14. Αθανάσιος Παπάζογλου
- sarkofagoktinos
Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου
πες τα ρε Στεφανε, πες τα για να βλεπω οτι δεν τα λεω μονο εγω οτι δεν γινεται να συγκρινεις αυτους τους δυοstephanos έγραψε:Θεωρώ άτοπη και άδικη την σύγκριση μεταξύ Αθανασιάδη-Παπάζογλου.
Άτοπη γιατί δεν παίζουν στη ίδια θέση! Σύμφωνοι, είναι και οι δύο επιθετικοί. Κι ο Λίνο με τον Ζουέλα είναι αμυντικοί, αλλά δεν αναρωτιέται κανείς "γιατί παίζει ο Λίνο και όχι ο Ζουέλα".![]()
Ο ΠΑΟΚ παίζει 4-2-3-1 ή 4-3-3. Στην κορυφή, είθισται να αγωνίζονται παίκτες ψηλοί και δυνατοί (π.χ. Ντρογκμπά, Χέσκεϊ, Αντεμπαγιόρ, Μπέντνερ, Κράουτς) ή πολύ καλοί τεχνίτες (Ιμπραΐμοβιτς, Μέσσι, Τζεμπούρ). Ο Παπάζογλου είναι και ψηλός-δυνατός, αλλά διαθέτει και καλή τεχνική, κάτι σαν τον Κάριου. Και φαίνεται ότι δουλεύει, οι άμυνες πλέον τον "αισθάνονται" σχεδόν όσο και τον Μουσλίμοβιτς (απλώς δεν έχει - ακόμη - τα τελειώματα του Ζλάταν), ενώ είναι και ο μόνος που μπορεί να αντικαταστήσει τον Βόσνιο.
Ο Κλάους μπορεί να παίξει σε 4-4-2, ως δεύτερος επιθετικός που θα εκμεταλλεύεται τους χώρους. Ουσιαστικά μπορεί να παίξει μόνο ΜΑΖΙ με τον Μουσλίμοβιτς ή τον Παπάζογλου. Ούτε δυνατός είναι για να δίνει μάχες με τα αντίπαλα νταγλάρια, ούτε γρήγορος για να τους ξεφεύγει, ούτε ντρίπλα έχει. Στην θέση του έχουμε Σαλπιγγίδη (που παίζει και δεξιά στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3) και Φιλομένο (που από τεχνική είναι δύο κλάσεις πάνω). Ουσιαστικά αυτός που "τρώει" την θέση στην αποστολή και τις ευκαιρίες του μικρού είναι ο Φιλομένο. Πλέον και ο Ελ Ζαρ.
Και άδικη όμως είναι η σύγκριση. Από τη μια βλέπουμε το ΠΑΟΚτσάκι από τις ακαδημίες, από την άλλη κάποιον "ξένο" από την άλλη "ακαδημία" των σκουληκιών. Από τη μια o "ξελασπωτήρας" που έπαιξε 287 λεπτά πρωταθλήματος και έβαλε 4 γκολ (και άλλα 66' χωρίς γκολ στο κύπελλο). Από την άλλη το "μοντέλο" με 1349' και 3 γκολ αντίστοιχα (201' με 2 γκολ στο κύπελλο). Με μια διαφορά: Ο Θανάσης πήρε το χρόνο συμμετοχής του πέρσι, που ο Στέφανος έπαιζε στις Σέρρες.
Μπορεί να είναι και τυχερός ο συνονόματός μου που έπαιξε λίγο. Μπορεί να παίξει άλλα 1000 λεπτά και να μην ξανασκοράρει. Υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις επιθετικών που ξεκίνησαν σκοράροντας συχνά και ένα-δυο χρόνια μετά έφυγαν νύχτα. Παραλίγο να το παθαίναμε φέτος με τον Μούσλι. Η ΑΕΚ φαίνεται ότι θα το πάθει του χρόνου με τον Μπλάνκο. Πιθανόν και ο Άρης με τον Ρούις.
