος νομίζει οτι ο ελ ζαρ ήρθε να αντικαταστήσει τον σορλέν, πλανάται πλάνη... άλλη θέση ο ένας κι άλλη ο άλλος.. επισης, τον σορλέν μην τον έχετε ξεγραμμένο ακόμα..
η επιλογή του ελ ζαρ όσον αφορά τη θεση του στην ομάδα κατα τη γνώμη μου είναι άστοχη.. ο λόγος είναι απλός: έχουμε αρκετούς εξτρεμ και δε χρειαζόταν ένας επιπλέον.. αντιθετα, χρειαζόμασταν εναν στα χαφ..
Αδερφέ πές λίγο τα εξτρέμ της ομάδας pls που αποδεικνύουν οτι δεν θέλαμε τέτοιον παίκτη?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Makis4444 έγραψε:Μπορει να μπει μονος του στην περιοχη κι ομως προτιμα να πεσει........Ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο.....

Ας του δωσουμε κι αλλες ευκαιριες να δουμε ειναι θεμα νοοτροπιας η απλα κακια στιγμη λογω πιεσης...

Μην ξεχναμε οτι σχεδον ΟΛΟΙ οι βασικοι μας εχουν βουτηξει πολλες φορες... απο Μουσλι μεχρι Βιερινια που εμενα προσωπικα με εκνευρισαν πολλες φορες ειδικα αυτοι οι 2 οποτε ας περιμενουμε να τον δουμε να παρει παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

eliask έγραψε:
fuzztone έγραψε:Το "πρώτο χτύπημα" του Παντέλου αποδεικνύεται άστοχο στο σχεδιασμό και όχι απαραίτητα παικτικά.
Μελισαννίδεια κωλοτούμπα μου μυρίζει................
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε στα Ελληνικά.

Μεσιέ μοντερέιτορ, παρακαλώ να επιτραπούν τα γκικλις ή κάποια άλλη γλώσσα επικοινωνίας. Στα Ελληνικά έχουμε σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου.
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

eliask έγραψε:
opaoktsis4 έγραψε:όποιος νομίζει οτι ο ελ ζαρ ήρθε να αντικαταστήσει τον σορλέν, πλανάται πλάνη... άλλη θέση ο ένας κι άλλη ο άλλος.. επισης, τον σορλέν μην τον έχετε ξεγραμμένο ακόμα..
Αδερφέ πές λίγο τα εξτρέμ της ομάδας pls που αποδεικνύουν οτι δεν θέλαμε τέτοιον παίκτη?
λπν, θα σου πω αυτους που χρησιμοποιούνται ως εξτρέμ.. σαλπι, βιειρίνια, κριστιάνο, κουτσιανικούλης
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

fuzztone έγραψε: Το "πρώτο χτύπημα" του Παντέλου αποδεικνύεται άστοχο στο σχεδιασμό και όχι απαραίτητα παικτικά.
Συμφωνω με το συμπερασμα και την αιτιολογια.
Απο αποψη χαρακτηριστικων δεν προσφερει κατι που δεν το εχουμε ηδη. Δε νομιζω οτι ειναι καλυτερος του Κριστιανο και σιγουρα δεν ειναι καλυτερος του Βιειρινια, αν και τον συναγωνιζεται σε ατομικισμο και αναρχια. Αντιθετα χασαμε και αυτα (τα πολλα) που προσεφερε ο Σορλεν. Ελπιζω να το μετανιωσε ο Γαλλος και τον Ιανουαριο να γυρισει.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οποτε ψωνισαμε απο Β. Αφρικη δεν τα πηγαμε ασχημα. Απο ταλεντο και ποδοσφαιρικη στοφα καλοι ηταν , οι περισσοτεροι αν μη τι αλλο .
Απο πειθαρχια -αγωνιστικη και οχι μονο - πασχουν αυτοι οι παικτες .
Τελος παντων . Ειδωμεν ..
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Σορλέν ξέρουμε γιατί έφυγε. Αν ήταν στο χέρι του θα ήταν εδώ τώρα και όχι στη Β Γαλλίας που δεν έχω ακούσει καν νέα του για ένα διάστημα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε επάνοδό του στον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, κι εγώ θεωρώ ότι ο Ελ Ζαρ δεν είναι Σορλέν αλλά ένας τελείως διαφορετικός παίχτης. Αυτό που του λείπει τη δεδομένη στιγμή είναι να δέσει με την ομάδα. Το παιχνίδι του μου θυμίζει αλάνα καμιά φορά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

γιατι βρε πηγασε,το παιχνιδι ολων των υπολοιπων θυμιζε τπτ διαφορετικο;υπο αυτην την οπτικη αν το δεις,εχει ηδη δεσει ο κοντοπουτανος με τους υπολοιπους.φοβερη η "προσαρμοστικοτητα" των υπολοιπων συμπαιχτων του ζαρατουστρα,δε συμφωνεις;; :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο Σαλπιγγίδης επίσης δεν έχει δέσει αλλά για άλλο λόγο. Ο Ελ Ζαρ δεν έχει δέσει λόγω αγωνιστικής απειθαρχίας κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Νομίζω πως χάνεται στο γενικά κακό μας πρόσωπο. :(
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+2 στους 2 απο πανω..οσο πιζουμε αναρχα και απειθαρχα ετσι θα παιζει.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”