Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 26/9 18:15 NET

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. 26/9 18:15 NET

Δημοσίευση από Billy4 »

Δεν φταίνε οι συνδεσμίτες αδερφέ. Η ΠΑΕ μπορούσε απλά να ενημερώσει είτε ότι όλα πάνε συνδέσμους είτε ότι κάποια θα πάνε συνδέσμους και κάποια θα διατεθούν ελεύθερα. Αλλά δεν έκανε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Οι σύνδεσμοι δεν νομίζω να έχουν κάποια ανάμοιξη.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

καλα D.A.A.T. μη βάζουμε και όλους τους συνδέσμους στο ίδιο καζάνι. Για το συγκεκριμένο ματς υπάρχουν δεκάδες σφ που πήραν 5-6 εισιτήρια κι αυτά με το ζόρι.... :evil:
Βάλε και την ακόμα μεγαλύτερη μ@λακία με τα απειροελάχιστα στα εκδοτήρια κι αυτά στη ζούλα, βάλε και πόσα φύγαν σε χορηγούς-σπόνσορες-γνωστούς, δε θέλει και πολύ να ξενερώσεις για ακόμα μία φορά... :evil:

υ.γ. Ακόμα ένα εκτός που γίνεται θέμα η διανομή των εισιτηρίων... κι ακόμα δε τελείωσε ο Σεπτέμβρης... :redcard:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

.η ΠΑΕ πιεζετε...εμεις λενε θα τα παρουμε ολα γιατι εμεις τρεχουμε και βγαζουμε τα λαρυγκια μας......το θεμα καιει αλλα τωρα καιει πολυ το αγωνιστικο και το κανω μουφτι..απο κυριακη να μαστε καλα να το συζητησουμε σοβαρα..

ΦΥΣΙΚΑ και φταιει η ΠΑΕ..που τους κανει ΟΛΑ τα κεφια..τα χαρτακια επρεπε να μοιραστουν..σε συνδεσμους και απλο κοσμο...σχεδον ολα τα παιρνουν οι συνδεσμοι και φυσικα φταινε..οταν ζητανε εξυπηρετησεις ειναι σαν βλεπουν το οπαδιλικι με ανταλλαγμα..ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ...το θεμα ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ
Άβαταρ μέλους
koutsg4

Δημοσίευση από koutsg4 »

D.A.A.T. έγραψε::redcard: ....

Δεν ξερω ποσο θα συνεχιστουν τα γλωσσοφιλα συνδεσμητων(απο μας εξαρταται ο Τεο...σικ.....................) και ΠΑΕ αλλα ο υπολοιπος κοσμος και ειδικα αυτος που πληρωνει τον κολο του απο Ιουλιο θα παρει καμια αναποδη....

Για λιγο χαλαρα τα συνδεμιτακια γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ...βραδυατικα βαλατε θεματαρα..καλα θα κανει ο προεδρος να τους αφησει ολους λιγο ακρη γιατι παρανακατευονται...στο επομενο εκτος που ολα θα πανε σε συνδεσμους θα κανω εγω μια συντονιστικη μη οργανωμενων και θα γινουμε γιαμπαλο..
σιγα εσυ ρε κατουρα και λιγο
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Το έχω ξαναπεί, 10% να πάει σε μη οργανωμένους και το υπόλοιπο 90% στα παιδιά των συνδέσμων θα είναι μια χαρά. Πιστεύω και οι συνδεσμίτες δεν θα έχουν πρόβλημα γιατί όποτε μπορούν βοηθάνε. Απλά να ξέρεις ρε παιδί μου ότι έχεις το δικαίωμα να πάρεις κι ας μην προλάβεις ποτέ. Τα παιδιά των συνδέσμων τρεχουν πολύ περισσότερο και αξίζουν το μεγάλο ποσοστό. Αλλά δωσε σαν ΠΑΕ και ένα 10% σε μη οργανωμένους και κάν' το ΕΠΙΣΗΜΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billy4 την Σάβ 25 Σεπ 2010, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

koutsg4 έγραψε: σιγα εσυ ρε κατουρα και λιγο

χαλαρωσε koutsg4.... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

ολοι αξιζουν...οταν ο αλλος δινει ενα 600αρο καλοκαιριατικα μπορει και αυτος να λεει πως βοηθαει...σαφως και ενα σημαντικο ποσοστο πρεπει να πηγαινει σε συνδεσμους αλλα και ενα σεβαστο στους υπολοιπους....

τα κατουρα λιγο ειναι ασχολιαστα και ειναι τακτικη που παει τον ΠΑΟΚ πισω..καλο θα κανουν οι συνδεσμοι να δεχτουν οτι δεν ειναι μονοι τους και σεβονται το μη οργανομενο κομματι του λαου που ειναι και τεραστιο.

Αδερφε εαν σε εκνευρισα κανε διαλογο σε αυτα που ειπα...οταν εγραψα γιαμπαλο και λοιπα δεν εννοω ξυλο.,.μεγαλωσε λιγο..μιλαω για αντιδραση,διαλογο με ΠΑΕ και δικαιωματα των μη οργανομενων ΠΑΟΚτσηδων..
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Billy4 έγραψε:
Αφού πέρασα από δύο συνδέσμους και δεν μπόρεσα να βρώ 2 μαγικά χαρτάκια, πάω σήμερα στην ΠΑΕ στο γραφείο που δίναν και τα διαρκείας και λέω στην κοπέλα: "Υπάρχει κάποιος τρόπος να προμηθευτούμε εισιτήριο για τον αγώνα με την ξάνθη εκτός από αυτά των συνδέσμων"?