Επειδή έδειξε ένστικτο σκόρερ στα - λίγα ομολογουμένως - λεπτά συμμετοχής του, δεν σημαίνει αυτόματα ότι έγινε... Ιντζάγκι. Όταν παίξει περισσότερο, το δείγμα θα είναι πιο ασφαλές. Για να μην κρίνεται κι αυτός όπως ο Γεωργίου, που όλοι θυμόμαστε το φιλικό με την Ουντινέζε και κανείς τα δύο επίσημα με ΑΕΛ και Λεβαδειακό...
συμφωνω και εγω με το στεφανο τα εχουμε πει αρκετες φορες οτι ειναι λαθος να συγκρινουμε τους 2 ποδοσφαιριστες... :ugeek:
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω συγκριση..
Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να παίξει στο συστημα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ..
Δεν γίνεται να παίξει κορυφή γιατί δεν έχει το κορμί και την ικανότητα να κρατήσει μπάλα, δεν γίνεται να παίξει πλάγια ειδικά όταν πρέπει να φάει την θέση ενός εκ των Βιερίνια, Ελ Ζαρ, Σάλπι...
Δύσκολα θα πάρει χρόνο και φέτος.. Δεν θα μείνει εκτός αποστολής π.χ. ο Φιλομένο (που παιχτικα μοιάζουν λίγο) για να μπορέσει να μπει σε ενα παιχνίδι που οι καταστάσεις το απαιτούν (χρειαζόμαστε γκολ και το συστημα εχει γινει 4-4-2)..
Όσο κι αν συμπαθώ τον Αθανασιάδη αυτη τη στιγμή ο Σάκης ειναι πολύ πιο χρήσιμος στην ομάδα μας..
Και είναι σε σαφώς σε καλύτερο επίπεδο..
Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να παίξει στο συστημα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ..
Δεν γίνεται να παίξει κορυφή γιατί δεν έχει το κορμί και την ικανότητα να κρατήσει μπάλα, δεν γίνεται να παίξει πλάγια ειδικά όταν πρέπει να φάει την θέση ενός εκ των Βιερίνια, Ελ Ζαρ, Σάλπι...
Δύσκολα θα πάρει χρόνο και φέτος.. Δεν θα μείνει εκτός αποστολής π.χ. ο Φιλομένο (που παιχτικα μοιάζουν λίγο) για να μπορέσει να μπει σε ενα παιχνίδι που οι καταστάσεις το απαιτούν (χρειαζόμαστε γκολ και το συστημα εχει γινει 4-4-2)..
Όσο κι αν συμπαθώ τον Αθανασιάδη αυτη τη στιγμή ο Σάκης ειναι πολύ πιο χρήσιμος στην ομάδα μας..
Είπα, οτί δεν θέλω να έρθω σε κάποια αντιπαράθεση με κάποιον αδερφό ΠΑΟΚτσή και θα το τηρήσω, αν και θεωρώ οτί ψιλοπαραποιείς τα λόγια μου και υπερβάλλεις, με σκοπό να φανεί, οτί έχω κάποια ιδιαίτερη αρεσκεία στον Κλάους.stephanos έγραψε:Επειδή έδειξε ένστικτο σκόρερ στα - λίγα ομολογουμένως - λεπτά συμμετοχής του, δεν σημαίνει αυτόματα ότι έγινε... Ιντζάγκι.
Δεν είπα πουθενά οτί ο Κλάους έγινε Ιντζάκι, όπως μάλλον ειρωνικά λες. Αν ξαναδιαβάσεις το post, αναφέρω οτί ο Κλάους δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται και οτί φυσικά αν τις πάρει και αποδώσει το τίποτα(όπως ο Παπάζογλου) θα πιστεύω τα ίδια και για αυτόν.
Επίσης, ψιλοπαραποιείς τα λόγια μου. Δεν ανέφερα πουθενά γιατί δεν παίζει ο Κλάους στην θέση του ''Sakis'' ή γιατί ο ''Sakis'' του τρώει την θέση. Το χειρότερο είναι οτί πουθενά δεν αναφέρθηκα στην χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη, σε σχέση με την τακτική και το σύστημα που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.stephanos έγραψε:Είναι και οι δύο επιθετικοί. Κι ο Λίνο με τον Ζουέλα είναι αμυντικοί, αλλά δεν αναρωτιέται κανείς "γιατί παίζει ο Λίνο και όχι ο Ζουέλα".![]()
Αναφέρθηκα σε δύο παίκτες, ανεξαρτήτως τακτικής και εφαρμογής του τρόπου παιχνιδιού του καθένα σε αυτήν, αναφέρθηκα σε δύο παίκτες ξεχωριστά, οι οποίοι αγωνίζονται και οι δύο στην επίθεση.
