ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ!!
ΥΓ Σε παρακαλώ μην αρχίσει πάλι τις δηλώσεις του τύπου Μπράβο στα παιδιά,κλπ..
Δεν πάει άλλο,έλεος..

paokaraolee έγραψε:wra na figei o dermitzakis kai na erthei o megas anastasiadis....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
+++D.A.A.T. έγραψε:ομαδα μοντελο εγινε ανω-κατω...
Ο ΠΑΟΚ ΞΑΝΑ δεν εχει αρχη και τελος..κανενα σχεδιο,κανενα συστημα...διαλυει κανονικοτατα την περσινη ομαδα και αστειες αναλυσης περι ορεξης και αποδοσης παικτων δεν εχουν νοημα....Οι εξτρεμ συγκλινουν μονιμα ,τσουγκρανε ο ενας πανω στον αλλον,και οι μονοι που δημιουργουν τις επιθεσεις ειναι οι μπακ...
Μια φαση με τον λινο να εκτελει τα φαουλ και τον βιερινια να σκοραρει που εφερε περσυ 10 γκολ σταματησε να γινεται χωρις λογο.....
Ο ΠΑΟΚ ειναι αποκαρδιωτικος και μοναδικη ευθυνη εχουν ο προπονητης και ολοι αυτοι που ελεγαν βουμ-βουμ..
Μακαρι ο προπονητης ο ιδιος ή ο προεδρος να κανουν κατι..
ΠΕΡΣΥ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...
johan4 έγραψε:έλεος ρε πούστη μου είναι δυνατόν?τον σαλπιγγίδη αριστερό xtrem?και elzar κριστιάνο στον πάγκο?ομάδα μοντέλο την έκανες mpyrdelo παύλο
\gika έγραψε:ΈΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...
Γιατί δεν έχει παίξει ποτέ μα ποτέ 4-4-2...???
επαγγελματια εξαιρετικο παιχτη βγαζει ματια...δερμιτζακη φταιει που παιζει δεξια αριστερα κορυφη και δεν κανει τπτ....δερμιτζακη φταιει για ολα...θανατο σε δερμιτζακη δια πλαστικων μπουκαλιων νερου... :ugeek: :ugeek:dj_timo έγραψε:johan4 έγραψε:έλεος ρε πούστη μου είναι δυνατόν?τον σαλπιγγίδη αριστερό xtrem?και elzar κριστιάνο στον πάγκο?ομάδα μοντέλο την έκανες mpyrdelo παύλο
Πεστα!!!! Και θα τον κραξουν κιολας τον Σαλπι!!!
paok nafplio έγραψε:Eλα ειδημονες της προπονητικης ηρθε η σειρα σας πειτε τα βριστε κραξτε...κωλοτουμπες τωρα σε λιγο θα ναι καλος οπως στα ματς με φενερ κ αγιαξ...τωρα δεν κανει εχετε πολυ γελιο μερικοι....