Και μου απαντάει: "Τα ελεύθερα εξαντλήθηκαν χθες,βγήκε και ανακοίνωση". Μένω λίγο μ@λ@κας για κάποια δευτερόλεπτα και κοιτάω στο σάιτ της ΠΑΕ τις ανακοινώσεις από το κινητό. Δεν υπήρχε πουθενά καμία ανακοίνωση που να αφορά το ματς της Ξάνθης (Βλέπω πριν 10 λεπτά ότι κάποια στιγμή προστέθηκε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν).

Αυτό που με ενόχλησε είναι το που σκατά είναι η ανακοίνωση ότι διατήθονται εισιτήρια. Θα πρέπει να μυρίσω τα δάχτυλά μου? Ή θα πρέπει να τους παίρνω ανά δέκα λεπτά τηλέφωνο και να μην το σηκώνουν? Αν τη βρει κάποιος τη ρημάδα την ανακοίνωση ότι διατήθονται και ελεύθερα εισιτήρια ας την κάνει ένα ποστ.

Anyway, κι εμείς θα ξεκινήσουμε χωρίς χαρτί και στη χειρότερη να το δούμε σε καφετέρια.

Φιλε Billy4 οτι ναναι σου ειπαν κι εσενα οπως κι εμενα...Ημερα τριτη 21 Σεπτεμβριου 2010,παιρνς τηλεφωνο να ρωτησω για τα εισητηρια και μου λενε "θα βγει σημερα ανακοινωση"...μπαινω το βραδυ στο σαιτ @@ ανακοινωση...
Ημερα Τεταρτη 22 Σεπτεμβριου 2010 ξανα τα ιδια...
Ημερα Πεμπτη 23 Σεπτεμβριου ξαναπαιρνω και μου λενε με σιγουρια "σημερα θα βγαλουμε ανακοινωση"...Περιμενω περιμενω τα @@@@ μου πηρα...

Ημερα Παρασκευη 24 Σεπτεμβρίου παιρνω τηλεφωνο 10.15 το πρωι...και ρωταω ευγενικοτατα "για τα εισητηρια της Ξανθης μαθαμε τιποτα ?" και παιρνω την εξης αφοπλιστικη απαντηση "τα δωσαμε σε συνδεσμιτες και καμια 30αρια που περισευαν τα δωσαμε απτην ΠΑΕ" και ρωταω τρελαμενος πραγματικα "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ???" και μου λεει με απαθεια σαν να μην συμβαινει τιποτα "και ανακοινωση να βγαζαμε κυριε δεν θα προλαβαινατε γιατι τα πηραν ολα σε 5 λεπτα"...τοτε ειναι που μου γυρισαν τα μυαλα και δεν αντεξα "Τουλαχιστον μπορειτε να βγαλετε μια κωλοανακοινωση και να μου δωσετε την ελευθερια επιλογης να περιμενω απο τις 5 το πρωι αν θελω εστω και αν βγαλετε ενα και μοναδικο εισητηριο"...

Μεγαλο καραγκιοζιλικι αυτο που γινεται με την ενημερωση για τα εισητηρια...Περσυ την πατησα ετσι και δεν πηγα στο Χερενφεν , φετος την πατησα και δεν πηγα Κωνσταντινουπολη και τωρα καθομαι και ξαναπεριμενω σαν τον μαλακα την ανακοινωση της ΠΑΕ και βρισκομαι χωρις εισητηριο και για την Κυριακη...

Ημαρτον ρε Π*$&! μου...Βγαλε μια κωλοανακοινωση...Λες και δουλειες δεν εχουμε πρεπει να περιμενουμε ποτε στην ΠΑΕ θα θυμηθουν να μας ενημερωσουν...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

παιδια χωρις χαρτακι...ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι η τοπικη αστυνομια μονιμα κανει οργια...ΠΡΟΣΟΧΗ...θα τρελαθω απο στεναχωρια αν την πληρωσει παιδι που απλα δεν ειχε χαρτακι...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα

:D :mrgreen: Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα :opaokara: Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

απο που το τσιμπησες ρε φιλε??κ εμεις μια παρεα 3-4 ατομα θα παμε ετσι κ βλεπουμε..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άσε, γ@μησε τα... μόνο τσιμπ@υκια που δε κάναμε... αλλά χαλάλι... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

υ.γ. αν ψάχνεται κανά τσακαλάκι για μεταφορικό, ας στείλει πμ.... ;)
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Ρε παιδες εχει κανεις κανενα περισσευουμενο ?
Αν εχει κανεις που δεν το θελει pm me !!!
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Η αποστολή για τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Superleague εναντίον της Skoda Ξάνθης με μια τελευταία προπόνηση - χαλάρωμα στο γήπεδο της Τούμπας. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Χαλκιάς, Kresic, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Bussaidi, Contreras, Cristiano, El Zhar, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Sznaucner, Vieirnha, Vitolo και Zuela.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 4&extLang=

Που ειναι ο Ζλαταν??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κΑΙ ο κουτσι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”