Φυσικά και μπορώ να συγκρίνω Λίνο και Ζουέλα(και οποιουσδήποτε παίκτες) στον τομέα της απόδοσης, της προσφοράς στην ομάδα και στις ευκαιρίες που πήρε ο καθένας και αν τις άξιζε. Δεν υπάρχει μόνο η τακτική σύγκριση παικτών, αλλά και η σύγκριση προσφοράς και ευκαιριών, ανεξαρτήτως θέσης.
Άλλα ακόμα και να το σκεφτώ με την δικιά σου λογική, της θέσης, της τακτικής και στο ότι ''αναγκαστικά δεν παίζει ο Κλάους γιατί δεν ταιριάζει με το σύστημα σε αντίθεση με τον Παπάζογλου'' θεωρώ οτί πάλι υπερβάλλεις. Στον ΠΑΟΚ(ειδικά φέτος), βλέπεις τον Βιερίνια να παίζει τη μία δεξιά, την άλλη αριστερά, ακόμα και πίσω από τον φορ(το γκολ έτσι μπήκε στο Σαράτσογλου), τον Σαλπιγγίδη να αγωνίζεται δεξιά, μετά αριστερά, μετά κορυφή, τον Φιλομένο μια αριστερά, μία κορυφή, μία πίσω από τον φορ, και εσύ πάρα'αυτα θεωρείς οτί πουθενά δεν μπορεί να χωρέσει, λες και οι θέσεις είναι καπαρωμένες από έναν και μόνο παίκτη.
Πρίν ψιλόειρώνικα ανέφερες, οτί δεν έγινε και ..Ιντζάκι ο Αθανασιάδης.stephanos έγραψε:Ο Παπάζογλου είναι και ψηλός-δυνατός, αλλά διαθέτει και καλή τεχνική, κάτι σαν τον Κάριου.
Αντιθέτως, για τον Παπάζογλου αναφέρεις οτί είναι κάτι ..σαν τον Κάριου(!), κάτι που δεν νομίζω να το πιστεύει ούτε ο πρώτος ξάδερφος του Παπάζογλου.
Τυχερός ο Αθανασιάδης; Είναι τουλάχιστον άδικο, όταν πριν αναφέρεσαι στον Παπάζογλου, να λες οτί είναι και ψιλοτυχερός ο Αθανασιάδης που αγωνίστικε λίγο, όταν ο Παπάζογλου έβαλε ένα γκολ με το καλάμι, ένα με κίνηση Ντανιέλ Σαν στο Καράτε Κιντ(με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο).stephanos έγραψε:Μπορεί να είναι και τυχερός ο συνονόματός μου που έπαιξε λίγο.
Καταλήγωντας, ξανάλεω για μην ξαναπαρεξηγήσεις τα λεγόμενα μου οτί θεωρώ οτί ο Παπάζογλου έχει περισσότερες ευκαιρίες από όσες του αξίζουν, κάτι που δεν έχει γίνει ούτε μία φορά με τον Άθανασιάδη, και εν τέλει θεωρώ οτί ο Παπάζογλου έχει πολύ καλό μάνατζερ σε σχέση με τον Κλάους.
Φυσικά, τα ίδια έλεγα και λέω και για τον Μπαλάφα(ασχέτως που αγωνίζονται σε διαφορετική θέση), και δεν έχω καμιά εμπάθεια ούτε με τον Παπάζογλου, ούτε με τον Μπαλάφα.
Και εγώ θα έδινα την ζωή μου να έπαιζα στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως και να το κάνουμε, όσο και αν με στηρίξουν οι οπαδοί, όσο και αν με αβαντάρουν οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ κάνω για τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο, αλλά έτσι είναι.
