Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Ο Προεδρος εκανε λαθος με την βιαστικη δηλωση "παμε για πρωταθλημα".Μεγαλο λαθος.
Ναι,στοχος του ΠΑΟΚ καθε χρονο ειναι το πρωταθλημα αλλα μονο με το κεφαλι χαμηλα και μεγαλη προσπαθεια μπορεις πας ψηλα.Και εδω και 4 αγωνιστηκες απο προπονητικο τιμ και παικτες δεν βλεπω τιποτα τετοιο...
Αρα αμεσα πρεπει να παρθουν σημαντικες αποφασεις.Προσοχη ομως οχι βιαστικες αποφασεις...
Ναι,στοχος του ΠΑΟΚ καθε χρονο ειναι το πρωταθλημα αλλα μονο με το κεφαλι χαμηλα και μεγαλη προσπαθεια μπορεις πας ψηλα.Και εδω και 4 αγωνιστηκες απο προπονητικο τιμ και παικτες δεν βλεπω τιποτα τετοιο...
Αρα αμεσα πρεπει να παρθουν σημαντικες αποφασεις.Προσοχη ομως οχι βιαστικες αποφασεις...
- magiktigra
Που να ήξερε ο άνθρωπος πως άλλοι κάνουν διακοπές και μετά το καλοκαίρι?? ...

- navigator11
Maximus έγραψε:Θόδωρε, ανανέωση στον Δερμι όπως εκανες και πέρσι με τον Σαντος ιδια περίοδο!
αν βοηθησει κατι τετοιο στο να αντιληφθουν οι παιχτες οτι υπαρχει προπονητης στον παγκο και δεν πλαναται το φαντασμα του σαντος,ΝΑΙ να το πραξει ...
Θόδωρε ο Bajevic είναι ελεύθερος. Είναι ο καλύτερος προπονητής της Ελλάδα. Κάνε ότι πρέπει.
Ο δευτερος καλυτερος ειναι μετα τον καρπουζα. Ο βατραχος ειναι ο καλυτερος διαθεσιμος αυτην τη στιγμη. Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
crabsody έγραψε:Θόδωρε ο Bajevic είναι ελεύθερος. Είναι ο καλύτερος προπονητής της Ελλάδα. Κάνε ότι πρέπει.
Συμφωνω απολυτα. Απολυτα ομως...
Θα 'θελα πολύ να ήμουν στο μυαλό του Βρύζα την ώρα που παρακολουθούσε το ματς απο τα επίσημα στα Πηγάδια.
o Bρύζας έκανε scouting για την Εθνική του Πιλάβιου...
ψέμματα..;;;;

ψέμματα..;;;;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 26 Σεπ 2010, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sidpanos
..μείνε μακρια δηλαδη...crabsody έγραψε:Θόδωρε ο Bajevic είναι ελεύθερος. Είναι ο καλύτερος προπονητής της Ελλάδα. Κάνε ότι πρέπει.

Εκτος κι αν ξερει κάτι περισσότερο που δεν το ξέρουμε εμείς!!gate4mitsos έγραψε:Ο Προεδρος εκανε λαθος με την βιαστικη δηλωση "παμε για πρωταθλημα".Μεγαλο λαθος.
Μεγάλα λόγια δε μας αντιπροσωπεύουν, παρά μόνο σκληρή δουλειά!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αφού έχουμε πολλά ούφα που θέλουνε να το ακούνε, λες και δεν ισχύει αυτό για κάθε χρονιά.
Αν περιμένω από τον Πρόεδρο να μου το πει αυτό ζήτω που καήκαμε!
Δεν είμαι ΠΑΟΚ, τότε.
Δηλ. αν δεν κάνει πρωταθλητισμό ο ΠΑΟΚ, και στις πιο σκατά χρονιές του, ποιος κάνει? η σκόντα?
Ζαγοράκη πάρε κεφάλια γρήγορα και μη χαριστείς σε κανένα.
Αν περιμένω από τον Πρόεδρο να μου το πει αυτό ζήτω που καήκαμε!
Δεν είμαι ΠΑΟΚ, τότε.
Δηλ. αν δεν κάνει πρωταθλητισμό ο ΠΑΟΚ, και στις πιο σκατά χρονιές του, ποιος κάνει? η σκόντα?
Ζαγοράκη πάρε κεφάλια γρήγορα και μη χαριστείς σε κανένα.
Δηλαδη μαξιμε θεωρεις οτι τον πηρε γιατι ειναι η προπονηταρα που θα καθηλωσει τους δυσκολους παικτες μας και θα κανει την οαμδα μας να πεταει? Εγω παλι νομιζω πως τον διαλεξε κυριως επειδη μπορει να συνενοηθει μαζι του. Αρα επειδη "τον εκτιμα σαν ανθρωπο και φιλο". Θεωρω οτι ειναι αρκετα σαφες αυτο που λεω... και αν δεν ειναι το εξηγω και παρακατω..."και οι 2 προπονητες που εφερε φετος το καλοκαιρι, δεν του γεμιζουν το ματι".Maximus έγραψε:Απο που βγαίνει το συμπερασμα οτι ο Ζαγορακης δεν σεβεται τον Δερμιτζακη;Guitarman έγραψε:
Το δευτερο ειναι οτι πηρε προπονητη που ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ. Μπορει να τον εκτιμα σαν ανθρωπο και φιλο αλλα δεν του εμπνεει τον σεβασμο που του ενεπνεε ο μηχανικος. Θεωρειται π.χ. οτι ρωτησε τον Δερμι "Παυλε, να πω πως παμε για πρωταθλημα? Πως το βλέπεις?" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ. Δυστηχως δε θα μαθω ποτε αν θα ελεγε το ιδιο αν ο μηχανικος ειχε μεινει....
Για να μην παρεξηγηθω, δεν μιλαω ντε και καλα υπερ του Σαντος, απλως θεωρω πως και οι 2 προπονητες που εφερε φετος το καλοκαιρι, δεν του γεμιζουν το ματι. Και αν δε γεμιζουν το ματι του προεδρου, δυσκολα εχεις ηρεμια στα αποδυτηρια....
- Maximus
Ναι, και απο που βγαινει το συμπερασμα ομως οτι δεν τον σεβεται ή "δεν του γεμίζει το μάτι"; Δείξε μου κάτι χειροπιαστό, ενα γεγονος, κατι που εγινε, οχι υποθετικά σενάρια και "αν" και "ισως"...
Το οτι τον διαλεξε επειδη μπορει να συννενοηθει μαζι του, το καταλαβαινω και εχει μια δοση αληθειας και στην δικη μου λογικη, οπως και στην δικη σου...
Το οτι τον εκτιμα σαν ανθρωπο και σαν φιλο και αυτο το δέχομαι...
...αλλά το οτι δεν του γεμιζει το ματι ή δεν τον σεβεται δεν μπορω να το καταλαβω απο που βγαίνει!
Το οτι τον διαλεξε επειδη μπορει να συννενοηθει μαζι του, το καταλαβαινω και εχει μια δοση αληθειας και στην δικη μου λογικη, οπως και στην δικη σου...
Το οτι τον εκτιμα σαν ανθρωπο και σαν φιλο και αυτο το δέχομαι...
...αλλά το οτι δεν του γεμιζει το ματι ή δεν τον σεβεται δεν μπορω να το καταλαβω απο που βγαίνει!