Κλείνωντας, ελπίζω πραγματικά ο Παπάζογλουν να κάνει μια πρωταθληματάρα, να πετυχαίνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο και να διαψευστώ 100%. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα.
tsou έγραψε: Και εγώ θα έδινα την ζωή μου να έπαιζα στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως και να το κάνουμε, όσο και αν με στηρίξουν οι οπαδοί, όσο και αν με αβαντάρουν οι δημοσιογράφοι ΔΕΝ κάνω για τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο, αλλά έτσι είναι.
Ναι αλλά στο τελευταίο 5χ5 έβγαλες μάτια...
Για τον ΠΑΟΚ Αθήνας μια χαρά είσαι

- navigator11
σεβαστες οι αποψεις του καθενος.απλα φιλε μου tsou δεν ενστερνιζομαι τα περι ευκαιριων,που ΔΕΝ πηρε,οσες θα ΕΠΡΕΠΕ οπως πιστευεις,ο αθανασιαδης.τα ιδια υποστηριζε τελευταια στο ζαγορακη ( :ugeek: ) ο κουτσιανικουλης και ειδαμε τα χαϊρια του,οταν μπηκε να παιξει.ειναι ζητημα προπονητη ποτε και υπο ποιες προυποθεσεις θα κληθει,αν κληθει,ο καθε αθανασιαδης να παιξει και να βοηθησει!απ'οτι φαινεται μονο ο μπερεττα ισως ειχε την προθεση μεσοπροθεσμα να του δωσει ευκαιριες.για το δερμι μενει να φανει.επισης,δε γινεται σχεδον οσοι εχουν περασει απο την ομαδα προπονητες να μην τον γουσταρουν για καποιο λογο και να μην του δινουν ευκαιριες,ενω πιστευουν οτι μπορει να σταθει.λογικα αγωνιστικοι ειναι οι λογοι,που οι ευκαιριες που του'χουν ως τωρα δοθει ειναι λιγοστες!
υγ απο αποψη προσοντων κι εγω πιστευω οτι εστω και ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ο παπαζογλου στο αγωνιστικο πλανο της ομαδας εχει θεση και δη,ελεω σωματοτυπου κυριως αλλά και υποφερτης τεχνικης μετα,την αμεσως επομενη μετα το ζλαταν αναφορικα με τη θεση του φορ περιοχης!τουλαχιστον στη θεση αυτη μπορουμε μετα σχετικης ασφαλειας να πουμε οτι ο αθανασιαδης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σταθει.τωρα αν μπορει να φαει τη θεση του ιβιτς,του βιεϊρινια,του φιλομενο(που για μενα εγκληματικα χαραμιζεται),του ελ ζαρ ή του σαλπι σε καποιους αγωνες θα το δουμε εν πορεια!
υγ απο αποψη προσοντων κι εγω πιστευω οτι εστω και ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ο παπαζογλου στο αγωνιστικο πλανο της ομαδας εχει θεση και δη,ελεω σωματοτυπου κυριως αλλά και υποφερτης τεχνικης μετα,την αμεσως επομενη μετα το ζλαταν αναφορικα με τη θεση του φορ περιοχης!τουλαχιστον στη θεση αυτη μπορουμε μετα σχετικης ασφαλειας να πουμε οτι ο αθανασιαδης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σταθει.τωρα αν μπορει να φαει τη θεση του ιβιτς,του βιεϊρινια,του φιλομενο(που για μενα εγκληματικα χαραμιζεται),του ελ ζαρ ή του σαλπι σε καποιους αγωνες θα το δουμε εν πορεια!
- ΑποστόληςΑ
Παρ' όλο που είμαι οπαδός του Σάκη συμφωνώ πως ο Αθανασιάδης δεν πήρε φέτος ευκαιρίες, όπως άλλωστε και ο Κουτσια, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία του λεπτά στην Τουρκία. Συμφωνώ ότι δεν παίζουν το ίδιο σύστημα, θα ήταν περίεργο άλλωστε, λόγω του διαφορετικού σωματότυπου.
Θέλω να επισημάνω όμως πως εμείς αυτό που βλέπουμε εμείς, είναι μόνο το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι "βλέπει" ο Παύλος στις καθημερινές προπονήσεις και είναι προκλητικά απαγορευτικός με κάποιους παίκτες μας.
Ο Cirillo πχ ενώ ξεκίνησε βασικός τώρα δεν είναι ούτε στην 19άδα. Προφανώς "υπάρχει λόγος σοβαρός".
ΥΓ: Πλην του Σάκη είμαι λάτρης ΟΛΩΝ των Ελλήνων παικτών, ακόμη και αυτού του Σώτου (πότε θα παίξει αυτός;)
Θέλω να επισημάνω όμως πως εμείς αυτό που βλέπουμε εμείς, είναι μόνο το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι "βλέπει" ο Παύλος στις καθημερινές προπονήσεις και είναι προκλητικά απαγορευτικός με κάποιους παίκτες μας.
Ο Cirillo πχ ενώ ξεκίνησε βασικός τώρα δεν είναι ούτε στην 19άδα. Προφανώς "υπάρχει λόγος σοβαρός".
ΥΓ: Πλην του Σάκη είμαι λάτρης ΟΛΩΝ των Ελλήνων παικτών, ακόμη και αυτού του Σώτου (πότε θα παίξει αυτός;)
Σε κρεμάει ο κοντρέρας, όλοι με τα υπερσυμβόλαια είναι χώματα και περιμένεις απο το Σάκη να μπεί να σε ξελασπώσει...
Ελεος.
Ελεος.
- ilias4_koufalia
marolas έγραψε:Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να παίξει στο συστημα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ..
Δεν γίνεται να παίξει κορυφή γιατί δεν έχει το κορμί και την ικανότητα να κρατήσει μπάλα
Κατσε ρε αδερφε γιατι θα τρελαθω????? ποτε στα χει δειξει ΟΛΑ αυτα ο σακης και ειναι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ????
Ο πατερας του να ησουν δεν θα τα λεγες αυτα.... ημαρτον αλλα με κατι τετοια με γυρνανε τα μυαλα!!!
Επειδη ειναι ψηλος σημαινει οτι μπορει να παιξει κορυφη? ποτε εχει κρατησει μπαλα...? εδω καλα καλα σε αυτο το συστημα ουτε ο Ζλαταν μπορει να κρατησει μπαλα!!!!

ειλικρινα επειδη απο χθες δεν ειμαστε και πολυ καλα δεν ειναι καλη στιγμη για εμπαθειες σε ποδοσφαιριστες...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ..εχουμε σοβαρα προβληματα και ψαχνετε τροπο μα κραξετε παπαζογλου και ιβιτσ.????
Φτανει
Φτανει
Απο εμπαθεια αλλο τιποτα. Σε καθε καφετερια οι μισοι βριζουν τον Παπαζογλου -ακομα κι αν αγωνιστει για 5 λεπτα- και οι αλλοι μισοι τον Ιβιτς (επιστρεψαμε στα προπερσινα). Εχει γινει αηδια το θεμα.
Παρεπιπτοντως απορω τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ καποιος ο οποιος δεν μπορεσε να κερδισει θεση βασικου σε ομαδα β' εθνικης.
Στεφανος ωραιος.
Παρεπιπτοντως απορω τι δουλεια εχει στον ΠΑΟΚ καποιος ο οποιος δεν μπορεσε να κερδισει θεση βασικου σε ομαδα β' εθνικης.
Στεφανος ωραιος.
- ΑποστόληςΑ
Το ότι δεν έχει αποδώσει ακόμη ο Παπάζογλου στις ευκαιρίες που πήρε δεν φταίει μόνον εκείνος. Το σέντερ έχει συγκεκριμένο ρόλο και εξαρτάται από τις μπαλιές που θα πάρει. Αν δεν πάρει δεν θα κανει τίποτε.
Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία που έχασε με την Φενέρ δεν έχω να του προσάψω κάτι άλλο. Αντίθετα πέτυχε γκολ με τον ΠανσερραΙκό και μας ξελάσπωσε και μάλιστα δύσκολο, γιατί έτρεξε να προλάβει τη μπαλιά-προβολή του Σαλπι και έκανε πλασέ με το σώμα του να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία που έχασε με την Φενέρ δεν έχω να του προσάψω κάτι άλλο. Αντίθετα πέτυχε γκολ με τον ΠανσερραΙκό και μας ξελάσπωσε και μάλιστα δύσκολο, γιατί έτρεξε να προλάβει τη μπαλιά-προβολή του Σαλπι και έκανε πλασέ με το σώμα του να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση.